Σάββατο 30 Απριλίου 2016
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 10. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

11.  Οι κανονισμοί που ισχύουν
από 1.11.2015 της ΙΑΑΦ 2016-2017

ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

 

 

 

 

 

12. ΟΙ ΚΑΝΟΙΝΣΜΟΙ 2016-2017
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ (49)  15-3-2016

ΑΙΤΗΣΗ  ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ 15.3.16


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης. 
Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό.
Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.
Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.


Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος  Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη


Το Διοικητικό Συμβούλιο 2015-2017

Από αριστερά:
Μουρουδέλης Σ., Σολομωνίδης Β., Παπαδόπουλος Α., Τριανταφύλλου Ε., Καρματζόγλου Σ., Μανιού-Καψαμπέλη Αικ., Θεοφανίδης Θ, Κούτρας Ι, Πολίτης Μ., Γκιώσης Β.

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο Κανονισμός εγκρίθηκε από τη Γ.Σ. της 16.3.16 και εφεξής είναι σε ισχύ.  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
29/04/2016

Η πρόεδρος του συλλόγου:  κ. Μανιού Αικατερίνη,
τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:  κ.κ. Κούτρας Ιωάννης, Τριανταφύλλου Ευάγγελος, Μουρουδέλης Σωτήριος, Σολομωνίδης Βλαδίμηρος, Παπαδόπουλος Απόστολος, Καρματζόγλου Σταύρος, Θεοφανίδης Θεοδόσιος, Πολίτης Μαυρίκιος, Γκιώσης Βασίλειος και
οι προπονητές του Συλλόγου: Παπαϊακώβου Γεώργιος, Σπανός Νικόλαος, Χατζιόπουλος Κοσμάς, Χατζηλαζαρίδης Ιωάννης, Γκοτζαμάνη Σοφία, Καφφέ Στέλλα, Γιαννέκα Χριστίνα, Τσαβλίδου Ελένη, Χατζηστάθης Ευστάθιος (συνεργάτης) και Κατσίκας Φώτιος, εύχονται σε όλους τους αθλητές του συλλόγου με τις οικογένειές τους, αλλά και σε … ολόκληρο τον Κόσμο

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ


  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗ Β ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΥΛ. -ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
29/04/2016

Ετοιμαστήκαμε να φύγουμε για ΠΑΣΧΑ εκτός Θεσσαλονίκης, αλλά το "τρενάραμε" για να σας κοινοποιήσουμε το έγγραφο διαμαρτυρίας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης προς τον Κεντρικό ΣΕΓΑΣ, που σχετίζεται με τον ορισμό της ημερομηνία για τη Β΄ Φάση των διασυλλογικών που θα γίνουν στην Κατερίνη.
Διαβάστε το έγγραφο με τα «πισωγυρίσματα» των εγγράφων!  και θυμηθείτε την ασάφεια του πρώτου εγγράφου της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης που σχολιάσαμε σε άρθρο πριν μερικές ημέρες.  Τώρα αποδεικνύεται ότι πράγματι η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ζητούσε τη γνώμη των συλλόγων (της Θεσσαλονίκη και της Πιερίας-Ημαθίας) για να στηρίξει την πρότασή της για Παρασκευή.  Σύμφωνα με τη διαμαρτυρία το Διασυλλογικό πάει για την Κυριακή εκτός και αν με παρέμβαση του Κεντρικού ΣΕΓΑΣ και πάλι θα αλλάξει. Καλή «μελέτη» διαβάστε και το προηγούμενο άρθρο της 21.4.16 (θα το βρείτε παρακάτω) με τίτλο ««ΑΛΛΑΛΟΥΜ» ΜΕ ΤΗ Β ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ»  και … τα συμπεράσματα δικά σας.

Η ΔΙΑΜΑΡΥΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


  ΟΤΑΝ ΟΙ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
28/04/2016

Βιάζομαι να προλάβω τα χειρότερα.
Παρακαλώ τους εμπλεκόμενους  στο δημοσίευμα του “sportsfeed” με τον απαράδεκτο τίτλο  «Ο Ηρακλής και ο… μαϊμού Ηρακλής» (Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ και ΑΣΣ ΗΡΑΚΛΗΣ) να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να -μην επιτρέψουν σε κανέναν- να χρησιμοποιεί λέξεις που δεν αναφέρονται στην ανακοίνωση των Βετεράνων αθλητών του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, για να κάνει ντόρο.
Μην αφήσετε κανέναν «δημοσιογράφο» να σας παρασύρει σε δηλώσεις και απαντήσεις.
Θεωρώ απαράδεκτο τον τρόπο συμπεριφοράς των «δημοσιογράφων» που ρίχνουν «λάδι στη φωτιά» στα μικρά ή μεγαλύτερα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο πιο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης. Σεβασμός στην ιστορία του συλλόγου που όπου γυρίσεις και σταθείς πρωταθλητές του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ θα συναντήσεις.
Από την άλλη κανείς δε δικαιούται να ονομάζει «μαϊμού» έναν αθλητικό σύλλογο (τον ΑΣΣ ΗΡΑΚΛΗΣ) που δημιουργήθηκε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και μακριά από τέτοιους «φίλους», που υπερασπίζονται με αυτόν τον ακραίο τρόπο το καλό!  του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ.
Παράκληση, λύστε τα όποια προβλήματά σας  χωρίς τους «φίλους» δημοσιογράφους. Αυτού του είδους η βοήθεια από τους «δημοσιογράφους» μόνο κακό μπορεί να κάνει.


  «ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2016» - ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
28/04/2016

Η φιλοσοφία με την οποία λειτουργεί ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης -χρωστάει πολλά- και στον ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.
Το οξύμωρο είναι ότι όποιος  συμπλέει με τη φιλοσοφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ νοιώθει πως χρωστάει χωρίς ποτέ κανείς να διεκδικεί τα χρωστούμενα. Είναι αυτή η σχέση δάσκαλου-μαθητή, προπονητή-αθλητή, ενήλικα - παιδιού, που ο μεν ένας δίνει (χωρίς καν να το επιδιώκει) και ο άλλος παίρνει (χωρίς καν να το καταλάβει).
Τότε και μόνον τότε λειτουργεί ιδανικά ο μηχανισμός που ακούει στο όνομα «παιδεία». Όταν, ο «τέως μικρός» νοιώθει ότι κάτι χρωστάει τότε, ο «τέως μεγάλος» μπορεί να κοιμάται ήσυχος όπου και να βρίσκεται…
Για έβδομη συνεχή χρονιά  το έμψυχο δυναμικό του  ΑΣ ΡΗΓΑΣ, ΤΙΜΑ τη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ με τη διοργάνωση αγώνων.
Για φέτος τυχεροί θα είναι οι εκκολαπτόμενοι αθλητές, όσοι ανήκουν  στις κατηγορίες  (SUPERMINI, MINI, και ΠΠ-ΠΚ/Β).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Α) kids’ Athletics για παιδιά Σ. ΜΙΝΙ (2008-2009-2010). Κάθε σύλλογος δηλώνει μέχρι δύο ομάδες των 10+ ατόμων.
Β) Kids’ Athleticsγια παιδιά  ΜΙΝΙ (2005-2006-2007). Κάθε σύλλογος δηλώνει επίσης μέχρι δύο ομάδες των 10+ ατόμων.
Γ) Αγωνίσματα ΠΠ/ΠΚ-Β (2003-2004) [60μ., 1000μ., άλμα σε Μήκος, άλμα σε ύψος , Σφαιροβολία].

ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ KIDS
Μέχρι να κυκλοφορήσει η προκήρυξη, που θα δίνει όλες τις λεπτομέρειες (θα γίνει μετά τις γιορτές του ΠΑΣΧΑ), ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους συλλόγους ώστε να προετοιμάζονται.
Οι σύλλογοι μπορούν να δηλώνουν από τώρα τον αριθμό των ομάδων με τις οποίες προτίθενται να συμμετάσχουν  για τις δύο κατηγορίες των KIDS (π.χ. ΑΣ ΡΗΓΑΣ: Συμμετέχουμε με 2 ομάδες  S.ΜΙΝΙ και με 2 Ομάδες ΜΙΝΙ).
Επιθυμούμε να δώσουμε σε όλους τους συλλόγους την ευκαιρία να συμμετέχουν αλλά πρέπει να ξέρουμε τουλάχιστον τον αριθμό των ομάδων για να προετοιμαστούμε ανάλογα.
Σκοπεύουμε να κάνουμε πρώτα τη γιορτή για τους S. MINI στη συνέχεια για τους ΜΙΝΙ και όταν τελειώσουν τα KIDSτο αγωνιστικό πρόγραμμα των ΠΠ/ΠΚ-Β.
Το μόνο που ζητάμε είναι να δούμε αν θα έχουμε πάνω από 14 ομάδες σε κάθε κατηγορία για να προσαρμόσουμε τα πλάνα μας. Από εσάς ζητάμε μόνο να μας πείτε με πόσες ομάδες επιθυμείτε να συμμετέχετε.

OI ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩNOYN ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Επειδή, ανεξάρτητα από την καλή διάθεση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να συμπεριλάβουμε στα “kids” ΟΛΟΥΣ όσους δηλώσουν, ΙΣΩς να προκύψουν οργανωτικά προβλήματα αν είναι μεγάλος ο αριθμός των ομάδων αλλά και για να σας ενεργοποιήσουμε, δηλώνουμε από τώρα ότι:

Αν χρειαστεί να περιορίσουμε τον αριθμό των ομάδων (επαναλαμβάνουμε αν…), θα γίνει από τους τελευταίους συλλόγους που θα δηλώσουν συμμετοχή.
Οπότε, από σήμερα περνάμε σε μία λίστα όσους δηλώνουν για να μην υπάρξουν και πάλι  παράπονα και διαμαρτυρίες.
(Παράκληση, η δήλωση να γίνεται με ε-μαιλ για να υπάρχουν χρονικά αποδεικτικά στοιχεία των δηλώσεων. Δηλώστε πατώντας ΕΔΩ   ή Πατήστε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ στην κορυφή της κεντρικής σελίδας που βρίσκεστε  τώρα.

S. MINI (2008-09-10) ΟΜΑΔΕΣ MINI (2005-06-07) ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2 ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2  
Α.Φ. ΘΕΡΜΗΣ 2 ΑΦ ΘΕΡΜΗΣ 2  
         
         
         

 


  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓ
26/04/2016

  Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΥΑΘΛΟΥ ΠΠ Β ΜΕ - ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ … ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ
26/04/2016

Εστάλησαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης (με προώθηση από τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) τα αποτελέσματα από το διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΟΛΥΑΘΛΟΥ ΠΠ/Β. Ο αγώνας  έγινε στις 2.4.2016 στο Καυτανζόγλειο.
Αυτή τη φορά οι βαθμολογίες βγήκαν από το σωστό πίνακα με τη διαφορά ότι υπάρχουν μερικά λάθη (σε 49 περιπτώσεις)!
Όλοι κάνουμε λάθη, οι λιγότερο προσεχτικοί κάνουμε περισσότερα. 
Όταν όμως μας υποδεικνύονται τα λάθη και μετά από καιρό τα διορθώνουμε -και πάλι με μειωμένη προσοχή- τότε όποιος τα κάνει εκθέτει τους συνεργάτες του και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και δίνει το δικαίωμα στον οποιοδήποτε να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα...

ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΛΥΑΘΛΟΥ ΠΠ/Β (Με λιγότερα λάθη -μόνο 49! περίπου- αυτή τη φορά).


  ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ 2ος ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ … «ΠΡΩΤΟΥΣ»
26/04/2016

Ξεπέρασαν τους εαυτούς τους όσοι αγωνίστηκαν στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου του 2ου Ομίλου, όπου αγωνίζεται και ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Και μόνο η συμμετοχή όσων αγωνίστηκαν αξίζει τα συγχαρητήριά μας ανεξάρτητα επίδοσης. Για μια ακόμη φορά τονίζουμε ότι ο σύλλογος εκτιμά την προσπάθεια και τη διάθεση των αθλητών του να αγωνιστούν όταν ο σύλλογος το ζητάει. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά όλους εκείνους που αγωνίστηκαν (Παπαγεωργίου Κώστας, Τριανταφύλλου Ναταλία) αλλά και όσους ήθελαν αλλά δικαιολογημένα (λόγω τραυματισμού (Μακρή Χρύσα) ή άλλης σοβαρής αιτίας (Μπέλος Θεοφάνης, Νίκανδρος Στυλιανού) δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες.
Από τους παρόντες θα επαινέσουμε πρώτα όσους αγωνίστηκαν αλλά για διάφορους λόγους δεν πέτυχαν τις επιδόσεις που θα μπορούσαν. Θα είμαστε ειλικρινείς και θα τους πούμε ότι ο σύλλογος δε ζητάει από κανένα να κάνει θαύματα, τη διάθεσή τους ζητάει και σε αυτό τον τομέα όσοι αγωνίστηκαν την έδειξαν και την διατυμπάνισαν με το παραπάνω.
Βέβαια υπάρχουν και οι άλλοι που τα πήγαν αρκετά καλά, σε σχέση με τις προπονήσεις τους την τελευταία περίοδο και προσέφεραν στο σύλλογο ....


2ος Γεωργιτσέλης Γεώργιος 4.40, 1ος Τριανταφύλλου Γεώργιος 4.70


  ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΠΑΣΧΑ
25/04/2016

Για τον καλύτερο προγραμματισμό των ΕΟΡΤΩΝ του ΠΑΣΧΑ (για τις οικογένειες των αθλητών αλλά και των προπονητών) ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ γνωστοποιεί το πρόγραμμα των προπονήσεων αλλά και των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου:
ΓΚΡΟΥΠ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:
Για τα παιδιά των Ακαδημιών που θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με μικρές διαφοροποιήσεις.
Στο 15ήμερο των Εορτών, θα γίνουν 4 προπονήσεις:
Δύο (2) τη Μεγάλη Εβδομάδα: Μεγάλη Δευτέρα ( 25.4.16) & Μεγάλη Τετάρτη (27.4.16)
Δύο (2) την εβδομάδα μετά το ΠΑΣΧΑ: Τετάρτη (4.5.16) & Παρασκευή ( 6.5.16)
Με δεδομένο ότι θα απουσιάζουν με τις οικογένειές τους αρκετά παιδιά, οι προπονήσεις τις ημέρες των εορτών θα γίνονται «μικτές» με τους παρόντες προπονητές.
Σε κάθε προπόνηση θα βρίσκονται (2) δύο προπονήτριες, που θα χωρίζουν τα παιδιά σε γκρουπ (με κριτήριο την ηλικία).  Μην ψάχνετε την προπονήτριά σας, ίσως να μην είναι παρούσα αν δεν είναι η σειρά της να έρθει.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

ΠΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ: Οι προπονητές καθορίζουν το πρόγραμμα και ενημερώνουν τους αθλητές τους. Όμως επειδή ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ λειτουργεί ως «σύλλογος» και όχι ως «ανεξάρτητα γκρουπ»,  περνάμε το πρόγραμμα των προπονητών έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι οι αθλητές το πότε θα βρουν τον κάθε προπονητή.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ


  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓ
24/04/2016

Μέχρι να ετοιμάσουμε τη σελίδα μας πάρτε μια ιδέα από τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου Θεσσαλονίκης. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


  «ΑΣΣ ΗΡΑΚΛΗΣ» Ο ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ
22/04/2016

ΠΡΩΤΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ “ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΙΒΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ” «ΑΣΣ ΗΡΑΚΛΗΣ».
Δυναμική και όμορφη η παρουσία του Νέου Αθλητικού Συλλόγου Στίβου στο Καυτανζόγλειο.
Το «δυναμική» πάει στους παράγοντες του Νέου συλλόγου (πρόεδρος η κ. Χριστίνα Δέσκου, Έφορος ο κ. Αθανάσιος Μπαμπαλιάρης  και προπονητής ο κ. Νίκος Χαλάτσης, τρεις πρωταθλητές που δόξασαν την Ελλάδα ο καθένας στο αγώνισμά του (Να μας συγχωρέσουν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. αλλά ακόμη δεν τα μάθαμε).
Το «όμορφη» κολλάει στη αθλήτρια της φωτογραφίας Βιργινία Μπουζάρη εκπρόσωπο των αθλητών του νεοϊδρυθέντος συλλόγου, την οποία φωτογραφήσαμε για να χαρείτε τα όμορφα χρώματα της στολής του συλλόγου.

Είναι από τις λίγες φορές που, όπως μάθαμε από την πρόεδρο του Συλλόγου «ΑΣΣ ΗΡΑΚΛΗΣ» κ. Χριστίνα Δέσκου, η αγωνιστική στολή ετοιμάστηκε πριν ακόμη αναγνωριστεί ο σύλλογος.
Καλωσορίζουμε το ΝΕΟ αθλητικό Σύλλογο «ΑΣΣ ΗΡΑΚΛΗΣ», που ξεπήδησε από τα σπλάχνα του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, και ευχόμαστε στους ιδρυτές του συλλόγου αφενός μεν να προσφέρουν στέγη σε όσα παιδιά θέλουν να γνωρίσουν το στίβο για πολλά χρόνια και στους ιδρυτές του συλλόγου να  χαρούν αυτή τους τη δημιουργία… ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ.


  «ΑΛΛΑΛΟΥΜ» ΜΕ ΤΗ Β ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ
21/04/2016

Νομίζω «Κολοκυθιά» το λέγαμε το παιχνίδι που παίζαμε πιτσιρίκια.
-          ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
-          ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
-          ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ … και πάει λέγοντας.
Από ότι μαθαίνουμε μέσω ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης το έγγραφο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης που εστάλη στους συλλόγους με πρόταση για διεξαγωγή των αγώνων της Β Φάσης την Παρασκευή 6 Μαΐου,   προκάλεσε την απάντηση αρκετών συλλόγων που ο καθένας προτείνει και από μία ημερομηνία!   
Ακόμη και Ο ΣΠΣΒΕ προτείνει (όπως βλέπετε παρακάτω).

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ                   Θεσ/νίκη:10/5/2016
ΣΤΙΒΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ                                Αρ. Πρωτ.: 17
Προς:  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Λόγω της διεξαγωγή του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ στις 10-11 ΜΑ’Ι’ΟΥ 2016  στην Πάτρα, προτείνουμε η  διεξαγωγή του ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Β΄ αγωνιστική φάση) & Συνθέτων ΠΚΑ΄ του 2ου ομίλου,  να διεξαχθεί 6 ή 7ΜΑ’Ι’ΙΟΥ 2016 αντί για την Κυριακή 8 ΜΑ’Ι’ΟΥ 2016, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 59/31-3-2016 προκήρυξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας.
Με τιμή  Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Π.ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ                                                     Κ.ΜΗΝΑΣ

Και ερωτώ ξανά.
Είναι δυνατόν να αποστέλλεται έγγραφο σε 50 συλλόγους (ΕΑΣ Θεσσαλονίκης και από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας (μόνο στα σωματεία Πιερίας-Ημαθίας) και να ζητούν να συμφωνήσουν σε ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων, όταν τον Κύριο λόγο έχει η διοργανώτρια ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ της Κεντρικής Μακεδονίας και το Στάδιο διεξαγωγής των αγώνων (ΔΑΚ Κατερίνης);
Με την ευκαιρία ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ προτείνει το Σάββατο 7.5.16 αντί της  Παρασκευής 6.5.16! ......   και πάει λέγοντας!


  Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΒΕΡΟΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
13/04/2016

Την Τρίτη 12 Απριλίου η Βερόνικα σύζυγος του Γιώργου Γεωργιτσέλη (αθλητής του συλλόγου -εν ενεργεία ακόμη και ευχόμαστε για πολλά χρόνια ακόμη- αλλά και επίσημος χορηγό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για χρόνια τώρα)! έφερε στον κόσμο και το τρίτο τους παιδί που είναι κορίτσι.
Με τα σημερινά δεδομένα…  έχουμε στην οικογένεια Γεωργιτσέλη: Τον Ευάγγελο (ο μεγάλος αδελφός), την Αμαρυλλίδα (η μεγάλη κόρη) και τώρα τη μικρή χαριτωμένη ύπαρξη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι γονείς, οι φίλοι, οι παλιοί συναθλητές  αλλά και όλος ο μικρόκοσμος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ -ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ- στο Γιώργο και τη Βερόνικα (στους ευτυχείς γονείς)
«ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ».
 


  ΤΟ ΕΙΔΟΣ «ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ
21/03/2016

Πρόσφατα στη διαδικασία έγκρισης του Εσωτερικού κανονισμού από τη Γενική Συνέλευση και με αφορμή το μικρό αριθμό αθλητών που ξεχωρίζουν σε Πανελλήνιο επίπεδο και την ύπαρξη στο σύλλογο πολλών παιδιών που ίσως δεν είναι «γεννημένοι πρωταθλητές», ακούστηκε στη Γ.Σ. η ερώτηση «ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ;»
Το ρεζουμέ από τα όσα είπαμε στη Γενική Συνέλευση, τα οποία όμως ακούστηκαν μόνο στους λίγους! που ενδιαφέρονται και ήσαν παρόντες είναι: 
«Δεχόμαστε το οποιοδήποτε παιδί (ανεξαρτήτως αθλητικών προσόντων) που θέλει να γνωρίσει τον αθλητισμό και τα βοηθούμε να γνωρίσουν τα όσα ο αθλητισμός μπορεί να τους προσφέρει. Βέβαια στα παιδιά που ξεχωρίζουν (έχουν ξεχωριστά προσόντα αλλά και θέλουν να τα αξιοποιήσουν και προσπαθούν) τα βοηθούμε -με όλο μας το είναι- να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται».  
Όμως οι «πολυάσχολοι» γονείς, αυτοί που νομίζουν ότι χωρίς οι ίδιοι να ενδιαφέρονται ότι όλα θα γίνουν τέλεια από τους άλλους -ως δια μαγείας- δεν ξέρουν δεν άκουσαν τα όσα είχαμε να τους πούμε!

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ
Να μια «πάσα» από τον Βαγγέλη Σταματάκη που εκπροσώπησε επάξια το σύλλογο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, για να μάθουν και όλοι οι φίλοι μας -τί είδους Πρωταθλητισμό- κάνουμε και ποια είναι η φιλοσοφία του συλλόγου, που ταυτίζεται απόλυτα με αυτή του ...


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ &

[Α,Β,Γ,Δ,Ε, ΣΤ] "ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ 

2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ

Για να διαβάσετε τις Τεχνικές διατάξεις 2016 Πατήστε ΕΔΩ