Τετάρτη 1 Απριλίου 2015
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 10. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΒΟΥ
2012-2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ (42)  09-2-2015

ΑΙΤΗΣΗ

ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης.  Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό. Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.  Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος  
Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη


Το Διοικητικό Συμβούλιο 2013-2015
Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη, Κούτρας Ι, Τριανταφύλλου Ε., Μουρουδέλης Σ.,
Σολομωνίδης Β., Παπαδόπουλος Α.,  Θεοφανίδης Θ, Καρματζόγλου Σ., Μπιτζιλέκης Σ.  ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ
01/04/2015

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ανακοινώθηκε ότι οι ιατρικές εξετάσεις θα συνεχιστούν και τον Απρίλιο στο Καυτανζόγλειο αλλά και στους Αμπελόκηπους.  Η ιατρός που συνεργάζεται με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ θα βρίσκεται για να εξετάσει τους αθλητές (είτε για θεώρηση των παλαιών Δελτίων είτε για την έκδοση Νέων Δελτίων):

ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ  (Γραφεία Της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ):
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ          3/4/15                19:00 - 20:00
ΠΕΜΠΤΗ              16/4/15                19:00 - 20:00

ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ:
Μ. ΤΡΙΤΗ              7/4/15                   19:00 - 20:00


  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΠΑΣΧΑ (6-18/4/15) ΑΣ ΡΗΓΑΣ
01/04/2015

Για τον καλύτερο προγραμματισμό των ΕΟΡΤΩΝ του ΠΑΣΧΑ (για τις οικογένειες των αθλητών αλλά και των προπονητών) ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ γνωστοποιεί το πρόγραμμα προπονήσεων:

Α)  ΓΚΡΟΥΠ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: [κ.κ. ΕΛΕΝΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ, ΜΑΡΙΑ, ΣΟΦΙΑ].
Για όσα παιδιά θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με μικρές διαφοροποιήσεις Με ωράριο 19:00 - 20:45
Για τις Ακαδημίες, το 15θήμερο των Εορτών, θα γίνουν 4 προπονήσεις:
                Δύο (2) προπονήσεις τη Μεγάλη Εβδομάδα:
                                Μεγάλη Δευτέρα (6.4.15)
                                Μεγάλη Τετάρτη (8.4.15)

                Δύο (2) προπονήσεις την εβδομάδα μετά το ΠΑΣΧΑ:
                                Τετάρτη (15.4.15
                                Παρασκευή (17.4.15)

Σε κάθε προπόνηση θα βρίσκονται το λιγότερο (2) δύο από τις παραπάνω προπονήτριες, που θα χωρίζουν τα παιδιά σε δύο γκρουπ (με κριτήριο την ηλικία).  Οι προπονήσεις τις ημέρες των εορτών θα γίνονται «μικτές» με τους παρόντες προπονητές. Μην ψάχνετε την προπονήτριά σας, ίσως να μην είναι παρούσα αν δεν είναι η σειρά της να έρθει.

Β) ΠΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ:
[κ.κ. ΚΟΣΜΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΙΚΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΦΩΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΙΑΚΩΒΟΥ].
Οι προπονητές συνεννοούνται με τους αθλητές τους και ρυθμίζουν το πρόγραμμα προπόνησης. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί το Σάββατο 4.4.14 το Βράδυ.
Οι μικρότεροι αθλητές, ΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΏΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ,  θα μπορούν να έρχονται για προπόνηση με τους μεγαλύτερους αθλητές (που θα ειδικεύονται στα -ίδια ή συγγενή- αγωνίσματα) και σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει.


  Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ (341 ΧΙΛ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ)
30/03/2015

341 Χιλιόμετρα έτρεξε σε 48 ώρες ο Αλέξανδρος Αφεντουλίδης!
Παρακολουθήσαμε την προσπάθειά του  -ώρα με την ώρα- χωρίς να μπορούμε να σας ενημερώσουμε μέσα από τη σελίδα μας, λόγω προβλήματος εισόδου σε αυτήν. Τώρα το πρόβλημα λύθηκε! Τέλος καλό όλα καλά!
Μην μπορώντας να περάσουμε κάτι στη σελίδα μας, αναγκαστήκαμε να συγχαρούμε τον Αλέξανδρο Αφεντουλίδη, για το κατόρθωμά του, μέσα από το fb.
Του γράψαμε:
«Μπράβο Αλέξανδρε!
Το ότι τολμάς να στήνεσαι στην αφετηρία για τέτοια «κατορθώματα» -ΔΡΟΜΟΣ 48 ΩΡΩΝ- δείχνει ότι: 1) Έχεις τεράστια ψυχικά αποθέματα, αυτής της “σάλτσας” που ονομάζω «τολμάω». 2) Με αφετηρία τον απύθμενο ψυχικό σου κόσμο, προσπαθείς να φτάσεις  το"αδύνατο σώμα σου" στα επίπεδα της ψυχής σου. Κουράζεσαι, ιδρώνεις, πονάς, όμως συνεχίζεις  να προσπαθείς και στο τέλος -όπως δείχνουν οι πράξεις σου-, ό,τι «απίθανο και απλησίαστο» το κάνεις να φαντάζει «καθημερινό»!
Μπράβο ρε φίλε!»

Στις φωτογραφίες (που δανειστήκαμε από το fb),  ο «ΤιτανοΜέγιστος» Αλέξανδρος Αφεντουλίδης.
Μπράβο και ξανά Μπράβο… Αλέξανδρε.


  ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΠ-ΠΚ/Β (ΠΟΛΥΑΘΛΑ) ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
30/03/2015

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προκηρύσσεται και διοργανώνεται το ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β (ΠΟΛΥΑΘΛΑ 1ος αγώνας)σύμφωνα με την με αρ. πρωτ: 229/27-1-2015 Γενική και την με αρ. πρωτ: 442/16-2-2015 Κεντρική προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ, το ΣΑΒΒΑΤΟ στις 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 (πρωί), στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Τους αθλητές και αθλήτριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ και δικαιούνται να αγωνιστούν (επειδή έχουν Δελτίο) θα τους βρείτε ΕΔΩ.


  ΝΕΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ (ΠΠ-ΠΚ/Α)
23/03/2015

Από Segas.gr
Ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει τις νέες βαθμολογίες Συνθέτων Αγωνισμάτων Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α΄ για το 2015, τις οποίες επεξεργάστηκε η Επιτροπή Ανάπτυξης.
Οι νέες βαθμολογίες υπολογίστηκαν με βάση την καλύτερη επίδοση που έχει σημειωθεί στην Ελλάδα στο αντίστοιχο αγώνισμα αυτών των κατηγοριών και τις σταθερές νόρμες της IAAF για τα σύνθετα αγωνίσματα.
Στις ΕΑΣ θα αποσταλεί σε ηλεκτρονική μορφή σύστημα αυτόματης βαθμολόγησης και εξαγωγής των αποτελεσμάτων των αγώνων ΠΠ-ΠΚ Α΄ 2015.
Επίσης, στο εγχειρίδιο που βρίσκεται στο παρακάτω αρχείο υπάρχει  συνοπτικός πίνακας με τη βαθμολογία των επιδόσεων, ο οποίος θα βοηθήσει τον προπονητή για τον γρήγορο και εύκολο υπολογισμό της βαθμολογίας του/της αθλητή-τριας του.
ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ (6-ΘΛΟΥ & 5-ΘΛΟΥ)


  ΕΜΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
23/03/2015

Η Τούρκικη Ομοσπονδία στίβου δημοσίευσε εμβιομηχανική ανάλυση όλων των αλμάτων στο επί κοντώ (Ανδρών και Γυναικών) των Βαλκανικών αγώνων που έγιναν στην  Κωνσταντινούπολη στις 21-2-2015. Από την πλευρά των Κυπρίων και των Ελλήνων αθλητών  αναλύονται όλα τα άλματα των : Στυλιανού Νίκανδρου, που ήταν ο νικητής των αγώνων με 5.35, του Εμμανουήλ Καραλή που αν και πρώτη χρονιά παίδας! (ήταν 5ος με 4.90), καθώς και των δύο Ελληνίδων που κέρδισαν τις δύο πρώτες θέσεις  Στέλλα- Ηρώ Λεδάκη με 4.30  και Λορέλα Μάνου με 4.20.  
Η εμβιομηχανική ανάλυση είναι στα Τούρκικα αλλά και στα Αγγλικά και μπορείτε να την μελετήσετε πατώντας ΕΔΩ.
Στις φωτογραφίες: Ο Νίκανδρος Στυλιανού 1ος Βαλκανιονίκης 2014 και 2015 και δίπλα οι: Αποστολίδης Γιώργος και Κατσίκας Φώτης (οι προπονητές του Νίκανδρου) σε Κύπρο και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.


  Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ «ΝΤΥΝΕΙ» ΣΤΟΛΙΖΕΙ … ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ!
20/03/2015

Τελικά είμαστε ευαίσθητος Λαός, ό,τι και να λέμε ό,τι και να κάνουμε έχουμε μέσα μας το «Φιλότιμο» και την αλληλεγγύη στις δύσκολες στιγμές. Για ακόμη μία φορά η πρωτοβουλία των ανθρώπων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ «έπιασε τόπο». Τα ρούχα που συγκεντρώσαμε «ως ΑΣ ΡΗΓΑΣ» πήγαν εκεί που πρέπει, εκεί που θα -πιάσουν τόπο- μόνα τους (τους δώσαμε λεφτά και πήραν ταξί)!
Το μήνυμα των ανθρώπων που δέχτηκαν τα ρούχα και που με τη σειρά τους θα τα προωθήσουν εκεί που πρέπει -εκεί που θα πιάσουν τόπο- είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΜΠΡΑΒΟ!  σε όσους συνέβαλαν (με κάθε τρόπο) στο «ντύσιμο» των συνανθρώπων μας.

Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΤΗΝ «ΟΜΑΔΑ» ΤΟΥ
Γενικά η συνεισφορά του καθενός μας σε κάθε «παρέα» σε κάθε «υπηρεσία» έχει τρείς βαθμίδες:  1) Ο ΧΑΛΑΡΟΣ: Δεν ανταποκρίνεται  πλήρως ...


  ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝ. ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΑΤΟΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
20/03/2015

Τις προκηρύξεις για τους Σχολικούς αγώνες Κλασικού Αθλητισμού, Α΄ Φάσης, Γυμνασίων και Λυκείων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης θα τις βρείτε πατώντας  εδώ.  ΓΥΜΝΑΣΙΑ.

ΛΥΚΕΙΑ


  ΤΟ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ - ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
19/03/2015

Βρήκα στο διαδίκτυο το πολύ καλό (αλλά ανεπιτυχές) άλμα του Lavillenie στα 6.17, προσπάθεια κατάρριψης του δικού του παγκοσμίου ρεκόρ σε κλειστό στίβο (i), που είναι 6.16).
Αφού το δείτε και το ξαναδείτε ξαναγυρίστε στο κείμενο για να δείτε τις δικές μου απόψεις γύρο από το επί κοντώ, όλα όσα δεν φαίνονται αλλά πρέπει να συνδυαστούν με ιδανικό τρόπο για να φτάσει κάποιος τόοοοοσο ψηλά.
Σιγά μη περάσω σε λεπτομέρειες και αιτιολόγηση των όσων θα πω, είναι ολόκληρη ιστορία πίσω από κάθε «ειδική λέξη» που θα χρησιμοποιήσω.

Για τους γνώστες του αγωνίσματος δίνω μερικά από τα στοιχεία του Lavillenie«του κοντού», που αυτή την εποχή κυριαρχεί στο αγώνισμα και δικαίως καταλαμβάνει τις πρώτες σελίδες του σύγχρονου παγκόσμιου “επί κοντώ”. ΟΙ σελίδες του Λαβιλενί γράφονται στο βιβλίο της ιστορίας του παγκόσμιου επί κοντώ,  μετά τις χρυσές σελίδες που έγραψε ο «Τσάρος των αιθέρων» Sergey Bubka.


  (4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ 69) ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΙΟΣΣΕ
18/03/2015

Αγαπητοί μου φίλοι, συμμαθητές από το 4ο Γυμνάσιο, απολυτήριο 1969 Τμήμα ΣΤ-2  (και όχι μόνον), γεια.
Με αφορμή τη δυναμική παρουσία του Γιώργου Κιοσσέ, που ζει κοντά μας -στο Πλαγιάρι- και που τα στοιχεία του έχουν συμπεριληφθεί ήδη στον κατάλογο του τμήματος ΣΤ-2  Σχολικού έτους 1968-69 (που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ ενημερωμένος μέχρι 20.3.15 για να μη φωνάζει ο Μίλτος Κυρικίδης)! - αποφασίζουμε και διατάσσουμε.
Χαιρετίζουμε τον νέο και δυναμικό αέρα που πέρασε στην παρέα ο Γιώργος Κιοσσές, ο οποίος μάλιστα μας στέλνει και το υπέροχο ποίημά του ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας  ΕΔΩ).
Γιώργο να είσαι καλά, μας ξύπνησες!
Χωρίς να ρωτήσω κανέναν (αυτά μας φάγανε!) ούτε καν τους  τυπικότατους  Μίλτο, Άκη, Νίκο, Στράτο, Γιώργηδες …, «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ»  αποφασίζω-ουμε!!!
Πρώτη συγκέντρωση «οργανωτική»  το Σάββατο  4 Απριλίου το μεσημέρι 13:00 για ουζάκι στην ταβέρνα-ουζερί «Η ΑΜΠΕΛΟΣ» Κωνσταντινοπολίτικα, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310941021 (εκεί που έγινε και η προηγούμενη συνάντηση).
Δεύτερη συνάντηση το Σάββατο 25  Απριλίου (που προτείνει ο Γ. Κιοσσές) και τις λεπτομέρειες (για το μέρος της συνάντησης)  θα κανονίσουν όσοι βρεθούν στην πρώτη συνάντηση.  
Παράλληλα όσοι έχετε προτάσεις για το πού να βρεθούμε … ρίξτε τις ιδέες σας με ένα ε-μαιλ για να τις συζητήσουμε όσοι μαζευτούμε στην πρώτη συνάντηση.
Κούκλοι μου, αν περιμένουμε να συνεννοηθούμε πρώτα και να αποφασίσουμε, θα συναντηθούμε όλοι μαζί … κάπου αλλού!
Γιαυτό λειτουργούμε «δημοκρατικά» και με όλους τους κανόνες του “αποφασίζουμε και διατάσσουμε”.
Να είστε καλά
Φώτης Κατσίκας


  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ -ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ- ΣΧΟΛ. ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
17/03/2015

Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Μαρτίου έγιναν οι αγώνες στίβου (Α΄ Φάση) των Γυμνασίων και Λυκείων της Δ/νσης Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς δεν έχουμε όλα τα αποτελέσματα. Περνάμε τα αποτελέσματα μόνο του «επί κοντώ» διότι παρακολουθήσαμε το αγώνισμα και έχουμε προσωπική άποψη.
Επί κοντώ κοριτσιών Γυμνασίων: Ξεχώρισε η Παντέλογλου Αικατερίνη με 3.00μ. 1. Παντέλογλου Αικατερίνη 3.00μ. (ατομικό ρεκόρ) 2. Τζιάτζιου Αλίκη 2.90μ. 3. Παναγιωτίδου Ευαγγελία 2.70 (ατομικό ρεκόρ) 4. Τσακλίδου Φαίη 2.60
Επί κοντώ Αγοριών Γυμνασίων: Ξεχώρισε ο  ...

Τα άλματα των Σολομωνίδη Α., Θεοδωρίδου Μ-Θ., & Παναγιωτίδου Ε.


  Η κ. ΜΑΝΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
13/03/2015

Καταρτίστηκε σε ΣΩΜΑ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Οι νεοεκλεγέντες εφήρμοσαν τον κανόνα των προπονητών ομαδικών αθλημάτων που λέει: «Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις».
Με τις αναγκαίες αλλαγές βαδίζει την πετυχημένη πορεία του το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Οι 8 από τα 9 μέλη του Δ.Σ. παραμένουν οι ίδιοι με μόνη προσθήκη αυτή του Εφόρου των Ακαδημιών που ανατίθεται στον κ. Πολίτη Μαυρίκιο. Η Σύνθεση του νέου Δ.Σ. για το 2015-2017 έχει ως ακολούθως: .....


  «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ & ΔΡΟΜΟΙ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
12/03/2015

Στις  5 Απριλίου διεξάγεται ο 10ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος «Πέλλα - Θεσσαλονίκη». Παράλληλα θα διεξαχθούν και μικρότεροι δρόμοι (10χλμ, 5χλμ.) στους οποίους μπορούν να αγωνιστούν-συμμετάσχουν όσοι το επιθυμούν.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ, με εθελοντική πρωτοβουλία της προπονήτριας κ. Γκοτζαμάνη Σοφίας, συντονίζει και δηλώνει «ΟΜΑΔΙΚΑ» αθλητές γονείς και φίλους του συλλόγου που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.
Τους  ήδη δηλωθέντες μέσω του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα τους βρείτε ΕΔΩ.
Για όσους πιθανά θα ήθελαν να τρέξουν αλλά δεν δηλώθηκαν έγκαιρα, τους πληροφορούμε ότι δόθηκε παράταση στις δηλώσεις μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ 13.3.14.
Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
Η παραλαβή του εξοπλισμού
, για όλους τους δρομείς, που δηλώθηκαν μέσα από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ  θα γίνει την Παρασκευή  3  Απριλίου,  πριν και μετά την προπόνηση της κ. Γκοτζαμάνη Σοφίας από το δωματιάκι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (απέναντι από το γυμναστήριο του επί κοντώ, αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ»).  Πρώτη ευκαιρία  πριν την έναρξη της προπόνησηςαπό τις(6:00-6:50μ.μ.) -ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - και Δεύτερη ευκαιρία στο τέλος της προπόνησης δηλαδή από τις (8:45-9:00μ.μ.).
Σε περίπτωση σοβαρού «κολλήματος» για την παραλαβή του εξοπλισμού, επικοινωνήστε με την κ. Γκοτζαμάνη Σοφία στο 6976350313.
Για τα 1000μ οι Δηλώσεις μπορούν να γίνουν  έως και την 27η Μαρτίου).


  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ - 9.3.2015
09/03/2015

Από την Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που έγινε σήμερα Δευτέρα 9.3.2015 στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου Σταδίου, προέκυψε και το Νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο για τη διετία 2015-2017. Μολονότι τα πάντα διεξήχθησαν με το γράμμα του νόμου, η διαδικασία της εκλογής του εννεαμελούς Δ.Σ. διευκολύνθηκε από τη δήλωση των δύο νέων μελών κ.κ. Γκιώση Βασιλείου και Σάββα Ηλιάδη ότι: Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων  «θα προτιμούσαν να βοηθήσουν το σύλλογο από τη θέση του αναπληρωματικού μέλους». Πράγματι, οι ψηφοφόροι έλαβαν υπόψη τους την επιθυμία των δύο νέων μελών και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ  ΕΚΛΟΓΩΝ
Μολονότι οι εκλεγέντες «άτυπα» καταρτίστηκαν σε Σώμα, ....


  ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ (ΠΠ-ΠΚ/Β και ΠΠ-ΠΚ/Α).
06/03/2015

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ανακοινώνει ότι για τα τέσσερα επόμενα Σάββατα του Μαρτίου (7, 14, 21, 28) θα γίνουν εσωτερικές ημερίδες με διαφορετικά αγωνίσματα (ΠΠ-ΠΚ/Β και ΠΠ-ΠΚ/Α).
Το πρόγραμμα των αγώνων για το πρώτο Σάββατο 7.3.15 (απί τις 10:30) περιλαμβάνει δρόμους με εμπόδια (60μ. εμπ. ΠΠ-ΠΚ/Β, και 100μ. εμπ. ΠΠ-ΠΚ/Α) και δρόμους 150μ. ΠΠ-ΠΚ/Α, 600μ. ΠΠ-ΠΚ/Α και 1000μ. ΠΠ/ΠΚ/Β.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ & [Α,Β,Γ,Δ, Ε] "ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ 

2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ


ΧΟΡΗΓΟΙ 2015