Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 10. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΒΟΥ
2012-2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ 25-1-2015

ΑΙΤΗΣΗ

ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης.  Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό. Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.  Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος  
Μανιού-Καψαμπέλη ΑικατερίνηΤο Διοικητικό Συμβούλιο 2013-2015
Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη, Κούτρας Ι, Τριανταφύλλου Ε., Μουρουδέλης Σ.,
Σολομωνίδης Β., Παπαδόπουλος Α.,  Θεοφανίδης Θ, Καρματζόγλου Σ., Μπιτζιλέκης Σ.  TΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ - ΤΕΤΑΡΤΗΣ 28.1.2015
26/01/2015

Την Τετάρτη 28.1.2015 και ώρα 19:31 αρχίζει η εκδήλωση «ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ».

1.  Οι αθλητές των Ακαδημιών που ξεκινούν την προπόνηση στις  19:00, έρχονται κατευθείαν στην αίθουσα ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ του Καυτανζογλείου που βρίσκεται στο Κεντρικό Στάδιο, 1ο όροφο (είσοδος γραφείων Σταδίου - από την Αγίου Δημητρίου -μπροστά από τα Νερά).

2.  Τα γκρουπ που ξεκινούν την προπόνηση νωρίτερα: Στις 19:00 σταματούν την προπόνηση και ετοιμάζονται για την αίθουσα που θα κοπεί η Πίτα. ! (Στις 19:15 όλοι οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται καθισμένοι στην αίθουσα, θα το ελέγξω … θα έχω και τις «κάρτες» (κίτρινη και κόκκινη) μαζί μου.

3. Γονείς και καλεσμένοι παρακαλούνται να βρίσκονται στην αίθουσα το πολύ στις 19:25 (αν θέλετε να βρείτε και κάθισμα ίσως πρέπει να έρθετε και νωρίτερα), γίναμε αρκετοί μπορεί και να μην έχουμε όλοι καρέκλες!!!


  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 24.1.15
26/01/2015

Σας κοινοποιούμε όλα τα αποτελέσματα όπως μας τα έστειλε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 24.1.2015.

Σπανός Μάριος 6.02 Α! τον ... τέως κοντό.


  ΔΡΙΒΑ Α.- ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ν. - ΒΑΪΣ Ι. -ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ Π. - ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
26/01/2015

Μπορεί να αργούμε αλλά δε λησμονούμε όλους  εκείνους τους φίλους που στήριξαν διοικητικά το σύλλογο από τα πρώτα του βήματα. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ (το παρόν Δ.Σ.) πήρε την απόφαση να Τιμήσει όλους όσους βοήθησαν διοικητικά το σύλλογο και διετέλεσαν έστω και για μία περίοδο μέλη του Δ.Σ.  Ξεκινήσαμε πέρυσι με 4 μέλη, συνεχίζουμε φέτος με άλλα 4 μέλη και (γεροί να είμαστε δεν θα ξεχάσουμε κανέναν από όσους  μας Τίμησαν.  Όλα τα άτομα που επάνδρωσαν τα Δ.Σ. του συλλόγου από την ίδρυση μέχρι και σήμερα είναι 32. 
Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ ΟΣΩΝ ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ-ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ .


  ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2015 ΑΣ ΡΗΓΑΣ- ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
24/01/2015

Με απόφαση του Δ.Σ. στην κοπή της πίτας που θα γίνει την Τετάρτη 28.1.2015 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (αίθουσα Τύπου), θα βραβευτούν: 1) ΑΘΛΗΤΕΣ, 2) ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, 3) Μέλη  που στήριξαν το σύλλογο Διοικητικά (θα τα ανακοινώσουμε αφού πρώτα ενημερωθούν από την κ. Μανιού Αικατερίνη, πρόεδρο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ ΟΣΩΝ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ
Σημ.:  Κοινοποιούμε τη Λίστα των ονομάτων για να συντονίσουμε τις παράπλευρες προετοιμασίες (πλακέτες, διπλώματα, δώρα κ.ά.).
Θα περιμένουμε λίγο ακόμη μερικούς Αριστούχους, που ακόμη δεν μας έφεραν τον έλεγχο ή έστω δεν μας «δήλωσαν» ότι είναι Αριστούχοι  για να ετοιμάσουμε τα βραβεία τους!
Όποιος δεν μας έχει δηλώσει, ότι είναι Αριστούχος  -έστω και τηλεφωνικά- μέχρι τη Δευτέρα 26.1.15 στις 11:00 ... να συνεχίσει να διαβάζει και τον βραβεύουμε το … 2016!

Βροχή! οι Αριστούχοι μας, έφτασαν αισίως τους 17+2  και βλέπουμε! (Ευτυχώς ο Ταμίας του συλλόγου ο κ. Μουρουδέλης είναι και αυτός Large...). Αν δε υπολογίσουμε και μερικούς που ήδη μας δήλωσαν ότι -για μια μονάδα δεν έχουν Άριστα- τότε θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι το έμψυχο υλικό του συλλόγου μας (τα παιδιά μας) είναι πολύ παραπάνω από το μέσο όρο των παιδιών που κυκλοφορούν στα Στάδια. Για να πω και μια αλήθεια, αυτές τις ημέρες χόρτασε το μάτι μας 19ρια και 20ρια! Ρε παιδιά! οι δικοί μου οι καθηγητές (καλή τους ώρα) μάλλον τσιγκούνηδες ήταν!  Να φανταστείτε όταν εγώ πήγαινα σχολείο νόμιζα ότι το Άριστα ήταν το 15! το κυνηγούσα το άτιμο αλλά πάνω από 14 δεν πήγαινε, ε! κοντά ήμουν και εγώ -για μια μονάδα!!!


  ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ 5.30 ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ
24/01/2015

Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από Θεσσαλονίκη και από Σέρρες διεξήχθη στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ στο Καυτανζόγλειο το άλμα επί κοντώ. Η συμμετοχή των 25 αθλητών και αθλητριών θεωρείται ικανοποιητική για το επί κοντώ. Επίσης οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών σε γενικές γραμμές ικανοποίησαν.
Στους άνδρες  ξεχώρισε ο Νίκανδρος Στυλιανού που με το «καλημέρα», μετά το 5.30, προσπάθησε να βελτιώσει το δικό του ρεκόρ Κύπρου βάζοντας τον πήχη στα 5.46 αλλά δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες. Στους παίδες κέρδισε ο Ρουσομάνης Α. με 4.00, ενώ στους ΠΠ/Α ο Ρόμπας Γ. με 3.70.
Στις Γυναίκες κέρδισε η Χατζηιωάννου Ε. με 3.30, στις Κορασίδες η Ντανατσίδου Σ, με 3.00μ. ενώ στις Παγκορασίδες νικήτρια ήταν η Τζιάτζιου Α. με επίσης 3.00μ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ.

Ένα άλμα, πατήστε περισσότερα για μερικά ακόμη άλματα.


  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.1.15 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
23/01/2015

Έγινε με μεγάλη επιτυχία ο 2ος εσωτερικός αγώνας του άλματος επί κοντώ για τους μικρούς μας αθλητές. Μπορεί να κουράστηκαν να τα βρήκαν δύσκολα στα ψηλά αλλά τον  ευχαριστήθηκαν -και πάλι-. Και μόνο που μετά από κάθε αγώνα γίνεται ντόρος, ακούγονται υποσχέσεις και ψάχνουν για τον επόμενο αγώνα, αξίζει ο ιδρώτας του κ. Κοσμά. Όσο για τον κ. Κοσμά έβαλε μπελά στο κεφάλι του.  Οι κάμψεις που χάνει στα στοιχήματα ανέρχονται σε  … χιλιάδες!!! Να προσέχουμε κ. Κοσμά, μην τα βάζουμε με παιδαράδες…
Τα αποτελέσματα θα τα βρείτε παρακάτω:
ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΠΠ/Β : 1) Παπαδόπουλος Νικόλαος με 2.30 (p.b. = ατομικό ρεκόρ). [Το ρεκόρ αυτό στοίχησε στον κ. Κοσμά 1000 κάμψεις]!  2) Παπαθανασίου Γεώργιος με 2.00 μ. 3) Μαλέας Στέφανος  με 1.90. 4) Ντούρος Ιωάννης 1.60. (Μπουρλόγλου Θ.  και Τριανταφύλλου Αθ. Απουσίαζαν και ήταν έτοιμοι για ρεκόρ!).
ΣΠΑΣΤΟ - ΠΠ/Β : 1) Μπιτζιλέκη Φανή 2.00μ, 2) Μπέεσε Μυρτώ-Ευπραξία 1.90, 3) Γκιώση Μαρία 1.90, 4) Μαυρίδης Νικόλαος 1.90, 5) Μίτσκου Ελένη 1.70, 6) Παραδεισόπουλος Νικόλαος 1.60, 7) Χρυσαφίδης Στέλιος 1.60.
ΣΠΑΣΤΟ - ΜΙΝΙ : 1) Νασιούδη Φωτεινή 1.80, 2) Πεταλάς Αθανάσιος 1.70, 3) Νασιούδης Περικλής 1.70, 4) Πανικίδου Ροδάνθη 1.60, 5) Μελισσάρη Αναστασία 1.60, 6) Κώστα Αριάδνη 1.50, 7) Παπαγιάννη Δήμητρα 1.50, 8) Ζιάκα Δέσποινα 1.40, 9) Μουρουδέλη Χριστίνα 1.40, 10) Κυριακίδου Μαρία 1.30


  ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ - ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΛΜΑΤΩΝ 31.1.15
20/01/2015

Ο ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ σε συνεργασία με τον Σ.Π.Σ.Β.Ε. και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προκηρύσσει ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΛΜΑΤΩΝ, (Α-Γ, Ε-Ν, Π–Κ) το ΣΑΒΒΑΤΟ 31/01/2015 στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΚΑΙ ΤΑ «ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
20/01/2015

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ "βάζει τάξη" παντού ακόμη και στα ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΑΣ ΡΗΓΑΣ (25.1.2015).
Σύμφωνα με το καταστατικό, Μέλη του συλλόγου εγγράφονται με Αίτηση προς το Δ.Σ. καταβάλοντας 5€ ως δικαίωμα εγγραφής. Ετήσια συνδρομή Μέλους 10€.
Παρακαλούνται:  Τα Νέα Μέλη που ήρθαν φέτος κοντά στο σύλλογο να συμπληρώσουν την Αίτηση, την οποία θα μας φέρουν για να  καταχωρηθεί στο Βιβλίο Μελών του Συλλόγου. 
Σύμφωνα με το Καταστατικό και για να είναι ο Σύλλογος ευέλικτος, κάθε δύο χρόνια γίνεται διαγραφή των Μελών που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα (μετά από ειδοποίηση).
Η τελευταία διαγραφή των μελών τα οποία δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα οικονομικά έγινε την  1-1-2015. 
Η διαγραφή θα οριστικοποιηθεί από τη Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίου 2015. Όσοι επιθυμούν να παραμείνουν Μέλη και από αμέλεια δεν τακτοποιήθηκαν οικονομικά, ας τακτοποιηθούν μέχρι και την ημέρα της Γ. Συνέλευσης (οπότε θα μπορούν και να ψηφίσουν αλλά και να είναι υποψήφιοι).
 


  Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ «Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ» ΣΤΟΝ κ. ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ
20/01/2015

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ

"Είσαι Θεός, είσαι Θεός μοναδικός"... τραγουδούσαμε όλοι για τα κατορθώματα του Νίκου Γκάλη στο παρκέ. Προσωπικά μία από τις λίγες φορές που βγήκα στους δρόμους με τη γυναίκα μου και με τη σημαία ήταν το 1987 όταν κερδίζαμε τα μεγαθήρια στο Μπάσκετ και αιτία ήταν ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ και η "ΠΑΡΕΑ" του.

Κάτι ανάλογο συνέβαινε και τότε, (λίγο πριν και μετά το 1950) όταν μεγαλουργούσε ο ΡΗΓΑΣ Ευσταθιάδης όχι μόνον στο επί κοντώ και στον αθλητισμό αλλά και στην παρέα και την κοινωνική ζωή.
Δεν σταμάτησε εκεί "ΕΥΤΥΧΩΣ" συνέχισε να βρίσκεται στα στάδια και κοντά στη νεολαία -ενεργός- για πολλά χρόνια. Όταν τα χρόνια πέρασαν


  27 ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ "ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ" ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
17/01/2015

Η νοικοκυροσύνη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ φτάνει και «κάτω από το χαλί». Προσπαθούμε να είμαστε τυπικοί, όχι μόνον «όσο μπορούμε» αλλά «όσο χρειάζεται», για να μην εκθέσουμε Ανθρώπους και ονόματα που μας ΤΙΜΟΥΝ με την εμπιστοσύνη τους. Με πνεύμα -καθαρών λογαριασμών- ετοιμάζεται και το επόμενο Δ.Σ. που θα προκύψει από τις εκλογές της 9ης Μαρτίου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  ΤΑ 38 (+3) TA ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ (25-1-2015)
ΠΟΛΛΑ ΜΥΑΛΑ - ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Επιζητούμε την παρουσία των γονέων και των φίλων στα δρώμενα του συλλόγου και πρέπει να το παραδεχτούμε ότι -την έχουμε απλόχερα-.  Θέλουμε τη γνώμη των γονέων και τις προτάσεις των, κυρίως για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τα παιδιά «μας» και «τα έχουμε» και αυτά. Με λίγα λόγια, -είμαστε κοντά- σύλλογος και γονείς και γιαυτό βαδίζουμε -ίσως- στο σωστό δρόμο!
Εκτιμούμε  τον ενθουσιασμό και την προθυμία των γονέων να βοηθήσουν όταν και όπου τους  ζητηθεί.  Άλλο όμως είναι η περιστασιακή και ειλικρινής διάθεση για βοήθεια των γονέων και άλλο ...


  ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 9.3.2015
16/01/2015

Με απόφαση του Δ.Σ. η ημερομηνία που θα γίνουν οι εκλογές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για την ανάδειξη των (9) μελών του Δ.Σ. (2015-2017) ορίστηκε η Δευτέρα 9.3.2015. Περισσότερες λεπτομέρειες όταν θα πλησιάζουν οι ημέρες. Μέχρι τότε ενημερωθείτε για τις εκλογές διαβάζοντας το Καταστατικό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ


  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 - ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
16/01/2015

Δε χρειάζεται να προσπαθήσω πολύ για να σας πείσω ότι στο Δ.Σ. περνάμε καλά!  Αν για κάποιο λόγο απουσιάσουμε νιώθουμε ότι κάτι μας λείπει. Τουλάχιστον ο συντάκτης του κειμένου που συντονίζει τις συγκεντρώσεις του Δ.Σ. το βιώνει αυτό πολύ συχνά. Δύο μας απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων, και στην κουβέντα που έγινε και με τους δύο, φάνηκε καθαρά η στεναχώρια τους λόγω της απουσίας. Τους καθησύχασα! Δεν πειράζει παιδιά φάγαμε οι άλλοι και για εσάς δεν σας αφήσαμε παραπονεμένους! Εκτός από την κουβέντα και το κρασάκι ή τσιπουράκι (με πολύ καλούς μεζέδες) κάναμε και δουλειά. Συζητήσαμε τα θέματα του συλλόγου και αποφασίστηκαν:
1) Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:   Την Τετάρτη 28.1.2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Τύπου, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, θα γίνει η κοπή της Βασιλόπιτας και οι Βραβεύσεις των αθλητών και των Αριστούχων μαθητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
2) ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ:  Η ημερομηνία που θα γίνουν οι εκλογές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για την ανάδειξη των (9) μελών του Δ.Σ. (2015-2017) ορίστηκε η ...


  ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ 2015
15/01/2015

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αποφάσισε όπως κάθε χρόνο να επαναλάβει στους χώρους των γραφείων της  και στο Στάδιο Αμπελοκήπων, την Ιατρική εξέταση των αθλητών-τριων των Σωματείων της ένωσης.
Για τον μήνα Ιανουάριο 2015 το πρόγραμμα έχει ως εξής: …
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


  ΣΕΡΡΕΣ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 31.1.2015
12/01/2015

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΣΕΡΡΩΝ προκηρύσσονται ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ/ ΓΥΝΑΙΚΩΝ -ΕΦΗΒΩΝ/ ΝΕΑΝΙΔΩΝ - ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΠΠ/ΠΚ-Α το  Σάββατο 31 /1/2015 στο  δημοτικό στάδιο Σερρών.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ & [Α,Β,Γ,Δ, Ε] "ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ 

2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ


ΧΟΡΗΓΟΙ 2015