Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 10. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΒΟΥ
2012-2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ 2014

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης.  Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό. Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.  Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος  
Μανιού-Καψαμπέλη ΑικατερίνηΤο Διοικητικό Συμβούλιο 203-2015
Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη, Κούτρας Ι, Τριανταφύλλου Ε., Μουρουδέλης Σ.,
Σολομωνίδης Β., Παπαδόπουλος Α.,  Θεοφανίδης Θ, Καρματζόγλου Σ., Μπιτζιλέκης Σ.  40/ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ - ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΙΚΑ
21/11/2014

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης ενημερωθήκαμε για το  40/ΗΜΕΡΟ  ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ του εκλιπόντος ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΙΚΑ.
Το μήνυμα:
«Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10.00΄ π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Αμπελοκήπων, θα τελεστεί το 40ημερο μνημόσυνο του εκλιπόντος ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΙΚΑ.
ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»


  ΑΣ ΡΗΓΑΣ - 12 ΕΙΚΟΝΕΣ = 13 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ- ΤΟΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑ !
20/11/2014

Σας περνάω μερικές φωτογραφίες από αυτές που θα κοσμούν το Ημερολόγιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2015, για να πάρετε μιαν ιδέα από την ομορφιά που κυκλοφορεί στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Όλες αυτές οι φωτογραφίες και μερικές ακόμη, θα τις χαρείτε στο ημερολόγιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που θα μοιραστεί στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή ανταλλαγής δώρων, που θα γίνει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014. Να ετοιμάζεστε! Προβλέπεται … χαμός.

 

Σήμερα Παρασκευή, έγινε και η φωτογράφιση του γκρουπ του κ. Παπαιακώβου και της πρώτης φουρνιάς των απόντων με τον κ. Σταύρο Καρματζόγλου (Έφορος στίβου Α).

Για όσους δεν κατάφεραν να έρθουν ούτε σήμερα! 
Τελευταία ευκαιρία για φωτογράφιση είναι η Δευτέρα 24.11.14, στις 20:00, που θα φωτογραφηθούν και οι τελευταίοι αθλητές και αθλήτριες.
Επαναλαμβάνω την πρόσκληση για τους παλιούς μας αθλητές που νιώθουν να ανήκουν στην οικογένεια.
Ελάτε, θέλουμε να σας βλέπουμε στο ημερολόγιο.
Σημ.: Χωρίς να υπάρχουν δύο Φώτηδες στις φωτογραφίες ... ημερολόγιο δεν τυπώνεται. Ακούς Φώτη Δρόσε; σε περιμένω τη Δευτέρα στις 20:00.
Ακόμη και οι τραυματίες μας ...  και οι μελετηροί μας ..., κοπιάστε, μόνο 20 θα σας "κεράσουμε" (κάμψεις όχι έλξεις), σιγά το νούμερο!


  ΑΣ ΡΗΓΑΣ: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
18/11/2014

Δεν είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα ότι στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ γίνεται «κάτι σωστό».
Καθημερινά συναντάμε ανθρώπους, που είτε ασχολήθηκαν στα νιάτα τους με το στίβο, είτε γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρο από τον Κλασικό Αθλητισμό, είτε είναι εν ενεργεία παράγοντες ή ακόμη και προπονητές διαφόρων αθλημάτων, και μας μεταφέρουν το «τί κυκλοφορεί έξω» για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Με λίγα λόγια μας λένε «Μπράβο σας, κάνετε καλή δουλειά».
Μας εκπλήσσει ευχάριστα όταν άνθρωποι του στίβου μας αποδεικνύουν έμπρακτα αυτό που «κυκλοφορεί έξω». Μας το αποδεικνύουν περίτρανα με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και η οποία υλοποιείται  με το να μας φέρνουν τα παιδιά τους ή και τα εγγόνια τους στις Ακαδημίες του συλλόγου.
Έχουμε ιδιαίτερη απήχηση (ως σύλλογος) στους «διαβασμένους» γονείς, σε αυτούς που «το ψάχνουν».
Μας προτιμούν κυρίως οι γονείς  που ενδιαφέρονται για τα οφέλη του αθλητισμού. Για το τί ...


  ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015
17/11/2014
ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ

ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2015

 
  ΟΝΟΜΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΤΗΡ. ΔΙΑΜΕΣΟΣ
6

ΠΑΣΣΑΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

100

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

ΚΑΦΕΔΕΣ

 
7

ΑΦΟΙ     Γ.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Α.Β.Ε.Ε.

100

Multi Plast

ΤΕΝΤΕΣ

ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ

 
8 ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ

ΠΑΡΟΧΗ

ΣΕ

"ΕΠΙΣΗΜΟ

ΧΟΡΗΓΟ"

ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

PVC

 
9

ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ

ΠΑΡΟΧΗ

ΣΕ

"ΚΥΡΙΟ

ΧΟΡΗΓΟ"

ΜΑΡΜΑΡΑ

ΓΡΑΝΙΤΕΣ

 
           


  Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 19-11-14
17/11/2014

Μεθαύριο Τετάρτη 19.11.14 και από ώρα  20:00 μέχρι 20:45 θα γίνει η φωτογράφιση των ένδεκα (11)  γκρουπ των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ».
Οι Αθλητές (μικροί και μεγάλοι) και οι προπονητές θα πρέπει να φορούν  είτε το ΝΕΟ (2014) κόκκινο μπλουζάκι του συλλόγου, όπου φαίνεται και «το λογότυπο» του Χορηγού μας (κ. Γεωργιτσέλη) είτε την άσπρη φόρμα, όπου επίσης φαίνεται ο χορηγός μας (βλέπετε φωτογραφία).
Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ:  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19.11.14.  θα ξεκινήσουμε στις 20:00 με τα μικρότερα παιδιά και θα προχωρήσουμε σταδιακά στους μεγάλους.  Η σειρά που θα φωτογραφηθούν τα γκρουπ είναι:  20:00 κ. Ελένης, 20:05 κ. Νικολέττας ....


  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ
16/11/2014

Κύριε πρόεδρε της Ομοσπονδίας (του ΣΕΓΑΣ) κ. Παναγόπουλε,  σε απάντηση του υπ’ αριθ. (3311/31-10-2014) εγγράφου σας, με θέμα «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015», θα ήθελα (ως προπονητής)  να σας κοινοποιήσω τις δικές μου σκέψεις.
Οι σκέψεις μου αυτές θα κατατεθούν στο Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ την Τετάρτη 19.11.14, το οποίο και θα αποφασίσει για την Κατηγορία των αγώνων «ΣΤ’  ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ».
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ από το 2009 ανελλιπώς διοργανώνει αγώνες αντάξιους των ονομάτων τα οποία ΤΙΜΑ:


  Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 19.11.14 - ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ»
15/11/2014

Η  πρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Μανιού Αικατερίνη καλεί τα μέλη του Δ.Σ. σε έκτακτο διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη 19.11.14 και ώρα 20:00 στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ».
Η παρουσία των μελών του Δ.Σ., ειδικά την Τετάρτη και από ώρα 20:00 στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ,  έχει να κάνει και με τη φωτογράφιση των αθλητών για το Ημερολόγιο του 2015. Υπάρχει η πρόταση, κάθε γκρουπ αθλητών που θα φωτογραφίζεται  με τον προπονητή του για το ημερολόγιο του 2015, να συνοδεύεται και από ένα μέλος του Δ.Σ. (έτσι για να δώσουμε λίγη λάμψη στις φωτογραφίες για το ημερολόγιο)!!!
Τα θέματα που θα απασχολήσουν το Δ.Σ. είναι: 
1) ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ: Όλο και αυξάνει ο ΣΕΓΑΣ τις απαιτήσεις του από τους συλλόγους που θέλουν να διοργανώσουν αγώνες, όπως τα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ ή ΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ, για να αναγνωρίζονται οι επιδόσεις!  Η ερώτηση στην οποία θα πρέπει να απαντήσει το Δ.Σ., αλλά και το Δ.Σ. των συλλόγων που επιθυμούν να διοργανώσουν αγώνες είναι:  Πόσο μας ενδιαφέρει το αν θα αναγνωρίζονται οι επιδόσεις;
Για να Τιμήσουμε τη μνήμη των «ΔΑΣΚΑΛΩΝ»,   "Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ"   ή  "Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ"  κάνουμε τους αγώνες. Και με … “Kids’ Athletics” ή τοπικούς αγώνες, οι διοργανωτές "Τιμούν" τους ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ τους.
Προς τί οι τόσες υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις που βάζει ο ΣΕΓΑΣ για τη διοργάνωση των αγώνων και μάλιστα με τα πάντα να τα "πληρώνουν" οι διοργανωτές; Μήπως θέλει να αφήσουμε και αυτούς (τους δύο τρεις αγώνες που γίνονται π.χ. στη Θεσσαλονίκη), να τους κάνει ο ίδιος;
2) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015, 3) ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ,  4) Απολογισμός εκδρομής στο Βελβεντό, 5) Διάφορα θέματα λειτουργίας του συλλόγου, κ.α.
ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ 2015


  ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ - ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
14/11/2014

Παρακαλούνται οι προπονητές να βγάλουν μία φωτογραφία ατομική όλων των παιδιών που γυμνάζονται μαζί τους και να την παραδώσουν στον κ. Κατσίκα. Παράλληλα να υπάρχει και λίστα των ονομάτων των παιδιών (με τη σειρά των φωτογραφιών) καθώς και το έτος γέννησης.
Οι φωτογραφίες, όσων αθλητών δόθηκαν, ήδη βρίσκονται στη σελίδα των ΑΘΛΗΤΩΝ. (Πατήστε αριστερά στην πρώτη σελίδα ΑΘΛΗΤΕΣ και μετά πηγαίνετε στο έτος γέννησης που θέλετε να δείτε) ή κάντε κλικ ΕΔΩ.
Το μητρώο ενημερώνεται καθημερινά σε λίγο όλοι οι ενεργοί αθλητές θα βρίσκονται στο έτος γέννησής τους.
Με την αύξηση του αριθμού των παιδιών δεν θα μπορούσαμε να μάθουμε το όνομα του κάθε ανταρτάκου. Βρήκαμε αυτόν τον τρόπο γιατί θέλουμε να ξέρουμε όλα τα παιδιά μας με το όνομά τους και δεν υπήρχε άλλη λύση.
Μπαμπάδες και Μαμάδες, αν δεν σας αρέσει η φωτογραφία των παιδιών σας … κάνουμε και αλλαγές:  (Με 5 στροφές περπάτημα γύρο από το Καυτανζόγλειο και 20 κάμψεις για τους  μπαμπάδες ή 5 στροφές περπάτημα γύρο από το κεντρικό στάδιο των μαμάδων και 20 κοιλιακούς)!   Ε! όπως καταλάβατε προσπαθούμε να σας βάλουμε και εσάς σε πρόγραμμα … γυμναστικής!


  Η «ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ- ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ
12/11/2014

Με απόφαση του Δ.Σ. όσοι δεν ενημέρωσαν ότι «αδυνατούν να συμμετέχουν στην εκδρομή»,  θα πληρώσου κανονικά το εισιτήριο των 6  €. Εάν ο κ. Ζορπίδης δεν δέχονταν την Ακύρωση του ενός Λεωφορείου (επαινετέα απόφαση - σωστού επαγγελματία), το ποσό θα ήταν πολλαπλάσιο.
Δεν είναι δίκαιο να επωμιστούν μόνον οι συμμετέχοντες τα κοινά έξοδα της μετακίνησης με το λεωφορείο για την εκδρομή.
Από τα χρήματα αυτά θα πληρωθούν τα έξοδα του Ι.Χ. (βενζίνες), του εθελοντή που επιστρατεύτηκε την τελευταία στιγμή, για να χωρέσουν οι (61) παρόντες σε 1 λεωφορείο των 58 θέσεων, (αν και είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει με το λεωφορείο)! Τελικά με το λεωφορείο ταξίδεψαν από τους 81 δηλωθέντες οι 58!   Οι 14 θα πρέπει να πληρώσουν τα 6 €.  (Οι 9 που ενημέρωσαν έστω και λίγο αργά, απηλλάγησαν από το Δ.Σ.)!
Η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ είναι κατανοητή, όταν μάλιστα στη μέση υπάρχουν και παιδιά η ακύρωση, έστω και την τελευταία στιγμή, είναι αποδεκτή.  
Η υποχρέωση καταβολής μέρους των εξόδων αιτιολογείται (ως θέμα Αρχής του Συλλόγου αλλά και λόγω συμφωνίας).

Όμως η ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ......


   «Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ» ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ!
10/11/2014

Τελικά για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι «Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ». Με τον καιρό δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε σίγουροι, ειδικά όταν προγραμματίζουμε κάποια εκδήλωση εβδομάδες πριν. Το Σάββατο όσοι ξεκινήσαμε με τα Ι.Χ., φύγαμε με καταρρακτώδη βροχή. Στο δρόμο χαρήκαμε τη βροχή! Tο Σάββατο βράδυ στο Βελβεντό, ο καιρός ήταν βροχερός. Ακόμη και την Κυριακή πρωί, που ξεκίνησε ο κυρίως όγκος των εκδρομέων, ο καιρός ήταν μουντός.
Τελικά με αυτές τις συνθήκες, όσοι το ΤΟΛΜΗΣΑΝ και ακολούθησαν την εκδρομή, πρέπει για μια ακόμη φορά να αισθάνονται δικαιωμένοι και πιο κοντά στο αθλητικό πνεύμα.
Όταν μπαίνεις σε ένα αγώνα ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις, ποτέ δεν ξέρεις αν θα είναι όλα ρόδινα, όμως μπαίνεις να κάνεις φίλους και να αγωνιστείς. Το αν κερδίσεις ή ...

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ (& ΟΙ Ε.Σ.)


  ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ - ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ
09/11/2014

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ! 
ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ
"ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ"

Το «Moto» των αγώνων και πάλι ήταν «αγωνίζομαι για να κάνω φίλους». Χαρακτηριστική η φωτογραφία από την εκκίνηση του δρόμου των 40 μ. των S-ΜΙΝΙ. Οι αθλητές αγκαλιασμένοι αυτοσυστήνονται, πριν δοθεί η εκκίνηση.  Στη διπλανή Φώτο ακόμη μια γνωριμία. Οι αθλητές των 1000μ. (Χατζήνας Γ. «ΒΕΛΒΕΝΤΟ» και Μαυρίδης Ν. «ΑΣ ΡΗΓΑΣ») πρώτα συστήθηκαν (πέρασαν το test των ερωτήσεων!) και στη συνέχεια αγωνίστηκαν (δεύτερη φωτογραφία), για  να δουν ποιός από τους φίλους θα κερδίσει.

Λεπτομέρειες αφού .... προσγειωθούμε! ακόμη πετάμε....


  ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ στο “Point System” ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014
02/11/2014

Οι νικητές στους οποίους ανήκουν τα εύσημα, (γιαυτό και στην προπόνηση της Δευτέρας 3.11.14, θα ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ από τους προπονητές τους) για τον μήνα Οκτώβριο είναι οι:
Γκρουπ κ. Ελένης και Νικολέττας:    ΣΑΛΤΙΕΛ ΤΖΕΝΗ,
Γκρουπ κ. Κατερίνας:  ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ και ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,
Γκρουπ κ. Μαρίας:  ΖΙΑΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ και
Γκρουπ κ. Σοφίας:   ΖΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ.

Σήμερα μπορούμε να απαντήσουμε και στους  γονείς, που από ενδιαφέρον για τα παιδιά τους,  προτείνουν διάφορα και νομίζουν ότι εμείς δεν τους ακούμε.  Σήμερα θα ανακοινώσουμε τους καλύτερους των Ακαδημιών με κριτήριο το αλάνθαστο “point System”.
το point System”
Με δυο λόγια, εξηγούμε τι είναι το point System”, που για χρόνια τώρα ακολουθούμε


  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
25/10/2014

Ενημερώνουμε τους φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που είναι επαγγελματίες και που θέλουν να διαφημιστούν μέσα από το ημερολόγιο αλλά παράλληλα να βοηθήσουν και τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ να αρχίσουν να φέρνουν τις επαγγελματικές τους κάρτες, που θα περάσουμε στα 600 ημερολόγια του συλλόγου.  Η επαγγελματική κάρτα θα φιγουράρει στην αρχή και στο τέλος του ημερολογίου και κοστίζει 100 €.
Όσοι φίλοι θέλετε να διαφημιστείτε μέσα από το ημερολόγιο του 2015 και παράλληλα να βοηθήσετε τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν έχετε παρά να μας το δηλώσετε (και να μας φέρετε και την επαγγελματική σας κάρτα).
ΓΙΝΟΜΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ
Εφόσον εσείς δεν είστε επαγγελματίας αλλά έχετε κάποιο γνωστό, που θα ήθελε ....


  ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΤΕΩΣ «ΠΡΟΕΔΡΟΣ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
19/10/2014

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ  σιωπηρά και αθόρυβα τραβάει το δρόμο του στα μονοπάτια του αθλητισμού χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι τυμπανοκρουσίες και οι φανφάρες.
Από το 1999 που δημιουργήθηκε, διοικείται από ανθρώπους που αγαπούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και κατάφερε σε όλα του τα πόστα, κατά καιρούς, να βρίσκονται άνθρωποι ξεχωριστοί και με διάθεση να προσφέρουν. Όλοι τους ήταν και είναι υπέροχοι και σε όλους χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο σε όσους ακόμη παραμένουμε ενεργοί στο σύλλογο αλλά και σε όσους προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και τώρα βρίσκονται μακριά αλλά «σε απόσταση αναπνοής» από τη διοίκηση του συλλόγου.
Σε όλους όσους διετέλεσαν μέλη του Δ.Σ. χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί χωρίς την παρουσία τους, μικρής η μεγάλης διάρκειας, δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ο σύλλογος.
Το παρόν σημείωμα γράφεται αποκλειστικά και μόνο για να τονίσουμε την προσφορά του κ. Θεοδόσιου Θεοφανίδη στο σύλλογο.
Ήταν 17-9-1999 όταν ο κ. Θεοφανίδης  μας έφερε την Μαρία Θεοφανίδου (την κόρη του) και την έγραψε στο σύλλογο.  Με την πρώτη προπόνηση …


  ΓΟΝΕΙΣ & ΦΙΛΟΙ - ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ «ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
03/10/2014

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ "βάζει τάξη" παντού ακόμη και στα Ενεργά Μέλη. Σύμφωνα με το καταστατικό, Μέλη του συλλόγου εγγράφονται με Αίτηση προς το Δ.Σ. 

Παρακαλούνται: 
1) Τα Νέα Μέλη που ήρθαν φέτος κοντά στο σύλλογο να συμπληρώσουν την Αίτηση, την οποία θα μας φέρουν για να  καταχωρηθεί στο Βιβλίο Μελών του Συλλόγου. 
2) Τα Παλαιά Μέλη χωρίς Αίτηση επίσης να συμπληρώσουν την Αίτηση, την οποία θα μας φέρουν για να  καταχωρηθεί στο Βιβλίο Μελών του Συλλόγου. (Τα Μέλη με ή χωρίς αίτηση μέχρι 3-10-14 φαίνονται ΕΔΩ).
Τα Παλαιά Μέλη  παρακαλούνται να "τακτοποιηθούν οικονομικά" για το 2014 (ετήσια συνδρομή μέλους 10 €). 
Σύμφωνα με το Καταστατικό και για να είναι ο Σύλλογος ευέλικτος, κάθε δύο χρόνια γίνεται διαγραφή των Μελών που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα (μετά από ειδοποίηση).
3) Η Διαγραφή των μελών τα οποία δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα θα γίνει ξανά την  1-1-2015.
 


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ & [Α,Β,Γ,Δ, Ε] "ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ  2013 & 2014

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ


ΧΟΡΗΓΟΙ 2014

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ