Παρασκευή 18 Απριλίου 2014
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 10. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΒΟΥ
2012-2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ 2014

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης.  Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό. Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.  Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς, Ο Πρόεδρος   Θεοφανίδης Θεοδόσιος

Το Διοικητικό Συμβούλιο 2013-2015
Από αριστερά: Σολομωνίδης Β., Τριανταφύλλου Ε., Μουρουδέλης Σ., Παπαδόπουλος Α. (Κατσάλης Τ. Επίτιμο μέλος), Κούτρας Ι, Μανιού Α, Θεοφανίδης Θ, Καρματζόγλου Σ, Ίλτσος Κ.  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 15-θήμερο ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
17/04/2014

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ για να διευκολύνει τις οικογένειες των αθλητών του να προγραμματίσουν το 15θήμερο των εορτών του ΠΑΣΧΑ ανακοινώνει:
ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ από την Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ μέχρι και τη ΔΕΥΤΕΡΑ μετά το ΠΑΣΧΑ (Βλέπετε διπλανή ανακοίνωση του Σταδίου).
ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Οι μικροί μας αθλητές (τα γκρουπ της κ. Νικολέττας,  κ. Κατερίνας και κ. Σοφίας) μετά την  αυριανή προπόνηση (της  Παρασκευής 11.4.14 που θα γίνει κανονικά)  σταματούν για τις γιορτές του ΠΑΣΧΑ.  Οι προπονήσεις θα αρχίσουν ξανά τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 στις 19:00.
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
: Οι προπονήσεις των αθλητών που ανήκουν στην αγωνιστική ομάδα, θα συνεχιστούν σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.
ΠΙΝΑΚΑΣ 1:    Δείχνει τους προπονητές  του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  και τις ημέρες που θα βρίσκονται στο Στάδιο για προπόνηση στο 15-θημερο των εορτών του ΠΑΣΧΑ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

       

ΠΑ

18

ΣΑΒ 19

ΠΑΣΧΑ

20

ΔΕΥΤ

21

 ΤΡ.

22

 ΤΕ.

23

 ΠΕ.

24

 ΠΑ.

25

 ΣΑ.

26

 ΠΡΩΙ 

 ΑΠΟΓ

 ΚΑΤΣΙΚΑΣ Φ.

       

ΚΛΕΙ

ΣΤΟ

Χ

ΚΛΕΙ

ΣΤΟ

ΚΛΕΙ

ΣΤΟ

ΚΛΕΙΣ

ΤΟ

18:00

18:00

18:00

18:00

10:30

 ΧΗΛΑΖΑΡΙΔΗΣ 

     

Χ

!

Ο

!

Ο

Χ

 ΣΠΑΝΟΣ Ν.

     

Χ

17:30

17:30

17:30

17:30

10:30

 ΦΑΡΜΑΚΗΣ Γ.

     

Χ

Χ

Ο

Ο

Ο

 

ΠΑΠΑΙΑΚΩΒΟΥ Γ.

     

10:00

17:00

17:00

17:00

17:00

 10:00

Ο   = Η προπόνηση θα γίνει κανονικά (η ώρα καθορίζεται από τον προπονητή).
Χ   = Η προπόνηση δεν θα γίνει
(!)  = Πιθανή προπόνηση. (Εφόσον γίνει, θα ανακοινωθεί έγκαιρα).


  ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕΣ -ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ
17/04/2014

Αφορμή για το παρόν σχόλιο μου έδωσε ο Νικόλας. Ο Νικόλας, αφού (πέρασε και περνάει από όλα τα αγωνίσματα), διάλεξε τα δύσκολα· διάλεξε το άλμα επί κοντώ.
Σε πολλά παιδιά αρέσουν τα δύσκολα, όμως κάποια από αυτά δεν έχουν την απαραίτητη υπομονή και επιμονή, με την πρώτη δυσκολία απογοητεύονται και τα παρατούν.
Όσο πιο απλό αγώνισμα διαλέξει ο αθλητής (τεχνικά), τόσο υψηλότερη πρέπει να είναι η φυσική ικανότητα (ταχύτητα, αντοχή, δύναμη) που απαιτείται για το αγώνισμα.
Άς πάρουμε για παράδειγμα ένα δρόμο ταχύτητας, π.χ. τα 60 μέτρα για τους μικρούς. Επειδή το αγώνισμα είναι εύκολο (όλοι μπορούν να τρέξουν 60 μ.) σε κάθε αγώνα μαζεύονται 70 και 100 παιδιά. Μέσα στα 100 παιδιά, για να διακριθείς πρέπει να είσαι «ξεχωριστά» γρήγορος. Εάν είσαι «απλά γρήγορος» μπορεί να κερδίσεις τους τοπικούς αγώνες αλλά δεν έχεις καμία τύχη για διάκριση σε μεγαλύτερο επίπεδο αγώνων.
ΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟΙ (ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ)
Κάπου αλλού, μπορεί να έχουν γεννηθεί παιδιά που η φύση τα προίκισε μεγαλύτερο ποσοστό σε «λευκές» μυϊκές ίνες, και εφόσον δεν απαιτείται ξεχωριστή τεχνική, σε κάθε αγώνα θα είναι οι νικητές. Αυτά τα ξεχωριστά παιδιά, ΝΑΙ μπορούν να ασχοληθούν με το μη τεχνικό αγώνισμα γιατί έχουν όλα τα προσόντα να συναγωνιστούν και τους άλλους πολύ γρήγορους. Είναι σαν τους «ανειδίκευτους εργάτες», μπορεί να είναι καλοί αλλά ...


  ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ Ε΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014
17/04/2014

Τα  Ε΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ είναι προγραμματισμένα να γίνουν το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Η οργανωτική επιτροπή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κοινοποιεί τα αγωνίσματα τα οποία επέλεξε να συμπεριληφθούν στο φετινό πρόγραμμα των αγώνων.
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ  (ΑΝΔΡΩΝ):    100,  400, 1500,  ΜΗΚΟΣ,   ΥΨΟΣ,    ΚΟΝΤΩ,   ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ
ΠΑΙΔΩΝ:   3.000 
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-Α΄:   150
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ):   100 400 1500,  ΜΗΚΟΣ, ΥΨΟΣ, ΚΟΝΤΩ,  ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ :   200, ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-Α΄ :  300
Στο πρόγραμμα των αγώνων θα γίνουν και  kidsAthletics  για δύο ....


  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ "CopyGraff αε"
17/04/2014

Έχουμε τη χαρά να έχουμε στην «οικογένειά μας» στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ έναν από τους αγαπημένους μας συμμαθητές από το Δημοτικό! τον κ. Κοσμίδη Περικλή. Ο κολλητός μου, αφού (κάπου στις αρχές του 2000) έφερε στο σύλλογο την κόρη του Ειρήνη Κοσμίδου (στη δεξιά φωτογραφία στη μέση), τώρα μας έφερε και τον εγγονό του τον παιδαρά, Δημητριάδη Δημήτρη. Δεν φτάνει μόνο αυτό, στον τελευταίο Αλεξάνδρειο δρόμο τόσο ο ίδιος όσο και όλη η οικογένειά του έτρεξαν ο καθένας τα μέτρα του. Μπράβο κ. Κοσμίδη Περικλή, μας έβαλες τα γυαλιά!
Την κάρτα που μας έστειλε διαλέξαμε για να σας ευχηθούμε το "ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ."

 


  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Π/Κ ΘΡΑΚΗΣ- ΚΑΒΑΛΑΣ & ΣΕΡΡΩΝ-ΔΡΑΜΑΣ
15/04/2014

Ο καλός μας φίλος και συνάδελφος Σταύρος Ζορμπάς "η ψυχή" του κλασικού αθλητισμού ... κατά Σέρρες -Δράμα-Θράκη "μεριά" μας έστειλε τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος τα οποία και σας κοινοποιούμε.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Π/Κ ΘΡΑΚΗΣ- ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Π/Κ ΣΕΡΡΩΝ-ΔΡΑΜΑΣ


  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Π/Κ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
15/04/2014

Το διασυλλογικό πρωτάθλημα Π/Κ έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές και αθλήτριες του Ας ΡΗΓΑΣ να γίνουν «ομάδα». Δεν θα σταθούμε στις ατομικές επιδόσεις, που για αρκετούς αθλητές/τριες ήταν ατομικά ρεκόρ, θα εστιάσουμε στις σκυταλοδρομίες. Ναι! στις σκυταλοδρομίες διότι μας έδωσαν την ευκαιρία να γίνουμε «ομάδα». Θα σταθώ κυρίως στην 4Χ100 (Κ) στην οποία ακυρωθήκαμε! [Οι (Π) τα πήγαν υπέροχα ήταν 2οι με ρεκόρ συλλόγου. Μπράβο Φλώροι!
Τα κορίτσια μας όμως αν και ακυρώθηκαν μας έδωσαν την ευκαιρία να γίνουμε ομάδα. Όπως γράψαμε και προχθές, (λες και ξέραμε)!  Κανείς δεν στάθηκε στην ακύρωση της ομάδος κανείς δεν βαρυγκώμησε, αυτό έλειπε! Κάτι δεν πήγε καλά στις αλλαγές και η σκυτάλη δεν έφτασε στο τέλος. Σίγουρα η ομάδα των κοριτσιών (και των 7) που αποτελούν την ομάδα,   μπορούν και θα ξαναδοκιμάσουν στις 3 Μαΐου. Τότε όμως θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένες και θα δείξουν ότι μπορούν. Το μόνο που πρέπει να κρατήσουμε όλοι μας από το ατυχές συμβάν της σκυταλοδρομίας είναι ότι τίποτε δεν χαρίζεται. Η επιτυχία μπορεί να έρθει όπου υπάρχει θέληση και κατάλληλη προετοιμασία. Η σκυταλοδρομία δεν είναι αγώνισμα που με μία και δύο προπονήσεις θα πετύχει η ομάδα το καλύτερο. Χρειάζεται ατομική προσπάθεια των μελών (της σκυταλοδρομίας) και δέσιμο μεταξύ τους για να δικαιούνται να ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά.
Κούκλες, τώρα ξέρετε! «ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΩΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ». Περιμένω να δω την αντίδρασή σας!
Περνάμε τις φωτογραφίες των ομάδων 4*100 που σήμερα μας έκαναν υπερήφανους με την προσπάθειά τους και που η αποτυχία των κοριτσιών ...


  ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ «ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ ΗΧΟ» (ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ)
13/04/2014

Αγόρι μου! (Γιώργο Μπουλγκουρίδη) έχεις κερδίσει τις καρδιές μας πολύ πριν μας … ανεβάσεις στα σύννεφα, με αυτή σου τη φωτογραφία! Το ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ κατάφερε να είναι το «απάνεμο λιμάνι» για τους αθλητές του, μας το έχουν δείξει πολλοί αθλητές κατά καιρούς. Οι διπλανές φωτογραφίες των Μπουλγκουρίδη, Παπανικολάου, Στυλιανού, …  (δεν ψάχνω άλλες Φώτος, υπάρχουν πολλές, μπορεί κάποιους να αδικήσω), μας δίνουν το δικαίωμα να πετάμε στα σύννεφα.
Φλώρε Γιώργο, (ωχ! Φίλε Γιώργο ήθελα να πω), με την επιστροφή σου, από το ταξίδι του πρωταθλητισμού στο ποδόσφαιρο, σε περιμένουν «στολές» κομμένες και ραμμένες για την κορμάρα σου, με το σήμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που τόσο τιμάς.  Το πνεύμα σου και η φιλοσοφία σου γύρω από τον αθλητισμό ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Οι Αθλητές που γεννήθηκαν και ανδρώθηκαν στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, όπως ...


  ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΩΝ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΑΛΤΙΔΗΣ» 3 ΜΑΪΟΥ 2014
11/04/2014

Η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με τη συνεργασία του  Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης και το ΠΑΚ Ολυμπιάδα Θεσσαλονίκης, προκηρύσσουν τους 2ουςΑγώνες Σκυταλοδρομιών Στίβου στη μνήμη Σταύρου Μπαλτίδη.  Ο ι αγώνες  θα διεξαχθούν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο το Σάββατο 3  Μαΐου 2014. Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ Β’ ΦΑΣΗΣ
09/04/2014

Ψάχνουμε για την ενημέρωσή μας και δεν την κρατάμε για τον εαυτό μας, την κοινοποιούμε για να ενημερώνονται όλοι όσοι ενδιαφέρονται. Μερικές φορές έχουμε τα αποτελέσματα από τον αρμόδιο φορέα (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ή ΣΕΓΑΣ ή Γρ. Φ.Α.), άλλες από προσωπική επαφή και αρκετές φορές τα βρίσκουμε σε άλλες ηλεκτρονικές σελίδες. Τι πιο απλό και Τίμιο, όταν δανειζόμαστε πληροφορίες από άλλες σελίδες να αναφέρουμε την πηγή μας. Εμείς το τηρούμε όπως θα θέλαμε να κάνουν και όλοι όσοι κάνουν το ίδιο με εμάς...
Τα αποτελέσματα λοιπόν τα βρήκαμε στη σελίδα www.stivosnews.gr  στο σχετικό άρθρο του δραστήριου δημοσιογράφου κ. Λελεκίδη.
Αντί να τα περάσουμε εδώ σας παραπέμπουμε στη σελίδα αυτού που τα πέρασε. Για να δειτε τα αποτελέσματα ΟΛΩΝ των ομίλων,  Πατήστε ΕΔΩ.


  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΠ/Β - ΠΟΛΥΑΘΛΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
08/04/2014

  ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ 2014
08/04/2014

Με τη συμμετοχή πληθώρας αθλητών, αθλητριών, γονέων και φίλων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ολοκληρώθηκε ο «Αλεξάνδρειος Δρόμος 2014». Οι διοργανωτές κατάφεραν να χωρέσουν μέσα σε ένα πρωινό  τον Μαραθώνιο, το δρόμο 10Κ, 5Κ και 1000μ. Η συμμετοχή μεγάλη, σε όλες τις κατηγορίες και ο καιρός με τα παιχνίδια του. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν από κάθε μετερίζι. Στις μικρές κατηγορίες ξεχώρισαν Οι:  Μπαλίδης Θεόδωρος (1998) που ήταν 4ος στους μέχρι 18 ετών, ο Μητσόπουλος Γεώργιος (2000) 5ος κάτω από 15 ετών, Παραδεισόπουλος Κωνσταντίνος  (2001) 1ος στα 10Κ κάτω των 15, και πολλοί άλλοι.
Τα αποτελέσματα για όλες τις κατηγορίες θα τα βρείτε ΕΔΩ.
Οι φωτογραφίες ενδεικτικές από όσους μπορέσαμε να διακρίνουμε μέσα στο πλήθος.


  ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
07/04/2014

ΕΚΔΡΟΜΗ:  Η πρόταση του κ. Μουρουδέλη για Εκδρομή θα συζητηθεί ξανά. Ψήνεται!
ΑΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑΡΙΩΝ: Η 2η πρόταση για ποιο φτηνά  κοντάρια (μέσω Αθηνών) δεν υλοποιείται. Ίσως στην  επόμενη  παραγγελία.
ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ:  Η φιλοσοφία των ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ καθορίζεται ως εξής : «Να δώσουμε την ευκαιρία στο μέγιστο δυνατό αριθμό αθλητών όλων των επιπέδων, να αγωνιστούν». Το αν θα αποτελέσουν οι αγώνες «κριτήριο» πρόκρισης του ΣΕΓΑΣ δεν μας απασχολεί. Εμείς κάνουμε αγώνες να τιμήσουμε τον Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ το αν για κάποια αγωνίσματα μετρήσουν όρια είναι μέλημα του ΣΕΓΑΣ. Σαφώς θα πρέπει να το γνωρίζουμε έγκαιρα για να διαμορφώσουμε την προκήρυξη ανάλογα. Δεν μπορεί π.χ. ένα άλμα να  αποτελεί Κριτήριο και να έχουμε 50 αθλητές. Σαφώς και θα φροντίσουμε να είναι στον αγώνα το πολύ 12 αθλητές. Αν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις  από τον ΣΕΓΑΣ ευχαρίστως να βοηθήσουμε.
Ως Οργανωτική επιτροπή των Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ με απόφαση του Δ.Σ. ορίζονται οι κ.κ.: Θεοφανίδης Θεοδόσιος, Καρματζόγλου Σταύρος και Τριανταφύλλου Ευάγγελος. Τριμελής συμβουλευτική επιτροπή προπονητών οι κ.κ.:  Παπαϊακώβου Γ., Σπανός Ν. και Κατσίκας Φ. Αποφασίζεται να σταλεί έγγραφο (άμεσα) ...


  Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Γ. ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ "ΑΝΤΑΓΟΡΕΙΑ - ΚΩΣ 2014"
04/04/2014

Πηγή: segas.gr
Διεθνή συνάντηση, για τις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων –Κορασίδων με την επωνυμία «Ανταγόρεια – Κως 2014», διοργανώνει στις 26 Απριλίου Ο ΣΕΓΑΣ  σε συνεργασία με το Δήμο Κω, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και τον ΓΣ  ΕΥΔΑΜΟΣ Κω.
Η ομοσπονδία παρά τα δυσοίωνα οικονομικά δεδομένα προχώρησε στη διοργάνωση της διεθνούς συνάντησης, θέλοντας να τονώσει το αγωνιστικό της πρόγραμμα και να κρατήσει σε εγρήγορση τους αθλητές των μικρών κατηγοριών.
Οι αγώνες θα γίνουν  στο στάδιο «Ανταγόρας» και θα συμμετάσχουν σε αυτούς αθλητές από τις εθνικές ομάδες της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Ιταλίας, καθώς και μικτή ομάδα Δωδεκανήσου και ο ΕΥΔΑΜΟΣ Κω.
Στη συνάντηση προσκλήθηκε, από τον Εθνικό προπονητή Παίδων κ. Κουτσοφλίνη Ιωάννη, να συμμετάσχει και ο αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Επικοντιστής Τριανταφύλλου Γεώργιος (1997).
Τα αγωνίσματα ανά κατηγορία: ......
Το πρόγραμμα:   ΣΑΒΒΑΤΟ  26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  ......


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ & [Α,Β,Γ,Δ] "ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
2013

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ