Τετάρτη 6 Μαΐου 2015
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 10. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΒΟΥ
2012-2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ (42)  09-2-2015

ΑΙΤΗΣΗ

ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης.  Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό. Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.  Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος  
Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη


Το Διοικητικό Συμβούλιο 2013-2015
Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη, Κούτρας Ι, Τριανταφύλλου Ε., Μουρουδέλης Σ.,
Σολομωνίδης Β., Παπαδόπουλος Α.,  Θεοφανίδης Θ, Καρματζόγλου Σ., Μπιτζιλέκης Σ.  ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΙΟΥ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
05/05/2015

Λόγω των υποχρεώσεων μελών του Δ.Σ. και προπονητών του συλλόγου για αυτή την εβδομάδα το Δ.Σ. μετατίθεται για την επόμενη Πέμπτη 14.5.2015.
Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση την επόμενη Τρίτη.
Οι εκδηλώσεις που ακολουθούν αυτή την εβδομάδα και μας αναγκάζουν να αναβάλουμε το καθιερωμένο Δ.Σ. της πρώτης Πέμπτης κάθε μήνα είναι:  
1) 6-7 Μαΐου Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα, στην Πάτρα, (όπου προκρίθηκαν και αγωνίζονται τρεις (3) αθλητές του συλλόγου μας οι:  Θεοδωρίδου Μαρκέλλα, Ρουσομάνης Αθανάσιος, Σολομωνίδης Απόστολος). «Γονείς»  και ο προπονητής τους κ. Κατσίκας Φ., θα ταξιδέψουν στην Πάτρα για … συμπαράσταση.

2)  9 Μαΐου Διασυλλογικό Α/Γ (Β φάση) και σύνθετα (Πένταθλο) ΠΚ/Α  στην Κατερίνη.
H μετάβαση των αθλητών και προπονητών θα γίνει με Ι.Χ.
Συντονιστής για την μετακίνηση ο κ. Γιώργος Παπαιακώβου σε συνεργασία με τον κ. Νίκο Σπανό. Στον κ. Παπαιακώβου απευθύνονται οι αθλητές  για να ρυθμίσει τη μετάβαση και την επιστροφή.  
Αν κάποιος γονέας μπορεί και θέλει να ταξιδέψει μέχρι την Κατερίνη, ας επικοινωνήσει με τον κ. Παπαιακώβου. Εάν τα αυτοκίνητα των προπονητών δεν φτάνουν τότε πιθανά να ζητήσουμε και κάποιον γονέα να βοηθήσει.
Οι καλοί λογαριασμοί…. τις βενζίνες τις βάζει ο Σύλλογος (η κ. Πρόεδρος δεν δέχεται κουβέντα), γιαυτό όσα αυτοκίνητα μεταφέρουν αθλητές στην Κατερίνη να ετοιμάσουν και την απόδειξη για τις βενζίνες)..
ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για το διασυλλογικό, Β Φάσης Α/Γ  στην Κατερίνη.

Οι αθλήτριες που δηλώθηκαν και δικαιούνται να αγωνιστούν στο Πένταθλο ΠΚ/Α στην Κατερίνη στις 9.5.2014. Για την μετακίνηση (μετάβαση, ΔΙΑΤΡΟΦΗ και επιστροφή) υπέυθυνος ο κ. Γιάννης Χατζηλαζαρίδης.

3)  9 Μαΐου το Street Pole Vault, που φέτος θα γίνει στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα (όπου συμμετέχει και ο Κύπριος Πρωταθλητής και αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Νίκανδρος Στυλιανού). Ο κ. Κατσίκας θα βρίσκεται και πάλι παρών στο Σύνταγμα για την οποιαδήποτε βοήθεια που θα χρειαστεί ο αθλητής.
Η επιστροφή του κ. Κατσίκα θα γίνει την Κυριακή 10-3-2015.
Για τις ημέρες απουσίας του κ. Κατσίκα, οι αθλητές του άλματος επί κοντώ συνεργάζονται με τον κ. Κοσμά Χατζιόπουλο (ας προσέχατε)!!!


  «ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» ΤΗΣ Ι.Μ.Θ. & ΤΟ 1000ΡΙ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
04/05/2015

ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Ι.Μ.Θ.:  Όλα ήταν υπέροχα! Ο καιρός ήταν φανταστικός! 95 παιδιά και κατηχητές από 10 ενορίες της Ι.Μ.Θ έτρεξαν την πανέμορφη διαδρομή. Αρκετοί γονείς ήταν εκεί για να τους ενθαρρύνουν. Ο 5ος Ανώμαλος δρόμος των κατηχητικών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία με τους Βαγγέλη Μάνο και Μιχάλη Αλμυρούλη να παίρνουν το βάπτισμα του πυρός στο συντονισμό της διοργάνωσης. Πολλοί ήταν και οι κατηχητές που βοήθησαν ενεργά στη προετοιμασία και την υλοποίηση με τους κατηχητές της Παναγίας Λαοδηγήτριας να ξεχωρίζουν σε αυτό το κομμάτι.

Από τον Α.Σ. Ρήγα παρά τις πολλές αντιξοότητες ....

Τα αποτελέσματα στο 1000άρι του Α.Σ.ΡΗΓΑΣ

Τα αποτελέσματα του Διενοριακού


  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Τ.Σ. ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
04/05/2015

Αποφασίσαμε να συγχαρούμε τον Τεχνικό Σύμβουλο της περιοχής Πελοποννήσου κ. Σπ. Τριανταφυλλόπουλο επειδή στην περίπτωση της προκήρυξης του διασυλλογικού Α/Γ Β΄ Φάση έκανε σωστά τη δουλειά του. (Δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά) αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.
Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι που κάνουν σωστά τη δουλειά τους και τους παρακαλώ να δεχθούν και αυτοί τα Συγχαρητήριά μας.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ  Ή «ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ»
Κάποτε ο ΣΕΓΑΣ αλλά και κάθε «Ομοσπονδία - Εταιρεία» θα πρέπει να αποδίδει «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι …» στους συνεργάτες του.
Το μόνιμο λάθος (αδιαφορία ή να μην εκθέσουμε τους φίλους μας…) των διοικήσεων του ΣΕΓΑΣ εδώ και 10 -15 χρόνια (που έχω άποψη), είναι ότι ποτέ δεν ζήτησαν ευθύνες από όσους «είτε δεν μπορούν είτε δεν προσπαθούν λίγο παραπάνω»  για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Άπειρα τα παραδείγματα. Συνέχεια γίνονται λάθη χωρίς κανένας ποτέ να έχει «πάει σπίτι του» ή να παραδεχτεί το λάθος του.  Αφού κανένας δεν τον βάζει στη θέση του, συνεχίζει να επαναλαμβάνει μηχανικά τα όσα τόσα χρόνια έμαθε και έτσι προκύπτουν τα λάθη. Δυστυχώς στη μόνιμη παρέα στον ΣΕΓΑΣ που κυκλοφορεί πολλά χρόνια τώρα υπάρχουν αρκετοί που δεν ξέρουν να ακούν ή και δεν τους πάει το μυαλό να ακούσουν και κάποιον άλλον.  Όλα τα ξέρουν όλα είναι όπως αυτοί τα έχουν στο μυαλό τους.
Σαφώς και δεν αναφερόμαστε σε όλους τους Συνεργάτες, εξάλλου έτσι ξεκινήσαμε το άρθρο επαινώντας συνεργάτη (ή και συνεργάτες του ΣΕΓΑΣ), δεν μπήκαμε στον κόπο να ψάξουμε τη διατύπωση των άλλων προκηρύξεων για τη Β φάση του Διασυλλογικού πρωταθλήματος των Α/Γ) που σίγουρα κάποιοι θα έχουν προσπαθήσει να καλύψουν το κενό της προκήρυξης.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:  Στην προκήρυξη του διασυλλογικού Α/Γ .....


  ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ (ΠΚ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 3.5.15
03/05/2015

Τα  ΕΠΙΣΗΜΑ αποτελέσματα διασυλλογικού (Π/Κ) του 2ου ομίλου, της Θεσσαλονίκης που έγιναν στο Καυτανζόγλειο σήμερα Κυριακή 3.5.15 θα τα βρείτε ΕΔΩ.
ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


  ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
02/05/2015

Για τον μήνα Απρίλιο οι καλύτεροι στα γκρουπ των Ακαδημιών, με βάση το αλάνθαστο “Point System”,  που εφαρμόζουν με μεγάλη επιτυχία οι προπονήτριές μας είναι:
Γκρουπ κ. Ελένης:  Γρατσωνίδης Χρήστος.
Γκρουπ κ. Νικολέττας:  Ηλιάδου Χριστίνα.
Γκρουπ κ. Κατερίνας: Γιουμούκη Σήλια.
Γκρουπ κ. Μαρίας: Λαμπαδά Δέσποινα.
Γκρουπ κ. Σοφίας: (Τρεις συνωστίζονται στην κορυφή): Γιουμούκης Γεώργιος, Καφαντάρης Παύλος, Παπαχαρίσης Αλκίνοος.
Περνάμε τις φωτογραφίες των νικητών από κάθε γκρουπ ως επιβράβευση των προσπαθειών τους να γίνονται συνέχεια καλύτεροι.

Από τον κολλητό μου, τον Χρήστο Γρατσωνίδης που εμφανίστηκε τελευταία στο σύλλογο (16 Μαρτίου) θα ζητήσουμε συγγνώμη γιατί δεν έχουμε τη φωτογραφία του, την οποία όμως θα περάσουμε με την πρώτη ευκαιρία.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ … εκτός από τα δωράκια που θα σας δώσουν οι προπονήτριές σας στην επόμενη προπόνηση, σας κάνω και εγώ δώρο … δύο στροφές  παραπάνω στο ζέσταμα! Τυχεροί-οι-οι-οι!
Μπράβο και στα παιδιά που έχουν τις περισσότερες παρουσίες στις προπονήσεις. Τους νικητές σε παρουσίες και “Point System”  μπορείτε να τους δείτε πατώντας τις εικόνες “Point System” και ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ επάνω αριστερά.


  ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 6-7 ΜΑΙΟΥ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΣΤΙΒΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ - ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ
30/04/2015

Ανακοίνωση Υπουργείου:
Ενημέρωση για την διεξαγωγή της Τελικής Φάσης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Λυκείων στον Κλασσικό Αθλητισμό Ελλάδας και Κύπρου.
Σχετικά:
1.Η υπ. αρ. 13η έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ο.Ε.Σ.Α. της 29.4.2015.   Λαμβάνοντας υπόψη το ανωτέρω σχετικό, ορίζεται ως διοργανώτρια Ο.Ε.Σ.Α. της Τελικής φάσης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου στον Κλασσικό Αθλητισμό, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας. Ημερομηνίες των αγώνων είναι η 6η και 7η Μαΐου 2015.
....η διαμονή, διατροφή και μετακίνηση τις ημέρες των αγώνων από και προς το στάδιο, θα καλυφθεί από τη διοργανώτρια Ο.Ε.Σ.Α. Αχαΐας.

Καταστάσεις συμμετοχής των προκρινόμενων μαθητών/αθλητών στην Τελική Φάση. ΜΑΘΗΤΕΣΜΑΘΗΤΡΙΕΣ


  ATHENS STREET POLE VAULT 2015 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - 9 ΜΑΙΟΥ
30/04/2015

Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στην πλατεία Συντάγματος θα στηθεί φέτος η αρένα του Athens Street Pole Vault, που διοργανώνει για τρίτη χρονιά ο ΣΕΓΑΣ με μεγάλο χορηγό την DHL.
Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ  ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ  ΣΤΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» - 9.5.15
Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Μαΐου (12:00), το Σύνταγμα θα υποδεχθεί ορισμένους από τους κορυφαίους επικοντιστές της Ευρώπης, ανάμεσα στους οποίους θα βρίσκεται και ο Νίκανδρος Στυλιανού (ο Κύπριος πρωταθλητής και αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ). Φίλοι του στίβου, περαστικοί της πλατείας Συντάγματος, αλλά και τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα από τα θεαματικότερα αγωνίσματα του στίβου.
ΤΟ «ATHENS STREET POLE VAULT» - ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ
Ο 1ος αγώνας του «ATHENS STREET POLE VAULT» έγινε το 2013 ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ με  ...


  ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ (Α/Γ) & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΚ Α (Β ΦΑΣΗ) ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
29/04/2015

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας  προκηρύσσει το ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Β’ Αγωνιστική Φάση) & Συνθέτων ΠΚ Α’ του  2ου Ομίλου, μεταξύ των συλλόγων των ΕΑΣ : Πιερίας-Ημαθίας και Θεσσαλονίκης,  σύμφωνα με τη Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων 2015 και την Κεντρική Προκήρυξη του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Α-Γ & Συνθέτων ΠΠ-ΠΚ Α’ του ΣΕΓΑΣ,  το    ΣΑΒΒΑΤΟ 09  ΜΑΙΟΥ 2015, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης. Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟ … MODELING
27/04/2015

Είπαμε να βγάλουμε μία ομαδική φωτογραφία της “προπονητικής ενδεκάδας” του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Ο  ένας -ο πιο όμορφος- δεν κατάφερε να έρθει, τελικά βγάλαμε τη φωτογραφία οι δέκα.
{Για το τυπικό οι συστάσεις επάνω -οι κούκλοι- από αριστερά: Χατζιόπουλος Κοσμάς, Κατσίκας Φώτιος, Χατζηλαζαρίδης Ιωάννης, Παπαιακώβου Γεώργιος, Σπανός Νικόλαος.
Κάτω -οι κούκλες- από αριστερά: Τσαβλίδου Ελένη, Καζάκη Αικατερίνη, Κυριακίδου Μαρία, Γκοτζαμάνη Σοφία, Δήμα Νικολέττα}. Απών ο Γιώργος Φαρμάκης.
Για να πετύχει η φωτογραφία καλέσαμε και τον διεθνούς φήμης φωτογράφο, τον Θεοφάνη Μπέλο (βάλαμε και μέσον για να έρθει)!  Τι το θέλαμε ρε παιδιά! Από την ώρα και τη στιγμή που κυκλοφόρησε η φωτογραφία δεκάδες πρακτορεία μοντέλων (Modeling Agencies) μας έχουν κατακυριεύσει, μας τρέλαναν. Όλοι ζητούν να αφήσουμε την προπονητική και να «πιάσουμε την πασαρέλα»! Τι λέτε να το τολμήσουμε;
Δεν ξέρω για τα άλλα «μοντέλα» της παρέας αλλά εγώ λέω να το τολμήσω. Ε! ρε τι σου κάνει μία φωτογραφία! Που μυαλό τώρα για διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα.


  ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΕΡΡΕΣ - 23.4.2015
24/04/2015

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ και τοων ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ από τη Β΄Φάση των αγώνων Λυκείων που έγιναν τις Σέρρες .


  ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
24/04/2015

Συνεχίζεται η πρόκριση για την ένταξη στα γκρουπ του άλματος επί κοντώ των αθλητών και αθλητριών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που ξεκίνησε την Τετάρτη 22.4.2015..
ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ που θα δημιουργηθούν θα είναι δύο:
1)  ΓΚΡΟΥΠ  ΜΕΓΑΛΩΝ  (ΠΠ-ΠΚ  γεννημένοι το 2000 -2001 -2002 -2003), μέχρι 16 αθλητές.  
2)  ΓΚΡΟΥΠ  ΜΙΚΡΩΝ - ΜΙΝΙ (2004-2005-2006). Μέχρι 10 αθλητές και αθλήτριες.

Στα γκρουπ αυτά,  για  το επί κοντώ ή και τα συγγενή αγωνίσματα  (Μήκος, Τριπλούν, ύψος, Ταχύτητες),  θα ενταχθούν όσοι-ες θέλουν να ασχοληθούν με αυτά τα αγωνίσματα. Η πρώτη επιλογή θα γίνει για το άλμα επί κοντώ και στη συνέχεια για τα άλλα «συγγενή» αγωνίσματα.  Το «θέλω» όμως δεν αρκεί, πρέπει να δείξουμε στους προπονητές μας ότι τα καταφέρνουμε και στα διάφορα τεστ. Ότι προσπαθούμε συνεχώς να μαθαίνουμε και να  βελτιωνόμαστε.
Όσοι περάσουν τα διάφορα τεστ (ταχύτητα, δύναμη, ενόργανη, Κατακόρυφη αναστροφή  (σε τοίχο), κοιλιακούς, έλξεις, στροφή στο μονόζυγο, κ.α.) και είναι σε θέση να εκτελούν και ασκήσεις με το κοντάρι, αυτοί θα ενταχθούν αμέσως στην «Α  Ομάδα» του Γκρουπ 1 ή 2 ανάλογα με την ηλικία τους.
Όσοι δεν τα καταφέρουν καλά είτε γιατί είναι καινούριοι είτε γιατί δεν προσπάθησαν σοβαρά μέχρι τώρα, θα συνεχίσουν να γυμνάζονται κανονικά και να προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι. Κάθε δύο μήνες,  θα επαναλαμβάνονται τα τεστ και όσοι τα καταφέρουν με τα τεστ θα εντάσσονται στις αντίστοιχες ομάδες.

Όσοι προκριθούν για την «Α ομάδα» από κάθε ηλικιακό γκρουπ (Γκρουπ  1 και Γκρουπ 2) , θα μπορούν να έρχονται (εκτός από τις ημέρες που έρχονται και σε μία ξεχωριστή ημέρα (Τρίτη ή Πέμπτη ή Σάββατο)  για ειδική προπόνηση στο επί κοντώ.

Όλες τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, μέχρι και τις 6 Μαΐου, θα γίνονται τεστ για την επιλογή των αθλητών που θα ενταχθούν στα Γκρουπ  1 και Γκρουπ 2.
Να ετοιμάζεστε.


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ & [Α,Β,Γ,Δ, Ε] "ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ 

2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ


ΧΟΡΗΓΟΙ 2015