Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 10. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΒΟΥ
2012-2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ 2014

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης.  Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό. Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.  Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος  
Μανιού-Καψαμπέλη ΑικατερίνηΤο Διοικητικό Συμβούλιο 203-2015
Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη, Κούτρας Ι, Τριανταφύλλου Ε., Μουρουδέλης Σ.,
Σολομωνίδης Β., Παπαδόπουλος Α.,  Θεοφανίδης Θ, Καρματζόγλου Σ., Μπιτζιλέκης Σ.  Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΕΤΑΙ - Ο ΧΟΡΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
26/11/2014

Τώρα που ο σύλλογος απαρτίζεται από μεγάλο αριθμό αθλητών (σε Ακαδημίες, προαγωνιστική και Αγωνιστική ομάδα) και οι υποχρεώσεις μεγαλώνουν, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ οργανώνεται.
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε όσοι διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ο αθλητισμός -ως κοινωνικό αγαθό- (που να τον στηρίζει η Πολιτεία), ανήκει στην ιστορία. Οι αθλητικοί σύλλογοι, που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, πρέπει να τα βγάζουν πέρα μόνοι τους. Την "θεωρητική" στήριξη από την Πολιτεία δεν αξίζει ούτε να την αναφέρουμε. Ξεχάστε την οποιαδήποτε βοήθεια από Ομοσπονδίες και Ολυμπιακές Επιτροπές, όπως την έχουμε ξεχάσει και εμείς.
Πορευόμαστε με στόχο να είμαστε «αυτάρκεις», να μπορούμε να καλύπτουμε τα έξοδα του συλλόγου. Προσπαθούμε και σχεδόν τα καταφέρνουμε έχοντας στρέψει την προσοχή μας στους δύο βασικούς άξονες αυτών των περιπτώσεων: 1) Ελεγχόμενα έξοδα. 2) Προσπάθεια εξεύρεσης πόρων στήριξης....


  ΑΣ ΡΗΓΑΣ - 13 ΕΙΚΟΝΕΣ = 14 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ- ΤΟΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑ !
25/11/2014

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία φωτογράφισης των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. 
Δώσαμε (3) τρείς ευκαιρίες στους αθλητές να ενταχθούν στην «Οικογένεια».
Όσοι δεν τα κατάφεραν, ίσως δεν προσπάθησαν όσο θα έπρεπε ή ίσως να στάθηκαν άτυχοι και λόγω συγκυριών να μην μπόρεσαν να είναι παρόντες στο συλλεκτικό ημερολόγιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για το έτος 2015.
Ευχόμαστε του χρόνου να μη χάσουν την αντίστοιχη ευκαιρία.
Και η ζωή συνεχίζεται ...

Σας περνάω μερικές φωτογραφίες από αυτές που θα κοσμούν το Ημερολόγιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2015, για να πάρετε μιαν ιδέα από την ομορφιά που κυκλοφορεί στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Όλες αυτές οι φωτογραφίες και μερικές ακόμη, θα τις χαρείτε στο ημερολόγιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που θα μοιραστεί στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, που θα γίνει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014.
Να ετοιμάζεστε! Προβλέπεται … χαμός.


  ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2015 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ «ΦΕΥΓΟΥΝ» ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
25/11/2014

Εάν υπάρχουν και άλλοι φίλοι, που θέλουν να μας βοηθήσουν και συγχρόνως να διαφημιστούν μέσα από το ημερολόγιο 2015, πρέπει να ενημερώσουν το σύλλογο ΑΜΕΣΑ. Σήμερα θα δώσουμε το πρώτο μέρος του υλικού (φωτογραφίες και Κάρτες) που έχουμε για το ημερολόγιο στον κύριο,  ο οποίος θα μας τυπώσει τα ημερολόγια.
Θα αφήσουμε ένα παραθυράκι για καμιά κάρτα  της τελευταίας στιγμής αλλά μέχρι τότε που δεν θα σηκώνει άλλη αλλαγή.
Η οποιαδήποτε Νέα ΚΑΡΤΑ πρέπει να φτάσει στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ (κ. Κατσίκα) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (28.11.14 - με δική μου ευθύνη).  Μετά την Παρασκευή … του χρόνου ξανά.
Το Δ.Σ. καθόρισε τις Τιμές της διαφήμισης (βοήθειας προς το σύλλογο):
Η «Κάρτα» (συνηθισμένη) κοστίζει 100 €.
Η «Μακέτα» (χρησιμοποίηση ολόκληρης σελίδας) κοστίζει 300 €.


  ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015
24/11/2014
ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ

ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2015

 
  ΟΝΟΜΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΤΗΡ. ΔΙΑΜΕΣΟΣ
6

ΠΑΣΣΑΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

100

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

ΚΑΦΕΔΕΣ

 
7

ΑΦΟΙ     Γ.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Α.Β.Ε.Ε.

ΣΕ

ΟΛΟΚΛΗΡΗ

ΣΕΛΙΔΑ

300

Multi Plast

ΤΕΝΤΕΣ

ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ

 
8 ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ

ΠΑΡΟΧΗ

ΣΕ

"ΕΠΙΣΗΜΟ

ΧΟΡΗΓΟ"

ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

PVC

 
9

ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ

ΠΑΡΟΧΗ

ΣΕ

"ΚΥΡΙΟ

ΧΟΡΗΓΟ"

ΜΑΡΜΑΡΑ

ΓΡΑΝΙΤΕΣ

 
10

ΑΦΟΙ

ΠΑΥΛΙΔΗ

100

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΙΔΗ

 


  ΑΣ ΡΗΓΑΣ: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
18/11/2014

Δεν είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα ότι στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ γίνεται «κάτι σωστό».
Καθημερινά συναντάμε ανθρώπους, που είτε ασχολήθηκαν στα νιάτα τους με το στίβο, είτε γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρο από τον Κλασικό Αθλητισμό, είτε είναι εν ενεργεία παράγοντες ή ακόμη και προπονητές διαφόρων αθλημάτων, και μας μεταφέρουν το «τί κυκλοφορεί έξω» για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Με λίγα λόγια μας λένε «Μπράβο σας, κάνετε καλή δουλειά».
Μας εκπλήσσει ευχάριστα όταν άνθρωποι του στίβου μας αποδεικνύουν έμπρακτα αυτό που «κυκλοφορεί έξω». Μας το αποδεικνύουν περίτρανα με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και η οποία υλοποιείται  με το να μας φέρνουν τα παιδιά τους ή και τα εγγόνια τους στις Ακαδημίες του συλλόγου.
Έχουμε ιδιαίτερη απήχηση (ως σύλλογος) στους «διαβασμένους» γονείς, σε αυτούς που «το ψάχνουν».
Μας προτιμούν κυρίως οι γονείς  που ενδιαφέρονται για τα οφέλη του αθλητισμού. Για το τί ...


  Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 19-11-14
17/11/2014

Μεθαύριο Τετάρτη 19.11.14 και από ώρα  20:00 μέχρι 20:45 θα γίνει η φωτογράφιση των ένδεκα (11)  γκρουπ των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ».
Οι Αθλητές (μικροί και μεγάλοι) και οι προπονητές θα πρέπει να φορούν  είτε το ΝΕΟ (2014) κόκκινο μπλουζάκι του συλλόγου, όπου φαίνεται και «το λογότυπο» του Χορηγού μας (κ. Γεωργιτσέλη) είτε την άσπρη φόρμα, όπου επίσης φαίνεται ο χορηγός μας (βλέπετε φωτογραφία).
Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ:  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19.11.14.  θα ξεκινήσουμε στις 20:00 με τα μικρότερα παιδιά και θα προχωρήσουμε σταδιακά στους μεγάλους.  Η σειρά που θα φωτογραφηθούν τα γκρουπ είναι:  20:00 κ. Ελένης, 20:05 κ. Νικολέττας ....


  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ
16/11/2014

Κύριε πρόεδρε της Ομοσπονδίας (του ΣΕΓΑΣ) κ. Παναγόπουλε,  σε απάντηση του υπ’ αριθ. (3311/31-10-2014) εγγράφου σας, με θέμα «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015», θα ήθελα (ως προπονητής)  να σας κοινοποιήσω τις δικές μου σκέψεις.
Οι σκέψεις μου αυτές θα κατατεθούν στο Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ την Τετάρτη 19.11.14, το οποίο και θα αποφασίσει για την Κατηγορία των αγώνων «ΣΤ’  ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ».
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ από το 2009 ανελλιπώς διοργανώνει αγώνες αντάξιους των ονομάτων τα οποία ΤΙΜΑ:


  ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ - ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
14/11/2014

Παρακαλούνται οι προπονητές να βγάλουν μία φωτογραφία ατομική όλων των παιδιών που γυμνάζονται μαζί τους και να την παραδώσουν στον κ. Κατσίκα. Παράλληλα να υπάρχει και λίστα των ονομάτων των παιδιών (με τη σειρά των φωτογραφιών) καθώς και το έτος γέννησης.
Οι φωτογραφίες, όσων αθλητών δόθηκαν, ήδη βρίσκονται στη σελίδα των ΑΘΛΗΤΩΝ. (Πατήστε αριστερά στην πρώτη σελίδα ΑΘΛΗΤΕΣ και μετά πηγαίνετε στο έτος γέννησης που θέλετε να δείτε) ή κάντε κλικ ΕΔΩ.
Το μητρώο ενημερώνεται καθημερινά σε λίγο όλοι οι ενεργοί αθλητές θα βρίσκονται στο έτος γέννησής τους.
Με την αύξηση του αριθμού των παιδιών δεν θα μπορούσαμε να μάθουμε το όνομα του κάθε ανταρτάκου. Βρήκαμε αυτόν τον τρόπο γιατί θέλουμε να ξέρουμε όλα τα παιδιά μας με το όνομά τους και δεν υπήρχε άλλη λύση.
Μπαμπάδες και Μαμάδες, αν δεν σας αρέσει η φωτογραφία των παιδιών σας … κάνουμε και αλλαγές:  (Με 5 στροφές περπάτημα γύρο από το Καυτανζόγλειο και 20 κάμψεις για τους  μπαμπάδες ή 5 στροφές περπάτημα γύρο από το κεντρικό στάδιο των μαμάδων και 20 κοιλιακούς)!   Ε! όπως καταλάβατε προσπαθούμε να σας βάλουμε και εσάς σε πρόγραμμα … γυμναστικής!


  ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ - ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ
09/11/2014

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ! 
ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ
"ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ"

Το «Moto» των αγώνων και πάλι ήταν «αγωνίζομαι για να κάνω φίλους». Χαρακτηριστική η φωτογραφία από την εκκίνηση του δρόμου των 40 μ. των S-ΜΙΝΙ. Οι αθλητές αγκαλιασμένοι αυτοσυστήνονται, πριν δοθεί η εκκίνηση.  Στη διπλανή Φώτο ακόμη μια γνωριμία. Οι αθλητές των 1000μ. (Χατζήνας Γ. «ΒΕΛΒΕΝΤΟ» και Μαυρίδης Ν. «ΑΣ ΡΗΓΑΣ») πρώτα συστήθηκαν (πέρασαν το test των ερωτήσεων!) και στη συνέχεια αγωνίστηκαν (δεύτερη φωτογραφία), για  να δουν ποιός από τους φίλους θα κερδίσει.

Λεπτομέρειες αφού .... προσγειωθούμε! ακόμη πετάμε....


  ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΤΕΩΣ «ΠΡΟΕΔΡΟΣ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
19/10/2014

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ  σιωπηρά και αθόρυβα τραβάει το δρόμο του στα μονοπάτια του αθλητισμού χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι τυμπανοκρουσίες και οι φανφάρες.
Από το 1999 που δημιουργήθηκε, διοικείται από ανθρώπους που αγαπούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και κατάφερε σε όλα του τα πόστα, κατά καιρούς, να βρίσκονται άνθρωποι ξεχωριστοί και με διάθεση να προσφέρουν. Όλοι τους ήταν και είναι υπέροχοι και σε όλους χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο σε όσους ακόμη παραμένουμε ενεργοί στο σύλλογο αλλά και σε όσους προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και τώρα βρίσκονται μακριά αλλά «σε απόσταση αναπνοής» από τη διοίκηση του συλλόγου.
Σε όλους όσους διετέλεσαν μέλη του Δ.Σ. χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί χωρίς την παρουσία τους, μικρής η μεγάλης διάρκειας, δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ο σύλλογος.
Το παρόν σημείωμα γράφεται αποκλειστικά και μόνο για να τονίσουμε την προσφορά του κ. Θεοδόσιου Θεοφανίδη στο σύλλογο.
Ήταν 17-9-1999 όταν ο κ. Θεοφανίδης  μας έφερε την Μαρία Θεοφανίδου (την κόρη του) και την έγραψε στο σύλλογο.  Με την πρώτη προπόνηση …


  ΓΟΝΕΙΣ & ΦΙΛΟΙ - ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ «ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
03/10/2014

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ "βάζει τάξη" παντού ακόμη και στα Ενεργά Μέλη. Σύμφωνα με το καταστατικό, Μέλη του συλλόγου εγγράφονται με Αίτηση προς το Δ.Σ. 

Παρακαλούνται: 
1) Τα Νέα Μέλη που ήρθαν φέτος κοντά στο σύλλογο να συμπληρώσουν την Αίτηση, την οποία θα μας φέρουν για να  καταχωρηθεί στο Βιβλίο Μελών του Συλλόγου. 
2) Τα Παλαιά Μέλη χωρίς Αίτηση επίσης να συμπληρώσουν την Αίτηση, την οποία θα μας φέρουν για να  καταχωρηθεί στο Βιβλίο Μελών του Συλλόγου. (Τα Μέλη με ή χωρίς αίτηση μέχρι 3-10-14 φαίνονται ΕΔΩ).
Τα Παλαιά Μέλη  παρακαλούνται να "τακτοποιηθούν οικονομικά" για το 2014 (ετήσια συνδρομή μέλους 10 €). 
Σύμφωνα με το Καταστατικό και για να είναι ο Σύλλογος ευέλικτος, κάθε δύο χρόνια γίνεται διαγραφή των Μελών που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα (μετά από ειδοποίηση).
3) Η Διαγραφή των μελών τα οποία δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα θα γίνει ξανά την  1-1-2015.
 


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ & [Α,Β,Γ,Δ, Ε] "ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ  2013 & 2014

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ


ΧΟΡΗΓΟΙ 2014

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ