Σάββατο 28 Μαΐου 2016
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. "ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΛΙΠΑ" & στην Ελλάδα.
   
 10. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 11. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

11.  Οι κανονισμοί που ισχύουν
από 1.11.2015 της ΙΑΑΦ 2016-2017

ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

 

 

 

 

 

12. ΟΙ ΚΑΝΟΙΝΣΜΟΙ 2016-2017
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ (49)  15-3-2016

ΑΙΤΗΣΗ  ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ 15.3.16


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης. 
Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό.
Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.
Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.


Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος  Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη


Το Διοικητικό Συμβούλιο 2015-2017

Από αριστερά:
Μουρουδέλης Σ., Σολομωνίδης Β., Παπαδόπουλος Α., Τριανταφύλλου Ε., Καρματζόγλου Σ., Μανιού-Καψαμπέλη Αικ., Θεοφανίδης Θ, Κούτρας Ι, Πολίτης Μ., Γκιώσης Β.

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο Κανονισμός εγκρίθηκε από τη Γ.Σ. της 16.3.16 και εφεξής είναι σε ισχύ.  ΤΕΤΑΡΤΗ 1.6.16 ΕΔΕΣΣΑ - 36α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
28/05/2016

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ και ο ΓΥ.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ  σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν  τους  αγώνες στίβου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRANDPRIXμε την επωνυμία τα 36α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ την Τετάρτη  1   Ιουνίου  2016 στο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ


  «ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ» ΣΤΟ ΠΑΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ - Ζ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ
28/05/2016

Δύο είναι οι στόχοι των αγώνων που διοργανώνει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ με την επωνυμία «Ζ’ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2016»

1ος ΣΤΟΧΟΣ : Να Τιμήσουμε τη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ επειδή υπήρξε «ξεχωριστός» κυρίως ως προς τη Φιλοσοφία του, τις Αξίες και τις Αρχές που πίστευε, πρέσβευε και ακολουθούσε πιστά και με συνέπεια, στη ζωή του.

2ος  ΣΤΟΧΟΣ: Να δώσουμε την ευκαιρία στους «μπόμπιρες» -αυριανούς αθλητές και γιατί όχι αυριανούς πρωταθλητές-  να γνωρίσουν μερικά από τα «πράγματα» που είναι επιθυμητά στη συμπεριφορά των όσων θα κατορθώσουν να γίνουν «τα αυριανά πρότυπα» των μελλοντικών αθλητών.

ΚΡΥΦΟΣ ΣΤΟΧΟΣ (ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ) είναι τα παιδιά «μας» να αποκτήσουν και μερικές γνώσεις που να έχουν σχέση με το άθλημα στο οποίο βρίσκονται και μέσα από το οποίο –ευελπιστούμε- να κάνουν κτήμα τους  (όλα αυτά τα θετικά στοιχεία της συμπεριφοράς, τα οποία εμπεριέχονται στις τρεις λέξεις) «ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» .

Στο παιχνίδι των ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ θα υπάρξουν δωράκια για τους νικητές. Θέλουμε να παίζουμε Τίμια, ΚΥΡΙΩΣ για να μάθουν και τα παιδιά "ΜΑΣ" ότι έτσι πρέπει να παίζεται το κάθε παιχνίδι. 
Γιαυτό, δημοσιοποιούμε τις «Ερωτήσεις και τις απαντήσεις», που οι καλοί μας συνεργάτες επέλεξαν και στις οποίες θα κληθούν να απαντήσουν οι μπόμπιρες στο σταθμό των ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ.
Έτσι πιστεύουμε ότι οι προπονητές θα έχουν το χρόνο να πουν στα παιδιά τους μερικά πράγματα γύρο από το Στίβο και τον Αθλητισμό. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ «ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ»

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ «ΜΙΝΙ»


  ΣΑΒΒΑΤΟ 11.6.16 G.R. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
27/05/2016

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον Δήμο Άργους Ορεστικού προκηρύσσουν τους αγώνες στίβου με την επωνυμία «11ο GRAND PRIX ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 2016», οι οποίοι θα διεξαχθούν το Σάββατο  11 Ιουνίου  2016 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους Ορεστικού.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΩΝ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ» ΣΤΙΒΟΥ
26/05/2016

Όλες μαζί μας ήρθαν οι προκηρύξεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Στίβου τις οποίες και σας κοινοποιούμε για τη δική σας ενημέρωση. Το αξιοσημείωτο είναι ότι η Θεσσαλονίκη … είναι και πάλι απούσα … (για να μη γράψω τίποτε άλλο).

18-19 ΙΟΥΝΙΟΥ (Α/Γ) ΠΑΤΡΑ

25-26 ΙΟΥΝΙΟΥ (Π/Κ) ΤΡΙΚΑΛΑ

2-3 ΙΟΥΛΙΟΥ (ΠΠ-ΠΚ/Α) Β. ΟΜΙΛΟΣ  ΚΑΒΑΛΑ

9-10 ΙΟΥΛΙΟΥ (Ε/Ν) ΣΕΡΡΕΣ

30-31 ΙΟΥΛΙΟΥ (ΝΕΩΝ Α/Γ) ΛΑΡΙΣΑ


  Ζ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 4.6.2016 - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΣ ΡΗΓΑΣ
25/05/2016

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Μαΐου συζητήθηκε η διοργάνωση των Ζ’  ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ.
Αποφασίζεται:

 1. Οι αγώνες να γίνουν με ΟΛΗ τη «Λαμπρότητα» των ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ.
 2. Θα δοθούν Κύπελλο στον 1ο (Μετάλλια και Διπλώματα στους 3 πρώτους νικητές), καθώς και Αναμνηστικά Διπλώματα σε όλους.
 3. Να ενεργοποιηθούν Γονείς, Κηδεμόνες Φίλοι, Εθελοντές και όποιος άλλος επιθυμεί για να το χαρούν και να βοηθήσουν.
 4. Τον πρώτο λόγο για Κριτές στα αγωνίσματα ΠΠ/Β και  kids, τον έχουν οι διατελέσαντες αθλητές του Κώστα Χειμωνίδη.
 5. Να γίνει καταμερισμός αρμοδιοτήτων και προσπάθεια προσέλκυσης Χορηγών, που θα διαφημιστούν για τη χορηγία τους.
 6. Να ζητηθεί οικονομική ενίσχυση με τη μορφή της αθλοθέτησης (κυπέλλων, μεταλλίων, διπλωμάτων, προγραμμάτων, Τετρασέλιδου κ.λ.π.) από όσους επιθυμούν (το ελάχιστο 10 Ευρώ*).
 7. Υγειονομική κάλυψη – ασθενοφόρο, γιατρό κλπ, (εφόσον δεν καλυφθούν από κάποια χορηγία ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, EUROMEDICAκ.α., θα πληρωθούν από μέλος του Δ.Σ., που επιθυμεί ανωνυμία.
 8. Τυπώνονται κανονικά όλα (Τετρασέλιδο, προγράμματα, αφίσες), όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τους διοργανωτές, στα e-mail  fotkatsi@phed.auth.gr   και  rigas99as@yahoo.com
Ζ' ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ - ΑΘΛΟΘΕΤΕΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ - ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ *
  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΡΑΤΗΡ.
1 ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΡΗΓΑΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 1 1
2 ΜΑΝΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 1 3

  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ»
24/05/2016

όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει για να Τιμήσουμε και φέτος τη μνήμη του Κώστα Χειμωνίδη –όπως Του αξίζει- δεν έχει παρά να μας το δηλώσει.  Η δήλωση μπορεί να γίνει: 1) Με την παρουσία του στη συγκέντρωση των Εθελοντών (Γονέων, αθλητών, Φίλων, συγγενών, κ.α.) που θα γίνει αύριο Τετάρτη από τις 19:30 μέχρι και το τέλος της προπόνησης 21:00, στο χώρο μπροστά από το κυλικείο του Σταδίου
2) Με μήνυμα προς το σύλλογο και τους συντονιστές των αγώνων (Κατσίκας, Γκοτζαμάνη, Χατζιόπουλος  και … όλοι οι προπονητές ή τα Μέλη του Δ.Σ.).
Για τα δύο μέρη της εκδήλωσης θα χρειαστούμε:
Για το πρωινό πρόγραμμα των KIDSΕθελοντές για το στήσιμο και τακτοποίηση του αγωνιστικού χώρου:  (Κριτές, 8 σταθμοί των δύο κριτών για κάθε γκρουπ . 2Χ8=16 σταθμοί,  16 σταθμού Χ2 κριτές=32 Κριτές, Γραμματεία αποτελεσμάτων ,  Εφόρους Τάξεως τακτοποίησης των παιδιών για την παρέλαση, Επιτροπή αποτελεσμάτων, Επιτροπή βαθμολογίας της παρέλασης, συντονιστές των δύο γκρουπ  των  KIDS, …κ.α.) ....


  29.5.16 «ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ» - ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΛΟΚΗΠΟΥΣ
24/05/2016

Το αγωνιστικό πρόγραμμα και το πρόγραμμα για τα kids’ Athletics κοινοποιήθηκε σήμερα από το διοργανωτή των αγώνων ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, στη μνήμη του ανθρώπου που για δεκαετίες κράτησε ζωντανό τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ και το Στίβο της Β. Ελλάδας «ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ».
Όπου σταθείς και όπου στραφείς πρωταθλητές του Γ.Σ. Ηρακλής θα συναντήσεις, οι οποίοι ανδρώθηκαν και μεγαλούργησαν στα Χέρια του «κυρ Νίκου». Τώρα ως Βετεράνοι, ενωμένοι, Τιμούν τη μνήμη του "Πατέρα" τους. Μπράβο και πάλι μπράβο.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ 2016»
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «KIDS»  ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ 2016

ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ


  ΣΑΒΒΑΤΟ 28.5.16 ΠΟΛΥΑΘΛΑ ΠΠ-ΠΚ/Β ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ & ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
24/05/2016

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προκηρύσσεται και διοργανώνεται το ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β' - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β' (ΠΟΛΥΑΘΛΑ 2ος αγώνας), το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο & Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων.
προσοχη  Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ μετέχει στον Γ ΟΜΙΛΟ που θα αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο το απόγευμα.
Προσοχή, οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, βλέπετε στο πρόγραμμα για Γ ΟΜΙΛΟ (Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό, πιθανά να αλλάξει, έχετε το νου σας).

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ


  ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ - Ζ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ
24/05/2016


 


  ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Π/Κ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
22/05/2016

Δε γνωρίζουμε ακόμη τα αποτελέσματα αλλά και δεν ήμασταν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Π/Κ που έγινε σήμερα στους Αμπελόκηπους. Οι «ανταποκριτές» του συλλόγου μας έστειλαν μερικές μόνο φωτογραφίες τις οποίες δεν μπορώ να μη τις κοινοποιήσω. Είναι από τους αθλητές μας Σπανό Μάριο που ήταν 1ος στο Μήκος με 6.62 (νέο ατομικό ρεκόρ) και 2ος στο Τριπλούν με 13.26, τη Θεοδωρίδου Μαρκέλλα που ήταν 1η στο άλμα επί κοντώ με 3.30 καθώς και την Παναγιωτίδου Ευαγγελία που ισοβάθμησε στην  3η θέση στο επί κοντώ με 2.90.

Εκπρόσωπος από το προπονητικό team ο κ. Χατζιόπουλος Κοσμάς με τις αθλήτριες Θεοδωρίδου Μ. και Παναγιωτίδου Ε.
H Παναγιωτίδου Ευαγγελία, τον πρόλαβε τον αγώνα -το θεριό- (έγραφε για το Proficiency)! Μπράβο και στη μητέρα κ. Μαρία, που βοήθησε.

ΠΛΗΡΗ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


  4.6.16 ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ & ΕΝΤΥΠΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
20/05/2016

Χωρίς το άγχος της επισημοποίησης των αποτελεσμάτων (των kidsκαι ΠΠ-ΠΚ/Β), η οργανωτική επιτροπή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ δουλεύει ασταμάτητα. Τονίζουμε για μια ακόμη φορά ότι, η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε τους αγώνες στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ είναι αντιστρόφως ανάλογη των ηλικιών τις οποίες επιλέξαμε για φέτος να μάθουν για τον Αθλητισμό και για το «Δάσκαλο». Όποιος θελήσει να έρθει το πρωί ή το απόγευμα στο Καυτανζόγλειο (ανάλογα με το ενδιαφέρον του) θα δει πράγματα που κάποτε βλέπαμε ή για να ακριβολογώ «οι μεγαλύτεροι και από εμάς έβλεπαν» σε Βαλκανικούς της δεκαετίας του 50 και βάλε όταν τα στάδια σε αγώνες Στίβου ήταν γεμάτα. Οι μικροί μας «αθλητές» θα κάνουν και ΠΑΡΕΛΑΣΗ!
Πόσο καιρό έχετε να δείτε παρέλαση ομάδων με πλακάτ μπροστά και μουσική;
Οι μικροί θα είναι χεράκι χεράκι (μη χάσουμε και κανέναν) αλλά θα δώσουμε στην όλη υπόθεση λαμπρότητα που στα μάτια των 6,7,8χρονων ίσως να είναι αντίστοιχη των Ολυμπιακών Αγώνων για τους μεγάλους.
Γονείς και φίλοι αλλά και προπονητές των Ακαδημιών), βοηθήστε να περάσουμε στα παιδιά «μας» όλα αυτά που ονομάζουμε «ομορφιά του Αθλητισμού» προετοιμάζοντας τα παιδιά σας, για κάτι το σημαντικό, για κάτι το υπέροχο, για κάτι που δύσκολα συναντάς ή θα συναντάς από δω και πέρα.

Η ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ – ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ "KIDS"

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ KIDS (ΕΝΤΥΠΟ)


ΔΗΛΩΣΗ ΠΠ-ΠΚ/Β & ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (ΕΝΤΥΠΟ)


ΔΗΛΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ


  ΣΕΡΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 4 & 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΜΑΤΩΝ
19/05/2016

Η ΕΑΣ Αν. Μακεδονίας - Θράκης, σύμφωνα με το καλεντάρι της και παράλληλα με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων Α-Γ & Νέων και σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Σέρρες ‘93προκηρύσσει αγώνες αλμάτων  οι οποίοι θα διεξαχθούν το Σάββατο, 4 - 5 Ιουνίου  2016στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  ΔΡΑΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ «ΚΡΑΧΤΙΔΕΙΑ»
19/05/2016

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης σε συνεργασία με τον ΣΚΑΔ και την υποστήριξη της ΔΕΚΠΟΤΑ του Δήμου  Δράμας, υπό την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας Δράμας προκηρύσσουν αγώνες στίβου με την επωνυμία «ΚΡΑΧΤΙΔΕΙΑ 2016», στα πλαίσια των Ελευθερίων, τοΣάββατο 4 Ιουνίου 2016 (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  16:45), στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  «Ζ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» ΜΕ 35 ΟΜΑΔΕΣ «ΕΚΛΕΙΣΑΝ» ΤΑ KIDS’ ATHLETICS
19/05/2016

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ανακοινώνει ότι ο αριθμός των προ-δηλωθέντων ομάδων για τα KIDS’ ATHLETICS μέχρι σήμερα 8.5.16, είναι 18 για την κατηγορία των ΜΙΝΙ και 17 για την κατηγορία των Σούπερ ΜΙΝΙ σύνολο (35) ομάδες.
Η πληθώρα των ομάδων μας οδήγησε στην απόφαση τα αγωνίσματα των «KIDS’ ATHLETICS να γίνουν το πρωί του Σαββάτου 4.6.16 με ώρα έναρξης 10:30.
Τροποποιήσαμε τον αρχικό σχεδιασμό μας, για να χωρέσουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ  που εξεδήλωσαν την επιθυμία τους να αγωνιστούν. 

Οι σύλλογοι που θα συμμετάσχουν είναι: 
Α.Σ. ΡΗΓΑΣ (4), Α.Φ. ΘΕΡΜΗΣ (4), Α.Σ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ (4), Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (4), ΑΠΣ ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ (4), Α.Σ. ΠΑΛΜΟΣ (2), Γ.Σ. ΧΑΡ. Ο ΜΑΚΕΔΩΝ (2), Α.Σ. ΑΡΗΣ (4), ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ (2), ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ(2), ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (1)., ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ (2)

 • Οι παραπάνω σύλλογοι δικαιούνται να αγωνιστούν, εφόσον στείλουν...

  4.6.2016 Ζ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ ΜΕ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ
19/05/2016

Η Αρχή του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ:
Όταν αναλαμβάνεις μια εκδήλωση για να Τιμήσεις «κάποιον» θα πρέπει να κάνεις «το καλύτερο που μπορείς» για την επίτευξη του σκοπού.
Ε! με αυτή τη φιλοσοφία ξεκινάει και επίσημα η Σταυροφορία για να Τιμήσουμε τη μνήμη του «ΔΑΣΚΑΛΟΥ» ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.
Από την πλευρά των διοργανωτών το μόνο που άλλαξε είναι η ηλικία των παιδιών στους οποίους θα δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν τον αθλητισμό. Για φέτος επιλέξαμε να περάσουμε τα μηνύματα του «υγιούς αθλητισμού» στις μικρές ηλικίες των αυριανών αθλητών. Στις ηλικίες αυτές οι αγώνες των οποίων θα έχουν όλη τη σοβαρότητα και μεγαλοπρέπεια που τους αρμόζει, δεν είναι απαραίτητη η παρουσία των επισήμων Κριτών.
Ο σύλλογος αρπάζει την ευκαιρία να δώσει σε όλους τους αθλητές του Κώστα Χειμωνίδη Ενεργό ρόλο στη γιορτή του αθλητισμού που ετοιμάζεται.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους αθλητές του Κώστα Χειμωνίδη, αλλά και όλους όσους θέλουν να Τιμήσουν ενεργά το Δάσκαλο, να αφιερώσουν ....


  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΠ ΠΚ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
18/05/2016

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΜΕ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ


  ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ -ΤΙ ΕΜΑΘΑ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ» ΜΟΥ ΠΠ-ΠΚ Α
16/05/2016

Με 22 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ/Α που έγινε στο Στάδιο των Αμπελοκήπων και στο Καυτανζόγλειο.
Το πλέον σημαντικό κομμάτι των αγώνων, ήταν η συμμετοχή σε αξιολογούμενους αγώνες (ίσως  για πρώτη φορά για μερικά παιδιά) . 
Αγωνίζομαι …  σημαίνει συμμετέχω σε ένα «παιχνίδι», ακολουθώντας με ευλάβεια τους κανόνες του παιχνιδιού, για να ζήσω τα μοναδικά συναισθήματα που μου προσφέρει ο συναγωνισμός.
Συμμετέχω για να χαρώ τον αγώνα, να ζήσω τη δική μου προσπάθεια και αφού «κονταροχτυπηθώ» με τους συναγωνιστές μου για τη νίκη μέχρι το νήμα του τερματισμού, να σεβαστώ και να εκτιμήσω και  την  προσπάθεια του συναθλητή μου. 
Να δεχτώ –ίσως- την ήττα μου αλλά και να πεισμώσω από αυτήν.
Ή να τιθασεύσω την «έπαρση» της νίκης μου –σε περίπτωση που εγώ θα είμαι ο νικητής.
Εάν τα καταφέρω αυτά τα δύο, τότε θέλω δε θέλω θα οδηγηθώ στο κυρίως ζητούμενο του αθλητισμού που θα πρέπει να είναι


  ΣΕΡΡΕΣ - 4 & 5.6.16 ΣΥΝΘΕΤΑ (ΑΝΔ. -ΝΕΩΝ) & (ΓΥΝ.- ΝΕΩΝ)
14/05/2016

Ο ΣΕΓΑΣ  σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατ.  Μακεδονίας και  Θράκης προκηρύσσει τα Σύνθετα Αγωνίσματα,   ΔΕΚΑΘΛΟ ΑΝΔΡΩΝ - ΝΕΩΝ (ΑΝΔΡΩΝ) ΚΑΙ ΕΠΤΑΘΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  – ΝΕΩΝ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ), των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Α-Γ και Νέων (Α-Γ) για το έτος 2016, στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών το Σάββατο 4 & την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ &

[Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ,Z']
"ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ 

2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ

Για να διαβάσετε τις Τεχνικές διατάξεις 2016 Πατήστε ΕΔΩ