Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 10. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΒΟΥ
2012-2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ 2014

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης.  Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό. Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.  Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος   Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο 2013-2015
Από αριστερά: Σολομωνίδης Β., Τριανταφύλλου Ε., Μουρουδέλης Σ., Παπαδόπουλος Α. (Κατσάλης Τ. Επίτιμο μέλος), Κούτρας Ι, Μανιού Α, Θεοφανίδης Θ, Καρματζόγλου Σ, Ίλτσος Κ.  ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΠΕΜΠΤΗ 2.10.14 ΣΤΗΝ «ΑΜΠΕΛΟ»
01/10/2014

Το καθιερωμένο Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ πού γίνεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα), θα γίνει αύριο Πέμπτη 2.10.14 στις 21:30 στο Ουζερί-Ταβέρνα «Η ΑΜΠΕΛΟΣ» (Κωνσταντινοπολίτικα, τηλ. 2310 941021).
Τα θέματα που θα απασχολήσουν το Δ.Σ. είναι: Προγραμματισμός εκδηλώσεων 2014-15, Ρύθμιση λεπτομερειών για την εκδρομή στο Χορτιάτη 12.10.14, Ενημέρωση, Προτάσεις.
Το Δ.Σ. του Οκτωβρίου θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα αφού στην παρέα μας θα βρίσκονται οι δύο ....


  Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ - ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
29/09/2014

Καλύτερη ευκαιρία για να πείσουμε και τον πλέον αδιάφορο γονέα ότι η συμμετοχή του στα δρώμενα του συλλόγου ή έστω και μόνον η παρουσία του, κινεί «τα νήματα» δεν θα βρίσκαμε. Τίποτε δεν μπορεί να γίνει από μόνο του.  Για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου θα πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον, ο στόχος να είναι επιθυμητός, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες από πολλούς και ο καθένας να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Τότε ακόμη και να μην επιτευχθεί ο στόχος όλοι μα όλοι δικαιούνται να είναι υπερήφανοι για την προσπάθεια και το όποιο αποτέλεσμα.

«ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ» ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2014»
ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΚΟΥΤΡΑΣ -ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ας μεταφερθούμε στο χθεσινό κατόρθωμα του Αλέξανδρου Αφεντουλίδη που τόλμησε να σταθεί στην εκκίνηση (στην Αθήνα) και τελικά μετά από μεγάλη προσπάθεια να διανύσει τα 246 χιλιόμετρα και να  τερματίσει (στη Σπάρτη).  Ο αθλητής και ο ήρωας της υπόθεσης σαφώς και είναι ο Αλέξανδρος.   Όπως σε κάθε μεγάλη προσπάθεια και επιτυχία (ακόμη και σε αποτυχία) υπάρχει η κορυφή του παγόβουνου υπάρχει όμως ...


  ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ
29/09/2014

ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
Μπήκε το νερό στο αυλάκι= όταν έχει γίνει η δύσκολη αρχή για κάτι και προοιωνίζεται εύκολη η συνέχεια.
Στο κτήριο Κ-3, κλειστό προπονητήριο «Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ» και στην αίθουσα του άλματος επί κοντώ «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» έγινε ο καθιερωμένος ΑΓΙΑΣΜΟΣ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Με τους μικρούς μας αθλητές στις πρώτες θέσεις, τους μεγαλύτερους στη συνέχεια και τους γονείς, τους προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ., να πλαισιώνουν τα παιδιά, ο πατέρας Βαρνάβας ήταν και πάλι υπέροχος. Λιτός και σύντομος δεν έδωσε καν την ευκαιρία, στους λιλιπούτιους αντάρτες  να προλάβουν να κάνουν τις ζαβολιές τους.
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Παιδιά και προπονητές ασχολήθηκαν στη συνέχεια με την προπόνησή τους, ενώ οι γονείς και οι κηδεμόνες μετακινήθηκαν στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου Σταδίου, την οποία μας παραχώρησε «ευγενώς»  η Διεύθυνση του Σταδίου, για την 45-λεπτη συγκέντρωση.
Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
Στη συγκέντρωση των γονέων παρουσιάστηκε το  Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τους κ. Μανιού Αικατερίνη πρόεδρο, ....


  Ο κ. ΙΛΤΣΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟΝ κ. ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗ «ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
28/09/2014

Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν χάνουμε ευκαιρία να το γιορτάσουμε. Να φανταστείτε! μέχρι και την παράδοση-παραλαβή του Ταμείου γιορτή την κάναμε! Τόσο ο απερχόμενος Ταμίας κ. Ίλτσος Κωνσταντίνος όσο και ο παραλαμβάνων  κ. Μουρουδέλης Σωτήριος, φαίνεται ότι το διασκεδάζουν.
Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον κ. Ίλτσο Κωνσταντίνο όχι μόνο για την πολύχρονη παρουσία του στο Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ όσο και για τις υπέροχες προτάσεις του αλλά και τις σωστές υποδείξεις του (σχετικά με την προσφορά των Ακαδημιών στο σύλλογο - ως το μέλλον του συλλόγου) και όχι μόνον. Το ότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον απομακρύνουν από το Δ.Σ. δεν σημαίνει ότι τον απομακρύνουν και από την ψυχή μας και την καρδιά μας.
Κύριε Ίλτσο μας, κύριε Κώστα μας , σε ευχαριστούμε για τη στήριξη που προσέφερες στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και σε περιμένουμε σε κάθε Δ.Σ. Εμείς θα σου στέλνουμε συνεχώς το ενημερωτικό ε-μαιλ και εσύ όταν μπορείς θα έρχεσαι, σε θέλουμε κοντά μας.


  NENIKΗKAMEN
27/09/2014

Σε ζωντανή (τηλεφωνική) σύνδεση: Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ!! Δοξα τω Θεώ!!!

Χίλια μπράβο για τον τεράστιο άθλο!!!

Την φωτογραφία μας την έστειλε ο καλός φίλος του συλλόγου μα κ. Βασίλειος Εμμανουήλ τον οποίο και ευχαριστούμε.


  Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κ. Ι. ΘΕΜΕΛΙΔΗ
27/09/2014

Η πρόεδρος κ. Μανιού Αικατερίνη, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι αθλητές, τα ενεργά Μέλη και οι φίλοι του συλλόγου καθώς και οι γονείς των αθλητών μας, εκφράζουν τα βαθειά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου κ. Ιωάννη Θεμελίδη για την απώλεια του γιου του, Γιώργου Θεμελίδη. Το μνημόσυνο του Γιώργου Θεμελίδη, που μας άφησε στις 22 Αυγούστου θα γίνει αύριο Κυριακή 28.9.14 και ώρα 10:00 στην εκκλησία που θα δείτε στη διπλανή φωτογραφία.


  Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ
27/09/2014

Το ότι είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ αποδεικνύεται από τον τρόπο που λειτουργούμε.

Ο Αλέξανδρος Αφεντουλίδης αγωνίζονταν στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ και όλη η οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αγωνιούσε για το αν θα καταφέρει  να τερματίσει τα 246 χιλιόμετρα της διαδρομής από Αθήνα στη Σπάρτη. Το παλικάρι μας, τα κατάφερε, έφτασε στη Σπάρτη και ακουμπώντας το άγαλμα του Λεωνίδα, τελείωσε επιτυχώς τον ΑΓΩΝΑ. Μπράβο Αλέξανδρε, για μια ακόμη φορά νοιώθουμε υπερήφανοι που σε έχουμε στην «Οικογένεια».
Γονείς των αθλητών μας και φίλοι αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο. Τρέχουν και νοιάζονται για να δημιουργήσουν τις καλύτερες συνθήκες ώστε να υποδεχτούμε και τα δικά σας παιδιά. Ο σύλλογος δεν είναι απρόσωπος είναι η κ. Κατερίνα, ο κ. Γιάννης, ο κ. Βαγγέλης , ο κ. Σωτήρης … μπορείτε να βρείτε τον οποιοδήποτε και να συζητήσετε μαζί τους για οποιοδήποτε θέμα.
Γονείς προσφέρουν, χωρίς να έχουν καμία υποχρέωση, ό,τι ...


  ΜΙΚΡΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ & ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ
23/09/2014

Πλησιάζουν οι μέρες που είχαμε ορίσει να οριστικοποιήσουμε τα γκρουπ των αθλητών μας και η προσέλευση παλαιών και κυρίως νέων αθλητών συνεχίζεται. Ο ρυθμός της προσέλευσης των νέων αθλητών μας είναι τέτοιος που η οριστικοποίηση των γκρουπ ίσως πάει Κανά δύο βδομάδες πίσω.

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ:   Υπενθυμίζουμε ότι την επόμενη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:10 θα γίνει ο καθιερωμένος «ΑΓΙΑΣΜΟΣ» στην αίθουσα του άλματος επί κοντώ «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ».
Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ - ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ (Κ-3).  Ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, την Δευτέρα του Αγιασμού, η συγκέντρωση των παιδιών θα γίνει κανονικά στις 19:00 στον προθάλαμο του Κτηρίου Κ-3 (Κλειστό προπονητήριο). 
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ θα συγκεντρωθούν ανά γκρουπ προπόνησης (ανά  προπονητή) και όλα μαζί θα οδηγηθούν από τους προπονητές στο ανάλογο σημείο της αιθούσης.
Υπενθυμίζουμε στους προπονητές που έχουν διαφορετική ώρα έναρξης ότι  στις 19:10 θα πρέπει να βρίσκονται όλοι στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ (19:15 αρχίζει ο Αγιασμός).
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ θα περάσουν στην αίθουσα τελευταίοι κ .....


  Η κ. ΜΑΝΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
15/09/2014

Μετά από 15 χρόνια, που βρίσκεται στα διοικητικά του συλλόγου (από την ίδρυση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ), με οργανωμένη προσπάθεια -κάμψαμε την άρνησή της- και από σήμερα πρόεδρος του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι η κ. Μανιού Αικατερίνη. Κυρία πρόεδρε, Σας ευχαριστούμε για την Τιμή που μας κάνατε ... Στη φωτογραφία (μερικά χρόνια πριν) Θεοφανίδης, Μανιού, Κατσάλης ... Μουρατίδης η παλιά φουρνιά των μελών του Δ.Σ. που με την προσθήκη του "φαντασικού" νέου αίματος ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ έφτασε σε σημείο να στέκει "ορθός και ασάλευτος" ...

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΨΟΓΑ
Είναι τόσο καλά οργανωμένος ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ που οι οποιεσδήποτε αλλαγές (αναγκαίες στο πέρασμα του χρόνου) μοιάζουν με μια πετυχημένη αλλαγή Της σκυτάλης στην 4Χ100. (Δίνω τη σκυτάλη, μέσα στη ζώνη αλλαγής, την κατάλληλη στιγμή και η κούρσα συνεχίζεται).  Έτσι απλά, ουσιαστικά και υπεύθυνα γίνονται οι αλλαγές στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Με την παραίτηση του κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιου (του προέδρου μας για 15 χρόνια) και εφόσον θα γίνονταν σε έκτακτο Δ.Σ. η αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου,  βρήκε την ευκαιρία και ο κ. Ίλτσος Κωνσταντίνος να μας υπενθυμίσει ένα παλιότερο αίτημά του. Έτσι …


  ΟΙ ΕΞΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟ 2014 - 2ος Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
14/09/2014

Ο Νίκανδρος Στυλιανού 1989 (άλμα επί κοντώ 5.52), είναι ο 2ος (σε βαθμούς αξιολόγησης για το σύλλογο)  αθλητής του 2014 με 173 βαθμούς. Ο Νίκανδρος που βρίσκεται στο σύλλογό μας από το 2009 ως φοιτητής του ΤΕΦΑΑ στο ΑΠΘ, λόγω του ότι ανήκει στην κατηγορία Ανδρών (Α), δεν έχει δικαίωμα να αγωνίζεται σε μικρότερες κατηγορίες.  Είναι φυσικό να μην έχει την ευκαιρία να συγκεντρώσει βαθμούς εκτός από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα (Α) και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα (Α)*.
*Με την ευκαιρία σας εξηγώ το σύστημα βαθμολογίας των «άνω των 23 ετών»:  Εδώ και μερικά χρόνια όσοι είναι άνω των 23 ετών μπορούν μεν να αγωνιστούν στα διασυλλογικά πρωταθλήματα των (Α),  που γίνονται σε 16 ομίλους σε όλη την Ελλάδα, αλλά δεν βαθμολογούνται! Από όλους τους άνω των 23 ετών αθλητές, θα βαθμολογηθούν στο τέλος της χρονιάς μόνον οι 16 καλύτεροι.  (Εκείνοι  που στην ετήσια λίστα του ΣΕΓΑΣ, οι επιδόσεις τους θα βρίσκονται στις 16 πρώτες θέσεις -μεταξύ των «άνω των 23 ετών»-  αθλητών).
Για το 2014 ο Νίκανδρος πέτυχε επίδοση 5.52 η οποία ...


  ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ - ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ 2014
09/09/2014

Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές του που αγωνίστηκαν στους διάφορους αξιολογούμενους αγώνες. (Διασυλλογικά πρωταθλήματα: ΠΠ/Β, ΠΠ/Α, Π/Κ, Α/Γ) και Πανελλήνια πρωταθλήματα: (ΠΠ/Α, Π/Κ, Ε/Ν, ΝΕΩΝ, Α/Γ)). Με έναν δικό μας υπολογισμό (όχι επίσημο) την αξιολόγηση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (συγκέντρωση βαθμών από τους αγώνες) μπορείτε να την δείτε στον παρακάτω πίνακα. ΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ  ΑΘΛΗΤΩΝ  ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2014.
ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΗ:  Με την ευκαιρία, τονίζουμε ότι για να δικαιούται ένα παιδί να αγωνίζεται σε επίσημους αγώνες θα πρέπει


  Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΔΕΥΤΕΡΑ -ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19:00
04/09/2014

Η αθρόα προσέλευση νέων αθλητών που θέλουν να γνωρίσουν τον Κλασικό Αθλητισμό «με τη Φιλοσοφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ» μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ψαγμένοι γονείς, ρωτώντας και διαβάζοντας, επιλέγουν τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ να εμπιστευτούν ό,τι πολυτιμότερο έχουν -το παιδί- τους. Η επιλογή αυτή μας Τιμάει αλλά και μας υποχρεώνει να βάλουμε τα δυνατά μας για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας. Είναι σίγουρο ότι όλοι οι συνάδελφοι προπονητές προσπαθούμε να βρούμε το «κουμπί» του κάθε ανταρτάκου που θα μας τον εμπιστευτείτε. Όμως αν μέσα στο σύνολο των παιδιών δεν καταφέρουμε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του κάθε ιδιαίτερου παιδιού, θέλουμε από τους γονείς να μας βοηθήσουν. Θέλουμε να μας πείτε δυο λόγια για το παιδί σας μέχρι να το γνωρίσουμε. Θέλουμε να το προσεγγίσουμε από την πλευρά που «ακούει το κάθε παιδί» αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν το γνωρίσουμε. Γιαυτό γονείς, βοηθήστε μας να πλησιάσουμε το κάθε παιδί μέχρι να βρούμε το κουμπί του...


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

  27/09/2014  NENIKΗKAMEN

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ & [Α,Β,Γ,Δ, Ε] "ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ  2013 & 2014

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ


ΧΟΡΗΓΟΙ 2014

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ