Τρίτη 26 Μαΐου 2015
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 10. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΒΟΥ
2012-2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ (42)  09-2-2015

ΑΙΤΗΣΗ

ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης.  Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό. Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.  Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος  
Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη


Το Διοικητικό Συμβούλιο 2013-2015
Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη, Κούτρας Ι, Τριανταφύλλου Ε., Μουρουδέλης Σ.,
Σολομωνίδης Β., Παπαδόπουλος Α.,  Θεοφανίδης Θ, Καρματζόγλου Σ., Μπιτζιλέκης Σ.  ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Σ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ
26/05/2015

Προς τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, τα Ενεργά Μέλη του συλλόγου και τους Φίλους ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. 
Η μπυρίτσα που θα πίναμε την Τετάρτη, όπου και θα συζητούσαμε την κατανομή των αρμοδιοτήτων για ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ, μετατίθεται για την Παρασκευή 29.5.15 ώρα 20:00 στο Κυλικείο του Καυτανζογλείου (λόγω μετάβασης του κ. Κατσίκα,  την Τετάρτη στην Έδεσσα για αγώνες).
Την Παρασκευή λοιπόν, «τσεκάρουμε»  τις δουλειές, που ανέλαβε ο καθένας μας για τα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ, και επί πλέον «συμπληρώνουμε»  τις κενές θέσεις εργασίας  με εθελοντές.
Η συνάντηση θα έχει μπυρίτσα και σουβλάκι και θα γίνει  στο χώρο μπροστά από το κυλικείο. Όσοι «πιστοί» προσέλθετε!
Τα λέμε την Παρασκευή. Να είστε καλά, Φ. Κατσίκας


  ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ 2o ΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
26/05/2015

Την Πέμπτη 28.5.15, ώρα 9:30 το πρωί, θα «βοηθήσουμε» τους υπαλλήλους του Σταδίου, να βγει και το 2ο στρώμα του επί κοντώ στο Κεντρικό του Καυτανζογλείου.  Το 2ο στρώμα θα χρησιμοποιηθεί τόσο στα Ζαχαριάδεια όσο και στα Χειμωνίδεια.
Στο συνεργείο που θα δουλέψει, θα είναι εκπρόσωποι από ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ, από ΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ και από ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ.  Καλόν είναι, να έρθουν και εκπρόσωποι τόσο από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ όσο και από τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ που έχουν αθλητές του άλματος επί κοντώ. Περιμένουμε τουλάχιστον  από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ένα χεράκι βοήθειας. Ολοι μαζί ... Μπορούμε να κάνουμε πολλά.


  ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ
26/05/2015

Πολλά έγιναν σήμερα Τρίτη, που σχετίζονται με το (grand Prix) 35α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ,  που θα γίνουν αύριο Τετάρτη 27.5.15 στην ΕΔΕΣΣΑ. Τονίζω μόνον "το ρεζουμέ", που έχει να κάνει με το Άλμα επί κοντώ  (Α).  Κάπου στο μεσημέρι, ειδοποιήθηκαν οι σύλλογοι που δήλωσαν αθλητές του επί κοντώ, ότι "λόγω ακαταλληλότητας του στρώματος, το αγώνισμα δεν θα γίνει".
Με σύντομες διαδικασίες ... το «ακατάλληλο στρώμα» τακτοποιήθηκε και το αγώνισμα θα γίνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Τουλάχιστον οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα ταξιδέψουν, όπως το είχαν προγραμματίσει.
Ο στόχος της ανακοίνωσης είναι να ενημερώσουμε τους άμεσα ενδιαφερόμενους συναδέλφους, οι οποίοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους αρμοδίους της ΕΔΕΣΣΑΣ για να «διασταυρώσουν» τη δική μας ανακοίνωση. Εφόσον θέλουν να αγωνιστούν προλαβαίνουν να «επανέλθουν». Τέλος καλό όλα καλά.

Μία φιλική συμβουλή για τον υπεύθυνο του σταδίου της ΕΔΕΣΣΑΣ.
Χρειάζεστε άμεσα ένα «κάλυμμα», για να προστατέψετε το στρώμα του επί κοντώ, που κοστίζει μία περιουσία. Αν ο υπεύθυνος «Φορέας»


  Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΛΛΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ spikes ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
25/05/2015

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Κόλλια (η κόρη του Ηρακλή και της Ισαβέλλας) που τώρα ζει στη Γαλλία, σπουδάζει εκεί (στις 2 Ιουλίου υποστηρίζει το Διδακτορικό της) και εργάζεται εκεί, μας συγκινεί. Κάθε φορά που έρχεται για λίγο στη Θεσσαλονίκη θυμάται τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και τους προπονητές της. Σήμερα κατέφθασε μαζί με τη μικρή της αδελφή, τη Μαργαρίτα, στο Καυτανζόγλειο με (3) τρία ζευγάρια spikes για μικρούς αθλητές. Τα Νούμερα  37, 38 και 39, τα χρώματα καταπληκτικά και η κατασκευή από την εταιρία στην οποία εργάζεται. Τα Spikes, που βλέπετε στη φωτογραφία, θα δοθούν ως έπαθλο εκεί που θα αποφασίσουν οι προπονητές των αθλητών της συγκεκριμένης ηλικίας.
Κατερινάκι μας, σε ευχαριστούμε.  Νοιώθουμε τόσο υπερήφανοι που πέρασες από την παρέα μας και μας θυμάσαι,  που νομίζουμε ότι σε αυτό τον τομέα μπορεί και να «καβαλήσαμε και το καλάμι».
Εσύ, μαζί με όλες τις ΑΧΩΝΕΥΤΕΣ ΚΑΙ τους ΑΧΩΝΕΥΤΟΥΣ, που κάποτε συναντήθηκαν οι δρόμοι μας στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, μας δίνετε κουράγιο και δύναμη να συνεχίζουμε να προσπαθούμε. Το τι καταφέρνουμε, δεν χρειάζεται να το συγκεκριμενοποιήσουμε.  Μια Κατερίνα, μια Θεο-Μαρία, μια Θεοδώρα, μια  …, ένας, …, μας φτάνετε για να πετάμε στα σύννεφα «καβάλα στο καλάμι  μας». ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ


  ΛΑΜΠΡΑ ΤΑ ΣΠΑΝΙΔΕΙΑ 2015 - ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
24/05/2015

Σε γιορτή των Ρίψεων εξελίχθηκε ο αγώνας στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΙΔΗ.
Συγχαίρουμε όλους όσους προσπάθησαν «πραγματικά» και κουράστηκαν για να γίνει αυτός ο αγώνας αντάξιος της μνήμης του ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΙΔΗ. Αφήνουμε ανοιχτή την κατηγορία των όσων «προσπάθησαν πραγματικά» έτσι ώστε όποιος κρίνει ότι ανήκει στην κατηγορία αυτή, να δικαιούται τα «εύσημα».
Μπράβο σας,  η μία βαριά υποχρέωση των ανθρώπων του Στίβου της Θεσσαλονίκης, της ΤΙΜΗΣ της ΜΝΗΜΗΣ των ΣΤΥΛΟΒΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ Αθλητισμού ΣΠΑΝΙΔΗ, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ (με τη σειρά τέλεσης των αγώνων) «πέρασε» με τον καλύτερο τρόπο.

Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΓΩΝΩΝ -ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ- ΣΠΑΝΙΔΗ- ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ-ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ
Τη σκυτάλη, πήραν ΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ το Σάββατο 30.5.15 και ο τερματισμός θα γίνει  με τα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ το Σάββατο 6.6.15.
Δεν θα σχολιάσουμε! τα αποτελέσματα απλά θα σας τα παραθέσουμε  όπως τα  βρήκαμε στην σελίδα stivoz.gr, στα οποία θα βρείτε πολύ αξιόλογες επιδόσεις.
Εξαίρεση θα γίνει για την υπέροχη βολή της Αναγνωστοπούλου στη Δισκοβολία 60.59, που ξανάφερε στις επιδόσεις της Δισκοβολίας (Γ) το 6 μπροστά, νούμερο που είχαμε να δούμε από την εποχή της Κελεσίδου, Βόγγολη, Τσικούνα κ.α.).
Συγχαρητήρια στο δίδυμο (Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου - Βάσω Παναγιωτοπούλου), όχι μόνο για την επίδοση αλλά και για ένα λόγο παραπάνω, διότι πολεμούν και μάχονται … ξεκομμένοι από την αγκαλιά του ΣΕΓΑΣ.
Αλήθεια! γιατί να αναγκάζεται η προπονήτρια να καλύπτει -σε στυλ στοιχήματος «αν περάσεις τα 60.00 μέτρα»…) τα όσα θα έπαιρνε η αθλήτρια από το Σχεδιασμό, αν η προπονήτριά της ήταν "σε συμφωνία" με τον ΣΕΓΑΣ;  

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - ΤΑ ΣΠΑΝΙΔΕΙΑ 2015


  ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ 30.5.15
24/05/2015

Ο ΜΑΣ Αετός σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου του Ηρακλή, προκηρύσσουν τους 6ους Αγώνες Στίβου στη μνήμη του Νίκου Ζαχαριάδη, το Σάββατο 30 MAIΟΥ 2015στοΕθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης.
6α ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ   Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΠΠΒ - ΠΚΒ (ΠΟΛΥΑΘΛΑ) 30.5.15 (ΠΡΩΙ)
24/05/2015

Σε μια προσπάθεια εξεύρεσης ημερομηνιών για το Διασυλλογικό ΠΠ-ΠΚ/Β (ΠΟΛΥΑΘΛΑ), η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης χώρισε σε 3 Ομίλους τους συλλόγους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης & Χαλκιδικής.
Ο 1ος Όμιλος αγωνίστηκε στο Καυτανζόγλειο παράλληλα με τα «ΣΠΑΝΙΔΕΙΑ».
Ο 2ος Όμιλος θα αγωνιστεί στους Αμπελόκηπους και
Ο 3ος Όμιλος θα αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο, όπως φαίνεται παρακάτω.

Από  την  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προκηρύσσεται  και  διοργανώνεται  το ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β' - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β' (ΠΟΛΥΑΘΛΑ 2ος αγώνας), το ΣΑΒΒΑΤΟ 30  ΜΑΙΟΥ  (το πρωί) στο  Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο.  
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ (Ομίλου Ε.Κ.Σ.) : 1) Γ.Σ, ΗΡΑΚΛΗΣ, 2) Α.Σ. ΑΡΗΣ, 3) Α.Σ. ΠΑΟΚ, 4) ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ, 5) ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, 6) Ο.Π.Θ., 7) Α.Σ. ΡΗΓΑΣ, 8) ΑΙΟΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΠΘ, 9) ΠΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ,  10) Α.Σ. ΠΑΛΜΟΣ.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:    ΠΚΒ :      60 μ.  ή 1000 μ.-Μήκος-Σφαίρα
                        ΠΠΒ:      60 εμπ. ή 1000 μ.-Ύψος-Μπαλάκι
ΗΛΙΚΙΕΣ:           ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ       Β' :   γεν. το 2002 - 2003
                         ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣΒ' :   γεν. το 2002 - 2003
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ & ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που δικαιούνται να αγωνιστούν.
Οι προπονητές (των αθλητών-αθλητριών) θα πρέπει να καθορίσουν και το τρίτο αγώνισμα για κάθε αθλητή - αθλήτρια, μέχρι τη Δευτέρα 25.5.15 το βράδυ, και να το κοινοποιήσουν στον κ. Κατσίκα, για να γίνουν οι δηλώσεις).


  Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΙΜΑ ΣΠΑΝΙΔΗ- ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ & ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ - ΜΑΖΙ
22/05/2015

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ: ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ

Τονίσαμε τόσες φορές, ας το ξαναγράψουμε για να μη μείνει ούτε ένας που να μην ξέρει γιατί  οι άνθρωποι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και όλοι οι  αγνοί φίλοι του στίβου και υποστηρικτές του συλλόγου, παθιάζονται όταν πρόκειται να ΤΙΜΗΣΟΥΝ Ανθρώπους.
Το να τιμούμε Ανθρώπους, που κατά κοινή ομολογία προσέφεραν  στον αθλητισμό, δεν πρέπει να περιορίζεται στα στενά πλαίσια της συλλογικής προτίμησης. Η οποιαδήποτε σύνδεση της Τιμητικής εκδήλωσης με στενά συλλογικά  πλαίσια μειώνει την προσφορά του Τιμώμενου. Δεν περνάει από το μυαλό μας ότι ονόματα όπως, (θα χρησιμοποιήσω μόνο τα ονόματα που γίνονται αγώνες προς Τιμήν τους αυτήν την εποχή, για να μην παρεξηγηθώ), ΣΠΑΝΙΔΗΣ- ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ & ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ μπορούν να αντιμετωπιστούν διαφορετικά. Δεν περνάει από το μυαλό μας ότι ο Ένας προσέφερε περισσότερα ή λιγότερα από τον Άλλον.
Η προσφορά δε μετριέται σε «μονάδες προσφοράς». Είναι  «αύρα», που ξεχύνεται στον ορίζοντα ...


  ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ - Η ΑΘΛΟΘΕΤΗΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
22/05/2015

Με σταθερά και μεθοδικά βήματα ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ετοιμάζεται για ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ.  Γίνεται κατανομή αρμοδιοτήτων, καταγραφή των αναγκών (ΚΥΠΕΛΛΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΦΙΣΕΣ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, ΦΩΤΟ ΦΙΝΙΣ, ΚΡΙΤΕΣ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΩΝ, ΝΕΡΑ-ΧΥΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ (ΠΡΩΙ- ΑΠΟΓΕΥΜΑ) και πολλά άλλα, τα οποία ήδη βρίσκονται δρομολογημένα.

Ακόμη και η απόφαση του Δ.Σ. να καλύψουμε ένα μέρος των εξόδων, μέσα από το θεσμό της Αθλοθέτησης Κυπέλλου, δρομολογήθηκε.  Στην αρχική αθλοθέτηση όλων των μελών του Δ.Σ.  του ΑΣ ΡΗΓΑΣ,  προστίθενται καθημερινά προπονητές, φίλοι και αθλητές του ΧΕΜΩΝΙΔΗ. Τονίζουμε ότι εάν δεν μοιράζαμε τα έξοδα σε «πολλούς» θα ήταν οικονομικά δυσβάσταχτη η εκδήλωση για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Με τη βοήθεια των Μελών του Δ.Σ., των γονέων, των Φίλων του συλλόγου και των φίλων του ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ μπορούν να επιβιώσουν χωρίς να χρειάζονται τη βοήθεια από κανένα Φορέα, που ούτως ή άλλως για τα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ δεν έδειξαν ποτέ ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Για μια ακόμη φορά Ευχαριστούμε όλους τους αθλοθέτες. Να γνωρίζετε ότι χωρίς τη βοήθειά σας θα δυσκολευόμασταν να είμαστε συνεπείς στην εκδήλωση που αναλάβαμε και για την οποία κάθε χρόνο «παθιαζόμαστε» να μην της λείψει τίποτε....

Για να δείτε τους ΑΘΛΟΘΕΤΕΣ των ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ (μέχρι τώρα) πατήστε .... περισσότερα.


  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΘΕΤΩΝ (Α-Γ) & ΝΕΩΝ (Α-Γ) ΣΤΗ ΝΑΞΟ 6 & 7.6.15
21/05/2015

Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Νάξου, προκηρύσσει τα Σύνθετα Αγωνίσματα, ΔΕΚΑΘΛΟ ΑΝΔΡΩΝ - ΝΕΩΝ (ΑΝΔΡΩΝ) ΚΑΙ ΕΠΤΑΘΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΝΕΩΝ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ), των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Α-Γ και ΝΕΩΝ (Α-Γ) για το έτος 2015, στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου στις 6 & 7 Ιουνίου 2015.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ (Α-Γ)


   «35α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ 27.5.15
20/05/2015

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ, ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν  τους  αγώνες στίβου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX με την επωνυμία τα 35α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, την  Τετάρτη  27  Μαΐου 2015,  στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 35α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


  ΔΙΙΑ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ 31.5. 2015
19/05/2015

Ο ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας και υπό την αιγίδα του ΟΠΠΑΠ του Δήμου Κατερίνης, προκηρύσσει αγώνες, με την επωνυμία «ΔΙΙΑ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ 2015» στο  Α’ Δ.Α.Κ.Κατερίνης, την ΚΥΡΙΑΚΗ  31  ΜΑΙΟΥ  2015.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Διια Κατερινη

Δήλωση Συμμετοχής.


  ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΕΦΑΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 27.5.15 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
19/05/2015

Στο Πανεπιστημιακό Στάδιο την Τετάρτη 27 Μαΐου, θα γίνουν οι αγώνες Στίβου του ΤΕΦΑΑ - Δ.Π. ΘΡΑΚΗΣ για το 2015. Για φέτος οι αγώνες, αν και λίγο μακριά, μας προσελκύουν ιδιαίτερα. Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. Μην απορείτε! Αγώνες στη Μνήμη του Κώστα ΧΕΙΜΩΝΊΔΗ μπορείτε να βρείτε παντού. Ο σπόρος που έσπειρε ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ δίνει -απανταχού της Γης- Βλαστάρια. Να! γιατί όσοι τον γνωρίσαμε θέλουμε να Τιμούμε τη Μνήμη του.
Συγχαίρουμε τους διοργανωτές των αγώνων και η απάντηση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι:  ΝΑΙ αντιπροσωπία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα είναι παρούσα για να Τιμήσουμε Μαζί τη Μνήμη του ΔΑΣΚΑΛΟΥ.
ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.


  ΚΡΑΧΤΙΔΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 7-6-15 ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
18/05/2015

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης σε συνεργασία με τον ΣΚΑΔ και την υποστήριξη της ΔΕΚΠΟΤΑ του Δήμου  Δράμας, υπό την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας Δράμας προκηρύσσουν  αγώνες στίβου με την επωνυμία «ΚΡΑΧΤΙΔΕΙΑ 2015», στα πλαίσια των Ελευθερίων.  Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  17:00) στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  (Κραχτίδεια)
ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ


  ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2015 - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
18/05/2015

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι -για μια ακόμη χρονιά- (η 6η συνεχόμενη)  θα γίνουν αγώνες στίβου στο Καυτανζόγλειο, στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.

Προσπαθούμε κάθε χρόνο -ΣΚΛΗΡΑ- για το καλύτερο, αλλά δεν ξέρουμε αν τελικά πετυχαίνουμε το στόχο μας.

Ζητούμε και τη δική σας συμπαράσταση, τη δικά σας βοήθεια (όπου μπορεί να βοηθήσει ο καθένας), έτσι ώστε η μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ να μην ξεθωριάσει.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε: 
Μπορούμε χαρούμε τους αγώνες.
Να θυμηθούμε τα όσα "πήρε" ο καθένας μας, από το ΔΑΣΚΑΛΟ.
Να προσπαθήσουμε να περάσουμε τις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ, που επέλεξε να υπηρετεί στη ζωή του ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ -με τόση συνέπεια- και στις επόμενες γενιές.

Τότε και μόνον τότε ό,τι κάνουμε, με αφορμή τη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ, θα έχει νόημα.

Σας καλούμε στα ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ (το Σάββατο 6.6.15) ως συνδιοργανωτές «ψυχή τε και σώματι».  
Η οποιαδήποτε πρόταση, παρατήρηση ή άλλη άποψη, που θα βοηθούσε στην επίτευξη του στόχου «ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ», ευπρόσδεκτη.

Κοινοποιούμε τις  προκηρύξεις : α) των ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ και β) των αγώνων «Στίβος για μικρά παιδιά» (Kids’ Athletics), που περιλαμβάνονται στο φετινό πρόγραμμα, για την ενημέρωσή σας.

Με τιμή
Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Κατσίκας Φώτιος

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ - ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2015

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2015 (word)

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΤΙΒΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ» (Kids’ Athletics)

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (Kids' Athletics) (word)


  ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ «ΟΤΤΟ ΣΙΜΙΤΣΕΚ» ΚΑΙ «ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ»
17/05/2015

Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε την παραμικρή αναφορά σε αθλητικά γεγονότα ή μορφές του αθλητισμού, από το πρόσφατο ή το απώτερο παρελθόν, χωρίς «την πένα και το αρχείο»  του κ. Νίκου Μουρατίδη.
Στον κ. Νίκο Μουρατίδη απευθυνθήκαμε για  να συγκεντρώσουμε μερικά στοιχεία για τους ΟΤΤΟ ΣΙΜΙΤΣΕΚ και ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ, που με την προτροπή του κ. Ρήγα Ευσταθιάδη, θα Τιμήσουμε κατά τη διάρκεια των ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ.
Γράφει ο κ. Ν. Μουρατίδης:

Όττο Σίμιτσεκ (1904-1990)
Ο Όττο Σίμιτσεκ (γεννημένος στην Ουγγαρία το 1904) υπήρξε κορυφαίος Προπονητής Στίβου με Παγκόσμια αναγνώριση!
Ήταν Αριστούχος Απόφοιτος της περιώνυμης Βασιλικής Ακαδημίας Φυσικής Αγωγής της Βουδαπέστης με μεταπτυχιακές σπουδές ....


  ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΝΤΙΣΤΩΝ
14/05/2015

Με αργά και προσεγμένα βήματα ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ προσπαθεί να επανδρώσει τα τα αγωνίσματα με τους μελλοντικούς αθλητές του συλλόγου. Μέσα από την καθημερινή προπόνηση, που στις μικρές ηλικίες είναι «πολύπλευρη», οι προπονητές … παρατηρούν και καταγράφουν. Σε κάθε αγώνισμα καταγράφουν  την ανταπόκριση των αθλητών στις ξεχωριστές απαιτήσεις των αγωνισμάτων. Άλλα στοιχεία χρειάζεται ο δρομέας ταχύτητας, άλλα ο δρομέας αντοχής, άλλα ο ρίπτης και άλλα ο άλτης κ.ο.κ.
Μέσα από τον περιορισμένο αριθμό των παιδιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ προσπαθούμε για το καλύτερο. Το σίγουρο είναι ότι εάν η επιλογή γίνει από περισσότερα παιδιά, θα υπάρχουν και περισσότερες πιθανότητες για ανίχνευση ταλέντων για κάθε αγώνισμα.
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ
Τονίσαμε πολλές φορές ότι η δυσκολία της επιλογής του κατάλληλου αγωνίσματος για τους μικρούς μας αθλητές είναι υπαρκτή και χρειάζεται προσοχή. Η επιλογή ξεκινάει από αυτό που φαίνεται ....


  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΙΒΟΥ (ΕΝ) 27 & 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΣΕΡΡΕΣ
12/05/2015

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. προκηρύσσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Εφήβων – Νεανίδων 2015. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το ΣΑΒΒΑΤΟ  27 και ΚΥΡΙΑΚΗ  28 Ιουνίου  2015, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΕΡΡΩΝ.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ (E/N)


  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΙΒΟΥ (ΠΚ) ΤΡΙΚΑΛΑ 20/21.6.15
12/05/2015

Ο  Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  προκηρύσσει  το  Πανελλήνιο  πρωτάθλημα  στίβου Παίδων – Κορασίδων 2015.  Οι αγώνες θα διεξαχθούν το ΣΑΒΒΑΤΟ  20  και ΚΥΡΙΑΚΗ  21 Ιουνίου  2015, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  (Π/Κ)


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ & [Α,Β,Γ,Δ, Ε] "ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ 

2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ


ΧΟΡΗΓΟΙ 2015