Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 10. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΒΟΥ
2012-2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ 2014

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης.  Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό. Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.  Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος  
Μανιού-Καψαμπέλη ΑικατερίνηΤο Διοικητικό Συμβούλιο 2013-2015
Κούτρας Ι, Τριανταφύλλου Ε., Μουρουδέλης Σ., Σολομωνίδης Β.,
Παπαδόπουλος Α.,  Θεοφανίδης Θ, Καρματζόγλου Σ., Μπιτζιλέκης Σ.  ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2014 - ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟΝ 3 ΗΜΕΡΕΣ- ΜΕΧΡΙ 31.10.14
27/10/2014

Ενημερώνουμε τους αθλητές που θέλουν να έρθουν με μεταγραφή στο σύλλογό μας ότι 31 Οκτωβρίου λήγουν οι μεταγραφές. Όλα τα δικαιολογητικά της μεταγραφής πρέπει να βρίσκονται στο φάκελο που θα σταλεί συστημένος το πολύ μέχρι 31.10.14, χωρίς να υπάρχει δικαίωμα υποβολής συμπληρωματικών εγγράφων αργότερα.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού των αθλητών στις διάφορες κατηγορίες (1, 2 η 3 αθλητές)! που έχει δικαίωμα να ζητήσει ο κάθε σύλλογος, όποιος καθυστερεί ρισκάρει. Μπορεί τελικά να μην υπάρχει θέση για μεταγραφή στην κατηγορία του. Μην περιμένετε την τελευταία ημέρα, μπορεί να βρεθείτε στον «αέρα».
Διευκρινίζουμε δε ότι στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δικαίωμα προπόνησης -με τους προπονητές του συλλόγου- έχουν μόνον οι αθλητές που ανήκουν στο σύλλογο.  Αθλητές άλλων συλλόγων, δεν γίνονται δεκτοί στα γκρουπ των προπονητών του  ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Ακόμη και όσοι θέλουν -με τη συγκατάθεση του συλλόγου- να φύγουν από το σύλλογο, θα πρέπει να μας ενημερώσουν έγκαιρα για να συζητηθεί η κάθε περίπτωση στο έκτακτο Δ.Σ. του συλλόγου.
Για την ενημέρωση του κάθε ενδιαφερομένου, σας κοινοποιούμε τον κανονισμό Μετεγγραφών του ΣΕΓΑΣ 2014, που ισχύει για την παρούσα μεταγραφική περίοδο.


  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ & ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
27/10/2014

Για την μετακίνηση και το συντονισμό τόσων ατόμων χρειάζεται χρόνος.  Δυστυχώς δεν έχουμε άτομα που να ασχολούνται αποκλειστικά με την κάθε εκδήλωση, όλα πρέπει να γίνουν παράλληλα με τις άλλες δραστηριότητες των μελών του συλλόγου (ευτυχώς κάποιοι είναι συνταξιούχοι)! 
Δεν είμαστε εκδρομικό τμήμα ούτε και θέλουμε να γίνουμε, αλλά αφού πολλοί γονείς μας ζήτησαν να επαναλάβουμε την εκδήλωση, προχωράμε.
Πριν μερικές ημέρες σας προετοιμάσαμε, σας προτρέψανε να συνεννοηθείτε με τους γνωστούς και φίλους και να δηλώσετε μαζί, έτσι ώστε να μετακινηθείτε με το ίδιο λεωφορείο να φάτε στην ίδια ταβέρνα και γενικά να είστε παρέα. Το σίγουρο είναι ότι όλοι μια παρέα θα είμαστε αλλά θα έχει άλλη χάρη να καθίσετε στο ίδιο λεωφορείο και εσείς και τα παιδιά σας …
Από σήμερα λοιπόν ζητάμε τις δηλώσεις σας για να ξέρουμε πώς θα κινηθούμε. Θέλουμε να δηλώσετε τα εξής: Α) ΕΚΔΡΟΜΗ, Β) ΑΓΩΝΕΣ μικρών αθλητών (από 2002 μέχρι 2009).
Α)  ΕΚΔΡΟΜΗ:   1) Μετακίνηση με τα λεωφορεία:  Συνολικός αριθμός συμμετεχόντων. Πόσοι ενήλικες (και τα ονόματά τους) και πόσα παιδιά (με ....

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 29.10.14


  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
25/10/2014

Ενημερώνουμε τους φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που είναι επαγγελματίες και που θέλουν να διαφημιστούν μέσα από το ημερολόγιο αλλά παράλληλα να βοηθήσουν και τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ να αρχίσουν να φέρνουν τις επαγγελματικές τους κάρτες, που θα περάσουμε στα 600 ημερολόγια του συλλόγου.  Η επαγγελματική κάρτα θα φιγουράρει στην αρχή και στο τέλος του ημερολογίου και κοστίζει 100 €.
Όσοι φίλοι θέλετε να διαφημιστείτε μέσα από το ημερολόγιο του 2015 και παράλληλα να βοηθήσετε τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν έχετε παρά να μας το δηλώσετε (και να μας φέρετε και την επαγγελματική σας κάρτα).
ΓΙΝΟΜΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ
Εφόσον εσείς δεν είστε επαγγελματίας αλλά έχετε κάποιο γνωστό, που θα ήθελε ....


  Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ Της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
23/10/2014

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ενημερώνει τους γονείς (των μικρών αθλητών) και τους μεγάλους αθλητές  του, ότι το τριήμερο 26-27-28 Οκτωβρίου οι προπονήσεις δεν θα γίνουν. Από την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, που θα γίνει κανονικά η προπόνηση, θα επανέλθουμε στις προπονήσεις την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου. Καλά να περάσετε.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ:
ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ, ΤΙΣ ΔΗΜΗΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΣΤΟΡΕΣ.


  ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ «KIDS» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ - Η ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ
23/10/2014

Άλλη μια πετυχημένη εκδήλωση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ πέρασε στην ιστορία.
Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση θα μπορούσαμε να γράφουμε μέχρι αύριο! Είναι γιατί την κάθε εκδήλωση μάθαμε να την βλέπουμε από «πολλά παράθυρα»! Το παράθυρο των μεγάλων (προπονητών, γονέων, και φίλων), το παράθυρο των μικρών (που συμμετείχαν στους αγώνες), αλλά και από πολλά άλλα παράθυρα … με τα οποία όμως δεν θα ασχοληθούμε περισσότερο τώρα, δεν μας ενδιαφέρουν.
Όταν στέκεσαι στο πιο ψηλό παράθυρο (αυτό του ρετιρέ) για να παρακολουθήσεις μια εκδήλωση, μπροστά σου απλώνεται ολόκληρη ιστορία. Είναι στο μάτι (το έμπειρο ή μη), αλλά και στη διάθεση του κάθε παρατηρητή, το πού θα εστιάσει, με τί θα ασχοληθεί, τί τελικά θα προσέξει.
Αναφέρω μόνον μερικά από σημεία τα οποία κάποιος θα πρόσεχε από ψηλά! (Προετοιμασία της εκδήλωσης, χώρος τέλεσης των αγώνων, συνθήκες τέλεσης των αγώνων ... και πάρα πολλά άλλα),  αλλά δεν θα ασχοληθούμε με αυτά.
Το κάθε κομμάτι είναι ένα μέρος της ιστορίας αλλά όλα τα κομμάτια οδηγούν στους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης -στα παιδιά «μας»- με τα οποία και θα ασχοληθούμε.
Η ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ....


  ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
22/10/2014

Εμείς τολμάμε και προσαρμοζόμαστε - ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-  στις Ακαδημίες, εσείς (γονείς) θα μας βοηθήσετε;
Όπως γράψαμε πριν μερικές ημέρες τα παιδιά, κυρίως στις Ακαδημίες και τα προαγωνιστικά τμήματα (ΜΙΝΙ & ΠΠ/Β), αυξάνονται καθημερινά.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θέλοντας να κρατήσει τον αριθμό των παιδιών, ανά προπονητή, σε «λειτουργικά επίπεδα και επίπεδα ελέγχου», δημιουργεί και άλλο γκρουπ  (αυτό των 5-6 χρόνων). Μέχρι τώρα οι μικροί μας μπόμπιρες (5-6 χρόνων) λειτουργούσαν μαζί και με τα 7-χρονα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Με την αύξηση του αριθμού των παιδιών εμείς προσαρμοστήκαμε, κάνουμε ξεχωριστό γκρουπ.
ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.
Γονείς, θα πρέπει να αποφασίσετε και είτε να εγγράψετε τα παιδιά σας στο σύλλογο είτε


  ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ & ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ 9.11.14
20/10/2014

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ μετά από την «προτροπή» γονέων και φίλων του συλλόγου, που συμμετείχαν στην περυσινή εκδρομή και πέρασαν ωραία, ετοιμάζεται να επαναλάβει την αξέχαστη εκδρομή στο Βελβεντό. Μολονότι περιμένουμε κάποιες απαντήσεις, που καθυστερούν λίγο (αν το γήπεδο είναι ελεύθερο στις 9.11.14 το πρωί με μεσημέρι, για τη διαμονή όσων θελήσουν κ.α.), αποφασίσαμε να προαναγγείλουμε την εκδρομή έτσι ώστε ο καθένας μας να «δημιουργήσει χώρο» στο πρόγραμμά του για την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014.
Στόχος της εκδρομής θα είναι και πάλι διττός. Ένα αγωνιστικό πρόγραμμα για τους μικρούς αθλητές (κάπως πιο σύντομο από ότι πέρυσι) περπάτημα στο Σκεπασμένο αλλά και σε μονοπάτια κοντά στο Μετόχι, Φαγητό σε ταβέρνες, επίσκεψη στα «Καζάνια» και όπου αλλού μας υποδείξουν οι φίλοι μας στο Βελβεντό.  
Η εκδρομή θα γίνει την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 με πούλμαν (μετάβαση και επιστροφή αυθημερόν).  Για όσους θέλουν να διανυκτερεύσουν στο Βελβεντό, μπορούν να πάνε με δικό τους μέσο από την προηγούμενη και να φύγουν την Κυριακή ή και την Δευτέρα!
Θα χρειαστεί να δηλώσετε συμμετοχή για να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες μετάβασης, διατροφής και επιστροφής. Πέρυσι πήγαμε τρία πούλμαν και 10-12  Ι.Χ. περίπου 180 άτομα!!! Για φέτος δηλώστε και βλέπουμε. Συνεννοηθείτε με τις παρέες σας και δηλώστε συμμετοχή μαζί, έτσι ώστε να μπείτε στο ίδιο πούλμαν, να φάτε στο ίδιο εστιατόριο και γενικά να είστε με την παρέα σας. Το σύνθημα είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ (σε πολλά πούλμαν).  Θα τα λέμε συχνά για την εκδρομή. …


  Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟΝ 3ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ & ΤΑ 5000Μ.
19/10/2014

Δυναμική η παρουσία των ανθρώπων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (αθλητών, προπονητών, γονέων και φίλων) που έτρεξαν στον 3ο Νυχτερινό ημι-Μαραθώνιο ή τα 5000 μ.  Ο Αντιπρόεδρός μας κ. Ιωάννης Κούτρας  συμμετείχε μαζί με άλλους αθλητές και γονείς των αθλητών μας στον ΗμιΜαραθώνιο. Δικαιούται να εκπροσωπεί με την οικογένειά του, όλους τους παιδαράδες που τερμάτισαν στον  ΗμιΜαραθώνιο. Από το δρόμο των 5000μ. περνάμε τη φωτογραφία των δύο πρώτων τερματισάντων  Παπαχαρίση Χ και Μπαλίδη Θ. Μερικές ακόμη αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από την παρέα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα τις βρείτε παρακάτω. Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να περάσω στη σελίδα όλες τις φωτογραφίες τις οποίες τραβήξαμε. Όποιος φίλοε θέλει τη φωτογραφία του που ξέρει ότι τραβήξαμε, δεν έχει παρά να μας τη ζητήσει να του την στείλουμε με ένα e-mail.

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα τα βρείτε ΕΔΩ.


  ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΤΕΩΣ «ΠΡΟΕΔΡΟΣ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
19/10/2014

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ  σιωπηρά και αθόρυβα τραβάει το δρόμο του στα μονοπάτια του αθλητισμού χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι τυμπανοκρουσίες και οι φανφάρες.
Από το 1999 που δημιουργήθηκε, διοικείται από ανθρώπους που αγαπούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και κατάφερε σε όλα του τα πόστα, κατά καιρούς, να βρίσκονται άνθρωποι ξεχωριστοί και με διάθεση να προσφέρουν. Όλοι τους ήταν και είναι υπέροχοι και σε όλους χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο σε όσους ακόμη παραμένουμε ενεργοί στο σύλλογο αλλά και σε όσους προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και τώρα βρίσκονται μακριά αλλά «σε απόσταση αναπνοής» από τη διοίκηση του συλλόγου.
Σε όλους όσους διετέλεσαν μέλη του Δ.Σ. χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί χωρίς την παρουσία τους, μικρής η μεγάλης διάρκειας, δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ο σύλλογος.
Το παρόν σημείωμα γράφεται αποκλειστικά και μόνο για να τονίσουμε την προσφορά του κ. Θεοδόσιου Θεοφανίδη στο σύλλογο.
Ήταν 17-9-1999 όταν ο κ. Θεοφανίδης  μας έφερε την Μαρία Θεοφανίδου (την κόρη του) και την έγραψε στο σύλλογο.  Με την πρώτη προπόνηση …


  «ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ;»
16/10/2014

Τα παλικάρια μας,  οι επικοντιστές  της δεκαετίας  του 1960 κ.κ. Αλέκος Δράκος και Κυριάκος Παπαδόπουλος, συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια στα Γιαννιτσά. Στη βόλτα τους  για να συναντήσουν και άλλους φίλους, σήμερα επισκέφτηκαν το Καυτανζόγλειο.  Εκεί συνάντησαν και άλλους φίλους και φίλες (Τιμωνίδη Σ., Σασαγιάννη Χ., Πάγκαλο Σ. κ.α.) Δεν θα μπορούσαν να μην επισκεφτούν την αίθουσα του άλματος επί κοντώ, την αίθουσα του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. Εκεί φωτογραφήθηκαν κάτω από τη φωτογραφία του Δάσκαλου (Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ), που κοσμεί την αίθουσα και με τον συντάκτη του κειμένου.
Αγαπητοί μας φίλοι, Αλέκο και Κυριάκο,
Σας ευχαριστούμε γιατί με τη φιλία σας, που ξεκινάει από τα αθλητικά σας χρόνια, δείχνετε ότι τα όσα λέμε στα «παιδιά μας» δεν είναι λόγια του αέρα.
Τονίζουμε στα «ΡΗΓΑΚΙΑ μας» ότι πρέπει να κάνουν φίλους.  .....


  ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΟΡΤΙΑΤΗ - ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ Δ.Σ.
13/10/2014

Στην 1η  φωτογραφία από αριστερά: ο κ. Θεοφανίδης Θεοδόσιος (για 14 χρόνια πρόεδρος ) με την νέα πρόεδρο και αρχαιότερο μέλος του Δ.Σ. κ. Μανιού- Καψαμπέλη Αικατερίνη. Επίσης στη φωτογραφία οι κ.κ. Καψαμπέλης Δημητριος, Γαρέφης Ν,  Πατρώνης Δημήτριος (ο πριν  μερικές δεκαετίες, Βαλκανιονίκης του ύψους και αθλητής του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ), η κ. Καλομπάτσου-Κατσίκα Ελένη και η κ. Κουρτίδου Θεοφανίδου Αλίκη.
Στη 2η και 3η φωτογραφία τα δύο πιο ζωηρά μέλη του Δ.Σ. (όλο κίτρινες κάρτες παίρνουν)! ο κ. ...


  ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ «ΟΝΕΙΡΟ»; Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ
12/10/2014

Πολύ δύσκολα πράγματα μας βάζετε. Θέλετε μέσα από λίγες γραμμές  να σας περιγράψω τα απερίγραπτα!
Τι να πρωτογράψω; Σιγά μη το γυρίσουμε και στη δημοσιογραφία! Απλά θα σας πω με λίγες κουβέντες το πώς περάσαμε σήμερα στην εκδρομή στο Χορτιάτη (Περπάτημα και BBQ). 
Θα ακολουθήσω την απάντηση του Δημοσιογράφου, που ενώ κάθε μέρα παραδίδει στον αρχισυντάκτη της εφημερίδας του -μία σελίδα- κάποια μέρα του παραδίδει -δύο σελίδες-!
Στην ερώτηση του αρχισυντάκτη του, γιατί σήμερα έγραψες δύο σελίδες;
Η απάντηση ήταν … «γιατί δεν είχα τον χρόνο να γράψω μία». …  
Θα γίνω πιο Λακωνικός και από  τους Σπαρτιάτες!   Για να δούμε αν θα το πετύχω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ: Τους μικρούς/ες μας μπόμπιρες, τους μεγαλύτερους/ες αθλητές/τριες μας, τους γονείς, τους φίλους των γονέων, ....


  ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ (ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15) - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
07/10/2014

Με την ευκαιρία της αλλαγής του κανονισμού Μετεγγραφών του στίβου από τον ΣΕΓΑΣ, (κυρίως για τις μικρές ηλικίες), ενημερώνουμε τους γονείς για τα δικαιώματα που τους δίνει ο νέος κανονισμός στο θέμα των μετεγγραφών από τον ένα σύλλογο σε άλλον.
Για τους γονείς που έχουν μικρά παιδιά με δελτίο (από 9 ετών - μέχρι και 14 ετών και 364 ημερών) και που για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν είναι ευχαριστημένοι με το σύλλογό τους, τώρα μπορούν πιο εύκολα να αλλάξουν σύλλογο.
Εφόσον δεν είναι ευχαριστημένοι μπορούν -χωρίς να ρωτήσουν το σύλλογό τους- να μεταγράψουν το παιδί τους σε άλλο σύλλογο (όποιον θέλουν). Πρωτίστως ενημερώνουμε τους «δικούς μας» γονείς αλλά και όλους τους γονείς όλων των άλλων συλλόγων…
Για περισσότερες λεπτομέρειες στη διαδικασία των μεταγραφών, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ & ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ 2014.


  ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ “ΓΥΡΑΔΙΚΟ” ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ «Η ΠΛΑΤΕΙΑ» ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ
06/10/2014

ΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΘΕΜΑ αλλά οικογενειακό - του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
{Περί γύρου ο λόγος}
ΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ - ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ

Για δύο λόγους γράφουμε αυτές τις αράδες.
Πρώτον για να πληροφορήσουμε τους επισκέπτες της σελίδας μας ότι, όποιος μένει στα Πεύκα ή έστω περνάει από Εξοχή - Πεύκα, θα πρέπει να σταματήσει στο γυράδικο  «Η Πλατεία» που βρίσκεται (Λ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 89 - ΤΗΛ. 2310676225 ΠΕΥΚΑ) και να δοκιμάσει το Γύρο (και όχι μόνον) του καταστήματος που άνοιξε εκεί πρόσφατα, ο καλός φίλος και πατέρας τριών αθλητριών του συλλόγου μας, Σάββας Ηλιάδης μαζί με τον μπατζανάκη του Δημήτρη.
Δεύτερον, τις γράφουμε για να στηρίξουμε τον πατέρα των αθλητριών μας και καλό φίλο κ. Σάββα Ηλιάδη. Στη συγκέντρωση γονέων τονίσαμε ότι είμαστε οικογένεια και προσπαθούμε να το αποδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία.
Επισκεφτήκαμε το ψητοπωλείο του κ. Σάββα «Η ΠΛΑΤΕΙΑ» στα Πεύκα και μείναμε κατενθουσιασμένοι από τα κρεατικά του μαγαζιού. Δεν βλέπουμε το λόγο γιατί να μη σας ενημερώσουμε ότι στο μαγαζί «θα φάτε» και καλά και φτηνά.  Επισκεφτείτε το και πέστε τη μαγική λέξη «ΑΣ ΡΗΓΑΣ» … θα φάτε καλά.
Με αυτή μας την ενέργεια και τον κ. Σάββα βοηθάμε αλλά και στους φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  δίνουμε λύση για ένα γεύμα με υπέροχο γύρο και καταπληκτική πίτα, σουβλάκι ή μπιφτέκι. Εμείς (A. Ρίζος, K. Παπαγεωργίου, Γ. Φαρμάκης, Φ. Κατσίκας) με τις οικογένειες μας, ήδη το κάναμε στέκι.
Αποδεικτικά στοιχεία, οι φωτογραφίες από το προχθεσινό τσιμπούσι.


  ΓΟΝΕΙΣ & ΦΙΛΟΙ - ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ «ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
03/10/2014

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ "βάζει τάξη" παντού ακόμη και στα Ενεργά Μέλη. Σύμφωνα με το καταστατικό, Μέλη του συλλόγου εγγράφονται με Αίτηση προς το Δ.Σ. 

Παρακαλούνται: 
1) Τα Νέα Μέλη που ήρθαν φέτος κοντά στο σύλλογο να συμπληρώσουν την Αίτηση, την οποία θα μας φέρουν για να  καταχωρηθεί στο Βιβλίο Μελών του Συλλόγου. 
2) Τα Παλαιά Μέλη χωρίς Αίτηση επίσης να συμπληρώσουν την Αίτηση, την οποία θα μας φέρουν για να  καταχωρηθεί στο Βιβλίο Μελών του Συλλόγου. (Τα Μέλη με ή χωρίς αίτηση μέχρι 3-10-14 φαίνονται ΕΔΩ).
Τα Παλαιά Μέλη  παρακαλούνται να "τακτοποιηθούν οικονομικά" για το 2014 (ετήσια συνδρομή μέλους 10 €). 
Σύμφωνα με το Καταστατικό και για να είναι ο Σύλλογος ευέλικτος, κάθε δύο χρόνια γίνεται διαγραφή των Μελών που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα (μετά από ειδοποίηση).
3) Η Διαγραφή των μελών τα οποία δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα θα γίνει ξανά την  1-1-2015.
 


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ & [Α,Β,Γ,Δ, Ε] "ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ  2013 & 2014

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ


ΧΟΡΗΓΟΙ 2014

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ