Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 10. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΒΟΥ
2012-2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ (42)  09-2-2015

ΑΙΤΗΣΗ

ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης.  Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό. Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.  Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος  
Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη


Το Διοικητικό Συμβούλιο 2015-2017

Από αριστερά:
Μουρουδέλης Σ., Σολομωνίδης Β., Παπαδόπουλος Α., Τριανταφύλλου Ε., Καρματζόγλου Σ., Μανιού-Καψαμπέλη Αικ., Θεοφανίδης Θ, Κούτρας Ι, Πολίτης Μ., Γκιώσης Β.  ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2015-16
26/08/2015

Κοινοποιούμε το πρόγραμμα λειτουργίας των διαφόρων γκρουπ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, όπως είχαμε προαναγγείλει. Η κοινοποίηση αφορά κυρίως στους μικρούς αθλητές (Ακαδημίες), και έρχεται να δώσει ένα μπούσουλα του ωραρίου που θα κληθούν οι αθλητές μας να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις τους. Ανάλογα με την προσέλευση των παιδιών σε κάθε γκρουπ, πιθανά να χωριστούν και πάλι,  αλλά στο ίδιο ωράριο.
ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ του προγράμματος προπόνησης του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  για τις 2-3 πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου θα το βρείτε ΕΔΩ.
Ανακοινώνεται κυρίως για να μπορέσουν οι γονείς να τακτοποιήσουν τα προγράμματα των παιδιών τους.
ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 19:00, η επίσημη έναρξη των προπονήσεων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Σημείο συνάντησης το Κυλικείο του Καυτανζογλείου Σταδίου.


  ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
26/08/2015

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους». 
Ο σύλλογος για να λειτουργήσει θα πρέπει από κάπου να καλύπτει τα έξοδά του.   
Για το 2015 εκτός από τα λειτουργικά, τα αγωνιστικά,  αλλά και τα παντός είδους «διάφορα» έξοδα, για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του απασχολούσε 11 προπονητές. Για το 2015-16 ξεκινάει με 10 προπονητές, με διάθεση να απασχολήσουμε τους προπονητές μας και σε 2ο Κύκλο (αν χρειαστεί).
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το προπονητικό δυναμικό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για το 2015-16.
ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
Για όσους γονείς δεν έχουν καμία επαφή με τον Ελληνικό Αθλητισμό και τους ερασιτεχνικούς συλλόγους, και ίσως θα νομίζουν ότι ο αθλητισμός παραμένει «κοινωνικό αγαθό»! τους ενημερώνουμε ότι στην «πλάτη των γονέων» και των «φίλων», στηρίζεται η λειτουργία του κάθε συλλόγου αλλά και γενικότερα ο Ερασιτεχνικός Αθλητισμός.
Δεν είναι του παρόντος να σχολιάσουμε το γεγονός.
Απλά ενημερώνουμε τους γονείς, που θα θελήσουν να ενταχθούν στην «οικογένεια» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (την παρέα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) όπως συνηθίζουμε να την αποκαλούμε, για τις υποχρεώσεις τους αλλά και τα δικαιώματά τους.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ


  ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ 12.09.2015 «ΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΕΙΑ»
24/08/2015

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας, η ΓΕ ΝΑΟΥΣΑΣ προκηρύσσει τους ετήσιους Αγώνες Στίβου με την επωνυμία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΕΙΑ 2015» σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ 2015 - ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
24/08/2015

Οι γραμμές αυτές γράφονται*  για τους γονείς που θα ήθελαν να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά τους να γνωρίσουν τον αθλητισμό, μέσα από τον Κλασικό αθλητισμό (τα αγωνίσματα του Στίβου).
*(Γράφτηκαν στη  Θεσσαλονίκη 6-9-13  και  ξανά  «ενημερωμένο» στα νέα δεδομένα, στις 24-8-15).
ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!
Για να αγοράσουμε ένα ζευγάρι παπούτσια «το ψάχνουμε». Πηγαίνουμε από δω πηγαίνουμε από κει, δοκιμάζουμε ζευγάρια και ζευγάρια (οι δύσκολοι),  μέχρι να βρούμε αυτό που μας «ταιριάζει». Τόση φασαρία για ένα ζευγάρι παπούτσια!  στο κάτω- κάτω αν δεν βγει  όπως το θέλαμε … δεν το πολυφοράμε και πάμε για άλλο,  μικρό το κακό!
ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ
Το να είμαστε γονείς είναι μεγάλη ευθύνη, αλλά και γλυκιά πρόκληση, που δίνει νόημα στη ζωή του καθενός.  Οι γονείς έχουν την ευθύνη για όλα, όσα αφορούν στα παιδιά τους στις μικρές ηλικίες•  από το να τους παρέχουν τα απαραίτητα προς το ζην μέχρι το να ανιχνεύσουν τα ξεχωριστά τους χαρίσματα-προσόντα και να τα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο.
ΚΑΤΕΥΘΥΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
Τι κάνουμε όμως όταν ανιχνεύουμε προσόντα - φυσικά κινητικά χαρίσματα στο παιδί μας και αποφασίσουμε να τα αξιοποιήσουμε πηγαίνοντας το παιδί μας να γνωρίσει τον αθλητισμό;
Πού να το πάμε;  Σε ποιους να εμπιστευτούμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, το παιδί μας; 
Εδώ πραγματικά χρειάζεται ψάξιμο.
Μην ξεχνάτε πρόκειται να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας σε «χέρια» τα οποία θα χαράξουν την ψυχή τους, ....


  Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ... «ΣΚΑΕΙ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΜΟΥΡΗ»
24/08/2015

Επίσημα ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ξεκινάει τα τμήματά του (όλα τα ηλικιακά γκρουπ), την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου. Μεθαύριο, Τετάρτη 26.8.15, θα ανακοινώσουμε -στη σελίδα μας- τα γκρουπ που προτίθεται ο σύλλογος να λειτουργήσει (με προϋποθέσεις) για να διευκολύνουμε τους γονείς με τα προγράμματα των παιδιών τους.
Όμως, αφού είμαστε εδώ και δεν μπορούμε να καθόμαστε σπίτι, αποφασίσαμε  -ανεπίσημα- να δώσουμε το πράσινο φώς για καμιά χαλαρή προπόνηση, σε όσα παιδιά βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και επιθύμησαν τις προπονήσεις.
Από αύριο Τρίτη 25 Αυγούστου ο συντάκτης του κειμένου (κ. Κατσίκας Φ. και όχι μόνον …) θα βρίσκεται στο Κυλικείο από τις 18:00 για να συντονίσει τις «χαλαρές προπονήσεις» όσων παρουσιαστούν.
Τα παιδιά, που βρίσκονται στα προαγωνιστικά και αγωνιστικά γκρουπ (γεννημένα το 2004 και μεγαλύτερα),  μπορούν να έρχονται για χαλαρές κοινές προπονήσεις.
Οι μικροί μας μπόμπιρες (2005 και μικρότεροι) θα πρέπει να περιμένουν την 1η Σεπτεμβρίου για να συναντηθούν με τις προπονήτριές τους και τους προπονητές τους.
ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ
Οι γονείς των παιδιών, που επιθυμούν να φέρουν τα παιδιά τους στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ για να γνωρίσουν το Στίβο (νέοι αθλητές που δεν είναι ακόμη γραμμένοι στο σύλλογο), μπορούν να έρχονται στο Στάδιο για να ρωτήσουν και να μάθουν  από τον (κ. Κατσίκα 6932626625) τους όρους λειτουργίας του συλλόγου,  έτσι ώστε την 1η Σεπτεμβρίου να είναι έτοιμοι.
ΓΟΝΕΙΣ, μια εικόνα από του τι συμβαίνει στο σύλλογο, μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ.
Όποιος ΑΘΛΗΤΗΣ τελείωσε με τις διακοπές, ας έρθει στο Στάδιο για να ξεσκουριάσει! Αυτή τη βδομάδα θα υπάρχουν και ξεχωριστά δωράκια.  Για όσους εμφανιστούν πριν από την 1η Σεπτεμβρίου θα τους κεράσουμε … (στροφούλες, καμψούλες, ελξούλες …και ένα σωρό άλλα «καλούδια»)!  
Τυχεροί!  πάλι κερδισμένοι θα βγείτε!
ΚΑΛΗ -ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ- ΑΡΧΗ … ΦΛΩΡΙΑ!


  Ο ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΚΟΕ 6ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ IAAF
19/08/2015

Από Segas.gr
Ο Σεμπάστιαν Κόε είναι ο έκτος πρόεδρος στην ιστορία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στίβου. Ο Βρετανός επικράτησε στις εκλογές της IAAF του Σεργκέι Μπούμπκα με 115 ψήφους έναντι 92 του Ουκρανού.
Ο Βρετανός ολυμπιονίκης των 1.500 μ. θα αναλάβει καθήκοντα στις 31 Αυγούστου όπου και θα διαδεχθεί ύστερα από 16 χρόνια τον Σενεγαλέζο Λαμίν Ντιάκ.
"Είμαι βαθύτατα ευγνώμων που επιλέχθηκα σε αυτή τη θέση. Δεν υπάρχει άλλη δουλειά, την οποία θέλω να κάνω, περισσότερο από αυτή", δήλωσε ο νέος πρόεδρος, ο οποίος μάλιστα παρομοίασε αυτή του την επιτυχία με την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες. ...

Από sports feed
Ο Βρετανός σάρωσε στις ψήφους παίρνοντας τις 115 από τα 207 μέλη της παγκόσμιας ομοσπονδίας που βρέθηκαν στο Πεκίνο και συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Ο Σεργκέι Μπούμπκα έμεινε στις 92 ψήφους.
Καθήκοντα προέδρου ο Κόου θα αναλάβει από τις 31 Αυγούστου, την επομένη της λήξης του παγκόσμιου πρωταθλήματος και είναι ο έκτος στην ιστορία της IAAF. Προηγήθηκαν οι Σίγκφριντ Έντστρομ (Σουηδία) 1912-1946, Λορντ Μπέργκλεϊ (Βρετανία) 1946-1976, Άντριαν Πάουλεν (Ολλανδία) 1976-1981, Πρίμο Νεμπιόλο (Ιταλία) 1981-1999 και Λαμίν Ντιάκ (Σενεγάλη) 1999-2015.
Οι τέσσερις αντιπρόεδροι που εκλέχθηκαν είναι οι εξής: Σεργκέι Μπούμπκα 187 ψήφοι, Ντάχλαν Αλ Χαμάντ 159, Χαμάντ Καλκάμπα Μαλμπούν 115 και Αλμπέρτο Χουαντορένα 111. ...


  15ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Α-Γ
19/08/2015

Από segas.gr
Το Σάββατο 22 Αυγούστου ξεκινάει στο Πεκίνο το 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών.
Στη Φωλιά του πουλιού, στο στάδιο, όπου το 2008 έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα παραταχθούν κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου στίβου. Ο νέος ελαστικός τάπητα του σταδίου αναμένεται να αποζημιώσει τους περίπου 50.000 φιλάθλους, που σύμφωνα με τους διοργανωτές θα βρίσκονται ημερησίως στο στάδιο.
Η ελληνική ομάδα αποτελείται από 10 αθλητές και αθλήτριες, ικανούς να προκαλέσουν αίσθηση και να χαρίσουν σπουδαίες διακρίσεις. Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ-2, ενώ θα υπάρχει και live streaming για όσους θέλουν να τους παρακολουθήσουν μέσω διαδικτύου.
Το πρόγραμμα των Ελλήνων (Ώρες Ελλάδος)


  Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟ «ΩΡΑΡΙΟ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2015_16
19/08/2015

ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ
Επίσημη ΕΝΑΡΞΗ προπονήσεων των τμημάτων υποδοχής, ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (ΩΡΑ 19:00) με σημείο συνάντησης το κυλικείο του Καυτανζογλείου Σταδίου. Την  πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, ερχόμαστε καθημερινά (Τρ, Τε, Πε, Πα, στις 19:00) και δηλώνουμε ημέρες και ώρες που επιλέγουμε. Από τη δεύτερη εβδομάδα θα ορίσουμε το πρόγραμμα προπονήσεων, τόσο για τα τμήματα υποδοχής όσο και τα αγωνιστικά γκρουπ.
Διακόπτουμε το -θερινό μας «ύπνο»- για να προετοιμάσουμε το έδαφος της λειτουργίας του συλλόγου κυρίως για τη διευκόλυνση του προγραμματισμού των γονέων.
Αρχές Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν,  σχολεία, ξένες γλώσσες, αθλητισμός , μουσική… και ένα σωρό άλλες δραστηριότητες, που θα πρέπει να συντονιστούν. Εάν δε στην οικογένεια υπάρχουν δύο, τρία ή και περισσότερα παιδιά … ε τότε! η παρούσα ανακοίνωση πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τον προγραμματισμό της οικογένειας.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ανακοινώνει ότι για την περίοδο 2015-2016 θα δώσει στους γονείς των μικρών παιδιών (αθλητές Τμημάτων Υποδομής) περισσότερες ...


  ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Γ_ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2015-2016
06/08/2015

Εκδόθηκε από το υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος για την εισαγωγή αθλητών στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


  2015 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
28/07/2015

Γενική εικόνα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, με δύο λόγια.
Τα τμήματα των Ακαδημιών λειτουργούν υπέροχα. Πολλά παιδιά, πολλές εκδηλώσεις, πολλές δραστηριότητες.
Αντίθετα, τα αγωνιστικά τμήματα δεν παρουσιάζουν την αναμενόμενη αγωνιστική παρουσία. Η μεταβατική φάση από το χαλαρό και παρεΐστικο πνεύμα στο προπονητικό και αγωνιστικό, λείπει.  Αρκετά παιδιά, καλές παρέες,  χωρίς νοοτροπία για ένταξη στην αγωνιστική ομάδα, (με ό,τι αυτό συνεπάγεται).
Το θέμα θα απασχολήσει τόσο το Δ.Σ. όσο και τους προπονητές. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι Αθλητικός σύλλογος και η επιτυχία του ή ΜΗ, φαίνεται από τα αποτελέσματα του αγωνιστικού τμήματος.
Δυστυχώς για φέτος η αγωνιστική παρουσία των αθλητών του συλλόγου ήταν φτωχή (για το δυναμικό του συλλόγου). Να το θεωρήσουμε ότι είναι «συγκυρία» - σύμπτωση (ατυχίες και τραυματισμοί …) και ότι με έμφαση στην επιλογή των αθλητών, που θα προωθούνται στους προπονητές που ενεργοποιούνται στα αγωνιστικά τμήματα, θα διορθώσουμε και το αγωνιστικό κομμάτι.
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ …

ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ από την ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ & την ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (ΩΡΑ 19:00).
Την  πρώτη εβδομάδα
ερχόμαστε καθημερινά (19:00) και από τη δεύτερη εβδομάδα θα ορίσουμε το πρόγραμμα προπονήσεων τόσο για τις Ακαδημίες όσο και για τα αγωνιστικά γκρουπ.

Ανεπίσημα, μπορεί και νωρίτερα (τελευταία εβδομάδα Αυγούστου).  Όσοι (μεγάλοι) γυρίσουν νωρίτερα και θέλουν να γυμναστούν ας  περάσουν από το Στάδιο, όλο και κάποιοι θα έχουν βαρεθεί την πολύ χαλάρωση!!!


  ΝΕΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ … ΕΚΚΛΗΣΙΑ
29/06/2015

Αεικίνητος ο κ. Κούτρας Ιωάννης, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που ανέλαβε τον ιματισμό. Ασταμάτητη η κ. Σοφία Γκοτζαμάμη, που ανέλαβε τη διακίνηση του ιματισμού. Οι παραπάνω συνεργάστηκαν στην νέα παραγγελία «σε μπλουζάκια ξεχωριστής ποιότητας», και το αποτέλεσμα … το καλύτερο!

Παρελήφθησαν τα νέα «γιορτινά» μπλουζάκια που θα φορεθούν μέχρι και … στην Εκκλησία! Τα νέα μπλουζάκια, τα οποία λανσάρουν οι «κομάντος» προπονητές μας (πρώτα ξαδέρφια με τους Φλώρους), είναι σε τρία διαφορετικά χρώματα (κόκκινο, Άσπρο κίτρινο). Πάρτε μια ιδέα από τα καινούρια μπλουζάκια, τα οποία θα πωλούνται στο κόστος παραγωγής.
Όποιος θέλει και μπλουζάκι για να γίνει -μοντέλο- ή έχει να πάει σε κανέναν επίσημο "καλοκαιρινό Γάμο"! ας βιαστεί να το παραλάβει.
Το ποσό που θα πωλείται το κάθε μπλουζάκι θα είναι 9 (εννέα) €. Μιλάμε για μπλουζάκια "π ο ι ο τ η τ α ς".


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ &

[Α,Β,Γ,Δ,Ε, ΣΤ] "ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ 

2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ


ΧΟΡΗΓΟΙ 2015