Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 10. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΒΟΥ
2012-2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ 2014

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης.  Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό. Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.  Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος  
Μανιού-Καψαμπέλη ΑικατερίνηΤο Διοικητικό Συμβούλιο 2013-2015
Κούτρας Ι, Τριανταφύλλου Ε., Μουρουδέλης Σ., Σολομωνίδης Β.,
Παπαδόπουλος Α.,  Θεοφανίδης Θ, Καρματζόγλου Σ., Μπιτζιλέκης Σ.  ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
22/10/2014

Εμείς τολμάμε και προσαρμοζόμαστε - ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-  στις Ακαδημίες, εσείς (γονείς) θα μας βοηθήσετε;
Όπως γράψαμε πριν μερικές ημέρες τα παιδιά, κυρίως στις Ακαδημίες και τα προαγωνιστικά τμήματα (ΜΙΝΙ & ΠΠ/Β), αυξάνονται καθημερινά.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θέλοντας να κρατήσει τον αριθμό των παιδιών, ανά προπονητή, σε «λειτουργικά επίπεδα και επίπεδα ελέγχου», δημιουργεί και άλλο γκρουπ  (αυτό των 5-6 χρόνων). Μέχρι τώρα οι μικροί μας μπόμπιρες (5-6 χρόνων) λειτουργούσαν μαζί και με τα 7-χρονα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Με την αύξηση του αριθμού των παιδιών εμείς προσαρμοστήκαμε, κάνουμε ξεχωριστό γκρουπ.
Όμως, υπάρχουν ακόμη παιδιά που όχι μόνον δεν έχουν κάνει εγγραφή στο σύλλογο αλλά δεν έχουν τακτοποιηθεί (οικονομικά) με τις συνδρομές τους.  
ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.
Γονείς, θα πρέπει να αποφασίσετε και είτε να εγγράψετε τα παιδιά σας στο σύλλογο είτε


  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ «KIDS’ ATHLETICS» ΤΕΤΑΡΤΗ 22.10.14
21/10/2014

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.10.14 «KIDS'  ATHLETICS»  ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Την Τετάρτη 22.10.14 και ώρα 19:30 θα γίνουν οι αγώνες "Kids’ Athletics" στο Βοηθητικό Στάδιο του Καυτανζογλείου (στο χόρτο, στο μέσον του γηπέδου και προς την πλευρά των κερκίδων).
Η επιτροπή του Σταδίου ενέκρινε για τη συγκεκριμένη ημέρα και την  είσοδο  των γονέων των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στις κερκίδες, για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Ο τρόπος εισόδου των γονέων (αν θα είναι από την πόρτα των κερκίδων ή από το τούνελ) θα καθοριστεί από τους φύλακες την ημέρα των αγώνων.
Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που είναι γεννημένοι από το (2009 μέχρι και το 2002). 
Κοινοποιούμε τα αγωνίσματα για να δώσουμε την ευκαιρία στους προπονητές να ετοιμάσουν τις ομάδες τους.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
  (τα αγωνίσματα) των αγώνων.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ
Όσοι γονείς δεν έφεραν ακόμη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ, ότι το παιδί τους μπορεί ακίνδυνα για την υγεία του να επιδίδεται στον αθλητισμό, παρακαλούνται ... ΝΑ ΤΙΣ ΦΕΡΟΥΝ.
Για τους συγκεκριμένους αγώνες, παρακαλούνται οι γονείς (κυρίως των νέων-μικρών αθλητών μας) να έρθουν σε επαφή με τους προπονητές των Ακαδημιών και να τους αναφέρουν -το οτιδήποτε πρέπει να ξέρουν οι προπονητές-  που να έχει σχέση με την υγεία του παιδιού τους.
 


  ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ & ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ 9.11.14
20/10/2014

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ μετά από την «προτροπή» γονέων και φίλων του συλλόγου, που συμμετείχαν στην περυσινή εκδρομή και πέρασαν ωραία, ετοιμάζεται να επαναλάβει την αξέχαστη εκδρομή στο Βελβεντό. Μολονότι περιμένουμε κάποιες απαντήσεις, που καθυστερούν λίγο (αν το γήπεδο είναι ελεύθερο στις 9.11.14 το πρωί με μεσημέρι, για τη διαμονή όσων θελήσουν κ.α.), αποφασίσαμε να προαναγγείλουμε την εκδρομή έτσι ώστε ο καθένας μας να «δημιουργήσει χώρο» στο πρόγραμμά του για την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014.
Στόχος της εκδρομής θα είναι και πάλι διττός. Ένα αγωνιστικό πρόγραμμα για τους μικρούς αθλητές (κάπως πιο σύντομο από ότι πέρυσι) περπάτημα στο Σκεπασμένο αλλά και σε μονοπάτια κοντά στο Μετόχι, Φαγητό σε ταβέρνες, επίσκεψη στα «Καζάνια» και όπου αλλού μας υποδείξουν οι φίλοι μας στο Βελβεντό.  
Η εκδρομή θα γίνει την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 με πούλμαν (μετάβαση και επιστροφή αυθημερόν).  Για όσους θέλουν να διανυκτερεύσουν στο Βελβεντό, μπορούν να πάνε με δικό τους μέσο από την προηγούμενη και να φύγουν την Κυριακή ή και την Δευτέρα!
Θα χρειαστεί να δηλώσετε συμμετοχή για να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες μετάβασης, διατροφής και επιστροφής. Πέρυσι πήγαμε τρία πούλμαν και 10-12  Ι.Χ. περίπου 180 άτομα!!! Για φέτος δηλώστε και βλέπουμε. Συνεννοηθείτε με τις παρέες σας και δηλώστε συμμετοχή μαζί, έτσι ώστε να μπείτε στο ίδιο πούλμαν, να φάτε στο ίδιο εστιατόριο και γενικά να είστε με την παρέα σας. Το σύνθημα είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ (σε πολλά πούλμαν).  Θα τα λέμε συχνά για την εκδρομή. …


  Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟΝ 3ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ & ΤΑ 5000Μ.
19/10/2014

Δυναμική η παρουσία των ανθρώπων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (αθλητών, προπονητών, γονέων και φίλων) που έτρεξαν στον 3ο Νυχτερινό ημι-Μαραθώνιο ή τα 5000 μ.  Ο Αντιπρόεδρός μας κ. Ιωάννης Κούτρας  συμμετείχε μαζί με άλλους αθλητές και γονείς των αθλητών μας στον ΗμιΜαραθώνιο. Δικαιούται να εκπροσωπεί με την οικογένειά του, όλους τους παιδαράδες που τερμάτισαν στον  ΗμιΜαραθώνιο. Από το δρόμο των 5000μ. περνάμε τη φωτογραφία των δύο πρώτων τερματισάντων  Παπαχαρίση Χ και Μπαλίδη Θ. Μερικές ακόμη αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από την παρέα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα τις βρείτε παρακάτω. Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να περάσω στη σελίδα όλες τις φωτογραφίες τις οποίες τραβήξαμε. Όποιος φίλοε θέλει τη φωτογραφία του που ξέρει ότι τραβήξαμε, δεν έχει παρά να μας τη ζητήσει να του την στείλουμε με ένα e-mail.

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα τα βρείτε ΕΔΩ.


  ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΤΕΩΣ «ΠΡΟΕΔΡΟΣ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
19/10/2014

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ  σιωπηρά και αθόρυβα τραβάει το δρόμο του στα μονοπάτια του αθλητισμού χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι τυμπανοκρουσίες και οι φανφάρες.
Από το 1999 που δημιουργήθηκε, διοικείται από ανθρώπους που αγαπούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και κατάφερε σε όλα του τα πόστα, κατά καιρούς, να βρίσκονται άνθρωποι ξεχωριστοί και με διάθεση να προσφέρουν. Όλοι τους ήταν και είναι υπέροχοι και σε όλους χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο σε όσους ακόμη παραμένουμε ενεργοί στο σύλλογο αλλά και σε όσους προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και τώρα βρίσκονται μακριά αλλά «σε απόσταση αναπνοής» από τη διοίκηση του συλλόγου.
Σε όλους όσους διετέλεσαν μέλη του Δ.Σ. χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί χωρίς την παρουσία τους, μικρής η μεγάλης διάρκειας, δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ο σύλλογος.
Το παρόν σημείωμα γράφεται αποκλειστικά και μόνο για να τονίσουμε την προσφορά του κ. Θεοδόσιου Θεοφανίδη στο σύλλογο.
Ήταν 17-9-1999 όταν ο κ. Θεοφανίδης  μας έφερε την Μαρία Θεοφανίδου (την κόρη του) και την έγραψε στο σύλλογο.  Με την πρώτη προπόνηση …


  ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ & ΤΟ «POINT SYSTEM» ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ
17/10/2014

ΣΕΓΑΣ  Παρασκευή 17-10-2014
«Μπορεί τα κριτήρια επιλογής στον φετινό σχεδιασμό να ήταν αρκετά δύσκολα, με αποτέλεσμα μόλις 19 αθλητές και αθλήτριες να εξασφάλισαν μια θέση στις τρεις κατηγορίες των οδοιπορικών, όμως, ήταν μεγάλος ο αριθμός των αθλητών που επωφελήθηκε από το «point system».
Αθλητές, που συμμετείχαν σε διοργανώσεις της εθνικής ομάδας και πραγματοποίησαν αξιόλογες εμφανίσεις, κατάφεραν μέσα από αυτές να συγκέντρωσαν πόντους, τους οποίους θα εξαργυρώσουν μέχρι το τέλος του έτους σε χρήμα.
Το σύστημα πριμοδότησης ίσχυσε για πρώτη φορά φέτος για τους αθλητές, ενώ διανύει τη δεύτερη σεζόν για τους προπονητές, που δεν είναι ομοσπονδιακοί.
Στη διάρκεια του έτους κατάφεραν να συγκεντρώσουν πόντους 75 αθλητές και 58 προπονητές. Στόχος της ομοσπονδίας να καλύψει το χρηματικό ποσό, που αναλογεί σε καθέναν από τους αθλητές και προπονητές, μέχρι το τέλος του έτους, με την προϋπόθεση της κανονικής ροής χρημάτων από την  πολιτεία.
Η  ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ :  Αναστασία Καρακατσάνη (10.000 μ.), Ανδρέας Δημητράκης (1.500 μ.),  ....


  «ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ;»
16/10/2014

Τα παλικάρια μας,  οι επικοντιστές  της δεκαετίας  του 1960 κ.κ. Αλέκος Δράκος και Κυριάκος Παπαδόπουλος, συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια στα Γιαννιτσά. Στη βόλτα τους  για να συναντήσουν και άλλους φίλους, σήμερα επισκέφτηκαν το Καυτανζόγλειο.  Εκεί συνάντησαν και άλλους φίλους και φίλες (Τιμωνίδη Σ., Σασαγιάννη Χ., Πάγκαλο Σ. κ.α.) Δεν θα μπορούσαν να μην επισκεφτούν την αίθουσα του άλματος επί κοντώ, την αίθουσα του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. Εκεί φωτογραφήθηκαν κάτω από τη φωτογραφία του Δάσκαλου (Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ), που κοσμεί την αίθουσα και με τον συντάκτη του κειμένου.
Αγαπητοί μας φίλοι, Αλέκο και Κυριάκο,
Σας ευχαριστούμε γιατί με τη φιλία σας, που ξεκινάει από τα αθλητικά σας χρόνια, δείχνετε ότι τα όσα λέμε στα «παιδιά μας» δεν είναι λόγια του αέρα.
Τονίζουμε στα «ΡΗΓΑΚΙΑ μας» ότι πρέπει να κάνουν φίλους.  .....


  ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΟΡΤΙΑΤΗ - ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ Δ.Σ.
13/10/2014

Στην 1η  φωτογραφία από αριστερά: ο κ. Θεοφανίδης Θεοδόσιος (για 14 χρόνια πρόεδρος ) με την νέα πρόεδρο και αρχαιότερο μέλος του Δ.Σ. κ. Μανιού- Καψαμπέλη Αικατερίνη. Επίσης στη φωτογραφία οι κ.κ. Καψαμπέλης Δημητριος, Γαρέφης Ν,  Πατρώνης Δημήτριος (ο πριν  μερικές δεκαετίες, Βαλκανιονίκης του ύψους και αθλητής του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ), η κ. Καλομπάτσου-Κατσίκα Ελένη και η κ. Κουρτίδου Θεοφανίδου Αλίκη.
Στη 2η και 3η φωτογραφία τα δύο πιο ζωηρά μέλη του Δ.Σ. (όλο κίτρινες κάρτες παίρνουν)! ο κ. ...


  ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ «ΟΝΕΙΡΟ»; Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ
12/10/2014

Πολύ δύσκολα πράγματα μας βάζετε. Θέλετε μέσα από λίγες γραμμές  να σας περιγράψω τα απερίγραπτα!
Τι να πρωτογράψω; Σιγά μη το γυρίσουμε και στη δημοσιογραφία! Απλά θα σας πω με λίγες κουβέντες το πώς περάσαμε σήμερα στην εκδρομή στο Χορτιάτη (Περπάτημα και BBQ). 
Θα ακολουθήσω την απάντηση του Δημοσιογράφου, που ενώ κάθε μέρα παραδίδει στον αρχισυντάκτη της εφημερίδας του -μία σελίδα- κάποια μέρα του παραδίδει -δύο σελίδες-!
Στην ερώτηση του αρχισυντάκτη του, γιατί σήμερα έγραψες δύο σελίδες;
Η απάντηση ήταν … «γιατί δεν είχα τον χρόνο να γράψω μία». …  
Θα γίνω πιο Λακωνικός και από  τους Σπαρτιάτες!   Για να δούμε αν θα το πετύχω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ: Τους μικρούς/ες μας μπόμπιρες, τους μεγαλύτερους/ες αθλητές/τριες μας, τους γονείς, τους φίλους των γονέων, ....


  ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ (ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15) - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
07/10/2014

Με την ευκαιρία της αλλαγής του κανονισμού Μετεγγραφών του στίβου από τον ΣΕΓΑΣ, (κυρίως για τις μικρές ηλικίες), ενημερώνουμε τους γονείς για τα δικαιώματα που τους δίνει ο νέος κανονισμός στο θέμα των μετεγγραφών από τον ένα σύλλογο σε άλλον.
Για τους γονείς που έχουν μικρά παιδιά με δελτίο (από 9 ετών - μέχρι και 14 ετών και 364 ημερών) και που για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν είναι ευχαριστημένοι με το σύλλογό τους, τώρα μπορούν πιο εύκολα να αλλάξουν σύλλογο.
Εφόσον δεν είναι ευχαριστημένοι μπορούν -χωρίς να ρωτήσουν το σύλλογό τους- να μεταγράψουν το παιδί τους σε άλλο σύλλογο (όποιον θέλουν). Πρωτίστως ενημερώνουμε τους «δικούς μας» γονείς αλλά και όλους τους γονείς όλων των άλλων συλλόγων…
Για περισσότερες λεπτομέρειες στη διαδικασία των μεταγραφών, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ & ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ 2014.


  ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ “ΓΥΡΑΔΙΚΟ” ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ «Η ΠΛΑΤΕΙΑ» ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ
06/10/2014

ΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΘΕΜΑ αλλά οικογενειακό - του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
{Περί γύρου ο λόγος}
ΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ - ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ

Για δύο λόγους γράφουμε αυτές τις αράδες.
Πρώτον για να πληροφορήσουμε τους επισκέπτες της σελίδας μας ότι, όποιος μένει στα Πεύκα ή έστω περνάει από Εξοχή - Πεύκα, θα πρέπει να σταματήσει στο γυράδικο  «Η Πλατεία» που βρίσκεται (Λ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 89 - ΤΗΛ. 2310676225 ΠΕΥΚΑ) και να δοκιμάσει το Γύρο (και όχι μόνον) του καταστήματος που άνοιξε εκεί πρόσφατα, ο καλός φίλος και πατέρας τριών αθλητριών του συλλόγου μας, Σάββας Ηλιάδης μαζί με τον μπατζανάκη του Δημήτρη.
Δεύτερον, τις γράφουμε για να στηρίξουμε τον πατέρα των αθλητριών μας και καλό φίλο κ. Σάββα Ηλιάδη. Στη συγκέντρωση γονέων τονίσαμε ότι είμαστε οικογένεια και προσπαθούμε να το αποδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία.
Επισκεφτήκαμε το ψητοπωλείο του κ. Σάββα «Η ΠΛΑΤΕΙΑ» στα Πεύκα και μείναμε κατενθουσιασμένοι από τα κρεατικά του μαγαζιού. Δεν βλέπουμε το λόγο γιατί να μη σας ενημερώσουμε ότι στο μαγαζί «θα φάτε» και καλά και φτηνά.  Επισκεφτείτε το και πέστε τη μαγική λέξη «ΑΣ ΡΗΓΑΣ» … θα φάτε καλά.
Με αυτή μας την ενέργεια και τον κ. Σάββα βοηθάμε αλλά και στους φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  δίνουμε λύση για ένα γεύμα με υπέροχο γύρο και καταπληκτική πίτα, σουβλάκι ή μπιφτέκι. Εμείς (A. Ρίζος, K. Παπαγεωργίου, Γ. Φαρμάκης, Φ. Κατσίκας) με τις οικογένειες μας, ήδη το κάναμε στέκι.
Αποδεικτικά στοιχεία, οι φωτογραφίες από το προχθεσινό τσιμπούσι.


  ΓΟΝΕΙΣ & ΦΙΛΟΙ - ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ «ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
03/10/2014

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ "βάζει τάξη" παντού ακόμη και στα Ενεργά Μέλη. Σύμφωνα με το καταστατικό, Μέλη του συλλόγου εγγράφονται με Αίτηση προς το Δ.Σ. 

Παρακαλούνται: 
1) Τα Νέα Μέλη που ήρθαν φέτος κοντά στο σύλλογο να συμπληρώσουν την Αίτηση, την οποία θα μας φέρουν για να  καταχωρηθεί στο Βιβλίο Μελών του Συλλόγου. 
2) Τα Παλαιά Μέλη χωρίς Αίτηση επίσης να συμπληρώσουν την Αίτηση, την οποία θα μας φέρουν για να  καταχωρηθεί στο Βιβλίο Μελών του Συλλόγου. (Τα Μέλη με ή χωρίς αίτηση μέχρι 3-10-14 φαίνονται ΕΔΩ).
Τα Παλαιά Μέλη  παρακαλούνται να "τακτοποιηθούν οικονομικά" για το 2014 (ετήσια συνδρομή μέλους 10 €). 
Σύμφωνα με το Καταστατικό και για να είναι ο Σύλλογος ευέλικτος, κάθε δύο χρόνια γίνεται διαγραφή των Μελών που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα (μετά από ειδοποίηση).
3) Η Διαγραφή των μελών τα οποία δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα θα γίνει ξανά την  1-1-2015.
 


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ & [Α,Β,Γ,Δ, Ε] "ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ  2013 & 2014

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ


ΧΟΡΗΓΟΙ 2014

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ