Παρασκευή 25 Απριλίου 2014
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 10. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΒΟΥ
2012-2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ 2014

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης.  Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό. Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.  Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς, Ο Πρόεδρος   Θεοφανίδης Θεοδόσιος

Το Διοικητικό Συμβούλιο 2013-2015
Από αριστερά: Σολομωνίδης Β., Τριανταφύλλου Ε., Μουρουδέλης Σ., Παπαδόπουλος Α. (Κατσάλης Τ. Επίτιμο μέλος), Κούτρας Ι, Μανιού Α, Θεοφανίδης Θ, Καρματζόγλου Σ, Ίλτσος Κ.  ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΣΑΣ - ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ «ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ»
24/04/2014

Είναι γεγονός, τα παιδιά στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν λουφάρουν (το είπε και η Αθηνά όταν ήταν κρυωμένη)! Είναι συνεπείς στις προπονήσεις, κάνουν τα πάντα όσα τους λένε οι προπονητές τους και πάλι δεν ικανοποιούνται, τόση όρεξη έχουν. Μπράβο παιδιά!
Μερικοί δεν χορταίνουν! Κάνουν δρόμους, βάρη, κοιλιακούς, ραχιαίους, έλξεις, μονόζυγο, δίζυγο, κρίκους … και πολλά άλλα. Ένας κοινός θνητός θα πήγαινε σπίτι του και θα έπεφτε ξερός! ΟΙ παιδαράδες, όχι μόνο δεν κουράζονται αλλά επειδή δεν θέλουν να ταλαιπωρούν τους προπονητές τους και ντρέπονται να τους ρωτήσουν -τι άλλο να κάνουν- (αφού δεν κουράστηκαν), βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει.
Σου λέει ο «ξύπνιος» ο παιδαράς … τι να τον κουράζω τώρα τον άνθρωπο, να τον ρωτάω και να μου εξηγεί τι να κάνω στο σπίτι. Ας ξεχάσω τα καρφιά μου και αμέσως θα έχω το επιθυμητό πρόγραμμα προπόνησης περασμένο στο σάιτ. Πρόγραμμα εγγυημένο και κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου.
Πράγματι, τα κατάφερες μπαγασάκο και πάλι, εξασφάλισες τη έξτρα προπόνηση χωρίς καμία υποχρέωση. Για να πάρεις τα καρφιά -της φωτογραφίας-  πίσω, (εσύ που τα ξέχασες) πρέπει να κάνεις:  50 κάμψεις, 50 κοιλιακούς με εξάρτηση, 50 ραχιαίους, 20 έλξεις Α΄ λαβή, 20 έλξεις Β΄ λαβή και ανάλογα με το ποιος είσαι και (5 σετ ασκήσεων για τις μυϊκές ομάδες που είναι αδύναμες). 
ΤΥΧΕΡΕ!!!!!!  Δούλεψε πάλι το σύστημα, εξασφάλισες τζάμπα έξτρα προπόνηση!!!


  Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ “STREET POLE VAULT” 2014
24/04/2014

Μετά από πρόσκληση των διοργανωτών στο 2ο αγώνα άλματος επί κοντώ εκτός σταδίου “Street Pole Vault» Ο Κύπριος αθλητής και αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Νίκανδρος Στυλιανού θα αγωνιστεί στις 10 Μαΐου στην Αθήνα. Ο κ. Νίκανδρος Στυλιανού (ΚΥΠΡΟΣ) με φετινό ρεκόρ 5.45, στις 22.2.2014  ανέβηκαν [μαζί με τον Δημήτρη Πατσουκάκη (ΕΛΛΑΣ)], στο υψηλότερο σκαλί των Βαλκανικών αγώνων στο άλμα επί κοντώ στην Κωνσταντινούπολη. Ο Νίκανδρος θα έρθει από Κύπρο στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αθήνα όπου θα λάβει μέρος στο 2ο αγώνα “StreetPoleVault» του ΣΕΓΑΣ. Ο κ. Ν. Στυλιανού αλλά και ο κ. Δ. Πατσουκάκης θα μεγαλώσουν την παρέα του παγκόσμιου πρωταθλητή μας κ. Κ. Φιλιππίδη και του Γερμανού πρωταθλητή R. Holzdeppe.
Στην παρέα των 4 επικοντιστών, που μέχρι στιγμής γνωρίζουμε, θα προστεθούν και άλλοι αθλητές Έλληνες και ξένοι, τους οποίους θα ανακοινώσουν οι διοργανωτές όταν θα έχουν οριστικοποιηθεί οι συμμετοχές τους.


  ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2014 ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ
24/04/2014

Κυκλοφόρησαν (τουλάχιστον ηλεκτρονικά) οι ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2014 (Τ.Δ.) του ΣΕΓΑΣ. Το συγκεκριμένο «βιβλιαράκι» είναι ο μπούσουλας -«το Ευαγγέλιο»- για κάθε Σύλλογο, προπονητή, αθλητή, που ασχολείται με τον Κλασικό Αθλητισμό (Στίβο). Σε αυτό εμπεριέχονται όλες οι πληροφορίες γύρω από τη λειτουργία του ΣΕΓΑΣ:  Την τέλεση των Διασυλλογικών και των Πανελληνίων πρωταθλημάτων, τα όρια βαθμολογίας αλλά και πρόκρισης για τα Πανελλήνια, πληροφορίες των ΕΑΣ, της Ομοσπονδίας, των επιτελικών του ΣΕΓΑΣ αλλά και πολλές άλλες πληροφορίες, που σίγουρα χρειάζεται ο «άνθρωπος του Στίβου». Συγχαρητήρια στην επιτροπή ευθύνης των Τεχνικών Διατάξεων.
Πιστεύουμε ότι γρήγορα οι Τεχνικές Διατάξεις θα φτάσουν στους συλλόγους αλλά και στους προπονητές. Γνώμη μας είναι ότι ο ΣΕΓΑΣ θα πρέπει να φροντίσει ώστε Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ να αποκτήσει το δικό του βιβλιαράκι.  Δεν αρκεί να στείλει ένα δύο (Τ.Δ.) σε κάθε σύλλογο η οικονομία ας μη γίνει εδώ (το έξοδο για να έχει ο κάθε προπονητής και παράγοντας του Στίβου το δικό του βιβλιαράκι είναι μηδαμινό). Μέχρι να αποκτήσετε το δικό σας βιβλιαράκι βολευτείτε από εδώ. ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2014


  κ.κ. ΝΙΚΟ ΣΠΑΝΕ & ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΙΑΚΩΒΟΥ ... ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ
24/04/2014

Σε μια μίνι γιορτή τραγουδήσαμε όλοι το «Happy Birthday» (σε Ελληνική έκδοση βέβαια) για τους στυλοβάτες προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ τον κ. Νίκο Σπανό και τον κ. Γιώργο Παπαιακώβου, που έχουν αυτές τις ημέρες τα γενέθλια τους.  Η τούρτα που ήταν γνωστή από εχθές προσαρμόστηκε για δρόμους (κ. Νίκος) και οριζόντια άλματα (κ. Γιώργος). Ήταν τόσο πετυχημένη που είχε διαδρόμους με ταρτάν αλλά και σκάμμα για Μήκος. Το σκάμμα του Μήκους ήταν τέλειο. Υπήρχε διάδρομος με ταρτάν, βαλβίδα απογείωσης και σκάμμα. Το δε σκάμμα ήταν γεμάτο με λεπτή «άμμο» (και όλα αυτά τρώγονταν)! Θα σας δείξουμε φωτογραφίες (όταν θα τις έχουμε) για να … τρελαθείτε και εσείς!  Η άμμος ήταν τριμμένη φρυγανιά, που ταίριαζε απόλυτα με την τούρτα.
Το αποκορύφωμα της κατασκευής ήταν το (Τ) που στρώνουμε την άμμο! Υπήρχε και αυτό στο set του σκάμματος! Όταν το κεράκι καρφώθηκε στη φρυγανιά και χάλασε η «άμμος» βγήκε το (Τ), που δεν ήταν άλλο από ένα ξυραφάκι BIC (κατάλληλα τυλιγμένο) και με δύο κινήσεις η «άμμος» ήταν στρωμένη και έτοιμη να υποδεχτεί το επόμενο άλμα.
Και μετά μου λέτε ότι κάποια πράγματα είναι αδύνατα! Όχι φίλοι μου τα πάντα μπορούν να γίνουν αρκεί τα μυαλά που ασχολούνται με αυτά να είναι λίγο «στριμμένα».  Τότε θα πρέπει να περιμένουμε και τα πλέον απίθανα πράγματα. Ευτυχώς, η στριμάρα στο σύλλογο … περισσεύει.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ. Νίκο Σπανέ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ. Παπαϊακώβου Γεώργιε.

Η παρουσία σας και μόνο στην παρέα των προπονητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μας ανεβάζει σε ... άλλο επίπεδο. Να είστε καλά και να τα χιλιάσετε! (Ετοιμάστηκα να γράψω να τα εκατοστίσετε αλλά το άλλαξα αφού τα 100 ήδη … τα κοντεύετε! ή κάνω λάθος!!!


  ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΩΝ «ΣΤ. ΜΠΑΛΤΙΔΗΣ» ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΙΟΥ
23/04/2014

Με επτά (7) ομάδες θα συμμετάσχει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στους αγώνες σκυταλοδρομιών, που θα γίνουν το Σάββατο 3 Μαΐου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στη μνήμη του Σταύρου Μπαλτίδη. Οι ομάδες είναι: 3 ΑΝΔΡΩΝ, (8Χ50 ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ, 4Χ80 ΠΠ/Β΄, 4Χ200 Π-ΠΠ/Α΄), 2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,  (4Χ80 ΠΚ/Β΄, 4Χ200 Κ-ΠΚ/Β΄) και 2 Γκρουπ Kids’ Athletics:  (2005-06-07) και (2002-03-04).
Τους αθλητές και αθλήτριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που δηλώθηκαν και έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν, θα τους βρείτε ΕΔΩ.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΩΝ "ΣΤ. ΜΠΑΛΤΙΔΗΣ"


  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ - ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
19/04/2014

Βρισκόμαστε στα Τρίκαλα για να κάνουμε ΠΑΣΧΑ. Περνάμε μια φωτογραφία από το μέρος που θα "ψήσουμε". Ο κύριος στόχος είναι να δοκιμάσουμε αν από το I-pad μπορούμε να ενημερώσουμε τη σελίδα μας. ΑΦού διαβάζετε αυτές τις γραμμές σημαίνει ότι τα καταφέραμε! Αν δεν υπάρχει φωτογραφία ε! Σιγά σιγά και αυτό θα το καταφέρουμε. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Η φωτογραφία μπήκε μετά το ΠΑΣΧΑ!
Ε! και;   Μπήκε πάντως.
Που θα πάει ρε! θα το μάθουμε ... νέοι είμαστε ακόμη!


  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 15-θήμερο ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
17/04/2014

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ για να διευκολύνει τις οικογένειες των αθλητών του να προγραμματίσουν το 15θήμερο των εορτών του ΠΑΣΧΑ ανακοινώνει:
ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ από την Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ μέχρι και τη ΔΕΥΤΕΡΑ μετά το ΠΑΣΧΑ (Βλέπετε διπλανή ανακοίνωση του Σταδίου).
ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Οι μικροί μας αθλητές (τα γκρουπ της κ. Νικολέττας,  κ. Κατερίνας και κ. Σοφίας) μετά την  αυριανή προπόνηση (της  Παρασκευής 11.4.14 που θα γίνει κανονικά)  σταματούν για τις γιορτές του ΠΑΣΧΑ.  Οι προπονήσεις θα αρχίσουν ξανά τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 στις 19:00.
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
: Οι προπονήσεις των αθλητών που ανήκουν στην αγωνιστική ομάδα, θα συνεχιστούν σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.
ΠΙΝΑΚΑΣ 1:    Δείχνει τους προπονητές  του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  και τις ημέρες που θα βρίσκονται στο Στάδιο για προπόνηση στο 15-θημερο των εορτών του ΠΑΣΧΑ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

       

ΠΑ

18

ΣΑΒ 19

ΠΑΣΧΑ

20

ΔΕΥΤ

21

 ΤΡ.

22

 ΤΕ.

23

 ΠΕ.

24

 ΠΑ.

25

 ΣΑ.

26

 ΠΡΩΙ 

 ΑΠΟΓ

 ΚΑΤΣΙΚΑΣ Φ.

       

ΚΛΕΙ

ΣΤΟ

Χ

ΚΛΕΙ

ΣΤΟ

ΚΛΕΙ

ΣΤΟ

ΚΛΕΙΣ

ΤΟ

18:00

18:00

18:00

18:00

10:30

 ΧΗΛΑΖΑΡΙΔΗΣ 

     

Χ

X

Ο

X

Ο

Χ

 ΣΠΑΝΟΣ Ν.

     

Χ

17:30

17:30

17:30

17:30

10:30

 ΦΑΡΜΑΚΗΣ Γ.

     

Χ

Χ

Ο

Ο

Ο

 

ΠΑΠΑΙΑΚΩΒΟΥ Γ.

     

10:00

17:00

17:00

17:00

17:00

 10:00

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡ.       Χ Χ 0 Χ 0 Χ

Ο   = Η προπόνηση θα γίνει κανονικά (η ώρα καθορίζεται από τον προπονητή).
Χ   = Η προπόνηση δεν θα γίνει


  ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ Ε΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014
17/04/2014

Τα  Ε΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ είναι προγραμματισμένα να γίνουν το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Η οργανωτική επιτροπή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κοινοποιεί τα αγωνίσματα τα οποία επέλεξε να συμπεριληφθούν στο φετινό πρόγραμμα των αγώνων.
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ  (ΑΝΔΡΩΝ):    100,  400, 1500,  ΜΗΚΟΣ,   ΥΨΟΣ,    ΚΟΝΤΩ,   ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ
ΠΑΙΔΩΝ:   3.000 
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-Α΄:   150
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ):   100 400 1500,  ΜΗΚΟΣ, ΥΨΟΣ, ΚΟΝΤΩ,  ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ :   200, ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-Α΄ :  300
Στο πρόγραμμα των αγώνων θα γίνουν και  kidsAthletics  για δύο ....


  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Π/Κ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
15/04/2014

Το διασυλλογικό πρωτάθλημα Π/Κ έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές και αθλήτριες του Ας ΡΗΓΑΣ να γίνουν «ομάδα». Δεν θα σταθούμε στις ατομικές επιδόσεις, που για αρκετούς αθλητές/τριες ήταν ατομικά ρεκόρ, θα εστιάσουμε στις σκυταλοδρομίες. Ναι! στις σκυταλοδρομίες διότι μας έδωσαν την ευκαιρία να γίνουμε «ομάδα». Θα σταθώ κυρίως στην 4Χ100 (Κ) στην οποία ακυρωθήκαμε! [Οι (Π) τα πήγαν υπέροχα ήταν 2οι με ρεκόρ συλλόγου. Μπράβο Φλώροι!
Τα κορίτσια μας όμως αν και ακυρώθηκαν μας έδωσαν την ευκαιρία να γίνουμε ομάδα. Όπως γράψαμε και προχθές, (λες και ξέραμε)!  Κανείς δεν στάθηκε στην ακύρωση της ομάδος κανείς δεν βαρυγκώμησε, αυτό έλειπε! Κάτι δεν πήγε καλά στις αλλαγές και η σκυτάλη δεν έφτασε στο τέλος. Σίγουρα η ομάδα των κοριτσιών (και των 7) που αποτελούν την ομάδα,   μπορούν και θα ξαναδοκιμάσουν στις 3 Μαΐου. Τότε όμως θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένες και θα δείξουν ότι μπορούν. Το μόνο που πρέπει να κρατήσουμε όλοι μας από το ατυχές συμβάν της σκυταλοδρομίας είναι ότι τίποτε δεν χαρίζεται. Η επιτυχία μπορεί να έρθει όπου υπάρχει θέληση και κατάλληλη προετοιμασία. Η σκυταλοδρομία δεν είναι αγώνισμα που με μία και δύο προπονήσεις θα πετύχει η ομάδα το καλύτερο. Χρειάζεται ατομική προσπάθεια των μελών (της σκυταλοδρομίας) και δέσιμο μεταξύ τους για να δικαιούνται να ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά.
Κούκλες, τώρα ξέρετε! «ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΩΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ». Περιμένω να δω την αντίδρασή σας!
Περνάμε τις φωτογραφίες των ομάδων 4*100 που σήμερα μας έκαναν υπερήφανους με την προσπάθειά τους και που η αποτυχία των κοριτσιών ...


  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ Β’ ΦΑΣΗΣ
09/04/2014

Ψάχνουμε για την ενημέρωσή μας και δεν την κρατάμε για τον εαυτό μας, την κοινοποιούμε για να ενημερώνονται όλοι όσοι ενδιαφέρονται. Μερικές φορές έχουμε τα αποτελέσματα από τον αρμόδιο φορέα (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ή ΣΕΓΑΣ ή Γρ. Φ.Α.), άλλες από προσωπική επαφή και αρκετές φορές τα βρίσκουμε σε άλλες ηλεκτρονικές σελίδες. Τι πιο απλό και Τίμιο, όταν δανειζόμαστε πληροφορίες από άλλες σελίδες να αναφέρουμε την πηγή μας. Εμείς το τηρούμε όπως θα θέλαμε να κάνουν και όλοι όσοι κάνουν το ίδιο με εμάς...
Τα αποτελέσματα λοιπόν τα βρήκαμε στη σελίδα www.stivosnews.gr  στο σχετικό άρθρο του δραστήριου δημοσιογράφου κ. Λελεκίδη.
Αντί να τα περάσουμε εδώ σας παραπέμπουμε στη σελίδα αυτού που τα πέρασε. Για να δειτε τα αποτελέσματα ΟΛΩΝ των ομίλων,  Πατήστε ΕΔΩ.


  ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ 2014
08/04/2014

Με τη συμμετοχή πληθώρας αθλητών, αθλητριών, γονέων και φίλων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ολοκληρώθηκε ο «Αλεξάνδρειος Δρόμος 2014». Οι διοργανωτές κατάφεραν να χωρέσουν μέσα σε ένα πρωινό  τον Μαραθώνιο, το δρόμο 10Κ, 5Κ και 1000μ. Η συμμετοχή μεγάλη, σε όλες τις κατηγορίες και ο καιρός με τα παιχνίδια του. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν από κάθε μετερίζι. Στις μικρές κατηγορίες ξεχώρισαν Οι:  Μπαλίδης Θεόδωρος (1998) που ήταν 4ος στους μέχρι 18 ετών, ο Μητσόπουλος Γεώργιος (2000) 5ος κάτω από 15 ετών, Παραδεισόπουλος Κωνσταντίνος  (2001) 1ος στα 10Κ κάτω των 15, και πολλοί άλλοι.
Τα αποτελέσματα για όλες τις κατηγορίες θα τα βρείτε ΕΔΩ.
Οι φωτογραφίες ενδεικτικές από όσους μπορέσαμε να διακρίνουμε μέσα στο πλήθος.


  ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
07/04/2014

ΕΚΔΡΟΜΗ:  Η πρόταση του κ. Μουρουδέλη για Εκδρομή θα συζητηθεί ξανά. Ψήνεται!
ΑΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑΡΙΩΝ: Η 2η πρόταση για ποιο φτηνά  κοντάρια (μέσω Αθηνών) δεν υλοποιείται. Ίσως στην  επόμενη  παραγγελία.
ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ:  Η φιλοσοφία των ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ καθορίζεται ως εξής : «Να δώσουμε την ευκαιρία στο μέγιστο δυνατό αριθμό αθλητών όλων των επιπέδων, να αγωνιστούν». Το αν θα αποτελέσουν οι αγώνες «κριτήριο» πρόκρισης του ΣΕΓΑΣ δεν μας απασχολεί. Εμείς κάνουμε αγώνες να τιμήσουμε τον Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ το αν για κάποια αγωνίσματα μετρήσουν όρια είναι μέλημα του ΣΕΓΑΣ. Σαφώς θα πρέπει να το γνωρίζουμε έγκαιρα για να διαμορφώσουμε την προκήρυξη ανάλογα. Δεν μπορεί π.χ. ένα άλμα να  αποτελεί Κριτήριο και να έχουμε 50 αθλητές. Σαφώς και θα φροντίσουμε να είναι στον αγώνα το πολύ 12 αθλητές. Αν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις  από τον ΣΕΓΑΣ ευχαρίστως να βοηθήσουμε.
Ως Οργανωτική επιτροπή των Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ με απόφαση του Δ.Σ. ορίζονται οι κ.κ.: Θεοφανίδης Θεοδόσιος, Καρματζόγλου Σταύρος και Τριανταφύλλου Ευάγγελος. Τριμελής συμβουλευτική επιτροπή προπονητών οι κ.κ.:  Παπαϊακώβου Γ., Σπανός Ν. και Κατσίκας Φ. Αποφασίζεται να σταλεί έγγραφο (άμεσα) ...


  Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Γ. ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ "ΑΝΤΑΓΟΡΕΙΑ - ΚΩΣ 2014"
04/04/2014

Πηγή: segas.gr
Διεθνή συνάντηση, για τις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων –Κορασίδων με την επωνυμία «Ανταγόρεια – Κως 2014», διοργανώνει στις 26 Απριλίου Ο ΣΕΓΑΣ  σε συνεργασία με το Δήμο Κω, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και τον ΓΣ  ΕΥΔΑΜΟΣ Κω.
Η ομοσπονδία παρά τα δυσοίωνα οικονομικά δεδομένα προχώρησε στη διοργάνωση της διεθνούς συνάντησης, θέλοντας να τονώσει το αγωνιστικό της πρόγραμμα και να κρατήσει σε εγρήγορση τους αθλητές των μικρών κατηγοριών.
Οι αγώνες θα γίνουν  στο στάδιο «Ανταγόρας» και θα συμμετάσχουν σε αυτούς αθλητές από τις εθνικές ομάδες της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Ιταλίας, καθώς και μικτή ομάδα Δωδεκανήσου και ο ΕΥΔΑΜΟΣ Κω.
Στη συνάντηση προσκλήθηκε, από τον Εθνικό προπονητή Παίδων κ. Κουτσοφλίνη Ιωάννη, να συμμετάσχει και ο αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Επικοντιστής Τριανταφύλλου Γεώργιος (1997).
Τα αγωνίσματα ανά κατηγορία: ......
Το πρόγραμμα:   ΣΑΒΒΑΤΟ  26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  ......


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ & [Α,Β,Γ,Δ] "ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
2013

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ