Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 10. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΒΟΥ
2012-2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ 2014

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης.  Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό. Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.  Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς, Ο Πρόεδρος   Θεοφανίδης Θεοδόσιος

Το Διοικητικό Συμβούλιο 2013-2015
Από αριστερά: Σολομωνίδης Β., Τριανταφύλλου Ε., Μουρουδέλης Σ., Παπαδόπουλος Α. (Κατσάλης Τ. Επίτιμο μέλος), Κούτρας Ι, Μανιού Α, Θεοφανίδης Θ, Καρματζόγλου Σ, Ίλτσος Κ.  Ο ΣΕΓΑΣ ΣΙΩΠΑ - ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ IAAF- ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΙΒΟΥ!
24/07/2014

Ο ΣΕΓΑΣ ΣΙΩΠΑ - ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ IAAF - ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΙΒΟΥ!

Απευθυνθήκαμε εγγράφως στον Γ.Γ. του ΣΕΓΑΣ κ. Σεβαστή Β. και του υποβάλαμε μερικά ερωτήματα που άπτονται της ερμηνείας των κανονισμών. Ζητήσαμε από τον ΣΕΓΑΣ, αφού μελετήσει τα ερωτήματα με τη βοήθεια των Κριτών, να μας απαντήσουν: ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
Έκτοτε πέρασαν όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα, οι αθλητές μας αγωνίστηκαν σε ένα σωρό αγώνες στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό και όμως ακόμη δεν μάθαμε τις απαντήσεις στα σημεία των κανονισμών που οι γνώμες διίστανται. Στην ερμηνεία συγκεκριμένων άρθρων του κανονισμού  που υπάρχει διαφωνία μεταξύ των προπονητών (κ. Κατσίκας Φ.)  και του Εθνικού προπονητή (κ. Κουτσοφλίνη Ι.).
Στείλαμε τα ερωτήματά μας στις 5 Ιουνίου, πήραμε τηλέφωνα να μάθουμε αν έφτασαν τα έγγραφά μας (μας απάντησαν θετικά), το κουβεντιάσαμε προφορικά στα Πανελλήνια πρωταθλήματα σε πηγαδάκια (με κριτές με προπονητές αλλά και μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ) και όμως ακόμη δεν πήραμε ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ -ΕΓΓΡΑΦΗ- ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Αφού Ο ΣΕΓΑΣ -μας γράφει- αλλά εμείς δεν λαμβάνουμε καμία επιστολή, θα απευθυνθούμε στην IAAFγια να πάρουμε τις απαντήσεις (δυστυχώς θα γίνουμε και διεθνώς ρεζίλι).
Και μη τολμήσει κανένας από τους υπευθύνους του ΣΕΓΑΣ να μου ζητήσει το λόγο γιατί απευθύνθηκα στην IAAF ...


  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ (Π/Κ) ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ - Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Γ. 1ος ΜΕ 4.80
23/07/2014

Λίγο η απουσία μας από το πρωτάθλημα της Λάρισας (12-13/7/14), λίγο ο πυρετός με τον οποίο γυρίσαμε από την Σαμοθράκη, λίγο το Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών που ακλούθησε, μας άφησαν  πίσω στην ενημέρωση. Ακολουθούμε το «κάλλιο αργά παρά ποτέ» για να σας ενημερώσουμε για τις επιτυχίες των αθλητών μας στα Πανελλήνια πρωτάθλημα των Π/Κ και των Α/Γ.
Στο (Π/Κ) οι αθλητές μας ήταν δύο ταχυτήτων. Αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στην ομάδα για τους Πανελλήνιους (είτε πιάνοντας τα όρια είτε με επιδόσεις κοντά στα όρια) και αυτοί που πρωταγωνίστησαν στα αγωνίσματά τους.
Οι αθλητές που αγωνίστηκαν και κατάφεραν να περάσουν στον τελικό είναι:
ΠΑΙΔΕΣ   Στο άλμα επί κοντώ οι:
Ο Τριανταφύλλου Γ. (4.00μ) στον προκριματικό, 4.80 στον Τελικό 1ος (μοιράστηκαν την 1η θέση με τον Κολομβάκη Κ.).
Ο  Ρουσομάνης Αθ.-Ραφ. (3.70) στον προκριματικό, 3.90 στον Τελικό 11ος.
Ο Σολομωνίδης Απ. (3.70 στον προκριματικό), 3.70 και στον Τελικό 12ος.
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Στο άλμα επί κοντώ οι:
Κυριακίδου Σ.-Α. (2.70 στον προκριματικό), 2.70 στον Τελικό (ισοβάθμησαν 4 κορίτσια στην 9η θέση).
Θεοδωρίδου Μ.-Θ. (2.90 στον προκριματικό),  2.70 στον Τελικό 13η.
Αγωνίστηκαν στους προκριματικούς αλλά δεν πέρασαν στον τελικό οι: .....


  ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Α/Γ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - Ο Ν. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 2ος ΜΕ 5.42
23/07/2014

Ακόμη ένα πρωτάθλημα όπου ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ «ήταν παρών». Οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ όχι μόνον αγωνίστηκαν και προσπάθησαν ο καθένας στο αγώνισμά του (Μπουλγκουρίδης στο Τριπλούν και το Μήκος, Μπέλος και Τριανταφύλλου Ναταλία στο επί κοντώ) αλλά και μας χάρισαν έναν υπέροχο αγώνα με τον Νίκανδρο Στυλιανού στο επί κοντώ. Ο Νίκανδρος πέρασε το 5.10 με την πρώτη. Πήγε στο 5.32, ύψος που πέρασε ο Χρυσανθόπουλος με την πρώτη, και στο οποίο χρειάστηκαν τρεις προσπάθειες για να το περάσουν τόσο ο Στυλιανού όσο και ο Φιλιππίδης. Το 5.42 το πέρασαν με την πρώτη Στυλιανού και Φιλιππίδης ενώ απέτυχε ο Χρυσανθόπουλος και έμεινε τρίτος. Η συνέχεια ήταν ένας αγώνας που είχε ως στόχο αφενός μεν την πρώτη θέση αλλά και (ίσως ένα Παγκύπριο ρεκόρ που είναι 5.56). Μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια στο 5.52 (ύψος που πέρασε ο Φιλιππίδης), Ο Στυλιανού άφησε το 5.52 και πήγε στο 5.60 (στοχεύοντας αφενός μεν να περάσει μπροστά, εφόσον το περάσει, αφετέρου δε στην κατάρριψη του Παγκύπριου ρεκόρ. Η αλλαγή του κονταριού σε αυτό το σημείο  δεν βοήθησε, (πήρε το πιο σκληρό κοντάρι που διέθετε - μας το δάνεισε ο Δημήτρης Πατσουκάκης και ο προπονητής του Φώτης Στεφανή- τους οποίους και ευχαριστούμε). Ο Νίκανδρος έκανε δύο άκυρες στο 5.60 και έτσι έμεινε στη δεύτερη θέση (με 5.42). Νικητής και πάλι ο Κώστας Φιλιππίδης με 5.60. ....
Στη φωτογραφία αθλητές και συνοδοί που βρέθηκαν στην απονομή του άλματος επί κοντώ (Στυλιανού 2ος) στο ΟΑΚΑ. Στο βίντεο το 5.42 του Νίκανδρου Στυλιανού.


  ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ -ΓΛΑΣΚΩΒΗ- Ο ΝΙΚ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
23/07/2014

Από τη σελίδα:  www.stivoz.com

Στη Γλασκώβη διεξάγονται 23 Ιουλίου - 3 Αυγούστου οι 20οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες, με τα αγωνίσματα του στίβου να γίνονται στο Ηampden Park μεταξύ 27/7 - 2/8.
Περισσότερες πληροφορίες.
Η Κύπρος, θα εκπροσωπηθεί σε εννέα αθλήματα με 51 αθλητές/αθλήτριες, 30 Άνδρες και 21 Γυναίκες. Ο στίβος θα έχει τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση με 17 σύνολο, 9 άνδρες και 8 γυναίκες.
ΆΝΔΡΕΣ: .....


  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 9.7.14 - ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
10/07/2014

Σε ικανοποιητικά πλαίσια κυμάνθηκαν οι επιδόσεις των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο GrandPrixτου Άργους Ορεστικού. Ο Γιώργος Τριανταφύλλου που ήταν 2ος με 4.70 έδειξε ότι χρειάζεται ένα καλό αγώνα για να επαναλάβει τα άλματα του Μπακού (4.95) με το μεγάλο του κοντάρι. Επόμενος στόχος του Γιώργου Τριανταφύλλου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα (Π) της Λάρισας. Εκεί θα αγωνιστούν και οι Ρουσομάνης Αθανάσιος με τον Σολομωνίδη απόστολο που στοχεύουν να είναι στον τελικό του αγωνίσματος με μια επίδοση που να τους αντιπροσωπεύει… Το ευχάριστο του ταξιδιού είναι η επάνοδος του Θεοφάνη στο αγώνισμα ο οποίος πέρασε το 4.40. Η επίδοση δεν μας λέει τίποτε για τον Θεοφάνη, το ότι συμμετείχε και όλα έδειξαν ότι … επανέρχεται… αυτό μετράει. Σίγουρα για το Πανελλήνιο (Α/Γ) που θα γίνει στις 19-20 Ιουλίου στην Αθήνα θα είναι πολύ καλύτερος. Τον αγώνα κέρδισε ο Μάκης Τζήλιος με 4.90 ενώ πολύ καλός ήταν και ο Θωμάς Γάτσιος που έκανε ρεκόρ με 4.70. Να σημειώσουμε ότι οι δύο παραπάνω αθλητές ήταν χωρίς τους προπονητές τους! Αφού οι επικοντιστές αποδίδουν καλύτερα χωρίς τους προπονητές τους, ο ένας βοηθάει τον άλλον, λέμε να δοκιμάσουμε το "σύστημα" και στους Πανελλήνιους (Π/Κ) δεν θα είμαστε μαζί τους. Μέ βάση τα στατιστικά στοιχεία ... πρέπει να περιμένουμε ρεκόρ από τους αθλητές και αθλήτριές μας. (Βέβαια οι επικοντιστές μας δεν θα είναι "ορφανά", αφού την καθοδήγησή τους την έχει αναλάβει ένας -πολλά υποσχόμενος Coach στο επί κοντώ-, ο κ. Κοσμάς Χατζιόπουλος. Κύριε Κοσμά, αν οι "φλώροι" και πάλι κάνουν ρεκόρ μαζί σας!!! θα τους συνοδεύετε σε κάθε αγώνα, εγώ θα είμαι "assistant Coach". 
Ο Γιώργος Μπουλγκουρίδης  που αγωνίστηκε στο Μήκος επέτυχε 7.02 που είναι μια ικανοποιητική επίδοση για τις παρούσες συνθήκες.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


  ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΗΚΕ ΤΟ «ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ»
06/07/2014

Με την καταπληκτική ομάδα Βιντεοσκόπησης διαφόρων αθλητικών θεμάτων, που την αποτελούν καθηγητές Φυσικής Αγωγής  που διδάσκουν στα ΤΕΦΑΑ των Αθηνών (Θεοδώρου Απόστολος) και της Θεσσαλονίκης (Πανουτσακόπουλος Βασίλειος) με τη συνεργασία των Καθηγητών του ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ, κ.κ. Κόλλια Ηρακλή και Παπαϊακώβου Γεωργίου, το πρόγραμμα εκμάθησης του άλματος επί κοντώ σε παιγνιώδη μορφή «το παίζω επί κοντώ» είναι πλέον προσιτό σε όλους. Ήσαν πολλοί εκείνοι οι συνάδελφοι προπονητές του επί κοντώ ή καθηγητές Φυσικής Αγωγής στα σχολεία οι οποίοι άκουσαν και διάβασαν για το «Παίζω επί κοντώ» αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί να δουν την όλη προπονητική μεθοδολογία της διδασκαλίας του αγωνίσματος. Τώρα (όταν σε λίγο κυκλοφορήσει το βίντεο) ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί και να δει τον τρόπο μύησης των παιδιών στο ενδιαφέρον αυτό αγώνισμα.

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, εκτός από τους προαναφερόμενους συναδέλφους, τους συναδέλφους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που βοήθησαν, ιδιαίτερα τους μικρούς μας αθλητές που κατακαλόκαιρο διέκοψαν τις διακοπές τους και ήρθαν να μας παρουσιάσουν το «παίζω επί κοντώ». Η ομορφιά των αγοριών και κοριτσιών καλύπτει τα οποιαδήποτε μικροπροβλήματα παρουσιάζονται στη διδασκαλία ενός από τα πλέον  τεχνικά αγωνίσματα του στίβου. Η παρουσία του προέδρου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιου στη Βιντεοσκόπηση έδωσε στην εκδήλωση ιδιαίτερη λαμπρότητα.
 


  ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ… «ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ»!
04/07/2014

Οι μικροί μας αθλητές έχει καιρό που ξεχύθηκαν στις παραλίες. Οι μεγαλύτεροι αθλητές των ακαδημιών συνέχισαν τις προπονήσεις τους μέχρι τέλος Ιουνίου. Χθες πραγματοποιήθηκε και η τελευταία εκδήλωση- βιντεοσκόπηση της διδασκαλίας του Άλματος επί κοντώ με το πρόγραμμα «Παίζω επί κοντώ» και το «Σπαστό κοντάρι», στην οποία συμμετείχαν παιδιά των ακαδημιών. Έτσι από χθες ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις για όλα τα τμήματα των ακαδημιών και οι αθλητές είναι ελεύθεροι να ξεκουραστούν και να προπονηθούν στα… μακροβούτια! 


  Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ -ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
03/07/2014

Με τη συμμετοχή αθλητών, αθλητριών, προπονητών αλλά και γονέων η εξόρμησή μας στο καταπληκτικό Λιτόχωρο ήταν παραπάνω από ικανοποιητική. Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν έναν αγώνα περισσότερο και να προετοιμαστούν για τα πανελλήνια πρωταθλήματα που ακολουθούν. Στα αποτελέσματα μπορείτε να δείτε τις επιδόσεις των αθλητών μας που μερικοί αγωνίστηκαν σε διαφορετικά αγωνίσματα από αυτά που ειδικεύονται και μάλιστα τα κατάφεραν πολύ καλά. Η διαρκής αναζήτηση των ξεχωριστών ικανοτήτων τουλάχιστον στις μικρές ηλικίες είναι ένας από τους στόχους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Οι αθλητές μας δοκιμάζουν όλα τα «συγγενή» αγωνίσματα  τα οποία σχετίζονται με τις φυσικές ικανότητες τις οποίες ανιχνεύουμε στο κάθε παιδί. Η φωτογραφία στο στάδιο του Λιτοχώρου με φόντο τον ΟΛΥΜΠΟ.  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


  ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (1997)
30/06/2014

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε/Ν που έγινε στις Σέρρες 28-29/6/14 αγωνίστηκαν 5 αθλητές. Όλοι οι αθλητές ανήκουν στην κατηγορία των (Π/Κ,  1997-1998)  και η συμμετοχή τους αποσκοπούσε στην απόκτηση εμπειριών για το πρωτάθλημα των Π/Κ που θα γίνει σε 15 ημέρες. Το ευχάριστο είναι ότι σε κάθε αγώνα των αθλητών μας έρχονται και οι γονείς των παιδιών που το συνδυάζουν με διακοπές και οι αγώνες πλέον έχουν γίνει σημείο αναφοράς για όλους, αθλητές, προπονητές γονείς και φίλους. Συντονιστές των γονέων ο κ. Τριανταφύλλου με τον κ. Σολομωνίδη , που βοηθούν σε όλους τους τομείς.  Ρυθμίζουν τα διαδικαστικά ακόμη και  τα ξενοδοχεία των γονέων. Κύριοι Σας ευχαριστούμε για την «προσφορά σας» σε όλους τους  τομείς ...
Ο Γιώργος Τριανταφύλλου και πάλι ήταν από τους πρωταγωνιστές του άλματος επί κοντώ, όπου με 4.70 τελικά πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Μετά το 4.70 πήγε κατευθείαν στο 4.90 όπου ...

Τα άλματα των Τριανταφύλλου Γ στο 4.90 και Σολομωνίδη Απ. στο 3.80 που τελικά ... χάθηκαν!


  ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ;
26/06/2014

Κύριε Σεβαστή (κ. Γενικέ Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ) ακόμη δεν έχουμε απάντηση στις  ερωτήσεις που υποβάλλαμε εγγράφως. Γιατί;
Δεν γνωρίζετε τις απαντήσεις ή ασχολείστε με άλλα πιο σοβαρά; Εάν συμβαίνει το πρώτο, γιατί ως επίσημος φορέας δεν ζητάτε τη γνώμη των Κριτών Στίβου; Για τους γνώστες των κανονισμών, όπως είναι οι κ.κ. κριτές Στίβου, είναι θέμα 5 λεπτών οι απαντήσεις.
Δυστυχώς, όσο δεν απαντάτε σε ερωτήσεις που ενδιαφέρουν άμεσα όλους τους αθλητές και προπονητές του Στίβου, εμείς θα επιμένουμε και εσείς θα χάνετε. Θα χάνετε σε αξιοπιστία, σε συνεργασία, σε εκτίμηση, σε κύρος και σε υπευθυνότητα, προσόντα που η θέση σας τα απαιτεί.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι δύσκολα τα παρατάμε όταν οι υπεύθυνοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Μέσα στα καθήκοντά σας είναι να απαντάτε και σε έγγραφα, τα οποία αποστέλλονται επισήμως για να βοηθήσουν στην επίλυση των διαφωνιών στην ερμηνεία των κανονισμών, με κάθε καλή διάθεση. Θα περιμένω την απάντησή σας ή την απάντηση του αρμοδίου οργάνου (ΚΡΙΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ), στο οποίο θα προωθήσετε τα ερωτήματά μου. 
Παρακαλώ κάποιον από τους κ.κ. κριτές της Αθήνας, να μου στείλει τη διεύθυνση (e-mail) της ομοσπονδίας των κριτών για να αποσταλεί και σε αυτούς το συγκεκριμένο έγγραφο. Πράγματι στους κριτές δεν στάλθηκε ξεχωριστό έγγραφο.
Όσο για τους κριτές της Θεσσαλονίκης  (ΣΕΚΣΘ), δεν απαντούν στο έγγραφο γιατί (σύμφωνα με τον κ. Γ.Γ του Συνδέσμου)  «δεν είναι ο επίσημος φορέας»!!! Τότε τι ρόλο παίζουν οι κριτές του ΣΕΚΣΘ, αν δεν μπορούν να απαντήσουν σε μία ερώτηση που έχει σχέση με την ερμηνεία των κανονισμών; Όταν συμμετέχουν ως κριτές σε αγώνες πώς αποφαίνονται αν κάποιο άλμα είναι έγκυρο ή άκυρο; Μήπως ρωτούν την Αθήνα και μετά αποφασίζουν;   Έλεος!
Συνταξιούχοι είμαστε, χρόνο έχουμε, δεν τα παρατάμε ..... Θα περιμένουμε...


  Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 1ος ΜΕ 5.45 ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
22/06/2014
Ο Νίκανδρος Στυλιανού Κύπριος αθλητής και αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης  αγωνιζόμενος με την Εθνική ομάδα της Κύπρου κατέλαβε την πρώτη θέση με επίδοση 5.45. Αγωνιζόμενος στο European Athletics Team Championships Third League, που έγινε εχθές και σήμερα (22-6-14) στην Τιφλίδα της Γεωργίας έκανε το καλύτερο. Όχι μόνον πρόσφερε στην πατρίδα του, την Κύπρο, την πρώτη θέση στο άλμα επί κοντώ αλλά επιβεβαίωσε την αναφορά μας ότι είναι έτοιμος για ένα νέο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ Κύπρου. Συγχαρητήρια τόσο στον Νίκανδρο όσο και στον προπονητή του στην Κύπρο κ. Αποστολίδη Γεώργιο.

  ΤΑ ΕΙΧΕ "ΟΛΑ" Η ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ
22/06/2014

Όταν ανακοινώσαμε την «ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΒΟΛΤΑ» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είχαμε ως στόχο,με τα ποδήλατα, να γνωρίσουμε από κοντά τη Νέα Παραλία, τους θεματικούς της κήπους, να περιπλανηθούμε στο Λευκό Πύργο και να καταλήξουμε κοντά στο άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου για ένα «πρόχειρο» πικ-νικ στο γρασίδι.
Το πρόγραμμα τηρήθηκε κατά γράμμα, τα πάντα κύλισαν ρολόι! με μία μόνο διαφορά.  Μεσολάβησαν τόσα πολλά και όμορφα συμβάντα, τόσες πρωτόγνωρες εμπειρίες για τα παιδιά αλλά και τους γονείς (γενικά τους μεγάλους),  που -χωρίς ίχνος υπερβολής- θα λέγαμε ότι οι προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ. που πρωτοστάτησαν και σε αυτή την εκδήλωση και πάλι «έγραψαν». Μια τόσο οργανωμένη και άρτια εκδήλωση μόνο με το μεράκι και την απύθμενη διάθεση για προσφορά της «παρέας» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα μπορούσε να γίνει.
ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ σε όσους είχαν την ιδέα αλλά και σε όσους κοπίασαν για να υλοποιηθεί η ιδέα με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστούμε όλους όσους κοπίασαν για να περάσουμε όλοι μας υπέροχα αλλά και όσους ομόρφυναν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ευχαριστούμε τους φίλους των φίλων, που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Ένα μεγάλο εύγε και στους γονείς που ανέβηκαν στα ποδήλατα ή περπάτησαν μαζί με τα παιδιά τους, έπαιξαν και γέλασαν μαζί τους. Για τη δική μας φιλοσοφία αυτές οι Πατερο-ώρες και Μητερο-ώρες που «ξοδεύονται» μαζί με τα παιδιά και για τα παιδιά είναι … ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ.
Δεκάδες φωτογραφίες περάστηκαν από τους «φωτογράφους» στο fb. Στη σελίδα μας θα περάσουμε μόνο δύο τρείς αντιπροσωπευτικές (ποιες να πρωτο-διαλέξουμε)!


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ & [Α,Β,Γ,Δ, Ε] "ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ  2013 & 2014

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ


ΧΟΡΗΓΟΙ 2014

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ