Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 10. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΒΟΥ
2012-2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ (42)  09-2-2015

ΑΙΤΗΣΗ

ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης.  Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό. Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.  Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος  
Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη


Το Διοικητικό Συμβούλιο 2015-2017

Από αριστερά:
Μουρουδέλης Σ., Σολομωνίδης Β., Παπαδόπουλος Α., Τριανταφύλλου Ε., Καρματζόγλου Σ., Μανιού-Καψαμπέλη Αικ., Θεοφανίδης Θ, Κούτρας Ι, Πολίτης Μ., Γκιώσης Β.  ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ
04/10/2015

Σε συνεννόηση με τον διευθυντή του Σταδίου κ. Πέτρο Πετρίδη, την Τρίτη το πρωί θα μπει σκούπα στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ. Όμως η σκούπα δεν αρκεί για να καθαρίσει η αίθουσα. Όσες φορές αναφερθήκαμε σε ξαράχνιασμα και ξεσκόνισμα, πήραμε τη δικαιολογημένη απάντηση του διευθυντή «δεν έχω προσωπικό».
Έχοντας να διαλέξουμε μεταξύ του «δεν κάνουμε τίποτε»  και γυμναζόμαστε μέσα στις αράχνες και τις σκόνες,  και του «βάζουμε ένα χεράκι» και στην καθαριότητα, προτιμούμε το δεύτερο.
Εκτός από το ότι, όσοι χρησιμοποιούν την αίθουσα θα βρίσκονται σε ένα «καθαρό και υγιεινό περιβάλλον», θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά μας και προς την πλευρά της καθαριότητας των χώρων που χρησιμοποιούν. Σκοπός μας είναι  να μάθουν τα παιδιά μας να σέβονται και να φροντίζουν τους δημόσιους χώρους όπως και το σπίτι τους….
Έχουμε στο μυαλό μας και το παράδειγμα της Ιαπωνίας. http://fresheducation.gr/?p=6502
Εκεί βέβαια είναι Ιαπωνία, με άλλη φιλοσοφία και άλλα πιστεύω …
Όμως, επειδή όλοι δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις, ίσως κάποιοι γονείς να μη συμφωνούν με τη δική μας φιλοσοφία, γιαυτό και ...


  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ» ΣΕΡΡΕΣ
03/10/2015

ΣΕΡΡΕΣ "ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ"  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


  ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΒΟΛΤΑΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
03/10/2015

Στην παιδική χαρά της παραλίας (δίπλα από το Ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς»), ανακαλύψαμε παιχνίδια που έχουν σπάσει και είναι επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών. (Τις διπλανές φωτογραφίες που δείχνουν τα σπασμένα «ελατήρια» μαζί με το ανάλογο έγγραφο, θα τις κοινοποιήσουμε και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο της Θεσσαλονίκης). Εκείνο που κάναμε ήταν να γράχουμε με "tape" ΟΧΙ ΕΔΩ. Δυστυχώς τα παιδιά δεν το προσέχουν και ... μακάρι να μη συμβεί τίποτε μέχρι να το φροντίσει η αρμόδια αντιδημαρχία του Δήμου.
Δεν θα μείνουμε εκεί θα επισκεφτούμε ξανά το σπασμένο παιχνίδι (μετά από λίγες ημέρες), για να σιγουρευτούμε ότι η επισκευάστηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες και δεν αποτελεί κίνδυνο για τα παιδιά που πηγαίνουν στην απιδική χαρά για να παίξουν.


  «ΑΙΣΘΗΤΗ» Η ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
03/10/2015

Θα περάσουμε αρκετές φωτογραφίες από την ποδηλατοβόλτα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Το σύνολο των φωτογραφιών θα το περάσουμε στο (fb) γιατί είναι πολύ πιο εύκολο.
Το κίνητρό μας για τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών είναι πολλαπλό.

 • Θέλουμε να αναδείξουμε την υπέροχη παραλία της Θεσσαλονίκης  και να δείξουμε ακόμη και στους συμπολίτες μας τι χάνουν που δεν την επισκέπτονται.
 • Να δώσουμε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κρατήσουν όποιες φωτογραφίες θέλουν για να θυμούνται το υπέροχο αυτό απόγευμα.
 • Να τονίσουμε το κοινωνικό έργο της ποδηλατο-βόλτας, (θα αναφερθούμε συγκεκριμένα σε άλλο άρθρο).
 • Να τονίσουμε ότι στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ έχουμε ξεπεράσει πλέον τη λέξη «επιτυχία» για τις εκδηλώσεις μας,  γιαυτό και τολμούμε. Το αν θα χαρακτηριστεί η οποιαδήποτε εκδήλωσή μας, πετυχημένη ή όχι, δεν μας αγγίζει καθόλου. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε για να το χαρούμε πρώτα εμείς και στη συνέχεια και όσοι συμμετέχουν στην εκδήλωση. Ευτυχώς αυτό το πετυχαίνουμε σχεδόν πάντα γιατί ποτέ δεν οργανώνουμε κάτι στο πόδι, πάντα υπάρχει μέριμνα και πολύ προετοιμασία. Στόχος μας να περνούμε όλοι καλά και να χαιρόμαστε τις ομορφιές, που βρίσκονται δίπλα μας και ίσως ποτέ δεν τις προσέξαμε.

Χαρείτε την παραλία της Θεσσαλονίκης ακολουθώντας τη διαδρομή της ποδηλατο-βόλτας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες. (Παιδική χαρά, πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, ομπρέλες και σιντριβάνια της παραλίας, ο Μέγας Αλέξανδρος και πικ-νικ με παιχνίδι στο γρασίδι.


  ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
02/10/2015

Και ενώ είναι 1:31 και ετοιμάζεσαι να πας για ύπνο, τσουπ οι φωτογραφίες με ε-μαιλ από τις βραβεύσεις των Ακαδημιών. Και  σας ρωτάω .
Ποιος θα μπορούσε να πάει για ύπνο και να αγνοήσει αυτές τις χαρούμενες φάτσες που ξετρελάθηκαν από τα δωράκια των προπονητριών τους;
Κυρίες των Ακαδημιών του Ας ΡΗΓΑΣ, κ.κ. Ελένη, Χριστίνα, Νικολέττα, Σοφία  σας ευχαριστούμε που είστε … «αυτές που είστε». Έτσι σας φανταζόμασταν, έτσι σας θέλουμε, έτσι να μείνετε, μόνο… κανένα δωράκι και για μας μήπως περίσεψε;
Παρακάτω βλέπετε τις φωτογραφίες από τις βραβεύσεις των νικητών στο «POINT SYSTEM» και τις «ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ»,  των 4 γκρουπ των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Τις απονομές έκανε ο Έφορος του Τμήματος Στίβου κ. Καρματζόγλου Σταύρος μετά της συζύγου του κ. Νάνσυ, που από τώρα κουβαλάνε και το 2ο γιό τους Αναστάση (είναι μηνών το παιδί)  στο Στάδιο, για να συνηθίζει στο κλίμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ!  Στην τελευταία φωτογραφία η «φωτογράφος» και συντονίστρια των Ακαδημιών κ. Σοφία. Με τέτοιο καπετάνιο οι Ακαδημίες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  "πλέουν υποδειγματικά".


  ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7.10.15
02/10/2015

Ο Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ανακοινώνει ότι: Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015, στο Καυτανζόγλειο στάδιο, θα πραγματοποιηθούν:
19:15    ΑΓΙΑΣΜΟΣ για την νέα αγωνιστική περίοδο, αίθουσα  «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ».
19:45    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  γονέων & κηδεμόνων  των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, με στόχο την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου. (1ος όροφος κτηρίου Διοίκησης).
Παρακαλούνται τα Ενεργά μέλη, οι γονείς & οι κηδεμόνες των αθλητών, καθώς και οι φίλοι του συλλόγου, να ΤΙΜΗΣΟΥΝ τις εκδηλώσεις μας,  με την παρουσία τους.
Η συγκέντρωσητων παιδιών θα γίνει στις (19:00), στην είσοδο του κτηρίου (Κ-3).
Η προπόνησηθα γίνει κανονικά μετά τον Αγιασμό.


  ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ «POINT SYSTEM» ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
01/10/2015

Οι «μηχανές» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μπήκαν σε λειτουργία. Χωρίς ακόμη να κοπάσει η καθημερινή προσέλευση των νέων παιδιών στο σύλλογο, τα γκρουπάκια των Ακαδημιών άρχισαν να λειτουργούν ρολόι. Μπορεί τα αποτελέσματα για τον πρώτο μήνα, ειδικότερα στις παρουσίες, να μην είναι ολόσωστα, αφού κάποια παιδιά ήρθαν στο σύλλογο τις τελευταίες ημέρες, όμως "το σύστημα αξιολόγησης" το ”Point System” άρχισε να λειτουργεί.
Στο ”Point System” η κάθε ξεχωριστή πράξη στην προπόνηση, επαινείται και αξιολογείται. Τα «αυτοκολλητάκια» (μονάδες αξιολόγησης επαινετών πράξεων), δίνουν και παίρνουν.
Στους παραπάνω πίνακες θα βρείτε τα ονόματα των νικητών τόσο στις “ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ” όσο και στο «POINT SYSTEM”,  για τα τέσσερα γκρουπ των ακαδημιών (των κ.κ. Ελένης, Χριστίνας, Νικολέττας και Σοφίας).
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που προσέχουν τις κυρίες τους και προσπαθούν για το καλύτερο. Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τους νικητές των τεσσάρων γκρουπ.
Οι απονομές των βραβείων (θα δοθούν δωράκια στους 3 πρώτους νικητές σε κάθε γκρουπ), θα γίνουν από τις προπονήτριες στην αυριανή προπόνηση.
Τις φωτογραφίες από τις απονομές θα τις χαρείτε το Σάββατο.


  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ Δ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (1962-69) 4.10.15
27/09/2015

Πιστοί στο «καθήκον», (να συντονίσουμε τη συνάντηση των συμμαθητών -ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ 1969- του Δ  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ), επανερχόμαστε.
Η νέα νας συνάντηση θα γίνει: Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το μεσημέρι (13:00), στα «ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ» στο Πανόραμα. (Καλό φαγητό, δέντρα , δροσιά, άνεση μέσα-έξω). Τηλ. 2310346761, κιν. 6944663525. Αγαπητοί μου φίλοι, σηκώστε τα τηλέφωνά σας και ενημερώστε τους συμμαθητές μας, κυρίως όσους βρίσκονται μακριά, για να προλάβουν να τακτοποιήσουν τις δουλειές τους.

ΠΩΣ ΦΤΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ «ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ»; (περίπου 10 χιλ από το κέντρο).

Παίρνω το  δρόμο για το ΠΑΝΟΡΑΜΑ.
Φτάνω στο Πανόραμα, το Ξενοδοχείο ΝΕΦΕΛΗ αριστερά μου (βλέπετε χάρτη).
Συνεχίζω στον κεντρικό δρόμο, χωρίς να στρίψω πουθενά, μέχρι να βγω από το Πανόραμα, (να βγω από τα σπίτια).
Μετά από δύο στροφές υπάρχει ταμπέλα (στα δεξιά) ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ.
Προσοχή! Στα 200μ. μετά την ταμπέλα, πρέπει να αφήσω τον Κεντρικό δρόμο και να στρίψω ΔΕΞΙΑ, σε ένα στενό δρόμο (έχει στη γωνία ταμπέλα ΠΡΟΣ ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ αλλά δεν φαίνεται καλά).  Ακολουθώ το στενό δρόμο -με προσοχή- και  κάπου στα 300 μ. βρίσκω ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ.

Αν κάποιος φίλος έρθει με το τραίνο (Στράτο! ή…)  ας πάρει ένα τηλ. σε κάποιον από εμάς, τους «ντόπιους» (αρχίζοντας από εμένα), για να πάμε μαζί στο πανόραμα.
Άντε γεια!  Δε βλέπω την ώρα να περάσει και αυτή η βδομάδα και να μας βρει όλους γερούς και δυνατούς στα ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ.


  ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ «ΚΟΝΤΑ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
22/09/2015

Για τη διευκόλυνση των φίλων του στίβου, που ενδιαφέρονται για τους αγώνες στίβου στις γύρο από τη Θεσσαλονίκη περιοχές, θα κρατούμε αυτό το άρθρο στη σελίδα (ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ). Σε αυτό θα βρίσκετε όλες τις Προκηρύξεις που θα μας στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι, με χρονολογική σειρά διαξαγωγής των αγώνων.

ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ "ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ" ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΒΕΛΒΕΝΤΟ «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΑ»  26.9.15  Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ !

ΔΡΑΜΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» 26.9.15  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ Ζορμπάς Σ.

ΣΕΡΡΕΣ «ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ» 3.10.15 Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΝΑΟΥΣΑ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΕΙΑ» 4.10.15 (Νέα ΗμερομηνίαΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ» 10.10.15 Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΜΥΚΟΝΟΣ «ΔΗΛΕΙΑ 15» 10.10.15 Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ν. ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΧΑΛΙΚΙΔΙΚΗ 17.10.15 Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΜΦΙΠΟΛΗ «ΒΡΑΣΙΔΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» 25.10.15 Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΦΛΩΡΙΝΑ «ΛΥΓΚΙΣΤΕΙΑ» 25.10.15  Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Όποιος, σύλλογος ή Φορέας, διοργανώνει αγώνες (που να έχουν σχέση με το Στίβο) δεν έχει παρά να μας στείλει την προκήρυξη και εμείς θα την κοινοποιήσουμε. Μην περιμένετε να ψάξουμε την προκήρυξή σας, αν θέλετε να την κοινοποιήσουμε, τουλάχιστον στείλτε την μας. Ούτε είμαστε, ούτε και θέλουμε να το "παίξουμε" δημοσιογράφοι.


  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΩΝ (11) ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
20/09/2015

Σας κοινοποιούμε το πρόγραμμα που θα ισχύσει από 21 μέχρι και τέλος Σεπτεμβρίου. Σας πληροφορούμε ότι ο σύλλογος ετοιμάζει και 11ο προπονητή, για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου. Το δυνατό χαρτί του συλλόγου είναι τα ολιγομελή γκρουπ, γιαυτό και γίναμε 11 προπονητές!  (Η φωτογραφία από την περυσινή σύνθεση)!
Από την άλλη,  έχοντας επαφή με το ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ  για πάνω από 30 χρόνια (Παπαϊακώβου και Κατσίκας) όταν χρειάζεται να έρθει στην παρέα μας και άλλος συνάδελφος … έρχεται «καρατσεκαρισμένος».
Για τη νέα μας συνάδελφο, που είναι η κ. Στέλλα Καφφέ (Καθ. Φυσ. Αγωγής, με ειδικότητα Στίβος),  θα σας πούμε στο τέλος του μηνός, όταν και θα οριστικοποιηθεί «το πάντρεμα». Μέχρι τότε βολευτείτε μόνο με το όνομα της Συναδέλφου.
Όταν θα  ολοκληρωθούν οι εγγραφές των ΝΕΩΝ αθλητών (που ήρθαν στο σύλλογο για πρώτη φορά) αλλά και των παλαιών αθλητών (που συνεχίζουν από πέρυσι),  τότε θα οριστικοποιηθεί και το πρόγραμμα λειτουργίας του συλλόγου.
Στη συνέχεια ο  κάθε προπονητής (το κάθε γκρουπ), θα λειτουργεί με «ενδο-συνεννόηση» με τους αθλητές του.
Συντονιστής των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, (παιδιά γεννημένα το 2005 μέχρι και το 2010) είναι η κ. Γκοτζαμάνη Σοφία.
Συντονιστής των Προ-Αγωνιστικών γκρουπ , είναι ο κ. Χατζιόπουλος Κοσμάς.
Συντονιστής των Αγωνιστικών Τμημάτων είναι ο κ. Παπαιακώβου Γεώργιος.
Παρακαλούνται οι γονείς να απευθύνονται στους κ.κ. συντονιστές για το οποιοδήποτε πρόβλημα προς επίλυση, πριν απευθυνθούν στους Εφόρους των Τμημάτων που είναι:
ΕΦΟΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ο κ. Πολίτης Μαυρίκιος, ΕΦΟΡΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ο κ. Σολομωνίδης Βλαδίμηρος και ΕΦΟΡΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ο κ. Σταύρος Καρματζόγλου.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου) θα το βρείτε ΕΔΩ.


  ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
16/09/2015

Με στόχο να έχουμε οργανωθεί και να κατευθύνουμε, τα νέα κυρίως παιδιά, στα ανάλογα γκρουπ ο σύλλογος ζητάει τη βοήθεια των γονέων.
Οι γονείς στην οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κάνουν τη διαφορά. Όλοι μαζί φροντίζουμε για το καλό των παιδιών «μας». Μέχρι και για τις συνθήκες προπόνησης φροντίζουν οι γονείς σε συνεργασία με το σύλλογο. Στη φωτογραφία ο κ. Δούναβης φροντίζει τα λουλούδια που ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ έφερε και διατηρεί στην αίθουσα Κ. Χειμωνίδης. κ. Δούναβη, σας Ευχαριστούμε.

1) Τα νέα παιδιά που ακόμη προσέρχονται με μεγάλη συχνότητα, δικαιούνται 1-2 προπονήσεις χωρίς καμία δέσμευση. Τα παιδιά έρχονται -δοκιμαστικά 1-2  προπονήσεις, για να δουν (παιδιά και γονείς) αν τους αρέσει το κλίμα του συλλόγου.
2) Εφόσον σας αρέσει το «κλίμα», θα πρέπει στη συνέχεια να κάνετε εγγραφή.
3) Σήμερα και την Παρασκευή, όσα παιδιά έρχονται από την προηγούμενη εβδομάδα, θα πρέπει να κάνουν εγγραφή, να πληρώσουν συνδρομή (λεπτομέρειες ΕΔΩ) και πάρουν το μπλουζάκι του συλλόγου (δωρεάν).
4) Τα παιδιά κυρίως των Ακαδημιών έχουν φτάσει σε αριθμό αρκετά μεγάλο.
Είμαστε 10 προπονητές και ίσως θα χρειαστούμε και 11ος! (Αυτό είναι ένα από τα δυνατά σημεία του συλλόγου. Ο κάθε προπονητής έχει ελεγχόμενο αριθμό παιδιών).
Για να ξέρει ο σύλλογος εάν χρειάζεται και ο 11ος προπονητής, θα πρέπει να στηρίζεται σε πραγματικά νούμερα (παιδιά που έκαναν εγγραφή και θα συνεχίσουν) και όχι σε νούμερα πλασματικά.
Γιαυτό από σήμερα θα γίνεται έλεγχος και παιδιά που έρχονται πάνω από τρεις φορές θα πρέπει να έχουν κάνει εγγραφή για να μπουν στα γκρουπ. Βοηθήστε μας για να οριστικοποιήσουμε το πρόγραμμα όσο γίνεται πιο γρήγορα και να σας το κοινοποιήσουμε για να τακτοποιήσετε και εσείς το πρόγραμμα των παιδιών αλλά και το δικό σας.


  ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ - ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΥΛΛΟΓΟ;
09/09/2015

Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν είναι ούτε επιχείρηση ούτε κερδοσκοπικός οργανισμός. Ακολουθώντας αυτή τη φιλοσοφία (και με ερέθισμα το τηλεφώνημα ενός γονιού, που θέλει να φέρει το παιδί του στο σύλλογό μας) αποφασίσαμε να ενημερώσουμε -πρώτα τους δικούς μας γονείς- και στη συνέχεια όλους όσους ενδιαφέρονται.
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΗ
1. Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ. Για να δικαιούται ένα παιδί να αγωνίζεται σε επίσημους αγώνες της Ομοσπονδίας θα πρέπει να έχει συμπληρώσει τα 9 έτη και να κάνει αίτηση, μέσω κάποιου συλλόγου, στον ΣΕΓΑΣ για έκδοση Δελτίο Αθλητή (περισσότερα θα δείτε στο σύνδεσμο, που θα περάσω στο τέλος του κειμένου, για να μην τα γράφω όλα).2. ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΔΕΛΤΙΟ;
Η μετακίνηση αθλητών σε «απρόσωπους συλλόγους» είναι πονεμένη ιστορία. Υπάρχουν κάποιοι «μεγάλοι» σύλλογοι, που επειδή έχουν πολλά τμήματα (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, βόλεϊ ….) δεν δίνουν εύκολα μεταγραφή ακόμη και σε νέους αθλητές του Στίβου. Επηρεασμένοι από τη φιλοσοφία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, νομίζουν ότι οι αθλητές που κάποτε υπέγραψαν ένα δελτίο είναι «κτήμα τους».  (Αυτός είναι και ο λόγος ...


  ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
29/08/2015

Τελευταίες οδηγίες για τους γονείς, που αφορούν στις Ακαδημίες στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Μπαμπά ή Μαμά! ΔΙΑΛΕΞΕ  ΜΟΛΥΒΙ (προετοιμάσου) και έλα ενημερωμένος/η  να σχεδιάσουμε μαζί το πρόγραμμα του παιδιού σου. Για να ξέρεις «πού πατάς», εάν θελήσεις να φέρεις τον μπόμπιρά σου στις Ακαδημίες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα απαντήσουμε σύντομα στις ερωτήσεις που αρχίζουν από : Ποιός, Πού, Πότε, Πώς, Γιατί.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
ΠΟΙΟΣ:
Παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν το Στίβο από 5 χρόνων (συμπληρωμένα) μέχρι και 11 χρόνων.
ΜΙΚΡΑ ΡΗΓΑΚΙΑ:  Τα παιδιά που είναι γεννημένα το (2008-2009-20010).
ΜΕΓΑΛΑ ΡΗΓΑΚΙΑ:  Όσα παιδιά είναι γεννημένα (2005-2006-2007).
Ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών που θα προσέλθουν,  ίσως αργότερα χωρίσουμε τα γκρουπ σε μικρότερες ...


  ΑΣ ΡΗΓΑΣ - ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
26/08/2015

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους». 
Ο σύλλογος για να λειτουργήσει θα πρέπει από κάπου να καλύπτει τα έξοδά του.   
Για το 2015 εκτός από τα λειτουργικά, τα αγωνιστικά,  αλλά και τα παντός είδους «διάφορα» έξοδα, για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του απασχολούσε 11 προπονητές. Για το 2015-16 ξεκινάει με 10 προπονητές, με διάθεση να απασχολήσουμε τους προπονητές μας και σε 2ο Κύκλο (αν χρειαστεί).
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το προπονητικό δυναμικό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για το 2015-16.
ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
Για όσους γονείς δεν έχουν καμία επαφή με τον Ελληνικό Αθλητισμό και τους ερασιτεχνικούς συλλόγους, και ίσως θα νομίζουν ότι ο αθλητισμός παραμένει «κοινωνικό αγαθό»! τους ενημερώνουμε ότι στην «πλάτη των γονέων» και των «φίλων», στηρίζεται η λειτουργία του κάθε συλλόγου αλλά και γενικότερα ο Ερασιτεχνικός Αθλητισμός.
Δεν είναι του παρόντος να σχολιάσουμε το γεγονός.
Απλά ενημερώνουμε τους γονείς, που θα θελήσουν να ενταχθούν στην «οικογένεια» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (την παρέα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) όπως συνηθίζουμε να την αποκαλούμε, για τις υποχρεώσεις τους αλλά και τα δικαιώματά τους.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ &

[Α,Β,Γ,Δ,Ε, ΣΤ] "ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ 

2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ


ΧΟΡΗΓΟΙ 2015