Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 10. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΒΟΥ
2012-2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ 2014

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης.  Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό. Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.  Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος   Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο 2013-2015
Από αριστερά: Σολομωνίδης Β., Τριανταφύλλου Ε., Μουρουδέλης Σ., Παπαδόπουλος Α. (Κατσάλης Τ. Επίτιμο μέλος), Κούτρας Ι, Μανιού Α, Θεοφανίδης Θ, Καρματζόγλου Σ, Ίλτσος Κ.  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - κ. ΜΑΡΙΑ & κ. ΣΟΦΙΑ
17/09/2014

ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΑΣ

Προχθές δοκιμάσαμε γλυκά φτιαγμένα από τα χεράκια της κ. Μαρίας μας, είχε τα γενέθλια της. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ. ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ. Στις φωτογραφίες το γκρουπ της κ. Μαρίας με τις κούκλες και τους παιδαράδες στην προχθεσινή και στη σημερινή προπόνηση.

ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΗΣ κ. ΣΟΦΙΑΣ

Σήμερα τα γλυκά και πάλι «έρρεαν» άφθονα, γιόρταζε η κ. Σοφία μας. Προπονητές, αθλητές, γονείς και φίλοι φρόντισαν να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στη σημερινή ημέρα. Στις φωτογραφίες: Η κ. Σοφία με τα «παιδιά της». Μέχρι και πρωταθλητές ρίψεων έφερε η κ. Σοφία για να φωτογραφηθούν με τα «παιδιά» της.  (Ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Τρέμο, τον Δισκοβόλο της Εθνικής μας Ομάδος που φωτογραφήθηκε με τα παιδιά μας).


  ΑΓΙΑΣΜΟΣ & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ «ΓΟΝΕΩΝ» ΔΕΥΤΕΡΑ 29.9.14
16/09/2014

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ, μετά από συνεννόηση με τον αρμόδιο ιερέα (πατέρα Βαρνάβα), ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:10 με 19:30 θα γίνει ο καθιερωμένος ΑΓΙΑΣΜΟΣ του συλλόγου. Στον Αγιασμό παρακαλούνται να παραβρίσκονται όλοι οι αθλητές, οι προπονητές καθώς και οι γονείς -«συνοδοί» των παιδιών. Η προπόνηση εκείνη την ημέρα να ρυθμιστεί ανάλογα (από τους προπονητές των μεγάλων σε ηλικία αθλητών) ώστε να είναι δυνατή η παρουσία των αθλητών στον Αγιασμό.
Μετά το τέλος του Αγιασμού, οι προπονητές και οι αθλητές φεύγουν από την αίθουσα και συνεχίζουν με την προγραμματισμένη προπόνησή τους.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
Οι γονείς-συνοδοί, συγκεντρώνονται (στις  19:45), στην αίθουσα που θα τους υποδείξουμε, για μια .....


  4η ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ - 5η ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και 6η ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ
15/09/2014

Την εξάδα των καλύτερων αθλητών με κριτήριο την προσφορά σε βαθμούς αξιολόγησης κλείνουν οι: 4η η Ανανιάδου-Κόκκοτα Ευφροσύνη,  5η η Κατερίνα  Ευσταθίου, και 6η η Δήμητρα  Σολομωνίδου.

4η ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ-ΚΟΚΚΟΤΑ (1999) ΔΡΟΜΟΙ.
Η Φρόσω μας βρίσκεται στο σύλλογο από τις 14-10-10. Έχοντας τον πατέρα της που ήταν αθλητής (και παραμένει ενεργός ως βετεράνος, Μπράβο Άκη), ξεκίνησε την επαφή της με το στάδιο από πολύ νωρίς. Πέρασε από όλα τα αγωνίσματα, ακόμη και από το άλμα επί κοντώ, αλλά την κέρδισαν οι δρόμοι στους οποίους τα καταφέρνει καλύτερα.
Το 2014
H Φρόσω, που λόγω εργασίας των γονέων δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο ωράριο των προπονητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, το 2014 προπονείται με την κ. Ολυμπία Πετσούδη σε ωράριο που βολεύει και τις δύο πλευρές.
Στο διασυλλογικό Π/Κ 15.4.14 έτρεξε τα 200 σε 27΄΄48 ήταν 3η.
Στο διασυλλογικό ΠΚ/Α έτρεξε τα 300μ. σε 44΄΄13 ήταν 3η
Στο Πανελλήνιο ΠΚ/Α (21-22.6.14) ήταν 1η στα 300μ. με χρόνο 43”77


  Η κ. ΜΑΝΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
15/09/2014

Μετά από 15 χρόνια, που βρίσκεται στα διοικητικά του συλλόγου (από την ίδρυση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ), με οργανωμένη προσπάθεια -κάμψαμε την άρνησή της- και από σήμερα πρόεδρος του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι η κ. Μανιού Αικατερίνη. Κυρία πρόεδρε, Σας ευχαριστούμε για την Τιμή που μας κάνατε ... Στη φωτογραφία (μερικά χρόνια πριν) Θεοφανίδης, Μανιού, Κατσάλης ... Μουρατίδης η παλιά φουρνιά των μελών του Δ.Σ. που με την προσθήκη του "φαντασικού" νέου αίματος ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ έφτασε σε σημείο να στέκει "ορθός και ασάλευτος" ...

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΨΟΓΑ
Είναι τόσο καλά οργανωμένος ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ που οι οποιεσδήποτε αλλαγές (αναγκαίες στο πέρασμα του χρόνου) μοιάζουν με μια πετυχημένη αλλαγή Της σκυτάλης στην 4Χ100. (Δίνω τη σκυτάλη, μέσα στη ζώνη αλλαγής, την κατάλληλη στιγμή και η κούρσα συνεχίζεται).  Έτσι απλά, ουσιαστικά και υπεύθυνα γίνονται οι αλλαγές στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Με την παραίτηση του κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιου (του προέδρου μας για 15 χρόνια) και εφόσον θα γίνονταν σε έκτακτο Δ.Σ. η αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου,  βρήκε την ευκαιρία και ο κ. Ίλτσος Κωνσταντίνος να μας υπενθυμίσει ένα παλιότερο αίτημά του. Έτσι …


  ΟΙ ΕΞΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟ 2014 - 2ος Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
14/09/2014

Ο Νίκανδρος Στυλιανού 1989 (άλμα επί κοντώ 5.52), είναι ο 2ος (σε βαθμούς αξιολόγησης για το σύλλογο)  αθλητής του 2014 με 173 βαθμούς. Ο Νίκανδρος που βρίσκεται στο σύλλογό μας από το 2009 ως φοιτητής του ΤΕΦΑΑ στο ΑΠΘ, λόγω του ότι ανήκει στην κατηγορία Ανδρών (Α), δεν έχει δικαίωμα να αγωνίζεται σε μικρότερες κατηγορίες.  Είναι φυσικό να μην έχει την ευκαιρία να συγκεντρώσει βαθμούς εκτός από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα (Α) και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα (Α)*.
*Με την ευκαιρία σας εξηγώ το σύστημα βαθμολογίας των «άνω των 23 ετών»:  Εδώ και μερικά χρόνια όσοι είναι άνω των 23 ετών μπορούν μεν να αγωνιστούν στα διασυλλογικά πρωταθλήματα των (Α),  που γίνονται σε 16 ομίλους σε όλη την Ελλάδα, αλλά δεν βαθμολογούνται! Από όλους τους άνω των 23 ετών αθλητές, θα βαθμολογηθούν στο τέλος της χρονιάς μόνον οι 16 καλύτεροι.  (Εκείνοι  που στην ετήσια λίστα του ΣΕΓΑΣ, οι επιδόσεις τους θα βρίσκονται στις 16 πρώτες θέσεις -μεταξύ των «άνω των 23 ετών»-  αθλητών).
Για το 2014 ο Νίκανδρος πέτυχε επίδοση 5.52 η οποία ...


  3η Η ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΚ-ΘΕΟΠ. 1999 ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ 3.00μ.
14/09/2014

Τρίτη στη σειρά μεταξύ των έξι καλύτερων αθλητών από πλευράς συνεισφοράς σε βαθμούς αξιολόγησης για το 2014 είναι  η ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ -ΘΕΟΠΟΥΛΑ (1999) ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ με ατομικό ρεκόρ 3.00 μ. και με 161 βαθμούς αξιολόγησης.
Η Μαρκέλλα που «με το ζόρι βλέπεται»! (εσείς τι λέτε, κρίνοντας από τη διπλανή φωτογραφία;) βρίσκεται στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ από το Σεπτέμβριο του 2012, με δελτίο από τις 08-11-12.
2013:  Το 2013 ουσιαστικά με την πρώτη χρονιά στο επί κοντώ κατάφερε αρχίζοντας από το 2.30 τον Ιανουάριο να φτάσει σε δύο μήνες στο ...


  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ - 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014
12/09/2014

Με τη γνωστή φιλική ατμόσφαιρα των Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κύλισε ακόμη ένα ευχάριστο βραδινό για τους συμμετέχοντες. Αισθητή η απουσία τριών μελών του Δ.Σ. αλλά όταν ήρθε η ώρα των γλυκών τους καλύψαμε … κανένα κομμάτι δεν πετάχτηκε.
Προηγήθηκε η ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το ρυθμό προσέλευσης νέων αθλητών στο σύλλογο. Ακολούθησαν τα συγκεκριμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, αντηλλάγησαν απόψεις, ελήφθησαν αποφάσεις και  δόθηκαν εντολές για την υλοποίηση των αποφάσεων.  
Χωρίς να χρειάζεται να τα μαθαίνετε και όλα… αποφασίστηκε:
1.  α)  ΑΓΙΑΣΜΟΣ:  Να γίνει Αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο με την παρουσία όλων των μελών «της οικογένειας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ» (Αθλητές, προπονητές, μέλη Δ.Σ., γονείς και κηδεμόνες των αθλητών καθώς και φίλοι του συλλόγου).  β) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ & ΣΥΝΟΔΩΝ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ.:  Μετά τον Αγιασμό, οι αθλητές φεύγουν για την προπόνησή τους και οι γονείς-συνοδοί παραμένουν στην αίθουσα για ενημέρωση εκ μέρους του Δ.Σ. και των ...


  ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ «ΤΑ ΑΧΩΝΕΥΤΑ»
11/09/2014

Με γοργό ρυθμό αυξάνεται καθημερινά η προσέλευση των νέων αλλά και των παλαιών αθλητών μας . Είναι φυσικό τα νέα παιδιά, κυρίως στις μικρές ηλικίες, να ψάχνονται και να προσπαθούν να προσαρμοστούν. Νέες εμπειρίες, νέοι προπονητές, νέοι συναθλητές .. τα πάντα τους είναι νέα και καινούρια.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ
Το πρώτο μας μέλημα είναι να περνούν καλά, να γνωριστούν μεταξύ τους και το κάθε παιδί να αποκτήσει τους «φίλους του». Το σημερινό τεστ είχε να κάνει με τα ονόματα των παιδιών. Το κάθε παιδί έπρεπε να μάθει τα ονόματα των συναθλητών του, που ήταν στο ίδιο γκρουπ. Υποσχεθήκαμε να περάσουμε τις φωτογραφίες των γκρουπ  που θα απαντούσαν σωστά στην ερώτηση «ποιος είναι αυτός;». Σωστά απάντησαν τα περισσότερα γκρουπ (τα παιδιά μαθαίνουν γρήγορα). Μερικοί που ήταν απρόσεχτοι και δεν απάντησαν σωστά πήραν το γκρουπ στο λαιμό τους και έτσι η φωτογραφία τους είναι μικρότερη!
ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
Για τους γονείς, παππούδες, θείους … με μια λέξη (τους συνοδούς) που φέρνουν τα μικρά παιδιά και


  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓ. - Ο «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ» ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2014
11/09/2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ 6 ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2014.
1ος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  2008-2014. 
Χωρίς Ιδιαίτερη βιασύνη, θα περάσουμε την αγωνιστική παρουσία των 6 καλύτερων αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, για να τους γνωρίσετε καλύτερα (με κριτήριο τη συνεισφορά τους στο σύλλογο σε βαθμούς αξιολόγησης). 

Πρωτοεμφανίστηκε στο ΑΣ ΡΗΓΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2008 και ήδη από τις 28-11-08 είχε δελτίο αθλητή (11 ετών). Πέρασε από όλα τα στάδια των Ακαδημιών, πέρασε από όλα τα αγωνίσματα και όταν ήρθε η ώρα να γνωρίσει και το άλμα επί κοντώ έδειξε ότι «η αιώρησή του» θα τον πάει ψηλά (Φώτο 1).
Αφού έκανε φίλους (Φώτο 2)  -ήταν υποχρεωτικό να κάνουν νέους φίλους στους διάφορους αγώνες-,  αφού είδε τα άλματα των μεγαλύτερων συναθλητών του και φωτογραφήθηκε μαζί τους : Πατσουκάκη (Φώτο 3), Στυλιανού και Μπέλο (Φώτο 4) όταν ακόμη ήταν «σπόρος»-, αφού έκανε τα λαθάκια του ...


  ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ - ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ 2014
09/09/2014

Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές του που αγωνίστηκαν στους διάφορους αξιολογούμενους αγώνες. (Διασυλλογικά πρωταθλήματα: ΠΠ/Β, ΠΠ/Α, Π/Κ, Α/Γ) και Πανελλήνια πρωταθλήματα: (ΠΠ/Α, Π/Κ, Ε/Ν, ΝΕΩΝ, Α/Γ)). Με έναν δικό μας υπολογισμό (όχι επίσημο) την αξιολόγηση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (συγκέντρωση βαθμών από τους αγώνες) μπορείτε να την δείτε στον παρακάτω πίνακα. ΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ  ΑΘΛΗΤΩΝ  ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2014.
ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΗ:  Με την ευκαιρία, τονίζουμε ότι για να δικαιούται ένα παιδί να αγωνίζεται σε επίσημους αγώνες θα πρέπει


  Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΔΕΥΤΕΡΑ -ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19:00
04/09/2014

Η αθρόα προσέλευση νέων αθλητών που θέλουν να γνωρίσουν τον Κλασικό Αθλητισμό «με τη Φιλοσοφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ» μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ψαγμένοι γονείς, ρωτώντας και διαβάζοντας, επιλέγουν τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ να εμπιστευτούν ό,τι πολυτιμότερο έχουν -το παιδί- τους. Η επιλογή αυτή μας Τιμάει αλλά και μας υποχρεώνει να βάλουμε τα δυνατά μας για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας. Είναι σίγουρο ότι όλοι οι συνάδελφοι προπονητές προσπαθούμε να βρούμε το «κουμπί» του κάθε ανταρτάκου που θα μας τον εμπιστευτείτε. Όμως αν μέσα στο σύνολο των παιδιών δεν καταφέρουμε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του κάθε ιδιαίτερου παιδιού, θέλουμε από τους γονείς να μας βοηθήσουν. Θέλουμε να μας πείτε δυο λόγια για το παιδί σας μέχρι να το γνωρίσουμε. Θέλουμε να το προσεγγίσουμε από την πλευρά που «ακούει το κάθε παιδί» αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν το γνωρίσουμε. Γιαυτό γονείς, βοηθήστε μας να πλησιάσουμε το κάθε παιδί μέχρι να βρούμε το κουμπί του. Μετά θα βαδίσουμε το δρόμο μας για την ομαλή ένταξη του παιδιού  στο γκρουπ . Σε όλη μας την πορεία -το κυριότερο είναι- ότι σας θέλουμε να είστε κοντά μας.
Η υποδοχή των νέων μας αθλητών (από 5 ετών συμπληρωμένα και πάνω)  γίνεται κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ -ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 19:00. Η συνάντηση γίνεται στο Κυλικείο του Καυτανζογλείου (υπάρχει ένα τραπέζι υποδοχής) καθημερινά από τις 18:50 μέχρι τις 19:10 που ξεκινούν τα γκρουπ για την προπόνηση. Παρακαλούνται οι γονείς που θέλουν να φέρουν το παιδί τους, κυρίως την πρώτη ημέρα να βρίσκονται πριν από τις 19:00 στο χώρο συνάντησης για την σχετική ενημέρωση. Τα παιδιά μπορούν να έρχονται με αθλητική περιβολή (σορτάκι, φανελάκι αθλητικό και αθλητικά παπούτσια ίσως και κάποια φόρμα μήπως και κρυώσει ο καιρός) από την πρώτη ημέρα. Η πρώτη γνωριμία γίνεται με την ένταξη του παιδιού στο ηλικιακό του γκρουπ - αργότερα ανάλογα και με τα στοιχεία του παιδιού γίνεται και η ένταξή του σε ομάδες αγωνισμάτων.


  «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΕΙΑ 2014»- ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ- 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
04/09/2014

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας, η ΓΕ ΝΑΟΥΣΑΣ προκηρύσσει τους ετήσιους Αγώνες Στίβου με την επωνυμία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΕΙΑ 2014» σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας. Οι αγώνες θα διεξαχθούντο ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ. Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  «ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ 2014»- ΣΤΑΔΙΟ ΣΕΡΡΩΝ - 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
04/09/2014

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σερρών σε συνεργασία με τον Μουσικογυμναστικό σύλλογο Ορφέα Σερρών,  προκηρύσσει  αγώνες στίβου με την επωνυμία «ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ 2014», οι οποίοι θα διεξαχθούν το Σάββατο  27 Σεπτεμβρίου 2014 (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  16:00) στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών. Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


  Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΑ «ΑΤΟΥ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
03/09/2014Στη σημερινή πρώτη επίσημη προπόνηση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ νοιώσαμε τη σιγουριά του «στέρεου και του καθάριου». Λόγω της απουσίας μας τις τελευταίες εβδομάδες μείναμε λίγο πίσω … αλλά ο Σύλλογος κύλισε άψογα με κεκτημένη ταχύτητα.
Προπονητές  και αθλητές ήσαν παρόντες και μάλιστα με «εμφανίσεις» που κάθε άλλο παρά απαρατήρητες πέρασαν. Στη σημερινή πρώτη προπόνηση τρία πράγματα ξεχώρισαν.
1) Η παρουσία των αθλητών της αγωνιστικής ομάδος ήταν ιδιαίτερα αισθητή. Από τον Νίκανδρο Στυλιανού (Βαλκανιονίκη στο Επί κοντώ), μέχρι και τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές των Πανελληνίων αγώνων. Το μεγαλύτερο ποσοστό των αθλητών της αγωνιστικής ομάδος ήταν παρόντες. Δικαιολογημένη η απουσία του 8ου Ολυμπιονίκη μας στο επί κοντώ...


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ & [Α,Β,Γ,Δ, Ε] "ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ  2013 & 2014

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ


ΧΟΡΗΓΟΙ 2014

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ