Σάββατο 23 Ιουλίου 2016
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. "ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΛΙΠΑ" & στην Ελλάδα.
   
 10. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 11. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

11.  Οι κανονισμοί που ισχύουν
από 1.11.2015 της ΙΑΑΦ 2016-2017

ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

 

 

 

 

 

12. ΟΙ ΚΑΝΟΙΝΣΜΟΙ 2016-2017
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ (49)  15-3-2016

ΑΙΤΗΣΗ  ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ 15.3.16


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης. 
Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό.
Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.
Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.


Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος  Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη


Το Διοικητικό Συμβούλιο 2015-2017

Από αριστερά:
Μουρουδέλης Σ., Σολομωνίδης Β., Παπαδόπουλος Α., Τριανταφύλλου Ε., Καρματζόγλου Σ., Μανιού-Καψαμπέλη Αικ., Θεοφανίδης Θ, Κούτρας Ι, Πολίτης Μ., Γκιώσης Β.

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο Κανονισμός εγκρίθηκε από τη Γ.Σ. της 16.3.16 και εφεξής είναι σε ισχύ.  Η ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ «ΜΠΑΡΑΖ» ΣΤΑ ΚΑΘΕΤΑ ΑΛΜΑΤΑ
21/07/2016

Βρεθήκαμε μάρτυρες σε αρκετές περιπτώσεις ισοπαλίας -στην πρώτη θέση- του άλματος επί κοντώ , όπου ενώ δεν έχει καθοριστεί τίποτε εκ των προτέρων και όλοι οι εμπλεκόμενοι ή -τουλάχιστον ένας εξ αυτών- θέλουν να κάνουν  μπαράζ, για τον Α ή Β λόγο, τελικά δεν τους το επιτρέπουν οι κριτές π.χ. (Γάτσιος Θωμάς με Τζήλιο Μάκη, Πόλακ  Έλεν με Στεφανίδη Γεωργία), κ.α.! (Στη φωτο Πόλακ με Θεοδωρίδου).
Ο σκοπός του παρόντος σημειώματος δεν είναι να ψέξουμε τους υπευθύνους για ό,τι έγινε, (γιαυτό και δεν αναφέρουμε το «πού»), αλλά είναι  να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα που πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους οι εκάστοτε Κριτές.
1)      Εφόσον έστω και ένας αθλητής θέλει να προχωρήσει στη λύση της ισοπαλίας (και δεν έχει οριστεί αλλιώς …) τότε το μπαράζ πρέπει να γίνει, εκτός και αν …
Ας το κάνουμε απλό: Εφόσον είναι δύο οι εμπλεκόμενοι στην ισοπαλία για την πρώτη θέση και ο ένας δηλώνει: «παραιτούμαι δεν με ενδιαφέρει η πρωτιά» είτε επειδή θέλει να φύγει  …. είτε για τον οποιοδήποτε άλλο λόγο, τότε γίνεται το μπέρδεμα.
Τι πρέπει να κάνει ο Έφορος; ....


  ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
21/07/2016

Δύο αγώνες απομένουν για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος 2016  και για τη Θεοδωρίδου Μαρκέλλα-Θεοπούλα.
Η ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ «ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ»
Στην καθιερωμένη εδώ και πολλά χρόνια, συνάντηση των αντιπροσωπευτικών ομάδων (Π/Κ) ΕΛΛΑΔΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ (που φέτος θα γίνει στη Λευκωσία), η Μαρκέλλα θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής ομάδος στίβου, αφού κέρδισε επάξια τη συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Π/Κ, όπου ήταν 2η.
Η αποστολή θα αναχωρήσει για Κύπρο την Τρίτη 26.7.16 και θα επιστρέψει την Παρασκευή 29.7.16. ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ (Π/Κ) ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΝΕΩΝ (Α/Γ).
Η περίοδος των αγώνων -εντός Ελλάδος- τελειώνει για όλες τις κατηγορίες με τη διεξαγωγή και του τελευταίου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αυτό των Νέων (Α/Γ) ή των κάτω των 23 ετών αθλητών (U-23). Στους αγώνες αυτούς δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι γεννημένοι από το 1994 μέχρι και το 1999 και έχουν πιάσει τα «ΟΡΙΑ» που έχει καθορίσει ο ΣΕΓΑΣ.  
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του Πανελληνίου πρωταθλήματος  ΝΕΩΝ (Α/Γ).

 


  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ "ΧΡ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ" ΘΗΒΑ
20/07/2016

 Σύντομο δελτίο από τη Θήβα. Μπέλος Θεοφάνης με 4.80 ήταν τρίτος. Η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου ... ακυρώθηκε.
Λόγω του ότι το αγώνισμα τελείωσε αργά η επιστροφή θα γίνει ... Νωρίς το πρωί.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


  ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ «ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»
15/07/2016

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στο Σύλλογο προπονητών στίβου Β.Ε. και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης όσο και στην αιχμή του δόρατος της σημερινής εκδήλωσης κ. Ηλία Κορώνα που «εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόωρη παρουσία (πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη) του Πέτρου Κυπριανού και κανόνισαν μία παρουσίαση με θέμα : «Προετοιμασία αθλητών Ολυμπιακού επιπέδου για τα σύνθετα Αγωνίσματα». Στην παρουσίαση εκπροσωπήθηκε και ο ΣΕΓΑΣ με εκπροσώπους από το Δ.Σ. (κ. Π. Αργειτάκη) και την Τεχνική ηγεσία (κ. Μιχελαράκης Δ. & Γ. Κουτσιώρα).
Την εκδήλωση παρακολούθησαν μέχρις αργά το βράδυ μεγάλος αριθμός προπονητών και παραγόντων του στίβου της Β. Ελλάδας.
ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ … ΕΥΚΟΛΑ - Π. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ
Όταν φτάνεις στη Θεσσαλονίκη στις 14:45 και στις 19:00 μέχρι τις 22:00 παρουσιάζεις τα σύνθετα λες και είναι παιχνίδι, τότε όλα εξηγούνται.
Ο στόχος κάθε προπονητή είναι να φτάσει κάποτε κάποιον αθλητή να αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς αγώνες. Αρκετοί τα καταφέρνουν, αφού σταθούν τυχεροί και οι αθλητές που προπονούν έχουν όλα τα απαραίτητα για να αγωνιστούν σε αγώνες αυτού του επιπέδου. Συνήθως ένας ή και καμιά φορά δύο αθλητές  φτάνουν να πάρουν το εισιτήριο για να αγωνιστούν σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Όσο πιο πολύπλοκο είναι το αγώνισμα τόσο περισσότερη δουλειά χρειάζεται, και τόσο περισσότερη προσοχή.
Σίγουρα τα σύνθετα είναι από μόνα τους μια ολόκληρη ιστορία.  Το να φτάσεις αθλητή συνθέτων (Δέκαθλο ή  Έπταθλο) να αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς αγώνες είναι ....


  ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΓΚΡΟΥΠ
13/07/2016

Με μπούσουλα (πλέον) τον Εσωτερικό Κανονισμό ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ αποκτά Δομή.
Στο Δ.Σ. του Ιουλίου η πρόταση του Τ.Δ. για την επάνδρωση της θέσης του υπευθύνου των προ-αγωνιστικών γκρουπ από τον κ. Κοσμά Χατζιόπουλο, έγινε δεκτή από όλα τα παρόντα Μέλη και από το Σεπτέμβριο ο κ. Χατζιόπουλος Κοσμάς θα έχει την ευθύνη αλλά και θα ρυθμίζει όλα τα θέματα που θα αφορούν στα γκρουπ των προ-αγωνιστικών τμημάτων.

Με την επάνδρωση και του προ-αγωνιστικού τμήματος ο σύλλογος από το Σεπτέμβριο θα λειτουργεί με την παρακάτω Δομή.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ με υπεύθυνο τον Τ.Δ. κ. Κατσίκα Φώτιο.
ΠΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ με υπεύθυνο τον κ. Κοσμά Χατζιόπουλο.
ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ με υπεύθυνη την κ. Γκοτζαμάνη Σοφία.
Οι προπονητές των Ακαδημιών παραμένουν οι ίδιοι ενώ μερικές αλλαγές θα γίνουν στο προαγωνιστικά και αγωνιστικά Τμήματα.  Λεπτομέρειες από Σεπτέμβριο.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


  Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
13/07/2016

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν είναι «ξενοδοχείο», είναι «σπίτι» όπου μένουν οικογένειες και φίλοι των οικογενειών. Ποτέ δε θελήσαμε να γίνουμε «τόσοι» που να μη γνωρίζουμε τους αθλητές μας  με το μικρό τους όνομα. Έλα μου όμως που γίναμε πολλοί!
Για να κρατήσουμε την πληθώρα των αθλητών μας σε πλαίσια εντός της φιλοσοφίας του συλλόγου αλλά και για να υπάρχει μέλλον στο σύλλογο με κάθε διοίκηση και κάθε προπονητικό δυναμικό,  συντάξαμε ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ όπου αναφέρονται τα πάντα όσα σχετίζονται με τη λειτουργία του συλλόγου.
Ο Εσωτερικός Κανονισμός αλλά και μερικά δραστικά μέτρα που ελήφθησαν για να προλάβουν καταστάσεις «δεν άρεσαν» σε μερικούς από τους συναδέλφους προπονητές. Πολύ φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και «σεβαστές» όσον αφορά τις προσωπικές επιλογές των ατόμων με διαφορετικές απόψεις.
Όμως η κατεύθυνση ενός συλλόγου θα πρέπει να ακολουθεί την πορεία που χαράσσει το Διοικητικό Συμβούλιο, που έχει και την ευθύνη  της λειτουργίας του συλλόγου και ναι μεν να «ακούει» τις γνώμες των πολλών αλλά οι αποφάσεις να είναι δικές του.
Δηλώνουμε, με ότι συνεπάγεται αυτή η δήλωση, ότι δεν προσπαθούμε να γίνουμε πολλοί και ακόμη περισσότεροι. Θέλουμε να ...


  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ – ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΔΥΟ ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ Ε-Ν
11/07/2016

Με δύο αργυρά μετάλλια επέστρεψε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που έγινε το ΣΚ στις Σέρρες.
Ο Γιώργος Τριανταφύλλου με 4.60 (η επίδοση δεν τον αντιπροσωπεύει) ήταν στη δεύτερη θέση μαζί με τον Καραγιάννη Δημήτρη και πίσω από τον αθλητή του Κερκυραϊκού Νεράντζη Νίκο που σε αυτόν τον αγώνα ήταν «πολύ καλός».
Στα κορίτσια η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου ήταν για μια ακόμη φορά η γνωστή «Μαρκέλλα» που όχι μόνο κατάφερε να «δαμάσει» αλλά και να προσαρμοστεί στο νέο της κοντάρι, και με 3.50 να βρεθεί στη δεύτερη θέση. Το τελευταίο ύψος  3.60 η Μαρκέλλα το έριξε στην πρώτη προσπάθεια ενώ  το πέρασε Καραγιάννη Βασιλική, οπότε η Μαρκέλλα έκανε τις επόμενες δύο προσπάθειας στο 3.70 το οποίο τελικά δεν πέρασε.
Η Παναγιωτίδου Ευαγγελία με 3.00 ήταν στην ένατη θέση  και μόλις έχασε και το 3.20.
Ο Απόστολος Σολομωνίδης αν και απροπόνητος δέχτηκε να αγωνιστεί για το σύλλογο, αλλά τελικά δεν κατάφερε να περάσει το αρχικό ύψος.


  «ΤΟ ΒΑΡΟΣ» ΤΟΥ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΓΙΓΑΝΤΕΣ»
22/06/2016

Διαβάζουμε το σύντομο ρεπορτάζ για το νέο κατόρθωμα του Αλέκου Αφεντουλίδη:  2η θέση στο 1ο Anemos Night Ultra Running με 292 στροφές 116.800m/12 ώρες.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ:
«Ικανοποιημένος αν αναλογιστούμε την ζέστη και την υγρασία που επικράτησε κατά την διάρκεια του 12ωρου αγώνα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση του αγώνα για την Άριστη φιλοξενία τους και την πλήρες τροφοδοσία τους.
Πάνω απ όλα ένα τεράστιο ευχαριστώ για το κορίτσι μου Maria Kafadari για την υπομονή της την στήριξη και την υποστήριξη σε κάθε βήμα του αγώνα και κάθε μου προσπάθειας. αφιερωμένο για σένα το κύπελλο αγάπη μου!!»

ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΤΟ ΟΤΙ: Τα μεγαλύτερα ανδραγαθήματα γίνονται με δυνάμεις που αντλούνται από την ψυχή. Καμία υλική αμοιβή δεν έχει τη δύναμη να δημιουργήσει ανδραγαθήματα, κατορθώματα τέτοια, που θα μνημονεύονται  για πολλά χρόνια.

«ΤΟ ΒΑΡΟΣ» ΤΟΥ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΟΥ «ΓΙΓΑΝΤΕΣ»
Και εκεί που είσαι ήσυχος και απολαμβάνεις τον ιδρώτα της καθημερινότητάς σου και της προσπάθειας να μαζέψεις τους πιτσιρικάδες και από μπόμπιρες να τους μετατρέψεις σε ανθρώπους παραδείγματα για τις επόμενες γενιές, σκάει μούρη και ο γίγαντας.
-  Θέλω να φορέσω τη φανέλα του συλλόγου σας ...


  Ο ΜΠΕΛΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 7ος ΜΕ 4.80
21/06/2016

Δικαιολογημένα η υπόθεση του πρωταθλήματος (Α/Γ) για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ ακούει στο όνομα Θεοφάνης Μπέλος. Για τον κάθε αγώνα το αποτέλεσμα μετράει. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ο πλέον ανέτοιμος αθλητής, αφού πρόσφατα απολύθηκε από το στρατό, -Θεοφάνης Μπέλος- είναι και ο μόνος που «έγραψε» για το σύλλογο. Με επίδοση 4.80 και μάλιστα με την πρώτη, κατετάγη 7ος στους 15 του Τελικού. Μέχρι και τα 5.00 κυνήγησε και είχε καλά άλματα!

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου ακόμη ψάχνεται … (βέβαια πάει πολύ, το να ψάχνεσαι συνέχεια, έτσι χάνεις τις ευκαιρίες τη μία μετά την άλλη και αν τελικά το «βρεις» ίσως τότε θα είναι αργά, όλοι οι στόχοι και τα όνειρα θα μείνουν για … του χρόνου!

Ο Νίκανδρος, τελικά αγωνίστηκε στη Λευκωσία έκανε το καθήκον του για το σύλλογό του στην Κύπρο, αφού κέρδισε με 4.90, ΟΜΩΣ για τον εαυτό του δεν έκανε τίποτε, κλώτσησε ακόμη μία ευκαιρία!
Κάτι μας λέει ότι –ίσως- αυτοί που στενοχωριούνται  για τις χαμένες ευκαιρίες του Νίκανδρου είμαστε οι προπονητές του και μόνο!!!

Το πρωτάθλημα των (Α/Γ) ανήκει στην ιστορία (υπήρχαν και ωραίες ... στιγμές, όπως εδώ με τη Δήμητρα Σολομωνίδου, η οποία δεν αγωνίστηκε λόγω μικροτραυματισμού), συγκεντρωνόμαστε στα επόμενα Πανελλήνια πρωταθλήματα που ακολουθούν (Π/Κ) αυτό το ΣΚ στα Τρίκαλα και μετά των ΠΠ-ΠΚ/Α στην Καβάλα…
(Γιώργο),  με τους  χαμένους αγώνες,  χάνονται και οι ευκαιρίες για εκπροσώπηση της Ελλάδος σε αγώνες εκτός συνόρων (Βαλκανικοί, διεθνείς συναντήσεις κ.α.). Υπάρχουν ακόμη ελπίδες αλλά θα πρέπει να το «βρεις» όσο είναι καιρός. Μπορείς, γιαυτό και γκρινιάζω, αλλά δε φτάνει να το ξέρω εγώ, θα πρέπει και εσύ να το επιβεβαιώσεις.


Το άλμα του Θεοφάνη στα 4.80

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ -ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ- ΣΕ ΠΑΤΡΑ & ΛΕΥΚΩΣΙΑ


  ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
12/06/2016

Ο αθλητισμός μπορεί να αγκαλιάσει τους πάντες. Από τον πλέον χαλαρό τύπο που γυμνάζεται χωρίς καμία πίεση απλά και μόνο για να αισθάνεται «ζωντανός» μέχρι τον πλέον παθιασμένο τύπο του στυλ «θέλω να είμαι πρώτος».
Ο αθλητισμός και ιδιαίτερα ο κλασικός αθλητισμός με τη μεζούρα του και το χρονόμετρό του, δίνουν την ευκαιρία σε όλους να τεστάρουν τις ικανότητές τους απλά και μόνο μετρώντας τις επιδόσεις τους. Κάπως έτσι αρχίζουν τα δειλά βήματα του αγωνιστικού αθλητισμού που μπορεί να οδηγήσουν και στον πρωταθλητισμό.
Κανένας δε γεννήθηκε πρωταθλητής και κανένας δεν κέρδισε τον οποιοδήποτε αγώνα χωρίς την ενεργό συμμετοχή του. Όποιος εμπλακεί στα γρανάζια του αγωνιστικού αθλητισμού, για να νοιώσει όλα αυτά τα ιδιαίτερα συναισθήματα των αγώνων, αγωνία, προσπάθεια, χαρά, πίκρα, και τόσα άλλα θα πρέπει να είναι αποφασισμένος.
Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο και μετά θα αξιολογήσω τα αποτελέσματα σύμφωνα με τα όσα διδάχτηκα από τους προπονητές μου και τους γονείς μου για την πορεία μου στον αθλητισμό.
Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως ανάλογα με τη ...


  ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΩΝ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ» ΣΤΙΒΟΥ
26/05/2016

Όλες μαζί μας ήρθαν οι προκηρύξεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Στίβου τις οποίες και σας κοινοποιούμε για τη δική σας ενημέρωση. Το αξιοσημείωτο είναι ότι η Θεσσαλονίκη … είναι και πάλι απούσα … (για να μη γράψω τίποτε άλλο).

18-19 ΙΟΥΝΙΟΥ (Α/Γ) ΠΑΤΡΑ

25-26 ΙΟΥΝΙΟΥ (Π/Κ) ΤΡΙΚΑΛΑ

2-3 ΙΟΥΛΙΟΥ (ΠΠ-ΠΚ/Α) Β. ΟΜΙΛΟΣ  ΚΑΒΑΛΑ

9-10 ΙΟΥΛΙΟΥ (Ε/Ν) ΣΕΡΡΕΣ

30-31 ΙΟΥΛΙΟΥ (ΝΕΩΝ Α/Γ) ΛΑΡΙΣΑ


  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ &

[Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ,Z']
"ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ 

2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ

Για να διαβάσετε τις Τεχνικές διατάξεις 2016 Πατήστε ΕΔΩ