Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014
 
 
  
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

 1. Ο Αθλητισμός ως
  "τρόπος Ζωής"

   
 2. Το Ντόπινγκ και
  "οι Μάσκες"

   
 3. Τα Συμπληρώματα
  Διατροφής

   
 4. Επαγγελματίες
  & Ερασιτέχνες

   
 5. Τα παράθυρα της
  ευγενούς άμιλλας

   
 6. Δεν αγωνίζομαι -
  η άλλη πλευρά

   
 7. Μύηση στο επί κοντώ με
  το "Σπαστό κοντάρι"

   
 8. Το επί κοντώ  & 
  "Η Μαύρη τουλίπα"

   
 9. Μαθαίνω
  "γιατί αγωνίζομαι"

   
 10. Πίσω από τη
  Βιτρίνα των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΒΟΥ
2012-2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ


 


ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ 2014

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΓΕΝΙΚΑ &
ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  Καλωσόρισμα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική  σελίδα του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης.  Σκοπός της σελίδας είναι να  σας ενημερώνει  για τις ποικίλες δραστηριότητες των μελών και  των αθλητών του Συλλόγου μας αλλά και για τα δρώμενα γύρω από τον Κλασικό αθλητισμό. Αποφάσεις του Δ.Σ., προγράμματα προπόνησης, απόψεις των μελών του Συλλόγου,  φωτογραφίες από αγώνες, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις και στατιστικά στοιχεία για τους αθλητές μας, θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας.  Ελπίζουμε η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μας σελίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην ηλεκτρονική σας ενημέρωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς, Ο Πρόεδρος   Θεοφανίδης Θεοδόσιος

Το Διοικητικό Συμβούλιο 2013-2015
Από αριστερά: Σολομωνίδης Β., Τριανταφύλλου Ε., Μουρουδέλης Σ., Παπαδόπουλος Α. (Κατσάλης Τ. Επίτιμο μέλος), Κούτρας Ι, Μανιού Α, Θεοφανίδης Θ, Καρματζόγλου Σ, Ίλτσος Κ.  ΤΕΤΑΡΤΗ 3.9.14 ΩΡΑ 19:00 Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
27/08/2014

Με τους μεγάλους αθλητές να βρίσκονται ήδη με το ένα πόδι στο Στάδιο, αφού ο κ. Χατζιόπουλος Κοσμάς τους έδωσε την ευκαιρία να χάσουν μερικά από τα παραπανήσια κιλά που πήραν το καλοκαίρι, σειρά έχουν οι Ακαδημίες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Αφήνουμε τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου τους μαθητές-αθλητές να συγκεντρωθούν στην έναρξη των μαθημάτων τους στα σχολεία και ορίζουμε την ΤΕΤΑΡΤΗ 3.9.14 ως ημέρα έναρξης των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Παλαιοί και νέοι αθλητές και αθλήτριες θα συγκεντρωθούν στις 19:00 στο Κυλικείο του Καυτανζογλείου για συντονισμό και γνωριμία με τους νέους αθλητές.
Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων όλων μας.


  ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ
25/08/2014

Οι διακοπές για τους περισσότερους σιγά σιγά τελειώνουν και πλησιάζει η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα. Η νέα χρονιά 2014-2015 αρχίζει με το καθέναν να κάνει τους δικούς του προγραμματισμούς και τα δικά του όνειρα.

Για τον Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ο σχεδιασμός της νέας αυτής χρονιάς έχει ξεκινήσει μήνες πριν. Τώρα που το καλοκαίρι τελειώνει, οι περισσότεροι απ’ ότι μαθαίνουμε «μετράνε τις μέρες»… Μερικοί άρχισαν ήδη να προβάρουν τα κόκκινα μπλουζάκια και να ετοιμάζονται για προπόνηση, ενώ κάποιοι που δε μπορούν να περιμένουν άλλο, ξεκινούν από σήμερα να «ζεσταίνουν τις μηχανές»!

Από σήμερα Δευτέρα 25/8 οι μεγάλοι αθλητές αλλά και όσοι είναι γεννημένοι μέχρι και το 2001 καθώς και όσοι από τους μικρότερους έχουν κάνει ξεχωριστές προπονήσεις στο άλμα επί κοντώ μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας. Ο κύριος Κοσμάς θα είναι εκεί κάθε απόγευμα στις 18:00 και θα σας περιμένει…!


  8ος Ο Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΩΝ
25/08/2014

Πριν από λίγες ώρες ο Γιώργος Τριανταφύλλου αγωνίστηκε στον μεγάλο τελικό του Άλματος επί κοντώ στην Ολυμπιάδα Νέων κατακτώντας την 8η θέση με επίδοση 4.65.

«Ο αθλητής του ΑΣ Ρήγα άφησε το άρχικό ύψος που ήταν στα 4.35μ, στη συνέχεια πέρασε με την τρίτη προσπάθεια το 4.65 άλμα που του χάρισε την όγδοη θέση, άφησε το 4.75 (ατομικό ρεκόρ 4.95) για να κάνει άλματα στα 4.85 όπου ήταν και οι τρεις προσπάθειές του άκυρες.» (www.segas.gr)

Θερμά συγχαρητήρια στο Γιώργο για τη προσπάθεια και για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της 8ης θέσης σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Θερμά συγχαρητήρια στους συνοδούς του (κ.Φώτη Κατσίκα και κ.Βαγγέλη Τριανταφύλλου) για τη σημαντική δική τους συμβολή στην επιτυχία αλλά και για την απόφαση τους να αψηφήσουν τις δυσκολίες ενός τόσο μεγάλου ταξιδιού ώστε να στηρίξουν από κοντά το Γιώργο σε αυτή τη προσπάθεια.

Θερμά συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά της Ελληνικής αποστολής αλλά και σε όλους τους νέους που αγωνίστηκαν σε αυτή την Ολυμπιάδα για να τιμήσουν «τα χρώματα» της πατρίδας τους.


  "ΝΙΧΑΟ" ΑΠΟ NANJING CHINA
23/08/2014

Για να μη λέτε ότι σας ξεχάσαμε, τώρα που είμαστε μακριά σας, σας στέλνουμε μαζί με την αγάπη μας και μερικές φωτογραφίες από την καταπληκτική πόλη των 8,5 εκατ. Nanjing.

Οι φωτος σε λίγο..... Το λίγο το βλέπω να κρατάει μερικές ημέρες!!!

...ή απλά μερικά λεπτά... γιατί το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι!


  Ο Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΩ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΩΝ!
22/08/2014

Εδώ και πολλές μέρες ο Γιώργος Τριανταφύλλου - ο Γιώργος μας- βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά στο Nanjing της Κίνας, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Νεότητας. Πριν λίγες μέρες «στείλαμε ενισχύσεις»! (Τον κύριο Φώτη και τον κύριο Βαγγέλη Τριανταφύλλου, πατέρα του Γιώργου και έφορου του συλλόγου μας) .

Σήμερα ο Γιώργος αγωνίστηκε στον προκριματικό και πέτυχε τον πρώτο στόχο! Προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό! 


  ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΝΕΩΝ ΣΤΟ NANJING ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ
18/08/2014


Με μία τελετή έναρξης που θα ζήλευαν όλοι οι Ολυμπιακοί των ανδρών, ξεκίνησαν οι 2οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων στην Κίνα. Οι φωτογραφίες από την αναχώρηση της Ελληνικής αποστολής του Στίβου, από την τελετή έναρξης και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι ευρισκόμενοι στο Nanjing αθλητές. Λόγω του ότι αύριο πρωί (Τρίτη 19.8.14) φεύγουμε για ένα ταξίδι «αστραπή» στην Κίνα, (19-26.8.14) λεπτομέρειες και αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να μαθαίνετε τόσο από τη σελίδα stivoz.gr όσο και από την επίσημη σελίδα των διοργανωτών που είναι  Nanjing Olympic Sports Centre - The Second Summer Youth Olympic Games, Nanjing 2014 - Official Website
Βέβαια θα προσπαθήσουμε και από την Κίνα να επικοινωνήσουμε μαζί σας αλλά δεν ξέρουμε πόσο εύκολο θα είναι, όμως θα προσπαθήσουμε. 
Οπότε … Άντε γεια... τα λέμε από Σεπτέμβριο.


  5ος Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΜΕ 5.35
01/08/2014

Με επίδοση 5.35 ο Νίκανδρος Στυλιανού κατετάγη 5ος στον Τελικό του άλματος επί κοντώ στους Κοινοπολιτειακούς αγώνες της Γλασκώβης 2014.
Η 5η θέση είναι πολύ ικανοποιητική με δεδομένο ότι στους Κοινοπολιτειακούς μετέχουν αθλητές από ΄χωρες με υψηλό επίπεδο στο άλμα επί κοντώ όπως Αγγλία, Καναδάς, Σκωτία, κ.α.
Επόμενος αγώνας του Νίκανδρου - το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα- που θα γίνει στη Ζυρίχη από 12-17 Αυγούστου.
Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

 


  ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ «ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ»
31/07/2014

Μπορεί για τους περισσότερους αθλητές η αγωνιστική χρονιά να έχει φτάσει στο τέλος της και αυτή τη στιγμή να χαλαρώνουν στο βουνό ή στη θάλασσα, για μερικούς όμως αθλητές ο αγώνας συνεχίζεται. Για τη φετινή χρονιά μένουν ακόμη τρεις διοργανώσεις στις οποίες περιμένουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό όσοι κατάφεραν να κερδίσουν το εισιτήριο για να συμμετάσχουν. Από τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ παραμένουν ετοιμοπόλεμοι οι : Νίκανδρος Στυλιανού και Γεώργιος Τριανταφύλλου.
Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
Ο Νίκανδρος έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί και στους Κοινοπολιτειακούς αγώνες (με την Κύπρο) και μάλιστα...
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ (Π) ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
Στην πόλη Nanjing  της Κίνας θα ταξιδέψει από τις 12 μέχρι τις 30 Αυγούστου ο Γιώργος Τριανταφύλλου για να αγωνιστεί στην σημαντικότερη για την κατηγορία του διοργάνωση των τελευταίων 4 χρόνων στους ....


  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ (Π/Κ) ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ - Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Γ. 1ος ΜΕ 4.80
23/07/2014

Λίγο η απουσία μας από το πρωτάθλημα της Λάρισας (12-13/7/14), λίγο ο πυρετός με τον οποίο γυρίσαμε από την Σαμοθράκη, λίγο το Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών που ακλούθησε, μας άφησαν  πίσω στην ενημέρωση. Ακολουθούμε το «κάλλιο αργά παρά ποτέ» για να σας ενημερώσουμε για τις επιτυχίες των αθλητών μας στα Πανελλήνια πρωτάθλημα των Π/Κ και των Α/Γ.
Στο (Π/Κ) οι αθλητές μας ήταν δύο ταχυτήτων. Αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στην ομάδα για τους Πανελλήνιους (είτε πιάνοντας τα όρια είτε με επιδόσεις κοντά στα όρια) και αυτοί που πρωταγωνίστησαν στα αγωνίσματά τους.
Οι αθλητές που αγωνίστηκαν και κατάφεραν να περάσουν στον τελικό είναι:
ΠΑΙΔΕΣ   Στο άλμα επί κοντώ οι:
Ο Τριανταφύλλου Γ. (4.00μ) στον προκριματικό, 4.80 στον Τελικό 1ος (μοιράστηκαν την 1η θέση με τον Κολομβάκη Κ.).
Ο  Ρουσομάνης Αθ.-Ραφ. (3.70) στον προκριματικό, 3.90 στον Τελικό 11ος.
Ο Σολομωνίδης Απ. (3.70 στον προκριματικό), 3.70 και στον Τελικό 12ος.
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Στο άλμα επί κοντώ οι:
Κυριακίδου Σ.-Α. (2.70 στον προκριματικό), 2.70 στον Τελικό (ισοβάθμησαν 4 κορίτσια στην 9η θέση).
Θεοδωρίδου Μ.-Θ. (2.90 στον προκριματικό),  2.70 στον Τελικό 13η.
Αγωνίστηκαν στους προκριματικούς αλλά δεν πέρασαν στον τελικό οι: .....


  ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Α/Γ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - Ο Ν. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 2ος ΜΕ 5.42
23/07/2014

Ακόμη ένα πρωτάθλημα όπου ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ «ήταν παρών». Οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ όχι μόνον αγωνίστηκαν και προσπάθησαν ο καθένας στο αγώνισμά του (Μπουλγκουρίδης στο Τριπλούν και το Μήκος, Μπέλος και Τριανταφύλλου Ναταλία στο επί κοντώ) αλλά και μας χάρισαν έναν υπέροχο αγώνα με τον Νίκανδρο Στυλιανού στο επί κοντώ. Ο Νίκανδρος πέρασε το 5.10 με την πρώτη. Πήγε στο 5.32, ύψος που πέρασε ο Χρυσανθόπουλος με την πρώτη, και στο οποίο χρειάστηκαν τρεις προσπάθειες για να το περάσουν τόσο ο Στυλιανού όσο και ο Φιλιππίδης. Το 5.42 το πέρασαν με την πρώτη Στυλιανού και Φιλιππίδης ενώ απέτυχε ο Χρυσανθόπουλος και έμεινε τρίτος. Η συνέχεια ήταν ένας αγώνας που είχε ως στόχο αφενός μεν την πρώτη θέση αλλά και (ίσως ένα Παγκύπριο ρεκόρ που είναι 5.56). Μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια στο 5.52 (ύψος που πέρασε ο Φιλιππίδης), Ο Στυλιανού άφησε το 5.52 και πήγε στο 5.60 (στοχεύοντας αφενός μεν να περάσει μπροστά, εφόσον το περάσει, αφετέρου δε στην κατάρριψη του Παγκύπριου ρεκόρ. Η αλλαγή του κονταριού σε αυτό το σημείο  δεν βοήθησε, (πήρε το πιο σκληρό κοντάρι που διέθετε - μας το δάνεισε ο Δημήτρης Πατσουκάκης και ο προπονητής του Φώτης Στεφανή- τους οποίους και ευχαριστούμε). Ο Νίκανδρος έκανε δύο άκυρες στο 5.60 και έτσι έμεινε στη δεύτερη θέση (με 5.42). Νικητής και πάλι ο Κώστας Φιλιππίδης με 5.60. ....
Στη φωτογραφία αθλητές και συνοδοί που βρέθηκαν στην απονομή του άλματος επί κοντώ (Στυλιανού 2ος) στο ΟΑΚΑ. Στο βίντεο το 5.42 του Νίκανδρου Στυλιανού.


  ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΗΚΕ ΤΟ «ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ»
06/07/2014

Με την καταπληκτική ομάδα Βιντεοσκόπησης διαφόρων αθλητικών θεμάτων, που την αποτελούν καθηγητές Φυσικής Αγωγής  που διδάσκουν στα ΤΕΦΑΑ των Αθηνών (Θεοδώρου Απόστολος) και της Θεσσαλονίκης (Πανουτσακόπουλος Βασίλειος) με τη συνεργασία των Καθηγητών του ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ, κ.κ. Κόλλια Ηρακλή και Παπαϊακώβου Γεωργίου, το πρόγραμμα εκμάθησης του άλματος επί κοντώ σε παιγνιώδη μορφή «το παίζω επί κοντώ» είναι πλέον προσιτό σε όλους. Ήσαν πολλοί εκείνοι οι συνάδελφοι προπονητές του επί κοντώ ή καθηγητές Φυσικής Αγωγής στα σχολεία οι οποίοι άκουσαν και διάβασαν για το «Παίζω επί κοντώ» αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί να δουν την όλη προπονητική μεθοδολογία της διδασκαλίας του αγωνίσματος. Τώρα (όταν σε λίγο κυκλοφορήσει το βίντεο) ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί και να δει τον τρόπο μύησης των παιδιών στο ενδιαφέρον αυτό αγώνισμα.

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, εκτός από τους προαναφερόμενους συναδέλφους, τους συναδέλφους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που βοήθησαν, ιδιαίτερα τους μικρούς μας αθλητές που κατακαλόκαιρο διέκοψαν τις διακοπές τους και ήρθαν να μας παρουσιάσουν το «παίζω επί κοντώ». Η ομορφιά των αγοριών και κοριτσιών καλύπτει τα οποιαδήποτε μικροπροβλήματα παρουσιάζονται στη διδασκαλία ενός από τα πλέον  τεχνικά αγωνίσματα του στίβου. Η παρουσία του προέδρου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιου στη Βιντεοσκόπηση έδωσε στην εκδήλωση ιδιαίτερη λαμπρότητα.
 


  ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ… «ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ»!
04/07/2014

Οι μικροί μας αθλητές έχει καιρό που ξεχύθηκαν στις παραλίες. Οι μεγαλύτεροι αθλητές των ακαδημιών συνέχισαν τις προπονήσεις τους μέχρι τέλος Ιουνίου. Χθες πραγματοποιήθηκε και η τελευταία εκδήλωση- βιντεοσκόπηση της διδασκαλίας του Άλματος επί κοντώ με το πρόγραμμα «Παίζω επί κοντώ» και το «Σπαστό κοντάρι», στην οποία συμμετείχαν παιδιά των ακαδημιών. Έτσι από χθες ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις για όλα τα τμήματα των ακαδημιών και οι αθλητές είναι ελεύθεροι να ξεκουραστούν και να προπονηθούν στα… μακροβούτια! 


  Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ -ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
03/07/2014

Με τη συμμετοχή αθλητών, αθλητριών, προπονητών αλλά και γονέων η εξόρμησή μας στο καταπληκτικό Λιτόχωρο ήταν παραπάνω από ικανοποιητική. Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν έναν αγώνα περισσότερο και να προετοιμαστούν για τα πανελλήνια πρωταθλήματα που ακολουθούν. Στα αποτελέσματα μπορείτε να δείτε τις επιδόσεις των αθλητών μας που μερικοί αγωνίστηκαν σε διαφορετικά αγωνίσματα από αυτά που ειδικεύονται και μάλιστα τα κατάφεραν πολύ καλά. Η διαρκής αναζήτηση των ξεχωριστών ικανοτήτων τουλάχιστον στις μικρές ηλικίες είναι ένας από τους στόχους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Οι αθλητές μας δοκιμάζουν όλα τα «συγγενή» αγωνίσματα  τα οποία σχετίζονται με τις φυσικές ικανότητες τις οποίες ανιχνεύουμε στο κάθε παιδί. Η φωτογραφία στο στάδιο του Λιτοχώρου με φόντο τον ΟΛΥΜΠΟ.  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


  ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (1997)
30/06/2014

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε/Ν που έγινε στις Σέρρες 28-29/6/14 αγωνίστηκαν 5 αθλητές. Όλοι οι αθλητές ανήκουν στην κατηγορία των (Π/Κ,  1997-1998)  και η συμμετοχή τους αποσκοπούσε στην απόκτηση εμπειριών για το πρωτάθλημα των Π/Κ που θα γίνει σε 15 ημέρες. Το ευχάριστο είναι ότι σε κάθε αγώνα των αθλητών μας έρχονται και οι γονείς των παιδιών που το συνδυάζουν με διακοπές και οι αγώνες πλέον έχουν γίνει σημείο αναφοράς για όλους, αθλητές, προπονητές γονείς και φίλους. Συντονιστές των γονέων ο κ. Τριανταφύλλου με τον κ. Σολομωνίδη , που βοηθούν σε όλους τους τομείς.  Ρυθμίζουν τα διαδικαστικά ακόμη και  τα ξενοδοχεία των γονέων. Κύριοι Σας ευχαριστούμε για την «προσφορά σας» σε όλους τους  τομείς ...
Ο Γιώργος Τριανταφύλλου και πάλι ήταν από τους πρωταγωνιστές του άλματος επί κοντώ, όπου με 4.70 τελικά πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Μετά το 4.70 πήγε κατευθείαν στο 4.90 όπου ...

Τα άλματα των Τριανταφύλλου Γ στο 4.90 και Σολομωνίδη Απ. στο 3.80 που τελικά ... χάθηκαν!


  Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 1ος ΜΕ 5.45 ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
22/06/2014
Ο Νίκανδρος Στυλιανού Κύπριος αθλητής και αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης  αγωνιζόμενος με την Εθνική ομάδα της Κύπρου κατέλαβε την πρώτη θέση με επίδοση 5.45. Αγωνιζόμενος στο European Athletics Team Championships Third League, που έγινε εχθές και σήμερα (22-6-14) στην Τιφλίδα της Γεωργίας έκανε το καλύτερο. Όχι μόνον πρόσφερε στην πατρίδα του, την Κύπρο, την πρώτη θέση στο άλμα επί κοντώ αλλά επιβεβαίωσε την αναφορά μας ότι είναι έτοιμος για ένα νέο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ Κύπρου. Συγχαρητήρια τόσο στον Νίκανδρο όσο και στον προπονητή του στην Κύπρο κ. Αποστολίδη Γεώργιο.

  Τελευταία Νέα... (Διαβάστε όλα τα Νέα)

 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ & [Α,Β,Γ,Δ, Ε] "ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ"


Πατήστε
ΕΔΩ  για να δείτε
τους καλύτερους από το 2000


ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ  2013 & 2014

Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Ε. ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ


ΧΟΡΗΓΟΙ 2014

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ