1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ

Καλούνται οι Φίλοι του Κ. Χειμωνίδη να προσέλθουν την Τετάρτη 2-12-09 και ώρα 20.00 στο Κυλικείο του Καυτανζογλείου για να συζητήσουμε ΣΟΒΑΡΑ για τις ενέργειές μας στη Μνήμη του ΔΑΣΚΑΛΟΥ – Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. Η παρουσία όσων περισσοτέρων Φίλων θα είναι το καλύτερο πρώτο βήμα. Δε φτάνει να θέλουμε όλοι να κάνουμε κάτι για το ΔΑΣΚΑΛΟ και να το δηλώνουμε στις κατιδίαν συζητήσεις μας, πρέπει να  συγκεκριμενοποιήσουμε αυτό το κάτι, πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά. Υπάρχουν θέματα τα οποία δεν περιμένουν όπως και κινήσεις που πρέπει να γίνουν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ. Μερικά από τα θέματα που πρέπει να μας απασχολήσουν είναι:

Η δημιουργία Συλλόγου ή η οργάνωση των Φίλων με οποιοδήποτε τρόπο.

Η διοργάνωση π.χ. κάποιου Αγώνα προς Τιμήν του. Το αγωνιστικό καλεντάρι δεν περιμένει. Για να συμπεριληφθεί κάποιος αγώνας στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ θα πρεπει να δηλωθεί έγκαιρα από τον διοργανωτή Σύλλογο. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ (και συγκεκριμένα ο κ. Κατσίκας Φ.) ήταν αυτός που ενέλαβε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αγώνων προς Τιμήν του Κωνσταντίνου Χειμωνίδη με διάθεση να καλύψει τα οποιαδήποτε έξοδα, έστω και μόνος του, αν δεν γίνουμε πολλοί.

 Φίλοι

Την πρωτοβουλία πήρε ο προπονητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Κατσίκας Φώτης, αφού συννενοήθηκε με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιο, και δεσμεύτηκε για τη διοργάνωση των αγώνων στο 1ο δεκαπενθήμερο του Μαϊου. Η ακριβής ημερομηνία θα οριστεί σε συνεργασία με το Τ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης όταν θα είναι γνωστές οι ημερομηνίες των διασυλλογικών των Σχολικών κ.λ.π.

print

Written by