ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

1) Το Στάδιο θα είναι Κλειστό τις ημερομηνίες: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (25 & 26 Δεκεμβρίου), ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ (1) Ιανουαρίου)  και ΦΩΤΑ (6 Ιανουαρίου).  Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στην ανακοίνωση (κάντε κλικ για μεγέθυνση)
2) Το πρόγραμμα των προπονήσεων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για τις Γιορτές:  Θα γίνουν προπονήσεις για τους μεγάλους και όσους κάνουν ή θέλουν να δοκιμάσουν άλμα επί κοντώ. Τον Δεκέμβριο 28,29,& 30, και τον  Ιανουάριο 4,7 & 8,  με ώρα έναρξης 18.00. Για τις παραμονές Πρωτοχρονιάς (31) και των Φώτων (5), θα αποφασίζουμε την προηγούμενη ημέρα.
3
) Οι μικροί μας αθλητές που προπονούνται με τις κυρίες : Κατερίνα, Κωνστάντια, Ζωή και Λυδία σταματούν τις προπονήσεις για να είναι ελεύθερες οι οικογένειες να μετακινηθούν για τις γιορτές. Οι μικροί μας φίλοι, θα ξαναέρθουν για προπόνηση την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου τη συνηθισμένη ώρα 19.00.
Μέχρι τότε να περάσετε καλά όπου και να βρίσκεστε και μην ξεχνάτε να γυμνάζεστε όσο μπορείτε.
ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ !
Για τις ημέρες των Εορτών, που δεν θα έρχεστε στην προπόνηση, σας κάνω δώρο  (για τους μικρούς μέχρι και 12 χρονών, από 500 κάμψεις) και  για τους μεγαλύτερους 13-15 χρόνω 750 κάμψεις (τα κορίτσια ας κάνουν … 10 κάμψεις λιγότερες!!! … τυχερέεεεεεεες.
4
) Οι αθλητές που κάνουν επί κοντώ ή θέλουν να δοκιμάσουν το επί κοντώ μπορούν να έρχονται  μαζί με τους μεγάλους στις 18.00. (Μπορούν να έρχονται με τους μεγάλους μόνον  όσοι έπιασαν τα όρια και προκρίθηκαν στον τελικό. Δηλαδή να μπορούν να κάνουν τουλάχιστον 20 κάμψεις, 2 έλξεις, 6 κοιλιακούς τα γόνατα στο στήθος, να είναι σε θέση να στέκονται μόνοι τους “στην κατακόρυφο” στον τοίχο να έχουν προκριθεί στις “τούμπες” στρώματα  και να τρέχουν σωστά. Οι άλλοι να δουλέψουν για να δοκιμάσουν αργότερα.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 2010.

print

Written by