ΔΙΖΥΓΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ

ΔΙΖΥΓΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ

 

Βρέθηκε !!! και Δίζυγο για τις ανάγκες των αθλητών,  κυρίως του άλματος επί κοντώ.  Συναδελφικά … και ύστερα από προσπάθειες αρκετών μηνών … τελικά μεταφέρθηκε στο Καυτανζόγλειο ένα δίζυγο και ένας ίππος με λαβές. Βέβαια τα όργανα είναι μεταχειρισμένα, ήταν για πέταμα! αλλά με την κατάλληλη φροντίδα και περιποίηση θα μπορέσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας.  Δεν θα σταθούμε σε κανένα άλλο σημείο από την επιχείρηση εξεύρεσης των οργάνων, ειμή μόνον στη μεταφορά των οργάνων.

 

Το βάρος και ο όγκος  του δίζυγου απαιτούσαν ειδικό φορτηγό με ανυψωτικό μηχάνημα, ταλαιπωρία και ειδική διάθεση για κουβάλημα. Δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσει η μεταφορά των οργάνων αν δεν ήταν ο «πανταχού παρών» ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές! Ο Σταύρος Καρματζόγλου.  

 

Σταύρος Καρματζόγλου.  

 

Τι «παιδί» και αυτό!!! Πώς να σας δώσω να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται; Το βλέπω κομματάκι δύσκολο, ο άνθρωπος είναι από … αλλού!!!

Μην ακούσει ότι κάπου μπορεί να βοηθήσει, τρέχει!  μηπως και δεν προλάβει! Πάντα μπροστά, παντού πρώτος και με τεράστια αποθέματα διάθεσης για προσφορά. Πώς τα καταφέρνεις ρε φίλε;

Ο καλός μας φίλος, ο κ. Νίκος Μουρατίδης, αν έγραφε για το Σταύρο,   σίγουρα θα τον χαρακτήριζε  «Είδος εν ανεπαρκεία» για την εποχή μας.  Μα! ο άνθρωπος δεν παίζεται! Παντού και πάντα να βοηθήσει.

Έχει περάσει στο πετσί του η συνήθεια  να βοηθάει, σε τέτοιο βαθμό,  που αν προκύψει καμιά δουλειά και δεν μπορέσει  να βοηθήσει ή να συμμετέχει, του «χαλάς τη μέρα».

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τη συμμετοχή του Σταύρου σε εκδηλώσεις, σε δραστηριότητες και «κοινωφελή έργα»;  Δεν μπαίνουμε στον πειρασμό να απαριθμήσουμε τις περιπτώσεις που ο Σταύρος μπήκε  μπροστά και βοήθησε,  σε κάθε τομέα προς κάθε κατεύθυνση. Είναι τόσο πολλές, που θα ….. νυχτωθούμε και δεν το θέλουμε!!! Το κυριώτερο που έχουμε να πούμε για το Σταύρο είναι ότι:  είμαστε τυχεροί που έχουμε στην μικρή μας «παρέα» (το Σύλλογό μας) το Σταύρο.

Αν  δε βάλουμε στο κέντρο το Σύλλογό μας  και τον τονίσουμε  με ονόματα όπως Σταύρος, Νίκος, Κοσμάς, Παντελής, Ανδρέας, Ηλίας, Χτισμένος, … και ένα σωρό άλλα ονόματα (για να μη γράφω … μέχρι αύριο), τότε έχουμε ένα σύνολο που … με τίποτε στον Κόσμο δεν θα το αλλάζαμε.   

Σταύρο Καρματζόγλου

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

η παρουσία σου και μόνο, μας ομορφαίνει τη ζωή.

Με απεριόριστη εκτίμηση

Φώτης Κατσίκας

 

Υ.Γ.

Νέε, θα «ρέψεις»  στις κάμψεις αν δεν περάσεις  φέτος  το 3.50 στο επί κοντώ, μη χάσουμε και από τον Αντρέα!! (για να μην ξεχνιόμαστε)!!!

print

Written by