Ο κ. ΜΑΡΚΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ

 


ΜΑΡΚΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ ΑΘΛΗΤΕΣΟ κ. Μάρκος Πούλιος,

προπονητής του ύψους με τα μανούλια του (Παπασωτηρίου Τάνια, Αυγερινού Γλυκερία, Μπάκα Ράνια, Παπαγεωργίου Μαριλένα)  και τους παιδαράδες του (Μυλωνάι Χάρη, Παπαστεργίου Γιώργο) προπονήθηκαν σήμερα στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.

 Ο κ. Μάρκος, από τα αγαπημένα “παιδιά” του Κ. ΧΕΜΩΝΙΔΗ  (αλλά και ολοκλήρου του Σταδίου,  για πάνω από 40 χρόνια) είναι ένας από τους αθλητές – προπονητές που μεγάλωσαν στην “αγκαλιά” του Δάσκαλου και επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο σκέψης και τη Φιλοσοφία του.  Από τους πλέον σοβαρούς και αξιόλογους Καθηγητές φυσικής αγωγής στο ΤΕΦΑΑ της Θεσσαλονίκης,  στο επάγγελμα.

Προπονητικά  ακολούθησε τα βήματα του  «ΔΑΣΚΑΛΟΥ».  Δίδαξε και συνεχίζει να διδάσκει το άλμα σε ύψος με καταπληκτικά αποτελέσματα. Είναι από τους πλέον αξιόλογους  ανθρώπους του Στίβου και του Αθλητισμού γενικότερα. Πράος, συνετός, ανιδιοτελής  και μεγαλόψυχος. Είναι σίγουρα ένας από τους πλέον αξιόλογους Συναδέλφους που έχω γνωρίσει.  Οι τίτλοι και οι καρέκλες πολλών άλλων Συναδέλφων φαντάζουν “λιλιπούτεια” μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής του κ. Πούλιου.

Η πραότητα, η σύνεσή του και το ήπιο του χαρακτήρα του είναι δυσεύρετα σε άνθρωπο του αθλητισμού. Τόση είναι η διαφορά του κ. Πούλιου από όλους εμάς, που η φράση «είδα τον κ. Πούλιο να μαλώνει» φαντάζει στα αυτιά μας σαν ….. το πιο επιτυχημένο σύντομο ανέκδοτο!!!!

Φίλε Μάρκο,  

μου δίνεται η ευκαιρία να σου πω και δημόσια ότι σε εκτιμώ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ και είμαι υπερήφανος που είμαι φίλος σου.

print

Written by