Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ

 


Με  τη συμμετοχή σχεδόν του 50% των εγγεγραμμένων Φίλων του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ έγινε η 3η συνάντηση.  Διατυπώθηκαν αρκετές προτάσεις, μερικές εκ διαμέτρου αντίθετες μεταξύ τους.   Με την κουβέντα «μεταξύ Φίλων», τη βοήθεια όλων και με οδηγό το ΠΝΕΥΜΑ του ΔΑΣΚΑΛΟΥ τελικά πάρθηκαν ομολογουμένως οι «καλύτερες αποφάσεις». Στη φωτογραφία Φαρμάκης Γιώργος, Τρικαλιάρης Μάκης και Διακονικόλας Σάββας.

Παραβρέθηκαν οι :

Παπαϊακώβου Γ., Μπακάλμπασης Β., Γλαβίνας Σ., Μεντηλίδης Ν., Οικονόμου Πολ., Κατσίκας Φ., Σκεμιτζής Στ., Σπανός Ν., Πούλιος Μ.,  Κωνσταντοπούλου Ερ., Διακονικόλας Σ., Φαρμάκης Γ., Τρικαλιάρης Μ., Τρούλου Δ., Τσακιρίδης Ν., Λαζαρίδης Χ., Κριλή Χρ., Αποστόλου Χρ., Μανιού Κατερ.

Επικοινώνησαν και δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους οι:

Φαφούτης Στ., Σούλας Δημ., Παρασχόπουλος Ι., Κράντα Αντ., Μπόλας Αντ., Καζίκογλου-Λαζαρίδου Μ., Πατρώνης Δ., Μανταρτζίδης Ανέστης και Ζορμπάς Στ.

Με την ευκαιρία ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες ΦΙΛΟΥΣ :  

Τον κυρ’ Αντώνη Καζίκογλου (να ’σαι γερός κυρ’ Αντώνη για πολλά χρόνια ακόμη) , την Αντωνία Κράντα, τον Αντώνη Καψαμπέλη και Αντώνη Μπόλα.

Το ρεζουμέ  της συζήτησης: 

1)      Προς το παρόν ΟΧΙ στη δημιουργία Συλλόγου. Θα λειτουργούμε σαν «Παρέα Φίλων του Κ. Χειμωνίδη».

2)      Οι αγώνες Στίβου «ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» να γίνουν σε 2 ημέρες και να είναι ΠΑΜΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟΙ.

3)      Τα έξοδα των αγώνων θα καλυφθούν από τους Φίλους.

4)      Θα ανοιχτεί λογαριασμός σε Τράπεζα (στα ονόματα των: Τρούλου Δέσποινας, Φαρμάκη Γιώργου, Παπαϊακώβου Γιώργου) έτσι ώστε να μπορούν να συνδράμουν στην προσπάθεια και οι απανταχού Φίλοι του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.

5)      Αποφασίστηκε να γραφεί Βιβλίο-Λεύκωμα το οποίο θα επιμεληθούν οι Μουρατίδης Νίκος και Τρικαλιάρης Μάκης (με τη βοήθεια σε υλικό όλων όσων έχουν στοιχεία για τις δραστηριότητες του ΔΑΣΚΑΛΟΥ).

6)      Αποφασίστηκε να μη δοθούν στοιχεία για το ΔΑΣΚΑΛΟ … πουθενά. Τα στοιχεία θα κυκλοφορήσουν σε Βιβλίο και θα είναι στη διάθεση όλων.

7)      Στα πλαίσια του Βιβλίου-Λευκώματος, όσοι έχετε φωτογραφίες με το ΔΑΣΚΑΛΟ από κάθε δραστηριότητά του (Σκι, Βόλεϊ, Πάλη, Στίβο κ.α.) να τις στείλετε στη σελίδα μας email :  fotkatsi@phed.auht.gr για να γίνει μια όσο το δυνατόν πληρέστερη αναφορά των δραστηριοτήτων του ΔΑΣΚΑΛΟΥ.

8)      Υπάρχει ενδιαφέρον από «σοβαρούς» δημοσιογράφους για εκπομπή-Αφιέρωμα στο ΔΑΣΚΑΛΟ. Μετά την έκδοση του Βιβλίου,  θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις από όσους αναφέρονται στο Βιβλίο για την ολοκλήρωση του Αφιερώματος.

9)      Η επόμενη συνάντηση, ακόμη περισσοτέρων Φίλων, στις 7 Μαρτίου Κυριακή και ώρα 19.00 στο ίδιο μέρος «Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΓΛΑΡΟΥ».

print

Written by