ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-2-10

ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

1) Σήμερα Παρασκευή, όπως και κάθε Παρασκευή θα γίνει Εσωτερική Ημερίδα στο Άλμα επί κοντώ για όλες τις κατηγορίες. Ο Αγώνας θα ξεκινήσει 19.45. Ο αγώνας θα γίνει με πήχη (όποιος χάνει το δικαίωμα να συνεχίσει κάνοντας τρεις άκυρες θα μπορεί να συνεχίσει αν είναι λίγοι οι αθλητές αλλά χωρίς να του βάζουμε πήχη. Θα συνεχίσει εκτός συναγωνισμού την προπόνησή του αλλά με “λάστιχο”.

2) Υπενθυμίζουμε σε αθλητές γονείς και φίλους που πήραν ημερολόγια του Συλλόγου … να τα πληρώσουν στους προπονητές από τους οποίους τα πήρανε.

3) Για μια φορά ακόμη δηλώνουμε ότι: Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι καθαρά Ερασιτεχνικός Σύλλογος, δεν μας ενδιαφέρει η ποσότητα σε αθλητές όσο η ποιότητα (κυρίως σε ποιότητα ανθρώπου και σε δεύτερη μοίρα ως αθλητής). Είναι φυσικό να μην επιδιώκουμε την μεταγραφή κορυφαίων και έτοιμων αθλητών με τα σχετικά οικονομικά ανταλλάγματα. Επίσης δεν επιθυμούμε να κάνουμε πρωταθλητισμό με έτοιμους “μισθοφόρους”. Χαιρόμαστε αφάνταστα όταν ο οποιοσδήποτε αθλητής μας ξεπερνάει τον εαυτό του και βελτιώνεται.   Κάποιοι άλλοι Μεγάλοι Σύλλογοι μπορεί να κάνουν Πρωταθλητισμό αλλά … κάποιος θα πρέπει να βάζει το χέρι στην τσέπη. Όταν αυτό σταματήσει να γίνεται τότε έχουμε τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά καιρούς Πανελλήνιος, Ολυμπιακός, ΑΡΗΣ και σήμερα Ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

4) Φέρτε τα ρύζια σας, τα μακαρόνια ή όσπρια για την εβδομάδα συλλογής τροφίμων για τους ΑΠΟΡΟΥΣ. Θα μαζεύουμε τις προσφορές σας μέχρι την άλλη Παρασκευή 26-2-10.

5) Την ΤΡΙΤΗ 23-2-10 ώρα 18.00 – 20.00 είναι η τελευταία ημέρα που ο Γιατρός θα βρίσκεται στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ για να εξετάσει τους αθλητές και να σφραγίσει τα ΔΕΛΤΙΑ των αθλητών. Όσοι δεν περάσατε για φέτος από γιατρό … σπεύσετε, είναι υποχρεωτικό να περάσετε από κάποιο γιατρό που θα βεβαιώσει ότι είστε υγιείς, αν θέλετε να αγωνιστείτε σε οποιοδήποτε επίσημο αγώνα. Η εξέταση πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

6) Από το 4.40 θα αρχίσει ο Τελικός του ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (Α) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού Στίβου που θα γίνει στην Παιανία στις 27/28-2-10. Η πρότασή μας με τον τίτλο ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ συζητήθηκε από τους υπευθύνους και θα ανακοινωθεί μετά τον προκριματικό (αν γίνει).

7)  Όσοι διαβάζουν εφημερίδες να είναι λίγο προσεκτικοί και να μελετούν τους κανονισμούς, όταν βλέπουν κάποια πράγματα που δεν ερμηνεύτηκαν σωστά. Για τα οριζόντια άλματα π.χ. Ναι μεν άλλαξε ο κανονισμός και δεν είναι άκυρος ο αθλητής που θα περπατήσει προς τα πίσω στην άμμο αλλά…… ΠΡΟΣΟΧΗ …. εφόσον πριν έχει εγκαταλείψει σωστά το σκάμμα. Διαβάστε, πότε κάποιος εγκαταλείπει σωστά το σκάμμα κυρίως οι κριτές, αν θέλετε να είστε ενημερωμένοι με τις αλλαγές των κανονισμών.

print

Written by