Η κ. ΜΑΝΙΟΥ- ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ

Ένα από τα θέματα του Δ.Σ. του Συλλόγου, που έγινε σήμερα στο “γραφείο” του κ. Πατσουκάκη ήταν και η εκπροσώπηση του Συλλόγου στην Τακτική Γενικά Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ για το έτος 2010. Η εκπροσώπηση του Συλλόγου ανατέθηκε στους :  Τακτικός αντιπρόσωπος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ορίστηκε το Μέλος του Δ.Σ. κ. Αικατερίνη Μανιού – Καψαμπέλη με Αναπληρωματικό αντιπρόσωπο τον Πρόεδρο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιο.

Το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον κ. Μουρατίδη Νικόλαο Μέλος του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για την μέχρι τώρα συνεχή εκπροσώπηση του Συλλόγου στις Γενικές Συνελεύσεις και εκλογικές διαδικασίες του ΣΕΓΑΣ. Με την ευκαιρία να τονίσουμε ότι τόσο ο  απερχόμενος αντιπρόσωπος του Συλλόγου κ. Μουρατίδης Νίκος όσο και η νέα αντιπρόσωπος κ. Αικατερίνη Μανιού – Καψαμπέλη είναι στο Δ.Σ. του Συλλόγου από την πρώτη ημέρα που λειτούργησε ο Σύλλογος δηλαδή από το 1999. 

Κυρία Μανιού, κύριε Μουρατίδη, σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα γιατί τόσα χρόνια στηρίζετε τη λειτουργία του Συλλόγου.

Στην πρώτη φωτογραφία η κ. Μανιού – Καψαμπέλη Κατερίνα  στη βράβευση των αθλητριών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ενώ βραβεύει την καλύτερη αθλήτρια του Συλλόγου για το 2009 Χριστίνα Μαλάκη.  Στη δεύτερη φωτογραφία ο κ. Νίκος Μουρατίδης ενώ βραβεύει την Αριστούχο αθλητρια του Συλλόγου Παπαλάμπρου Δέσποινα.

print

Written by