Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ … ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΟΣΜΟΥ !!!

Πρωταθλητές ΚΟΣΜΟΥ πρέπει να νιώθουν όλοι οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και οι άνθρωποι του Συλλόγου. Μαζέψαμε 80 κιλά φαγώσιμα τα οποία στείλαμε σε δύο εκκλησίες, Παναγία Φανερωμένη και Ιερό ναό Αγίων Πάντων. Η Κατερίνα Κουγιουμτζόγλου, που είχε και την αρχική ιδέα για τη συγκέντρωση των τροφίμων παρέδωσε τα “λίγα” τρόφιμα στους αρμόδιους και μας περιγράφει με λίγες αλλά περιεκτικές προτάσεις τα συναισθήματα τα οποία ήρθαν στην επιφάνεια. Μας γράφει η Κατερίνα:

Καλησπέρα κύριε Φώτη,

 Με χαρά σας ενημερώνω ότι τα τρόφιμα παραδόθηκαν στην εκκλησία των Αγίων Πάντων σήμερα το πρωί στις 12,00.

 

Η εικόνα που αντίκρισα με έκανε να νιώσω χαρά και υπερηφάνεια  για την πράξη μας. Άποροι και άστεγοι της πόλης μας είχαν κάνει ουρά έξω από το συσσίτιο της εκκλησίας για ένα πιάτο φαΐ. Προς έκπληξη μου, έμαθα σήμερα ότι κάποια από τα τρόφιμα μαγειρεύονται στην εκκλησία από εθελόντριες γυναίκες και άλλα διανέμονται σε άπορες οικογένειες.

 

Αυτά τα 80 κιλά “τρόφιμα” που μαζέψαμε σαν σύλλογος, ίσως να ήταν λίγα μπροστά στον αριθμό των ανθρώπων που περίμεναν στην ουρά, αλλά όπως είχα πει και στο ξεκίνημα της ιδέας, με αυτά τα “λίγα” καταφέρνουμε πολλά!!

Η συγκίνηση των ανθρώπων όταν με είδαν με τις σακούλες ήταν τόσο μεγάλη, που έτρεξαν να με βοηθήσουν (χρειάζομαι και άλλες κάμψεις να δυναμώσω) και μέχρι που έφυγα δε σταμάτησαν να με ευχαριστούν και να με εύχονται τα καλύτερα.

 

Κάτι τέτοιες πράξεις μας κάνουν ανθρώπους και μας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να χαιρόμαστε με όλα όσα έχουμε και να μην  είμαστε αχάριστοι!

Έφυγα από την εκκλησία με τις ευλογιές όλων και την υπόσχεση του συλλόγου ότι θα προσπαθούμε για το καλύτερο!

θέλω να πιστεύω ότι για την επόμενη συγκέντρωση τροφίμων θα βάλουμε στόχο να ξεπεράσουμε κατά πολύ  “τα 80 κιλά” !!!

 

Υ.Γ. Με ενημέρωσαν ότι ο πατέρας Αλέξανδρος θα επικοινωνήσει μαζί μας και ευχήθηκαν σε όλους καλό Πάσχα με Υγεία και καλές επιδόσεις στους αθλητές του συλλόγου.

Θεσσαλονίκη 6-3-2010

Με εκτίμηση,

Κατερίνα

 

print

Written by