ΕΓΙΝΕ Η 4Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ

Την Κυριακή 7–3-2010 στο κέντρο “Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΓΛΑΡΟΥ”  έγινε η 4η συνάντηση των Φίλων του Κ. Χειμωνίδη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι:
Φαρμάκης Γ., Τζίκος Α., Μουρατίδης Θ., Βασιλειάδης Κ., Μουτσανίδης Γ., Γιαννακίδου Κ., Μανιού Κ.,Πούλιος Μ., Σπανός Ν., Τσακιρίδης Ν., Τρούλου Δ., Τρικαλιάρης Μ., Ευαγγέλου Ν., Παπαϊακώβου Γ., Κατσίκας Φ..

Αρκετοί Φίλοι επικοινώνησαν από μακριά για να δείξουν ότι είναι κοντά μας.

Συζητήθηκαν τα παρακάτω:
1) Η Πλακέτα που θα μπει στην αίθουσα του άλματος επί κοντώ θα φέρει τα στοιχεία “ΑΙΘΟΥΣΑ  ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ“. Θα γίνουν οι σχετικές επαφές με ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του Καυτανζογλείου Σταδίου για το τυπικό μέρος της ονομασίας. (Υπεύθυνη να συνεννοηθεί για την πλακέτα ορίστηκε η κ. Τρούλου Δέσποινα). 
2) Οι Αγώνες:  Θα γίνουν οι σχετικές ενέργειες για να γίνουν οι προγραμματισμένοι από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, για τις 30 Μαΐου  ΠΑΜΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟΙ, προς Τιμήν του Κ. Χειμωνίδη. Εφόσον γίνει δεκτό από την ΕΑΣ δεν θα γίνουν ξεχωριστοί αγώνες ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2010, τους οποίους ζήτησε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ με την επωνυμία “ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ”.  Εάν δεν γίνει δεκτό από την ΕΑΣ να κάνει τους Παμβορειοελλαδικούς που είχε προγραμματίσει (με έξοδα της ΕΑΣ) , τότε θα γίνουν οι προγραμματισμένοι από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ για την Τετάρτη 24-6-10 αγώνες “ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ” (με έξοδα των Φίλων Κ. Χειμωνίδη).
3) Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ των Φίλων Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. Ο λογαριασμός σε λίγο θα είναι πραγματικότητα, θα σας κοινοποιήσουμε τα στοιχεία του λογαριασμού. Στο λογαριασμό αυτό  θα μπορεί ο καθένας να καταθέτει το μικρό ή μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για τις ανάγκες των πάσης φύσης εκδηλώσεων που θα σχετίζονται με “ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ” (ήδη έγινε η αρχή στη χθεσινή συγκέντρωση). Με βάση τα μέχρι τώρα γνωστά, ένας αγώνας “σοβαρός” χρειάζεται γύρω στα 2.000 €, μόνο για τα βασικά έξοδα διοργάνωσης:   Κριτές, Γραμματεία, Ηλεκτρ. Χρονομέτρηση, υπάλληλοι, Κύπελλα, μετάλλια, διπλώματα, προγράμματα κ.α.).
4) ΒΙΒΛΙΟ – ΛΕΥΚΩΜΑ: Συγκεντρώθηκε υλικό (πληροφορίες, φωτογραφίες κ.α.) το οποίο θα προωθήσουμε στον κ. Ν. Μουρατίδη για να το αξιολογήσει και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του σχεδίου έκδοσης Βιβλίου – Λευκώματος με τη βιογραφία του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.
5) ΗΜΕΡΙΔΑ της ΑΕΚ προς Τιμήν του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. Αποφασίστηκε να συνδράμομε με κάθε δυνατό τρόπο για την επιτυχία της Ημερίδας.
6) ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ:  Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για την Κυριακή του Θωμά 11-4-2010 και ώρα 21.00 (λίγο αργότερα από τη συνηθισμένη ώρα λόγω των Διασυλλογικών αγώνων που θα προηγηθούν στο Καυτανζόγλειο).

Μέχρι τότε

καλά να περνάτε και ρίχνετε καμιά ματιά στη σελίδα του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ, οτιδήποτε νέο έχουμε ή ανακοίνωση θα την περνάμε στη σελίδα για ενημέρωση.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

print

Written by