Η Ε΄ ΤΑΞΗ ΤΟΥ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ .. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΙΒΟ

Αστέρια αποδείχτηκαν τα παιδιά της Ε τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.

Σαρανταπέντε (45) παιδαράδες και κούκλες, πήραν μια γεύση από τα αγωνίσματα του Στίβου. Γνώρισαν τους δρόμους ταχύτητας, το άλμα σε Μήκος και το Άλμα επί κοντώ.

Από τις 10.00 μέχρι τις 12.30 όλα τα παιδιά πέρασαν από όλα τα αγωνίσματα και στη συνέχεια οι 18 καλύτεροι διαγωνίστηκαν στο άλμα επί κοντώ (με το σπαστό κοντάρι). 

Έγινε κανονικός αγώνας για να ξεχωρίσουν οι τρεις καλύτεροι/ρες οι οποίοι πήραν και τα τρία μετάλλια. (Δυστυχώς δεν κρατήσαμε τα ονόματα των νικητών για να τα αναφέρουμε, αν οι κ.κ. Δάσκαλοι επιθυμούν ας μας τα στείλουν για να τα αναφέρουμε σαν επιβράβευση της διάκρισής των).

Για πρώτη φορά τα πήγαν πολύ καλά και μάλιστα η συμπεριφορά τους ήταν τέτοια που ανεπιφύλακτα οι Δάσκαλοι και οι Γονείς των παιδιών μπορούν να είναι υπερήφανοι για την ποιότητα των παιδιών τους.

Μπράβο παιδιά, Μπράβο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης. Αρκετά παιδιά μπορούν να ασχοληθούν με το στίβο με προοπτικές διάκρισης.

Περισσότερες Φωτογραφίες από τα αγωνίσματα και την απονομή των μεταλλίων στους νικητές θα περαστούν μόλις τις παραλάβουμε. 

Η εκδήλωση έγινε μετά από αίτηση του σχολείου (κ. Ζήσης) στην οποία ανταποκρίθηκαν  οι κ.κ. Παπαϊακώβου Γ.  (Επικ. Καθηγητής στα ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ)  και ο κ. Κατσίκας Φώτιος (Προπονητής στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης).

Στη φωτογραφία η Ε Τάξη από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης  με τους Δασκάλους τους και  τους Καθηγητές – Φοιτητές που παρουσίασαν τα αγωνίσματα. 

Περισσότερα …. αργότερα.

print

Written by