ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΙΑΣΥΛ. ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Από την ΕΑΣ ΣΕΡΡΩΝ πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση – αλλαγή – της ημερομηνίας των Διασυλλογικών Συνθέτων που θα γίνουν στις Σέρρες.

 

“Το διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων Α/Γ-Π/Κ του ομίλου  Θράκης – Καβάλας  -Δράμας – Θεσ/νίκης  -Σερρών – Πέλλας/Κιλκίς – Δ. Μακεδονίας και

ΠΠ/ΠΚ-Α του  ομίλου Θράκης-Καβάλας-Δράμας-Σερρών θα διεξαχθεί στις Σέρρες τη Μ.Τρίτη και Μ. Τετάρτη (30 & 31 Μαρτίου) 2010 αντί της   27-28/3/2010″

Οι σύλλογοι της Θεσσαλονίκης (τουλάχιστον ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ), δεν έχουν παραλάβει ακόμη την προκήρυξη των Συνθέτων. Από τις Σέρρες  μαθαίνουμε για την αλλαγή της ημερομηνίας των Διασυλλογικών, ενώ δεν έχουμε παραλάβει την προκήρυξη των αγώνων!   Κάτι δεν πάει καλά στην ενημέρωση των συλλόγων της Θεσσαλονίκης! Δεν γνωρίζουμε ποια ΕΑΣ είναι υπεύθυνη για τις προκηρύξεις αλλά όποια και να είναι … άργησε να μας κοινοποιήσει την προκήρυξη!!!


Σημείωση: Ο καλός μας φίλος και συνάδελφος Σταύρος Ζορμπάς Τεχνικός Σύμβουλος ΕΑΣ ΣΕΡΡΩΝ μας πληροφορεί και μας ενημερώνει σχετικά με την παραλαβή των προκηρύξεων: Μας γράφει ο καλός μας φίλος:

“Φώτη,
ο ΣΕΓΑΣ έχει αποστείλει όλες τις γενικές προκηρύξεις στις ΕΑΣ, η ειδική προκήρυξη θα αποσταλεί στις ΕΑΣ του Ομίλου μας την Δευτέρα από εμάς που είμαστε διοργανωτές. Σήμερα καταλήξαμε με τον κ. Χρυσοστομίδη,  στην ημερομηνία, καθώς ψάχναμε στο καλαντάρι μεταγενέστερη  ημερομηνία, καθώς στη Βόρεια Ελλάδα οι θερμοκρασίες δεν είναι κατάλληλες για αγώνες τόσο νωρίς. Δυστυχώς όμως δεν είναι δυνατό. Το μόνο που μπορέσαμε είναι αυτή η μικρή μετακίνηση από το Σάββατο στη Τρίτη.”

Ευχαριστούμε τον κ. Ζορμπά για την ενημέρωση. Με τη σειρά μας …. σας ενημερώνουμε.

print

Written by