Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΛΛΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ … ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι ένας μικρός Αθλητικός Σύλλογος. Στην ουσία είναι μια μεγάλη “οικογένεια” που από τη μια πλευρά διοικείται από μια “παρέα Γονέων & Φίλων” και από την άλλη πλευρά έχει τους αθλητές της.

Το ξεχωριστό με το Σύλλογο είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει τόσο το αποτέλεσμα και το ρεκόρ όσο ο τρόπος που θα φτάσει ο καθένας στο στόχο του. Μπορεί ο στόχος κάποιου παιδιού να είναι να διακριθεί στον Αθλητισμό και να αξιοποιήσει τα αθλητικά του προσόντα στο έπακρο. Για άλλα παιδιά ο στόχος μπορεί να είναι να τα καταφέρουν στις σπουδές τους, χρησιμοποιώντας τον αθλητισμό ως εφαλτήριο για σωματική και πνευματική υγεία.

Η Κατερίνα Κόλλια ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Βρισκόταν κοντά μας στα χρόνια του Δημοτικού, του Γυμνασίου και Λυκείου.  Έδειχνε να χαίρεται τη συμμετοχή της στις προπονήσεις και τους αγώνες, “έπαιρνε” από την καθημερινή επαφή με τους προπονητές της και τους συναθλητές της αλλά και “έδινε” τόσα πολλά.  Η πρώτη της επαφή με το Σύλλογο έγινε στις 27-3-1998 (ήταν ακόμη στα χαρτιά ο Σύλλογος) και συνέχισε να είναι κοντά μας μέχρι και τις 12-5-2007 όπου αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο Διασυλλογικό (ήταν τρίτη στο άλμα επί κοντώ).  Στη συνέχεια συγκεντρώθηκε στο διάβασμα και τις εργασίες της, και έφτασε η ημέρα της Ορκωμοσίας της τόσο γρήγορα !!!   σε μια τόσο δύσκολη Σχολή.

Χαιρόμαστε αφάνταστα όταν μετά από τόσα χρόνια ήρθε η στιγμή να πάρει το πτυχίο της, της Πολιτικού Μηχανικού. Αύριο 22-3-2010 στις 12.00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου η Κατερίνα (μόλις στα 23 και μισό χρόνια της) θα πάρει το Πτυχίο της.

ΜΠΡΑΒΟ Κατερίνα.  Κατερίνα Σε αγαπάμε.  Μας κάνεις να νοιώθουμε υπερήφανοι και μόνο για το λόγο που ανήκεις στην Αθλητική Οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Κατερίνα Συγχαρητήρια …. Keep going… (Ετοίμαζε από τώρα τα σχέδια για το μελλοντικό …..   Στάδιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ        ουάου !!!!)

(Οι φωτογραφίες από το Διασυλλογικό συνθέτων στην Καβάλα το 2007  στην πρώτη φωτογραφία από Αριστερά, Θεοφανίδου Μ, Κόλλια Κατερίνα, Θεοδωρίδου Κωνστάντια, Θεοδωρίδου Λυδία και Φώτα Ζωή).

print

Written by