Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ – ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ – ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ του ΣΕΓΑΣ αποτελεί για αρκετά χρόνια το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ για τα θέματα που απασχολούν τον Αθλητισμό υψηλού επιπέδου. 

Η ΕΡΩΤΗΣΗ : Αφού δεν τον τηρείτε γιατί τον έχετε;  στοχεύει στην παράγραφο την  οποία αντιγράφω από το ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. (Η παράγραφος αυτή υπήρχε και στον προηγούμενο Σχεδιασμό 2007, αλλά ποτέ δεν εφαρμόστηκε για παράδειγμα στην περίπτωση του Αθλητή Πατσουκάκη Δ.)

“Οι προπονητές – προπονήτριες που παραχωρούν τους αθλητές –
αθλήτριες στην Ομοσπονδία προκειμένου να γυμναστούν στα Κέντρα
Υψηλού Αθλητισμού με προπονητή που εγκρίνει ο ΣΕΓΑΣ, θα
λαμβάνουν για τα τρία (3) επόμενα έτη το 50% του ΠΡΙΜ που
δικαιούται ο προπονητής που θα γυμνάζει αυτόν τον αθλητή – αθλήτρια.”

Περιμένω την απάντηση τόσο του Εθνικού προπονητή του έτους 2007,2008,2009  όσο και των Επιτελικών – Υπευθύνων, για την παρούσα περίπτωση, ανθρώπων του ΣΕΓΑΣ.

 

Με την ευκαιρία των βραβεύσεων των αθλητών και των προπονητών τους, προκύπτει και το παρακάτω ΕΡΩΤΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΗ.

Αφού για τρία χρόνια ο Σχεδιασμός (τουλάχιστον έδινε) το 50% του “πρίμ του προπονητή” και στον προπονητή που ανέδειξε τον αθλητή, ΓΙΑΤΙ για τα τρία αυτά χρόνια δεν του δίνετε  και μερίδιο από τις Βραβεύσεις που δίνετε  στον καινούριο προπονητή;

ΣΤΑ ΠΡΙΜ λέτε 50 – 50, στις ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ  γιατί δεν υπολογίζετε καθόλου τον παλιό προπονητή; (έστω στα χαρτιά)!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Για τα τρία πρώτα χρόνια ….. να Βραβεύεται και ο προπονητής που ανέδειξε τον αθλητή αν θέλετε να έχουν κάποια αξία αυτά που εσείς αποφασίζετε και με τα οποία (όπως αποδεικνύεται) “χτυπάτε στην πλάτη” τους προπονητές της Επαρχίας για να τους πάρετε με “το γάντι” τους αθλητές.

Με τιμή

Κατσίκας Φώτης

print

Written by