ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Π/Κ ΣΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ !!!

Αμέσως μετά το ΠΑΣΧΑ, δηλαδή Την Κυριακή του Θωμά, στις 11 Απριλίου (πρωί και απόγευμα) θα γίνει το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Π/Κ. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν  όσοι είναι γεννημένοι/ες το 1993-1994 και έχουν Δελτίο αθλητή/τριας (δικαιούνται και οι ΠΠ/Α 1995-1996 σε μερικά αγωνίσματα).

Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Π/Κ.

ΟΡΙΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ  π/κ

ΟΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Π/Κ

Σχόλιο για το χρόνο κοινοποίησης της προκήρυξης από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης

 Σήμερα Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 31-3-2010, εμείς παραλάβαμε ηλεκτρονικά την προκήρυξη (και σπεύδουμε να ενημερώσουμε και όσους επισκέπτονται τη σελίδα μας). Φαντάζομαι όμως, πως με το ταχυδρομείο, η προκήρυξη σε μερικούς Συλλόγους θα φτάσει μετά το ΠΑΣΧΑ!.  Με τα δεδομένα της στιγμής προκύπτουν τα εξής ερωτηματικά, τα οποία θα ήθελα να διατυπώσω μήπως με αυτόν τον τρόπο καταλάβει Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης ότι έχει μείνει πολύ πίσω από το να είναι ΑΨΟΓΗ, όπως ήταν, γιατί έχει όλα τα …  “προσόντα”.

1)     Πώς είναι δυνατόν να υπάρξει η έγκαιρη δήλωση των Συλλόγων μέχρι τις 6-4-10 αφού (λόγω ΠΑΣΧΑ) μπορεί οι σύλλογοι να μην έχουν παραλάβει ακόμη την προκήρυξη;  Η προκήρυξη γράφει:

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής των αθλητών-τριών θα υποβάλλονται το αργότερο μέχρι την  ΤΡΙΤΗ 6-4-10  στα Γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ (ΦΑΞ 2310 211799) στο ειδικό συνημμένο έντυπο της προκήρυξης . Μετά την παρέλευση  της προθεσμίας αυτής ΔΕΝ θα επιτραπεί καμία αλλαγή για κανέναν λόγο .”

2)  Πότε θα ειδοποιήσουν οι σύλλογοι τους αθλητές τους, που οι περισσότεροι φύγανε με τις οικογένειές τους για ΠΑΣΧΑ και ίσως επιστρέψουν την Κυριακή του Θωμά (ημέρα των αγώνων). Το ότι υπάρχει το καλεντάρι που λίγο ή πολύ καθορίζει το πότε θα γίνουν οι αγώνες και θα έπρεπε να το γνωρίζουν οι σύλλογοι, δεν μας λέει τίποτε αφού πάντα γίνονται μικρές ή μεγαλύτερες μετακινήσεις των ημερομηνιών λόγω ειδικών περιπτώσεων πχ. διαθεσιμότητας Σταδίου κ.α. Όπως βλέπετε σε άρθρο που αναφέρεται στο καλεντάρι το Διασυλλογικό ήταν προγραμματισμένο για Σάββατο 10/4/10 και πήγε Κυριακή. Δεν μπορούν οι σύλλογοι να είναι σίγουροι για καμία ημερομηνία αν πρώτα δεν έχει κοινοποιηθεί η συγκεκριμένη προκήρυξη των αγώνων.

3)  Γιατί η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με το τόσο ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τους “ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΑΣ” μένει πίσω στην ενημέρωση των Συλλόγων της περιφέρειάς της;

4)  Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Κανονισμός 2008 στη σελίδα 8, άρθρο 5 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ καθορίζει τα καθήκοντα των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και για τα Διασυλλογικά, μεταξύ άλλων, αναφέρει: “καταρτίζουν και κοινοποιούν στα σωματεία της περιφέρειάς τους, τις προκηρύξεις κάθε πρωταθλήματος είκοσι (20) μέρες το λιγότερο, πριν από την τέλεση του κάθε πρωταθλήματος.” ….  Πού είναι αυτές οι 20 ημέρες που λόγω ΠΑΣΧΑ έπρεπε να είναι … ίσως και 30;

 

Δεν γνωρίζουμε πού βρίσκεται η αιτία της ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ αλλά όπως και να έχει η ευθύνη βαρύνει αυτόν που από το Νόμο έχει τη διοίκηση δηλαδή τον Φίλο μας και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Γάκη. Είναι ευθύνη του κ. Προέδρου της ΕΑΣ  να ψάξει να βρει το πώς και γιατί η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης …. έχει χαλαρώσει και, κατά την ταπεινή μας γνώμη, δεν είναι αυτή που πρέπει να είναι.

Κατά καιρούς γράψαμε τα τόσα θετικά για την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ. και για να μη θεωρηθεί ότι γράφουμε μόνον τα καλά, σήμερα γράφουμε ότι ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ η καθυστέρηση κοινοποίησης της προκήρυξης. Δεν είναι ούτε αρμοδιότητά μας, αλλά ούτε και επιθυμία μας, να ψάξουμε να βρούμε το πού οφείλεται αυτή η χαλαρότητα …. είναι άλλων ευθύνη να το ψάξουν και να το διορθώσουν.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Με τιμή

Φ. Κατσίκας

print

Written by