ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Για τους επισκέπτες της σελίδας μας. Στην πρώτη σελίδα θα βρίσκετε τα τρέχοντα θέματα τα σχετικά “φρέσκα”.

Μετά από μερικές ημέρες τα θέματα της επικαιρότητας αποσύρονται από την πρώτη σελίδα και τακτοποιούνται στην κατηγορία που ανήκουν. Εάν για παράδειγμα ψάχνετε για αποτελέσματα, προκηρύξεις αγώνων θα πατήσετε στην Αριστερή στήλη το Σύνδεσμο ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ και στη συνέχεια θα επιλέξετε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ή ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ.

Εάν ψάχνετε για θέματα που αφορούν στο ΔΑΣΚΑΛΟ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ θα πατήσετε και πάλι από την Αριστερή στήλη το Σύνδεσμο ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ (ειδικά για το ΔΑΣΚΑΛΟ μπορείτε να πατήσετε και στη φωτογραφία του επάνω Δεξιά). 

Τα θέματα που δεν ανήκουν σε κάποια κατηγορία της Αριστερής στήλης θα τα βρείτε στα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, τα οποία αρχειοθετούνται χρονικά, σε ιδιαίτερη στήλη (τα πιο πρόσφατα 15 θέματα βρίσκονται στο κάτω μέρος, στην πρώτη σελίδα.

Τα παλαιότερα θέματα που ανήκουν στην κατηγορία ΤΑ ΝΕΑ, θα τα βρείτε πατώντας το σύνδεσμο….   (διαβάστε όλα τα ΝΕΑ).

Ομοίως, οι συνάδελφοι της φουρνιάς ΕΑΣΑ 72 πατήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο Αριστερά. Οι Φοιτητές/τριες του ΤΕΦΑΑ, πατήστε ΤΕΦΑΑ. κλπ.

Εάν ψάχνετε κάτι από την παλιά μας ιστοσελίδα, πατήστε “η παλιά σελίδα” στην Αριστερή στήλη κάτω-κάτω. Εκεί ψάχνετε με ημερομηνία. Κάτω κάτω στην πρώτη σελίδα της παλιάς ιστοσελίδας τα θέματα είναι αρχειοθετημένα χρονικά (ανά μήνα – έτος). Μην ψάχνετε λεπτομέρειες αν κάποιοι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν στην παλιά σελίδα, είναι που άλλαξε ο εξυπηρετητής (hoster). 

Άντε γεια … Καλή πλοήγηση … και μην ξανακούσω παράπονα !

print

Written by