ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΑΒΙΟΛΑΚΗ

Πριν μερικές ημέρες γράψαμε για τον ξαφνικό “ΧΑΜΟ” του κ. ΜΑΝΩΛΗ ΣΑΒΙΟΛΑΚΗ και τον χαρακτηρίσαμε “Τον κρυμμένο Θησαυρό του Καυτανζογλείου”.

Πράγματι ο κ. Μανώλης υπήρξε υπόδειγμα:  Οικογενειάρχη, Συγχωριανού, Υπαλλήλου στο Καυτανζόγλειο και Φίλου.

Την προσωπική εικόνα εκτίμησης και σεβασμού που έχουμε για τον κ. Μανώλη την επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο το σύνολο των ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν σήμερα 2-5-2010 στον Άγιο Γεώργιο του Χωριού ΓΕΡΑΚΑΡΙΟ του Κιλκίς για να Τιμήσουν τη Μνήμη του.

Με δύο λόγια, ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ήταν εκεί. Όχι μόνον το χωριό αλλά και πολλοί από τους ανθρώπους που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν έστω και για λίγο, ήσαν εκεί. Ανάμεσα σε αυτούς και οι Συνάδελφοί του  αλλά και  άλλοι  που συνυπάρχουν στο Καυτανζόγλειο ήταν εκεί, όλοι αυτοί για να ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.

Το πόσο αισθητό είναι το πέρασμα του καθενός μας από την ζωή μόνο σε τέτοιες στιγμές μπορεί να μετρηθεί.

Με βάση τα όσα και σήμερα είδαμε, το “πέρασμα” του κ. Μανώλη από τη ζωή, άφησε πολλά  (εκτός από τους πολύ δικούς του και την οικογένειά του) και σε πολλούς άλλους για να τον θυμούνται.

Στη φωτογραφία οι εκπρόσωποι των συναδέλφων Του από το  Καυτανζόγλειο που Τίμησαν τη Μνήμη του ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ κ. Μανώλη Σαβιολάκη.

print

Written by