Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ –  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΝ

Αυτό που συνέβη με την έκκληση μας για την αγορά των Κονταριών δεν έχει προηγούμενο. Χρειαζόμασταν 1600 € για να αγοράσουμε 4 κοντάρια. Δεν τα είχαμε και αποφασίσαμε να ζητήσουμε τη βοήθεια Φίλων, γονέων και γνωστών. Κάποιοι το θεώρησαν πολύ δύσκολο να μαζέψουμε τα όσα χρειαζόμασταν.  ….. Γελάστηκαν !. Όχι μόνο μαζέψαμε χρήματα για τα 4 κοντάρια αλλά: 1) Από τη στιγμή που ήμασταν σε θέση να παραγγείλουμε τα κοντάρια μέχρι τη στιγμή που έγινε η παραγγελία τα χρήματα ξεπέρασαν το απαιτούμενο ποσό !!! Ουάου !!! 

Όπως θα ξέρετε πολύ καλά, από τον πίνακα που βρίσκεται παρακάτω, το ποσό που μαζέψαμε (μέχρι τη στιγμή της παραγγελίας) έφτασε στα 1800 € χωρίς τα 500 € του Συλλόγου!. 

2) Ακόμη και σήμερα, έχουμε “ενοχλήσεις” για να δεχτούμε τη βοήθεια των Φίλων που δεν είχαν ενημερωθεί έγκαιρα για την προσπάθειά μας!. (Ο κ. Παπαϊακώβου π.χ. δεν πρόλαβε το τρένο και … «μας ενοχλεί» !!! Μην ανησυχείτε τόσο κ. Παπαϊακώβου και όσοι άλλοι Φίλοι δεν προλάβατε να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας, θα σας δώσουμε την ευκαιρία στο μέλλον να “τσοντάρετε” όταν θα χρειαστεί ξανά !!! 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Μέχρι τότε θα θέλαμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ όσους βοήθησαν αλλά και όσους θέλανε να βοηθήσουν και δεν πρόλαβαν, να αγοράσουμε τα 4 κοντάρια, με τα οποία οι αθλητές μας μπορούν πλέον να ασκούνται με περισσότερη ασφάλεια (επειδή έχουν το κατάλληλο κοντάρι) στο άλμα επί κοντώ.

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ

Οι φίλοι προπονητές, από άλλες πόλεις, που μας ζήτησαν να χρησιμοποιήσουν τα συγκεκριμένα κοντάρια, για να αγωνιστούν στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ θα πρέπει, πριν τα ζητήσουν και μας βάλουν σε δύσκολη θέση, να σκεφτούν τα παρακάτω: 

  1. Στο Διασυλλογικό ο κάθε Σύλλογος προσπαθεί να συγκεντρώσει 5-10 βαθμούς κάνοντας μεγάλες προσπάθειες. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ π.χ. καλλιεργεί το άλμα επί κοντώ και στοχεύει να δώσει την ευκαιρία στους αθλητές του να αγωνιστούν, με τα κοντάρια που οι ίδιοι αγόρασαν. Έρχεται λοιπόν, (επαναλαμβάνω στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ που μοιράζονται κάποιοι βαθμοί), ο φίλος π.χ. από την Καβάλα και λέει «δώσε μου το κοντάρι σου να πάρω εγώ τους βαθμούς»!!!!
  2. Ευχαρίστως να σου δώσουμε το κοντάρι μας μεθαύριο στους ΠΑΜΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟΥΣ ή στα Ελληνικά «Γκραν πρι» ή σε οποιοδήποτε επώνυμο αγώνα που δεν έχει βαθμολογία. Εάν στους παραπάνω αγώνες θέλει να πετύχει κάποιο όριο ή ένα καλύτερο ρεκόρ ο αθλητής σας και δεν έχει κοντάρι τότε να σας βοηθήσουμε (όπως κάνουμε για πολλά χρόνια μέχρι σήμερα). Να θυμηθούμε την περίπτωση Κουρουπάκη Τάνιου Δ. όταν ήταν παίδες στα Τρίκαλα; (αν σας διηγηθώ την περίπτωση …. βγάζει μάτια !).

ΟΧΙ λοιπόν, δεν θα δώσουμε τα κοντάρια που αγόρασαν οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ σε αθλητές άλλου Συλλόγου. Ο σύλλογός μας, τώρα που τα όρια έγιναν πολύ δύσκολα για να βαθμολογηθεί κάποιος αθλητής, δεν  έχει την πολυτέλεια να περιμένει βαθμούς από πολλά αγωνίσματα. Εάν δώσουμε στους συλλόγους που δεν φροντίζουν τους αθλητές τους τα κοντάρια μας … τότε «βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια». Ας κάνουν και οι άλλοι σύλλογοι ό,τι κάναμε και εμείςαφού εδώ και ΠΟλΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΕΓΑΣ αφησε το επί κοντώ στην τύχη του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ να  βοηθήσουμε άλλους συλλόγους σε όλους τους άλλους αγώνες, ΟΧΙ όμως στους “ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ” που είναι μόνο ΔΥΟ (Τα Διασυλλογικά και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα).

Με Τιμή

Φ. Κατσίκας

print

Written by