Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Β. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ

Ο κ. Β. Παπαγεωργόπουλος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης  είναι ο πρώτος που απάντησε θετικά (μερικώς) στην επιστολή που έστειλε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ και με την οποία ζητούσε να στηρίξει οικονομικά τους ΠΑΜΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟΙ Αγώνες. Οι αγώνες ήταν προγραμματισμένοι από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ. κινδύνευαν να μη γίνουν και με την παρέμβαση (του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και των Φίλων ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ) ΤΕΛΙΚΑ θα γίνουν προς ΤΙΜΗΝ του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ στις 29/30 ΜΑΙΟΥ 2010.   Στην επιστολή του Ο Δήμαρχος αναφέρει ότι “το αίτημα μας διαβιβάζεται στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για τη λήψη της αποφάσεως επιχορήγησης”.   Περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουν την υπόθεση των συγκεκριμένων Αγώνων και οι άλλοι Φορείς, στους οποίους απευθυνθήκαμε για να διοργανώσουμε Αγώνες αντάξιους του Ονόματος του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. 

Σημείωση για όσους είναι ανενημέρωτοι:

 οι ΠΑΜΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟΙ δεν θα γινόντουσαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης αφού: Αφενός μεν ο κεντρικός ΣΕΓΑΣ δεν ανταποκρίνεται στα αιτήματα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης για οικονομική ενίσχυση της ΕΑΣ και αφετέρου διότι:   τα “Spreads” για την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ έχουν εκτιναχτεί στα ύψη και κανένας φορέας δεν εμπιστεύεται πλέον την ΕΑΣ. Με άλλα λόγια:  Κριτές, υπάλληλοι, εργάτες κ.α. θέλουν να πληρωθούν για να κάνουν τους Αγώνες αλλά η ΕΑΣ δεν έχει χρήματα !!! (ήδη χρωστάει αρκετά στους Κριτές γι αυτό και το «μπαλάκι» παίρνει και τον Συνδιοργανωτή ΑΣ ΡΗΓΑΣ)!.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 

Στο προσεχές μέλλον  αγώνες θα γίνονται με το σταγονόμετρο! Παράγοντες, προπονητές, αθλητές, ενδιαφερόμενοι Φίλοι του Στίβου, γονείς κ.α. προπονηθείτε να νοιώθετε καλά μέσα από τη διαδικασία της καθημερινότητας και της προπόνησης, αλλιώς χαθήκαμε. Εμείς κάναμε ήδη την ανάγκη Φιλότιμο. Δεν σκιζόμαστε για το αποτέλεσμα και τη διάκριση, μας ενδιαφέρει να εισπράττουν οι εμπλεκόμενοι αθλητές μας τα οφέλη από τη συμμετοχή τους στην προπόνηση και τους αγώνες που και εμείς τους προσφέρουμε.

Όσοι αθλητές μπορέσουν να διακριθούν μέσα από τις δύσκολες αυτές συνθήκες και να προκριθούν για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα και ίσως για μερικές συναντήσεις με την Εθνική Ομάδα, έχει καλώς.

Όμως φίλοι αθλητές, βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Φροντίστε να απολαμβάνετε τη διαδικασία της προπόνησης και της συμμετοχής στους ελάχιστους αγώνες. Εάν δεν μπορέσετε να το πετύχετε αυτό, δυστυχώς για όλους μας, αργά ή γρήγορα θα κουραστείτε θα απογοητευτείτε και ίσως θα αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε αυτό που αγαπάτε τόσο!. Ο αθλητισμός για πολλά παιδιά αποτελεί “τρόπο ζωής”.  Όλοι εσείς, μην αφήνετε την αδιαφορία των υπευθύνων της Παιδείας και του Αθλητισμού μας να καθορίζουν το δρόμο που θα βαδίσετε.  Χαράξτε δική σας πορεία, ζήστε αυτό που σας γεμίζει και που αγαπάτε ανοίγοντας μόνοι σας το δρόμο σας. Μην επιτρέψετε σε άλλους να καθορίσουν το δρόμο που θα ακολουθήσετε. Καθαρίστε τον και βαδίστε τον αφού αυτό σας γεμίζει, αυτό σας δίνει δύναμη να ζείτε και να προσπαθείτε για ότι καλύτερο μπορείτε για την υπόλοιπη ζωή σας. Συμπέρασμα για τους αθλητές γονείς και γενικά τους Φίλους του αθλητισμού. Να μην αφήσουμε τους ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ να καθορίσουν το δρόμο μας.

 Όσο για μερικούς “Φορείς” που διαχωρίζουν το όνομα των Αγώνων  και υποστηρίζουν ότι αν ονομαζόντουσαν αλλιώς θα ήταν διαφορετική και η αντιμετώπισή τους, σεβαστή η άποψή τους αλλά …. εμείς δεν συμφωνούμε. Ή κάνεις κάτι για να Τιμήσεις κάποιον και δεν εμπλέκεις το ΝΑΙ μεν ΑΛΛΑ ή  άστο ….

Μπουχτίσαμε από  ανθρώπους που άλλα λένε και άλλα εννοούνε….

 Ή κάτι το πιστεύεις και το κάνεις ή δεν χρειάζεται να πείσεις κανέναν γιατί δεν το κάνεις……. Στο κάτω κάτω δεν είσαι υποχρεωμένος να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν για τις πράξεις σου.

Με Τιμή

Φ. Κατσίκας

print

Written by