ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Α/Γ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1η και 2η ΗΜΕΡΑ

Δύο όψεις παρουσίασε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου που έγινε στο Καυτανζόγλειο της Θεσσαλονίκης.

Στα περισσότερα αγωνίσματα υπήρχε συμμετοχή που δικαιολογούσε τη συνύπαρξη 5 μεγάλων ΕΑΣ. 

Από την άλλη !!! μόνον ένας άνδρας αγωνίστηκε στο δρόμο των 110 μ. με εμπόδια, τρεις στη Σφύρα ανδρών κ.α. !!! 

  Να μας συγχωρέσουν τα “άλλα αγωνίσματα” αλλά στο επί κοντώ είχαμε τις περισσότερες συμμετοχές και είμασταν υποχρεωμένοι να προσέχουμε τους αθλητές μας, πράγμα που δεν μας επέτρεψε να είμαστε κοντά και στα άλλα αγωνίσματα.

Το άλμα επί κοντώ, με τη βοήθεια ΟΛΩΝ των αθλητών, προσέφερε στους φίλους του αγωνίσματος ένα υπέροχο απόγευμα. (Στη φωτογραφία ΟΛΟΙ οι αθλητές του άλματος επί κοντώ ποθ αγωνίστηκαν ήταν όλοι  τους ΥΠΕΡΟΧΟΙ).

ΟΛΑ  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης και 2ης ΗΜΕΡΑΣ ( ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΑ )

ΠΡΩΤΗ  ΗΜΕΡΑ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ήταν εκεί.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο (κ.κ. Θεοφανίδης Θ. , Κατσάλης Τ., Μουρατίδης Ν., Μήτος Ν.) γονείς με αθλητές που δεν αγωνίζονται σε αυτή την κατηγορία,  μέχρι και αθλητές που δεν αγωνίστηκαν αλλά ήρθαν να συμπαρασταθούν τους αγωνιζόμενους και να το “γλεντήσουν” μαζί μας.

Από τους αθλητές μας αγωνίστηκαν:

Η Χριστίνα Μαλάκη (ήταν 5η στα 100 μ. γυναικών αν και κορασίδα με τον πολύ καλό χρόνο 12″86. Νέο  ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ Συλλόγου.

Η Δανάη Ταμιωλάκη έτρεξε τα 100 μ. σε χρόνο 14″ 14 (νέο αγώνισμα για τη Δανάη).

Η Θεοδώρα Βακουφτσή αγωνίστηκε τόσο στο επί κοντώ όπου ήταν με 2.80 (νέο ατομικό ρεκόρ). Επίσης αγωνίστηκε στο άλμα σε Μήκος όπου επέτυχε 4.63.

Η Σοφία Κοκκινίδου, ήταν 3η στο άλμα επί κοντώ με 2.60 (ισοφ. του ρεκόρ). (Στη φωτογραφία οι νικήτριες του επί κοντώ: Βακουφτσή, Νικολαϊδου, Κοκκινίδου)

Φιλότιμη προσπάθεια κατέβαλε και η Ελένη Ζευγώλη που έτρεξε 1.500μ. σε 6′ 22″04 αν και απροετοίμαστη και δημιούργησε κάποια αφετηρία για το αγώνισμα, αφού μέχρι τώρα δεν είχαμε άλλη αθλήτρια στα 1500μ.

ΑΝΔΡΕΣ

Ο Μανώλης Κνήτης αγωνίστηκε στο άλμα σε μήκος και με 6.77 ήταν 4ος. Ο Μανώλης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν θα αργήσει να περάσει τα 7.00. (Μανώλη πέρνα για στολή.. αχώνευτε!).

Στα 100 μ. αγωνίστηκαν οι: Βαλατσός Χρήστος (με 11″93 πέτυχε Ν.Α.Ρ.) και κέρδισε το στοίχημα!. (Στη φωτογραφία, Αριστερά ο Αρσένης Αρουτιουνιάν και δεξιά ο Βαλατσός Χρήστος.

ο Αρσένης Αρουτιουνιάν (αγωνίστηκε για πρώτη φορά, έκανε 12″89 στα 100μ.). Στεκόμαστε για λίγο στον Αρσένη, αφενός μεν γιατί στους λίγους μήνες που είναι μαζί μας έδειξε ότι είναι “ένα καλό παλικάρι” και αφετέρου για να τον ευχηθούμε “καλή θητεία” αφού τη Δευτέρα παρουσιάζεται στα Γρεβενά για να υπηρετήσει τη Θητεία του. Αρσένη να είσαι καλά και να ξέρεις ότι η σύντομη παρουσία σου στο Σύλλογο υπήρξε αθόρυβη μεν αλλά συγχρόνως δυναμική. Είσαι από τα παιδιά που κερδίζεις και τον πλέον δύσκολο χαρακτήρα. Σου εύχομαι να είσαι γερός και να χαίρεσαι αυτό που κάνεις. Στους γύρω σου εύχομαι να έχουν την υπομονή να σε γνωρίσουν. Αυτό και μόνο σου φτάνει … τους κέρδισες για πάντα…..

 

Θα σταθούμε λίγο παραπάνω  στο αγώνισμα του άλματος επί κοντώ αφού από τους 19 αθλητές που αγωνίστηκαν οι 10 ήταν του Συλλόγου μας. 

Νικητής στο αγώνισμα ήταν ο Νίκανδρος Στυλιανού με 4.70 (Ο Νίκανδρος έχοντας κάποιο πρόβλημα με το πόδι δεν έχει πιάσει κοντάρι τους τελευταίους 3 μήνες. Όχι μόνον αγωνίστηκε αλλά κέρδισε τον αγώνα  και προσέφερε πολύτιμους βαθμούς στο Σύλλογο. Στη φωτογραφία οι τρείς νικητές (Στυλιανού, Αμανατίδης και Πελίδης με τον Πρόεδρο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιο, που έκανε την απονομή).

Αξίζουν ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους επικοντιστές, ιδιαίτερα σε όσους απέχουν από συστηματική προπόνηση αλλά εμφανίζονται στα διασυλλογικά και αγωνίζονται αφενός μεν για το σύλλογό τους και αφετέρου για να βρεθούν ανάμεσα στους συναθλητές τους και έχοντας αντίπαλο τον πήχη, να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Στη φάση αυτή των αγώνων και με τις συνθήκες που γίνονται περισσότερο μετράει η διάθεση να αγωνιστεί κάποιος για το Σύλλογό του και λιγότερο το αποτέλεσμα. Τουλάχιστον ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα είναι ικανοποιημένος από τους αθλητές του πρώτα να είναι γεροί και δεύτερον να έχουν τη διαθεση να αγωνιστούν, το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το δεύτερο στοιχείο. Ακόμη και η παρουσία στην κερκίδα, το οικογενειακό πνεύμα και η συμπαράσταση ακόμη και στον τελευταίο αθλητή μας ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ αφάνταστα.

 Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Ομαλά κύλισε η 2η ημέρα.

Από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ αγωνίστηκαν :

Η Χριστινα Μαλάκη στα 200 μ. Η Χριστίνα ήταν καταπληκτική και στα 200 μ. ¨ηταν νικήτρια στη 2η σειρά με χρόνο 25″88 (Ν.Ρ.Συλλόγου). Η Χριστίνα πλέον δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Οι εκαλές μφανίσεις της παρουσιάζουν σταθερότητα. Σχεδόν σε κάθε κούρσα βελτιώνει τα ατομικά της ρεκόρ. Αν και κορασίδα φιγουράρει στην εξάδα των Γυναικών των 5 ΕΑΣ του 1ου Ομίλου τόσο στα 100 όσο και στα 200 μ.

Η Δανάη Ταμιωλάκη αγωνίστηκε και αυτή στα 200μ και έκανε 28″83. Σίγουρα μπορεί και καλύτερα …

Ο Γιώργος Φαρμάκης. Ο Γιώργος όπως και οι παλιοί μας επικοντιστές, Παπαγεωργίου Κ και Σαραντάρης Δ. ήρθαν στους αγώνες με τις οικογένειές τους. Ο Γ. Φαρμάκης έριξε 32.30 στο Δίσκο χωρίς να καταφέρει να πιάσει το όριο της βαθμολογίας ε ! και ! ….. Ήρθε και έφερε και την οικογένεια και το χάρηκε, αυτό μετράει, αυτό δίνει και λόγο ύπαρξης του Συλλόγου μας. Θέλουμε να αποτελούμε το ερέθισμα για να ξεφεύγουν λίγο από τις καθημερινές σκοτούρες οι οικογενειάρχες αθλητές μας. Όταν τα καταφέρνουμε να φέρουμε στο Στάδιο (Παππού, Πατέρα, Μάνα και τον 16 μηνών παιδαρά του Γιώργου) είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.

ΟΛΑ  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης και 2ης ΗΜΕΡΑΣ

print

Written by