ΦΙΛΟΙ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ “ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ” ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Αγαπητοί μου “Φίλοι Κ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ” σας χαιρετώ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ: «ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – Η ΠΟΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ … ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ».

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Ο χρόνος περνάει, η ημερομηνία που καθορίσαμε για τους αγώνες 29&30-5-2010 πλησιάζει και τίποτε δεν είναι τακτοποιημένο. Για κάθε άλλον αγώνα ίσως αυτή να ήταν η “κανονική” εξέλιξη των πραγμάτων.

Όμως για τον Αγώνα που θέλουμε να κάνουμε για να Τιμήσουμε το ΔΑΣΚΑΛΟ αυτή η διαδικασία “του περίμενε χωρίς να κάνεις τίποτε”, τουλάχιστον εμένα δεν με εκφράζει.

Στείλαμε επιστολές σε Νομάρχη, Δήμαρχο, ΣΕΚΣΘ και κ. Σεβαστή (ΣΕΓΑΣ) με διάφορα αιτήματα και περιμένουμε απαντήσεις. Όμως φίλοι μου, να μην κοροϊδευόμαστε. Ακόμη και αν εγκριθούν στο σύνολό τους και στο ακέραιο τα αιτήματά μας, για οικονομική ενίσχυση, η εκταμίευση των χρημάτων θα είναι δυνατή μετά από μήνες.

Γι αυτό:

Προτείνεται να αρχίσουμε να συγκεντρώνουμε χρήματα και να σχεδιάζουμε τους αγώνες σαν να μην περιμένουμε καμία βοήθεια. Εμείς (ΑΣ ΡΗΓΑΣ) ως υπεύθυνοι διοργανωτές υποσχεθήκαμε προφορικά ή και εγγράφως ότι με το τέλος των αγώνων όλοι οι εμπλεκόμενοι στους αγώνες θα πληρωθούν

Δεν θα αφήσουμε κανέναν να σκιάσει τους αγώνες με το συνηθισμένο «καλά θα σας τα δώσουμε … σε λίγο».  Επίσης δεν θα ζητήσουμε από κανέναν πλέον να “προσφέρει” εάν ο ίδιος δεν το επιθυμεί.

Ξεκινάμε από σήμερα μια προσπάθεια να είμαστε σε θέση να πληρώσουμε και τον τελευταίο που θα εμπλακεί στους αγώνες, χωρίς παζάρια και χωρίς περικοπές. Αν κάποιοι θελήσουν να εκμεταλλευτούν αυτή μας τη διάθεσή, να είμαστε “Large” στις συναλλαγές μας (γνώρισμα της κ. Μανιού) …. ας είναι δικό τους το πρόβλημα. Ας ζητήσουν περισσότερα από τα συνηθισμένα !!! και σίγουρα θα τα πάρουν, γιατί είναι στη μέση ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ. !!! Αλλά ….

Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ένα τέτοιο ταξίδι, ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ και να μην είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.  Η προετοιμασία μας και η ελευθερία μας ξεκινάει με την ειλικρινή διάθεση να προσφέρουμε τα πάντα, εάν αυτό δεν μειώνει τους απανταχού Φίλους του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.

Η ΔΩΡΕΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ

Είμαστε τόσο σίγουροι ότι μπορούμε να συγκεντρώσουμε το απαραίτητο ποσό των αγώνων, βάζοντας από 20, 50 ή 100 € ο καθένας (ανάλογα με τη διάθεση του καθενός), που  ταυτόχρονα με την έκκληση για συγκέντρωση χρημάτων,  το μυαλό μας  πάει και στο «πού να διαθέσουμε ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ»!.

Το περίσσευμα των χρημάτων (τόσο σίγουροι είμαστε γι αυτό, μετά τη σημερινή ανακοίνωση) θα διατεθεί ως ΔΩΡΕΑ στη ΜΝΗΜΗ του ΔΑΣΚΑΛΟΥ (όπου αποφασίσουν από κοινού οι ΦΙΛΟΙ και ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ).

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ  ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΡΧΙΣΕ

Προχθές στο Διασυλλογικό των Α/Γ στο Καυτανζόγλειο η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης δια του προέδρου της και των παρόντων μελών του Δ.Σ.  παραδέχθηκαν ότι «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ».  Παράλληλα ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, κ. Γάκης Δημήτρης, θέλοντας να δώσει λύση πρότεινε: Οι Αγώνες θα γίνουν με τη συνδρομή ΟΛΩΝ μας και έβγαλε το πρώτο 50 € το οποίο μου παρέδωσε. Κοντά … και ο κ. Πουτσίκης Μιχαήλ που ήταν παρών, συμφωνεί και μου δίνει άλλο ένα 50 €. Αυτό ήταν: Η δημιουργία του παρακάτω πίνακα ήταν επιβεβλημένη. (Στον πίνακα θα προσθέσω αργότερα και τα ποσά που ήδη έχουμε συγκεντρώσει και βρίσκονται στην Τράπεζα).

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2010

Επικοινωνείτε με τον κ. Κατσίκα Φώτη (με email fotkatsi@phed.auth.gr    κινητό 6932626625 ή Fax  2310 403629 και δηλώνετε την προσφορά σας για «ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2010». 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ

Σε απογευματινή κουβέντα με Φίλους, στο Στάδιο, έγινε η παρακάτω πρόταση:  Να αναγράφεται μόνο το όνομα του Δωρητού χωρίς να αναφέρεται το ποσό Δωρεάς. (Θα δίνεται απόδειξη στον Δωρητή και ο έλεγχος εσόδων θα γίνεται με βάση τις αποδείξεις).  Βρίσκουμε καλή την πρόταση και την υιοθετούμε.

ΠΙΝΑΚΑΣ

ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ «ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ – Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ  «ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2010»
ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΜΕ (ΝΟΜΑΡΧΗ, ΔΗΜΑΡΧΟ, ΣΕΓΑΣ)
ΤΟΤΕ, ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ
ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ (ΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ) ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ  ΩΣ ΔΩΡΕΑ
ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ»

A/A

ΕΠΙΘΕΤΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΟΣΟ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1

ΓΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

Φ

2

 ΠΟΥΤΣΙΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

 

Φ

3

ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΑΜΕΙΟΥ

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ

4

ΠΑΠΑΙΑΚΩΒΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ

5

ΤΡΟΥΛΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

 

ΠΛΑΚΕΤΑ – ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ

6

ΦΑΡΜΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ

7

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ

ΚΟΥΛΑ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ

8

ΜΑΝΙΟΥ-ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ

9

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΝΙΚΗΤΑΣ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ

10

ΣΠΑΝΟΣ

ΝΙΚΟΣ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ

11

ΤΡΙΚΑΛΙΑΡΗΣ

ΙΩΑΚΕΙΜ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ

12

ΚΑΤΣΙΚΑΣ

ΦΩΤΗΣ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ

13

ΚΑΛΟΜΠΑΤΣΟΥ-ΚΑΤΣΙΚΑ

ΕΛΕΝΗ

 

Φ

14

 

 

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ           =  Είναι κατατεθειμένα στην Τράπεζα  480 €

Φ  = Φώτης      =  Τα συγκεντρώνει ο κ. Κατσίκας Φώτης.

Σημείωση:        = Θα δοθούν επίσημες αποδείξεις σε όσους προσφέρουν χρήματα από τα Θεωρημένα βιβλία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για να υπάρχει έλεγχος εσόδων και εξόδων. (Η Γυναίκα του Καίσαρα πρέπει μόνον να είναι τίμια αλλά και να … φαίνεται)!.

print

Written by