ΦΙΛΟΙ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ “ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ”

Είμαστε σίγουροι, ότι παντού υπάρχουν Φίλοι Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. Το δύσκολο  είναι να φτάσει στα αυτιά των Φίλων η προσπάθεια που κάνουμε για “ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ” και ότι επιθυμούμε οι αγώνες να γίνουν με τη στήριξη των Φίλων Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ, του ΣΕΓΑΣ και υπό την Αιγίδα του Νομάρχη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Ο τελευταίος που μπήκε σήμερα στη λίστα των “χορηγών” είναι για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ ένα ξεχωριστό πρόσωπο (ας μας συγχωρήσουν οι Φίλοι για τη διάκριση). Είναι ο κ. ΡΗΓΑΣ Ευσταθιάδης, ο οποίος μας ενέπνευσε τη δημιουργία αυτού του Συλλόγου και με τη Φιλοσοφία του οποίου ταυτιζόμαστε και ακολουθούμε.

Ευσταθιάδης, Χειμωνίδης, Ζαχαριάδης κ.α. είναι για εμάς ονόματα που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα.

Είναι για εμάς πηγές ενέργειας, αφετηρίες Λεωφόρων, Φάροι μέσα στη νύχτα, Βράχοι αμετακίνητοι στα κύματα …. ονόματα που και μόνο με την αναφορά τους μπορούμε να ασχολούμαστε μέρες. [Στη φωτογραφία (δεξιά) ο κ. Ευσταθιάδης Ρήγας με τον Πρόεδρο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιο].

Είναι πολύ σημαντική η ύπαρξη των ονομάτων αυτών  γιατί έχουν τη δύναμη να μας ενώνουν, να μας ανεβάζουν σε άλλη διάσταση, και να μας κάνουν ικανούς για επιτεύγματα που σε άλλες περιπτώσεις θα φαίνονταν πολύ δύσκολα  έως και … ακατόρθωτα.

ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, …….  ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ,  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ “ΠΗΡΑΜΕ” ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

15-5-10 ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ – ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ

print

Written by