Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ-ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ

Ο Στίβος, ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές (την μετά ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ και ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ εποχή) θα πρέπει να μας κάνει ΟΛΟΥΣ υπερήφανους.

Κάτι μας ενώνει κάτι μας ανεβάζει σε άλλο επίπεδο και όλα αυτά μέσα από το ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ των ανθρώπων, που το μήνα αυτό ΤΙΜΟΥΜΕ με τη διοργάνωση των αγώνων Στίβου “ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ” ΚΑΙ “ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ“.

Από τη μια “ΟΙ Ερασιτέχνες” του Αθλητισμού, αυτή η θαυμάσια ομάδα των “Εραστών” του Στίβου, που διαχειρίζονται την ηλεκτρονική Σελίδα www.stivoz.gr το “Κόσμημα του Στίβου”

και από την άλλη οι Φίλοι, Βετεράνοι του Ηρακλή. Θεσσαλονίκης,  που κάτω από το Πέπλο του Ονόματος του Νίκου Ζαχαριάδη ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ για το καλύτερο, μας κάνουν να νοιώθουμε ότι δεν είμαστε ξεκομμένοι, ότι δεν είμαστε μόνοι.

Θέλουμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ τους ανθρώπους των δύο παραπάνω “ηλεκτρονικών Σελίδων” για την αγάπη με την οποία αγκάλιασαν και τη δική μας προσπάθεια, να Τιμήσουμε “ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ” ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.

Ευχόμαστε στην admin team του www.stivoz.gr “να είστε γεροί” γιατί σας χρειαζόμαστε και εμείς και “τα παιδιά μας”.


Στους Φίλους Βετεράνους αθλητές του Ηρακλή ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη δική τους προσπάθεια να Τιμήσουν τον ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. Εννοείται, ότι μετά τη δική μας προσπάθεια για τα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ, θα είμαστε κοντά σας, να σας βοηθήσουμε και όλοι μαζί να ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ και τον κ. ΝΙΚΟ.

print

Written by