ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ”

Α’ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ «ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ»

ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

Με βάση τα δικά μας κριτήρια, ένα “έργο” θα πρέπει να κρίνεται από τη σοβαρότητα και το  μέγεθος της προσπάθειας αυτών που την επιχειρούν και πάντα σε σχέση με τα μέσα που διαθέτουν. Με αυτά τα κριτήρια, θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τα όσα έγιναν σήμερα στο Καυτανζόγλειο και είχαν στόχο να Τιμήσουν τον ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, με την παρακάτω πρόταση: 

Συγκινητική και Απόλυτα πετυχημένη η προσπάθεια του Συνδέσμου των Βετεράνων αθλητών Στίβου του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης να Τιμήσουν Τον ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ.

Συγχαρητήρια σε όλο το δυναμικό του  Συνδέσμου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ που προσπάθησαν και κατάφεραν να ανταποκριθούν με τόσο μεγάλη επιτυχία σε ένα τόσο δύσκολο καθήκον:  Να Τιμήσουν τον Προπονητή που το όνομά του ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ για πάρα πολλούς από εμάς έγινε  συνώνυμο του (ΠΑΤΕΡΑΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ). Στη φωτογραφία μερικοί από τους ανθρώπους που “προσπάθησαν” υπήρχαν και πολλοί άλλοι σε διάφορα πόστα  η βοήθεια των οποίων υπήρξε καθοριστική στην επιτυχία των αγώνων.

Κυρίες/Κύριοι, σας ευχαριστούμε γιατί πρωτοστατήσατε να Τιμήσουμε ΟΛΟΙ (ο καθένας με τον τρόπο του) τον άνθρωπο που  για δεκαετίες  υπήρξε η ΣΗΜΑΙΑ του Στίβου και προσέφερε σε γενεές αθλητών  ΑΡΧΕΣ  ΙΔΑΝΙΚΑ και ΑΞΙΕΣ μέσα από τον αθλητισμό. 

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ  ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ.

print

Written by