ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 15-7-2010

Αν και κατακαλόκαιρο η παρουσία των μελών του Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής υπήρξε παραπάνω από ικανοποιητική. Αφού συζητήθηκαν “εσωτερικά θέματα του Συλλόγου” (μην τα μαθαίνετε και όλα!) συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν και τα παρακάτω:

  1. ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ: Το υπόλοιπο ποσό (των 2.060 €) από τις εισφορές των Φίλων Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ,  παραμένει στον τραπεζικό λογαριασμό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για τη διοργάνωση των Β΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ ή και οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης στη Μνήμη Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. Η απόφαση καταγράφεται στο πρακτικό του ΔΣ  (Πράξη 57/15-7-2010).
  2. ALITALIA: Επειδή τα κοντάρια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με τα οποία αγωνίστηκε στη ΜΑΛΤΑ ο αθλητής  Νίκανδρος Στυλιανού δεν έφτασαν ακόμη στο Σύλλογο, μετά την παρέλευση 26 ημερών, αποφασίστηκε να κατατεθεί «Αγωγή» κατά της Εταιρείας ALITALIA.

Στη φωτογραφία το Δ.Σ. με το new look (καπελάκι) του Προέδρου κ. Θεοφανίδη και αθλητές. Στην πρώτη φωτογραφία ο Πατσουκάκης Δημήτρης με τον φίλο του Βασίλη, ξεχωρίζει στο βάθος ο κ. Πατσουκάκης Ιωάννης, δίπλα στη “σάουνα”…. Στη 2η φωτο Γεωργιτσέλης και Πατσουκάκης με τον Βασίλη.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Ο Σύλλογος θα επανέλθει σε αγωνιστική δραστηριότητα «σταδιακά»  από το Τέλος Αυγούστου. Τα τμήματα θα αρχίσουν να λειτουργούν κανονικά από ΤΕΤΑΡΤΗ 1 Σεπτεμβρίου 2010.

print

Written by