Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ “ΠΕΤΑΞΕ” ΣΤΑ 5.40 ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16-7-2010  στη Λευκωσία, ο αθλητής  του Γ.Σ. «ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ» ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ και αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ επέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ με επίδοση 5.40.

Η επίδοση αυτή δίνει το δικαίωμα στον Νίκανδρο να συμμετάσχει με την Κύπρο, στους Κοινοπολιτειακούς αγώνες που θα γίνουν στο Δελχί των Ινδιών, τον Οκτώβριο. 
Μπράβο Νίκανδρε,
Μπράβο Γιώργο Αποστολίδη (ο προπονητής του Νίκανδρου στην Κύπρο που τον ανέδειξε και τον έβαλε στο σωστό δρόμο).
Μπράβο στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ στον οποίο ο Νίκανδρος βρήκε «οικογενειακή ατμόσφαιρα» (στη φωτογραφία οι επικοντιστές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, λείπει η ψυχή της Ομάδος ο Σταύρος),.
Ο Νίκανδρος προσαρμόστηκε απόλυτα και κοντράρεται καθημερινά με το Σταύρο. Οι Τιτάνιες μονομαχίες τους και οι καθημερινές τους κόντρες, οδήγησαν τον Νίκανδρο ομαλά και αβίαστα σε τέτοια κατάσταση που καμία επίδοση δεν πρέπει να μας ξαφνιάσει. 
Ο Νίκανδρος είναι ικανός ακόμη και για …. 5.41 !!!!
Σταύρε, έφυγε το παιδί  για την Κύπρο, χαλάρωσε (από το άγχος που είχε επειδή δεν μπορούσε να σε κερδίσει) και … νάτο το ρεκόρ!  Σου το έλεγα Σταύρο, μη τον ζορίζεις τον άνθρωπο … «φλώρος είναι» εσύ δεν με άκουγες!


ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΑΝΔΡΕ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ,

ΜΠΡΑΒΟ κυρία Μαρία και κύριε Παναγιώτη Στυλιανού, να χαίρεστε τον Παιδαρά σας.

print

Written by