2η ΗΜΕΡΑ Π/Κ – ΣΕΡΡΕΣ – 7η Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΛΑΚΗ ΣΤΑ 200 ΜΕ 26″29

Με 13 αθλητές θα γίνει ο Τελικός αγώνας του άλματος επί κοντώ (Π). Παρουσιάστηκαν 15 αθλητές και πέρασαν στον τελικό όσοι πέρασαν το 3.60 με την 1η προσπάθεια! το όριο ήταν 4,10).!

 

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ του ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Ο αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Μήτος Στέλιος δεν κατέβηκε στους αγώνες αφού δεν συμφωνούσε με τη γραμμή του Συλλόγου που αφορούσε στο επί κοντώ, που έλεγε: “Κανένας αθλητής δεν επιτρέπεται να φοράει καρφίτσες και σκουλαρίκια στις προπονήσεις”.  Ο Στέλιος δεν συμμορφώθηκε (συνειδητά) με τη γραμμή του Συλλόγου και την προτροπή του προπονητή του κ. Κατσίκα και επέλεξε την αποχή από τους αγώνες και .. ..φυσιολογικά ….  την απομάκρυνσή του από το Σύλλογο.

Κρίμα, γιατί ο Στέλιος ήταν και είναι από τα καλύτερα παιδιά, αλλά δεν κατάλαβε ότι στη ζωή, όταν ανήκουμε σε μια οργανωμένη Ομάδα και στον αθλητισμό όταν εκπροσωπούμε ένα Σύλλογο, θα πρέπει να υπακούμε στους κανόνες του Συλλόγου και  ότι οι κανόνες ισχύουν για όλους.


Η Χριστίνα Μαλάκη στον ΤΕΛΙΚΟ των 200 μ.

Μετά τη συμμετοχή της (εχθές Σάββατο 17-7-10) στις Τελικές σειρές των 100 μ. όπου με 12″92 (έκανε τον ίδιο χρόνο πρωί και απόγευμα) κατέλαβε τη 10η θέση στα 100 μ.
Σήμερα το πρωί (πριν από λίγο) συμμετείχε στον προκριματικό των 200 μ. Πέρασε στις δύο Τελικές σειρές με τον 7ο χρόνο (2η στη σειρά της με 26″47).

Το απόγευμα θα προσπαθήσει για μια θέση στην εξάδα που σίγουρα μπορεί. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

 

Την 7η θέση κατέλαβε η Χριστίνα Μαλάκη στον Τελικό των 200 μ. με 26″29.

print

Written by