ΕΑΣΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1969-72 “Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥ” 25-9-10

19-8-10

Φίλε Φώτη

 είχα επικοινωνήσει με όλους τους υπεύθυνους και τους είχα ενημερώσει σε γενικές γραμμές τι θα κάνουμε. Από τις συζητήσεις  μας είδα ότι οι περισσότεροι θα μπορούν πιο άνετα προς το τέλος του Σεπτέμβρη.

Έτσι είδα σαν καλή ημερομηνία την  Σάββατο 25 Σεπτέμβρη 2010 στο χώρο βέβαια που είχαμε πει, ανάμεσα Πλαταμώνα και Ν. Πόροι.

Το SUNBEACHHOTEL  μου έδωσε τιμές που όμως μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο αν ξέρουμε αριθμό. Δηλ μπορούμε να έχουμε με 34 € το άτομο διανυκτέρευση με πρωινό και βραδινό σε μπουφέ σε δίκλινα δωμάτια και 27€ το άτομο σε τρίκλινα. Πιστεύω πως καλά θα είναι οι συνάδελφοι που επιθυμούν να έρθουν, θα πρέπει μόνοι τους να παίρνουν τηλέφωνο στο ξενοδοχείο για το αν θέλουν να μείνουν μία ή και περισσότερες μέρες.

Τα τηλέφωνα είναι: 2352042156 και 2352042520 [για την συνάντηση των γυμναστών]. Υπεύθυνος ο κ. Σάκης Χαμορούσος.

Μας έχει κρατήσει περίπου 25 δίκλινα και μακάρι να χρειαστούμε και άλλα και θα τα βρει. Το φαγητό σε μπουφέ είναι καλό, βραδινό και πρωινό, μπορεί με μικρή δαπάνη να έχουμε και άλλα όση ώρα είμαστε στο χώρο και η μουσική μπορεί να παίζει μέχρι 1.00 το πρωί.

Όσοι δηλώνουν και κάνουν κράτηση, να επικοινωνούν μαζί μας ώστε η κατάσταση στο σαιτ να κατακιτρινίσει πάλι. Και να κάνουμε όλοι προσπάθειες ώστε να είμαστε οι περισσότεροι.

Εγώ τρέχω βέβαια γιατί τέλος Αυγούστου παντρεύω την Μαρίνα μου και ο Πετρόπουλος τη Βανέσα.

Δεν ξέρω για άλλους, αλλά αυτά θα τα πούμε και από κοντά.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ …. ΟΛΩΝ ΜΑΣ ….. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ !!!

Φιλάκια

Συνάδελφος και αδελφός

ΝΤΙΝΟΣ ΓΟΥΒΑΛΗΣ

print

Written by