Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΑΣΑ-72 (38 ΧΡΟΝΙΑ ΠΤΥΧΙΟ) ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ!

Φωτογραφίες από τους φοιτητές και τις συζύγους τους σε δεύτερη φάση, προηγούνται οι καθηγητές μας που μας έμαθαν …. όσα μας έμαθαν και των οποίων την καθοριστική συμμετοχή στη διάπλαση των 110 πρώτων Γυμναστών της ΕΑΣΑ Θεσσαλονίκης  πάντα θα τονίζουμε.

Οι  Καθηγητές μας, οι σύζυγοι των καθηγητών μας, σύντομη αναφορά από το Ζορμπά Σταύρο και ενός λεπτού σιγή  για τους Συναδέλφους που χάσαμε (Βασιλακάκη Χ., Βογιατζή Ν., Κασιμάτη Γ., Κοτσώνη Χ., Σανίκη Τ.).

ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΧΑΤΖΗΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΤΑΚΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ι., ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ Γ.κ.κ. ΑΝΝΑ, ΕΛΕΝΗ,ΕΛΕΝΗ,ΑΝΘΗΖΟΡΜΠΑΣ ΣΤ

Ο Ν. Φυλλαρίδης “ο επαγγελματίας reporter” είναι έτοιμος και ο χορός αρχίζει.

ΦΥΛΛΑΡΙΔΗΣ ΝΔΟΥΚΑΣΑΜΟΙΡΙΔΗΣ Γ., ΔΟΥΚΑΣ Ι

Έρχονται τα βαριά και ασήκωτα με το 2ο Τμήμα να φιγουράρει στην πρώτη θέση. Μαρίνου, Μπεκιάρης Μοσχονά.

ΜΑΡΙΝΟΥ ΤΡΥΦΩΝΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣΜΟΣΧΟΝΑΣ Χ

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ Η Ντίνα αφιερώνει, ο Παπαϊακώβου βαρύς και ασήκωτος και η Νίκη Γκάζου που ζήτησε από τον κ. Δούκα … αναβαθμολόγηση στο χορό !!

ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΠΑΠΑΙΑΚΩΒΟΥ ΓΓΚΑΖΟΥ Ν


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ “ΣΗΜΑΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Το πρωί της 2ης ημέρας, όσοι μείνανε στο Ξενοδοχείο συσκέφτηκαν και αφού μελέτησαν τους “φακέλους των υποψηφίων πόλεων” για την επόμενη συνάντηση ανέθεσαν στην Ν. ΑΓΧΙΑΛΟ (Υπεύθυνος οργανωτής ο Πάγκαλος Μιχάλης) τη διοργάνωση της επόμενης συνάντησης το 2012 για τα 40 χρόνια πτυχίου. (Ο υπεύθυνος για τη συνάντηση του 2012 Πάγκαλος Μιχάλης, παραλαμβάνει από τον Φώτη Κατσίκα (ο Ντίνος Γούβαλης ήταν απών) τη Σημαία της Συνάντησης ΕΑΣΑ-72 (40).   Βοηθοί – συνεργάτες του Μιχάλη, όλοι οι Βολιώτες συνάδελφοι).

ΔΟΥΚΑΣ –  ΧΑΤΖΗΤΑΚΗΣ ένα αχτύπητο δίδυμο (σε όλα μέσα). Το Γ1 (με 11 παρουσίες) ξανα … κέρδισε. Ήταν το τμήμα με τις περισσότερες παρουσίες στη συνάντηση.

Για Περισσότερες φωτος και Video στη σελίδα του Ν. Φυλλαρίδη. Πατήστε ΕΔΩ

Ο ανεπανάληπτος Φίλος Νικος Φυλλαρίδης έχει περάσει στη σελίδα του αλλά και στο YOU TUBE 4 VIDEOS. Πατήστε τα Νούμερα για να τα δείτε:  

Video   1 

Video   2

Video   3

Video   4

Περισσότερες φώτος και πληροφορίες θα προστίθενται συνέχεια.

print

Written by