ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ


Το μυθιστόρημα περιγράφει τις περιπέτειες ενός νεαρού, που ονομάζεται ντ’ Αρτανιάν (κ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ Κουγιουμτζόγλου) από τη στιγμή που εγκαταλείπει το σπίτι του για να γίνει σωματοφύλακας.   Ο ντ’ Αρτανιάν δεν είναι ένας από τους τρεις σωματοφύλακες του τίτλου. Αυτοί είναι οι φίλοι του, ο Άθως (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ), ο Πόρθος (ΖΩΗ ΦΩΤΑ) και ο Άραμις (ΛΥΔΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ) τρεις αχώριστοι φίλοι, που ενώνονται υπό το σύνθημα «Ένας για όλους, όλοι για έναν».


Να που το μυθιστόρημα έγινε πραγματικότητα στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Οι τρείς (τέσσερις) σωματοφύλακες που αποχωρούν από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και οι τέσσερις που παραμένουν έχουν το σύνθημα του μυθιστορήματος «Ένας για όλους, όλοι για έναν».


Την Παρασκευή λοιπόν, στις 13-10-2010 μετά την προπόνηση (κατά τις 21:30) Όλοι οι προπονητές και προπονήτριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που μέχρι σήμερα κρατούσαν τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο “Ύψος του” θα “τα πιούν“. Θα βρίσκονται στην Ταβέρνα «Η Άμπελος» στα Κωνσταντινοπολίτικα (Α. Τούμπα).


Μετά την Παρασκευή, από τους οκτώ προπονητές το μισό κομμάτι (το ωραιότερο) – Κωνστάντια, Κατερίνα, Ζωή και Λυδία, θα βρίσκονται σε ….  άδεια διαρκείας. 

Η αγκαλιά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα παραμένει πάντα ανοιχτή για τους τρείς (4) Σωματοφύλακες που η παρουσία τους στο Σύλλογο για όλα αυτά τα χρόνια ήταν ότι πιο ωραίο θα μπορούσε να συμβεί σε μια παρέα σε ένα Σύλλογο. 


Σταγόνα σταγόνα ήρθαν και δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια οι σταλακτίτες και οι σταλαγμίτες στο σπήλαιο που ονομάζεται ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Οι εναπομείναντες  (4) προπονητές έγιναν το ταίρι των (4) αποχωρησάντων και πάντα έτσι θα είναι. 


·         Τέσσερις οι αποχωρούντες,


·         τέσσερις οι εναπομείναντες,


·         το σύνθημα «Ένας για όλους, όλοι για έναν»


·         Αγάπη και εκτίμηση … παντοτινή


·         Τυχαίο;  Δεν νομίζω….


Κωνστάντια, Κατερίνα, Ζωή και Λυδία,


Σας ευχαριστούμε που ήσασταν κοντά μας και σας υποσχόμαστε … να σας ΑΓΑΠΑΜΕ. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, ποιος δεν αγαπάει το άλλο του μισό, το καλύτερο !!!!!


Ο Πιο μεγάλος από τους σταλαγμίτες ή σταλακτίτες … (ποιος νοιάζεται).


Φ. Κατσίκας


print

Written by