ΟΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ Η ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΣΟΥΚΑΚΗΣ

Ο Δημήτρης Πατσουκάκης ετοιμάζεται για την νέα αγωνιστική περίοδο.  Θέλοντας για τη νέα χρονιά να αξιοποιήσει στο έπακρο τα πολλά του προσόντα ξεκίνησε από «το υπόγειο». Εχθές «Καθάρισε» τις Αμυγδαλές του, που σε μερικές περιπτώσεις ήταν η αιτία για εξασθένηση του οργανισμού του από υψηλό πυρετό. Σε μια βδομάδα θα είναι έτοιμος για να χτίσει επάνω σε γερές Βάσεις και καθαρά θεμέλια τη νέα του αγωνιστική περίοδο.

Στον υψηλό αθλητισμό, ένας αθλητής δεν μπορεί να έχει διάρκεια αλλά ούτε και η επίτευξη του επιδιωκόμενου στόχου του θα γίνει ποτέ πραγματικότητα αν δεν μπουν γερές προπονητικές “ΒΑΣΕΙΣ”.  Στις Βάσεις αυτές θα χτιστεί το οικοδόμημα (ο αθλητής) με στόχο να φτάσει κάποτε «αν αντέξουν οι Βάσεις» στην υψηλή κορυφή (στη μεγάλη επίδοση).

Συνοδευόμενος από τον Κουμπάρο του Γιώργο Γεωργιτσέλη !!! βρέθηκε στην κλινική όπου συνέβη το απίθανο… Οι αδελφές (νοσοκόμες εννοώ) δεν τον άφηναν να φύγει. Ήθελαν να τον κρατήσουν μέσα μερικές βραδυές για να να τον περιποιηθούν μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Τελικά ο Δημήτρης έφυγε την ίδια μέρα … και σε μια βδομάδα θα είναι … περδίκι.

print

Written by