ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Εμείς θα είμαστε εκεί, θα βάλουμε σκούπα [τις οποίες θα φέρουμε από τα σπίτια μας!!!). Ούτε τις σκούπες του Σταδίου δεν μπορούμε να έχουμε γιατί όποτε τις ζητάμε, η απάντηση που παίρνουμε έιναι … ΟΧΙ … θα καθαρίσουμε εμείς (δηλ. το Σταδιο), αλοίμονο δεν είναι δική σας δουλειά το καθάρισμα.
Έλα που τελικά όχι μόνον δεν καθαρίζει το Στάδιο αλλά μας υποχρεώνει να κουβαλάμε και τις σκούπες από τα σπίτια μας. Τα συμπεράσματα δικά σας]. 
Επίσης θα ξεαραχνιάσουμε, θα καθαρίσουμε τα στρώματα γυμναστικής με ατμό !!!! και ένα σωρό άλλα πράγματα, τα οποία είναι απαραίτητα για την υγεία των παιδιών που γυμνάζονται στο χώρο αλλά και για την υγεία όλων μας.
Δεκτοί στην πρόσκλησή μας εθελοντές φίλοι και γονείς των αθλητών, ακόμη και τα “κανάλια” για να δείξουν την πραγματική εικόνα του Ελληνικού Αθλητισμού.

Και μη τολμήσει κανείς να μου πει ότι υπερβάλω ή ότι “μας έκανες ρόμπα κ. Κατσίκα“,  κάτι που ακούσαμε ξανά όταν καθαρίζαμε μόνοι μας και η φωτογραφία μας να βάζουμε σκούπα πέρασε στον “Τύπο” γιατί , την προηγούμενη Πέμπτη το πρωί που πέρασα από τα γραφεία του Σταδίου για την καθαριότητα πήρα την απάντηση “το βράδυ θα είναι καθαρή η αίθουσα“!!!  Πόσα βράδυα ακόμη να περιμένουμε !!!

print

Written by