ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Μέσα στο μήνα Δεκέμβριο ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ προγραμματίζει για τις παρακάτω εκδηλώσεις:

1)      Φωτογράφιση για το Ημερολόγιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2011  Δευτέρα 06.12.10 και Τετάρτη 08.12.10 (ώρα 20:15 με 20:30).
2)      Γιορτή Χριστουγέννων «Ανταλλαγή Δώρων» των αθλητών  Παρασκευή 17.12.10 ώρα 20.30  (για να είναι παρόντες και οι Κύπριοι αθλητές μας που θα φύγουν για τις οικογένειές τους στις 20).
3)      Συγκέντρωση γονέων προτάσεις – απόψεις  Παρασκευή 17.12.10 ώρα 19:30 αίθουσα ΄Αλματος επί κοντώ (Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ Καυτανζόγλειο).).
4)      Συγκέντρωση «φαγώσιμων» όπως πέρυσι. Έναρξη από (Δευτέρα 06.12.10).
5)      Καταγραφή εκ μέρους των προπονητών των σωματομετρικών χαρακτηριστικών των παιδιών (ύψος- Βάρος) για μπλουζάκια, φόρμες κλπ.
6)      Ομαδοποίηση δεδομένων και σχηματισμό ομάδων ανάλογα με το Νούμερο της στολής τους.
7)      Παραγγελία αγωνιστικών στολών ή στολών προπόνησης ανάλογα με την ηλικία.
8)      Πρόσκληση για μικρές Χορηγίες.
Π.χ. χρειαζόμαστε 20 μπλουζάκια Νο 8, τα οποία κοστίζουν π.χ. 80 €. Ή 15 μπλουζάκια Νο 10, τα οποία κοστίζουν π.χ. 50 €. …
Όποιος φίλος επιθυμεί να προσφέρει τη συγκεκριμένη χορηγία δεν έχει παρά να το δηλώσει: Για παράδειγμα τα μπλουζάκια Νο 12 τα αναλαμβάνει ο (Χ). κ.ο.κ.

Ο Σύλλογος θα παραγγείλει τα απαραίτητα ρούχα, και θα κυκλοφορήσει την κατάσταση με το κόστος της ενδυμασίας για κάθε κατηγορία. Πιθανά να ορίσουμε και φόρμες προπόνησης για κάθε κατηγορία. Εφόσον έχουμε χορηγό και για φόρμες τότε θα προχωρήσουμε και στην παραγγελία φορμών για όσα παιδιά δεν έχουν πάρει φόρμες, προπονούνται με το σύλλογο και ανήκουν (έχουν Δελτίο) σε αυτόν. Κάθε προσφορά, όσο μικρή και αν είναι …. ΔΕΚΤΗ.

Δεχόμαστε και προτάσεις για την καλύτερη οργάνωση του Συλλόγου.

Διάθεση έχουμε, βοηθήστε μας  με τις προτάσεις σας και εμείς θα προσπαθήσουμε να τις συντονίσουμε ή να τις υλοποιήσουμε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ»

print

Written by