ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Πολύ καλά τα πήγαν οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στην εσωτερική ημερίδα του άλματος επί κοντώ. Ατομική επίδοση επέτυχαν σχεδόν όλοι αν και αγωνίζονται με μικρή φορά.

Ο Λουκάς Δρίβας επέτυχε 3.30 (20 εκ. ατομικό ρεκόρ!) και μάλιστα με προσπάθειες που, επί τέλους, μοιάζουν με άλμα επί κοντώ.  Ο Λουκάς παρουσιάζεται σε κάθε προπόνηση βελτιωμένος, είναι σε πολύ καλό δρόμο και δείχνει να μην τον απασχολούν τα κορίτσια της παρέας. [Κορίτσια τον άκουσα να λέει ότι στην άλλη ημερίδα σας δίνει 40 εκ. αβάντζο!.

Η Σολομωνίδου Δήμητρα επέτυχε ατομική επίδοση 2.90 και μόλις έχασε το 3.00 μ. Η ουσία είναι ότι έχασε από το Λουκά (και πολύ το χάρηκα, αχώνευτη!).

Η Αθηνά Μιχαήλ, έκανε και αυτή ατομική επίδοση 2.80 και μάλιστα με κοντάρι που είναι σχετικά μικρό. Αθηνά είμαι σίγουρος ότι στην άλλη ημερίδα μπορείς να πετύχεις τουλάχιστον …. 2.81 !!!. Keep going κοπελούδα (μεταξύ μας, θέλω να κερδίσεις τη Δήμητρα την άλλη φορά, έτσι γιατί …. δεν την χωνεύω).

Όσο για το Γιώργο Τριανταφύλλου το παλεύει, πέρασε το 2.50 ενώ ακόμη χρειάζεται δουλειά. Πολύ σύντομα ο Γιώργος θα είναι έτοιμος για νέο ατομικό ρεκόρ τουλάχιστον 2.51 μ.!!! 

Από τα παραλειπόμενα του αγώνα Λουκάς και Γιώργος “έβγαλαν” την ελβετική στο μονόζυγο ..  κόντεψε να μας ασπρίσουν τα μαλλιά μέχρι να το καταφέρουν “οι φλώροι” !!!  Μπράβο σε όλους … ας λέω εγώ.

Η Θεοδώρα Βακουφτσή, ήταν θεατής … μετρούσε τα υπέρ και τα κατά των “αντιπάλων της”.  Ετοιμάζει την έκπληξη και δεν θέλησε να εμαφιστεί μπροστά στις συναθλήτριές της για να μην αντιγράψουν την τεχνική της που θα λανσάρει στον άλλο αγώνα, οπότε και θα την έχει τελειοποιήσει.!!!

Αφήσαμε τελευταίο τον κ. Δημήτρη Γράβαλο, ο οποίος σε μια επίδειξη ετοιμότητας για το τριπλό σχοινί που γράψαμε προχθές μας έκανε 19 έλξεις ο αθεόφοβος (με Β λαβή). 
Πολύ φοβάμαι ότι πάλι θα χάσω το στοίχημα αλλά!. Χαλάλι σου κύριε φλώρε! αν είναι με το ερέθισμα που σου δίνουμε να σε πισμόνουμε και να τα δίνεις όλα τότε χαλάλι σου αν κερδίσεις. Αλλά … Δημήτρη, πολύ θα το ήθελα να κερδίσεις !!! αλλά δε βγάζεις παλικάρι μου τριπλό σχοινί ούτε και 22 έλξεις ότι και να κάνεις.

print

Written by