ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο Κατσίκας Φ. σταματάει την προπονητική για να γίνει παράγοντας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ!.

Με τέτοια σύνθεση  του Δ. Σ. και τόσο πετυχημένες «συγκεντρώσεις» (παρά τις απουσίες!) ποιος δεν θα ήθελε να αποτελεί μέλος της συγκεκριμένης παρέας. 

Ίσως το ποιο ωραίο κομμάτι της εμπλοκής μας στα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να είναι η συμμετοχή μας στο Δ.Σ. (ξώφαλτσα βέβαια αφού δεν είμαστε μέλος). Να φανταστείτε τόσο μας “ρίχνουν” εμάς τους προπονητές, που ούτε να πληρώσουμε δεν μας αφήνουν! (μιλάμε για τέτοια καταπίεση των ισχυρών του Δ.Σ. !!!).

Την ομολογουμένως απίθανη σύνθεση του Δ.Σ. πλαισιώνουν και φίλοι-γονείς του Συλλόγου με αποτέλεσμα να θέλουμε να σταματήσουμε την προπονητική και να αρχίσουμε προεκλογικό αγώνα για να εκλεγούμε στο προσεχές Δ.Σ. στις εκλογές του Μαρτίου 2011 …

Προσκεκλημένοι του Δ.Σ. που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, ήταν το ζεύγος  Βλαδίμηρος και Καίτη Σολομωνίδη, οι οποίοι εκτός των άλλων … προσπάθησαν να μεσολαβήσουν στους γονείς του Λουκά για να μην κερδίσει τη Δήμητρα στη σημερινή ημερίδα του άλματος επί κοντώ.  Ο αγώνας θα γίνει στο Καυτανζόγλειο στις 19.30!!!

[Ο Λουκάς απειλεί να κερδίσει τη Δήμητρα με 30 εκ.  Η Δήμητρα δε αν δεν κάνει ατομικό ρεκόρ σήμερα, για 15 ημέρες δεν ξαναπιάνει κοντάρι και θα χρωστάει 100 έλξεις ή 15 σχοινιά (μέχρι τον κόμπο).!!!

Τι τραβάνε και αυτοί οι γονείς !!! Δήμητρα, δεν είναι ντροπή να χάσεις με 30 πόντους από το Λουκά, κοίτα μη χάσεις από Θεοδώρα, την Αθηνά, το Θωμά  και τον Γιώργο, τότε ποιος σε γλυτώνει από τα χέρια μου!.

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν, σχετικές με τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή και όχι μόνον είναι: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

print

Written by