ΔΕΥΤΕΡΑ 20.12.10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ “ΦΑΓΩΣΙΜΑ”

Σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 20.12.10 είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ευκαιρία για όσους θέλουν να συμμετέχουν στη συγκέντρωση των “ΦΑΓΩΣΙΜΩΝ”.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΩΝ.

Από την πρώτη ημέρα ανακοινώσαμε ότι υπεύθυνες για τη διάθεση των συγκεντρωθέντων είναι οι προπονήτριες της Ακαδημίας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ.κ. Μαρία Κυριακίδου και Σοφία Γκοτζαμάνη (ήταν δική της η πρόταση αυτής της δραστηριότητας και της «φορτώσαμε»  και «τον μπελά» της διάθεσης των συγκεντρωθέντων). Συνήθως έτσι γίνεται όποιος έχει κάποια καλή ιδέα του «φορτώνουμε» και την υλοποίησή της!!!

Οι υπεύθυνες προπονήτριες έχουν επιλέξει το ίδρυμα, στο οποίο προτείνουν να διατεθούν τα συγκεντρωθέντα.

Παρόλα αυτά, εάν κάποιος αναγνώστης έχει να μας προτείνει και κάποιο άλλο ΙΔΡΥΜΑ ή Φορέα, που διοργανώνει συσσίτια για τους άπορους συνανθρώπους  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ έστω και από αυτά τα λίγα (μπορούμε να τα μοιράσουμε), παρακαλούμε να το κάνει με τον πιο άμεσο τρόπο (προφορικά, τηλέφωνο, e-mail), μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι της προ-παραμονής των Χριστουγέννων.

Σίγουρα είναι πολλά τα ιδρύματα τα οποία προσπαθούν να προσφέρουν συσσίτια στους άπορους και έχουν την ανάγκη της συμπαράστασής μας. Ας ελπίσουμε ότι τη δραστηριότητα αυτή που την περάσαμε στα παιδιά του συλλόγου μας και όχι μόνο θα τη μιμηθούν και άλλοι Σύλλογοι. Έτσι περισσότεροι από εμάς θα νοιώσουμε τη χαρά της προσφοράς και σε περισσότερους συνανθρώπους μας θα προσφέρουμε ένα πιάτο φαγητό. Αυτή η μικρή ή η μεγαλύτερη προσφορά είθε να γεμίσει τις ψυχές όλων μας με συναισθήματα που να ταιριάζουν στις ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

«ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» ΚΑΙ

«ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011».

print

Written by