ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;

Panagiotis Skyrunner  Τελικά σήμερα υπήρχε ζεστό νερό στα αποδυτήρια στο βοηθητικό του καυτανζογλείου, για τις δεύτερες ομάδες ποδοσφαίρου του Ηρακλή και της ΑΕΚ.
Μετά το ματς,  αφού κάνανε  μπάνιο οι ποδοσφαιριστές, ξανά κόψανε το ζεστό νερό.”

Σχόλια δικά μας:
Ευτυχώς αφήσανε το κρύο νερό να τρέχει για να μη χαλάσει το «σερί» των  3 μηνών, όπου στο Καυτανζόγλειο υπάρχει μόνον κρύο νερό.
Κάποιοι αθλητές που μένουν μακριά αναγκάζονται να κάνουν μετά την προπόνηση μπάνιο με κρύο νερό για να βάλουν τα καθαρά τους ρούχα και να πάνε στα σπίτια τους!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Τι έχει να μας πει  η διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου;
Κύριε Πρόεδρε (κ. Αηδονόπουλε) με δική σας εντολή ανοιγοκλείνει επιλεκτικά το ζεστό νερό για το ποδόσφαιρο;
Τι έχουν να μας πουν οι αρμόδιοι που ανοιγοκλείνουν το ζεστό νερό μόνο για τους ποδοσφαιριστές, λες και το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο έγινε μόνο για το ποδόσφαιρο;
Τι έχει να μας πει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;
Το γνωρίζει αυτό ο υπεύθυνος του  Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού Στίβου της Θεσσαλονίκης κ. Τσιφτσόγλου;
Τι έχει να μας πει  ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Β.Ε. (κυρίως η απερχόμενη διοίκηση);

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μήπως ήρθε η ώρα να “επαναστατήσουμε” όλα τα άλλα αθλήματα και να κάνουμε κατάληψη του Καυτανζογλείου και μάλιστα Σάββατο μεσημέρι που θα έχουν ποδόσφαιρο οι δεύτερες ομάδες;
Περιμένουμε το συνδικαλιστικό μας Φορέα (Σ.Π.Σ.Β.Ε.), τους υπεύθυνους του Κλασικού Αθλητισμού (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ), τους Αθλητικούς Συλλόγους της Θεσσαλονίκης, καθώς και τον υπεύθυνο του υψηλού αθλητισμού της Θεσσαλονίκης να ενεργοποιηθούν και να δείξουν το απαιτούμενο ενδιαφέρον αν θέλουν να κρατήσουν τον Κλασικό Αθλητισμό της Θεσσαλονίκης “ΖΕΣΤΟ” ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ.

print

Written by