ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ (Δ) & (ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ)

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ (Δ) Δήμος, Δημόσιο, ΔΟΥ, κ.α. & (ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ)!!!

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ το 2010 ανέλαβε τη διοργάνωση των Παμβορειοελλαδικών αγώνων που κινδύνευαν να ματαιωθούν αφού η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης δήλωνε ότι αδυνατούσε να τους διοργανώσει, λόγω οικονομικών δυσκολιών. 
Οι αγώνες έγιναν, ονομάστηκαν Α΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ και άφησαν το στίγμα τους στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2010. Τόσο από την πλευρά της συμμετοχής των αθλητών (ήταν οι αγώνες με το μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων αθλητών) όσο και από άποψη  διοργάνωσης και επιδόσεων.
Πριν μερικούς μήνες ακούστηκε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα επιχορηγήσει τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ με 2.000 €.

ΦΑΣΗ Α΄  – ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ
Κάποια στιγμή μας ζήτησαν από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου να προσκομίσουμε τα σχετικά έντυπα. Προσκομίσαμε “τα χαρτιά” πολλά χαρτιά, για να μας δώσουν αυτά που μας έταξαν.
 

Β΄ ΦΑΣΗ – Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ
Ξοδέψαμε πολλά πρωινά να παρακολουθούμε την πορεία “των χαρτιών” στο «ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ». Επί τέλους η οικον. επιχορήγηση εγκρίθηκε και έφτασε στο Ταμείο του Δήμου Η εντολή για την πληρωμή της (αριθμ. εντολής 12401).

Γ΄ ΦΑΣΗ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.
Έκτοτε, «φάγαμε με το κουτάλι» τα τηλέφωνα  877677, 877594, 877595, 877592 κ.α. πάρτε σε μια βδομάδα, πάρτε σε 10 μέρες … ώσπου φτάσαμε στο αμήν και σήμερα επισκεφτήκαμε την υπεύθυνη κ. Αβτζή, με το ερώτημα: «Τι θα γίνει θα πάρουμε τα χρήματα Ναι ή Όχι, πρέπει να κλείσουμε τα Βιβλία μας»;  Αφού πήραμε την απάντηση… «αποκλείεται» εδώ δεν έχουμε για τους μισθούς των υπαλλήλων, ίσως του χρόνου. ….

Δ΄ ΦΑΣΗ – ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟ Γ.Ε.
Δείξαμε κατανόηση και είπαμε .. “ας είναι, αφού δεν έχετε χρήματα «δεν τα θέλουμε». Τουλάχιστον δώστε μας πίσω το Γραμμάτιο είσπραξης για να καλύψουμε τα Βιβλία μας επειδή στις 31.12.10 τελειώνει το οικονομικό έτος. 

Και για να μη σας κουράζω:
Τελικά,  Όχι μόνο χρήματα δεν παίρνουμε από το Δήμο αλλά, άκουσον – άκουσον. Δεν μπορούμε να πάρουμε πίσω ….  ούτε τα παραστατικά, ούτε το γραμμάτιο είσπραξης το οποίο κόψαμε.
Στο Γραφείο 010Γ  που καταλήξαμε μας προτείνουν  «θα ξανακάνετε αίτηση του χρόνου και ίσως τα πάρετε».

Ζητείται τρελός …ή συνταξιούχος χωρίς χόμπι!
για να ξανακάνει αίτηση στο Δήμο για οικονομική επιχορήγηση, το 2011.

Εμείς … Ευχαριστούμε, δεν θα μπορέσουμε !!!

Ακούει κανείς;
Κυρίως κάποιοι από τους Φίλους που κάποτε υποστήριζαν ότι «θα κάνουμε αγώνες με την επιχορήγηση του Δήμου».

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

print

Written by