ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΤΗΣ 21.1.2011

Ικανοποιητική κρίνεται η 2η Εσωτερική ημερίδα του άλματος επί κοντώ, με περιορισμό στα κοντάρια και στη φορά. Ήταν τόσο έντονη η προσπάθεια των αθλητών να κερδίσουν το στοίχημα που … άκουσον  – άκουσον, ο Νίκανδρος Στυλιανού έφερε τη Μητέρα του και την αδελφή του για να τον ενθαρρύνουν στο σημερινό αγώνα (Σταύρο, ότι και να κάνεις …  για τέτοιο Φλώρο μιλάμε!). Μπες στο Δ.Σ. να βάλεις κάποια τάξη στην αγωνιστική συμπεριφορά των αθλητών μας.
Βέβαια ο Νίκανδρος τα πήγε σχετικά καλά με τα κοντάρια 4.90 μ. σε σύγκριση με την προηγούμενη ημερίδα που πήδησε 4.70 σήμερα πέρασε τα 5.10, ενώ ο Δημήτρης  που πέρασε με το 4.60 κοντάρι τα 4.90  μ.σήμερα δεν βρήκε το ρυθμό του, πέρασε 5.00 μ.  Από τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στην ημερίδα, σχεδόν όλοι τα πήγαν πολύ καλά. Η Δήμητρα ετοιμάζεται για την επόμενη ημερίδα του Σαββάτου 29-1-2011.

ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

 

Ε.Γ.

ΚΟΝΤΑΡΙ

 

ΦΟΡΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ

89

4.90/82

5.10

12 ΔΙΑΣΚ.

ΠΑΤΣΟΥΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

87

4.90/80-82

5.00

12 

ΜΠΕΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

92

4.30/73

4.30

12

ΔΡΙΒΑΣ ΛΟΥΚΑΣ

95

4.00/68

3.30

12

ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

90

4.00/63

3.00

12

ΜΙΧΑΗΛ ΑΘΗΝΑ

92

3.70/55

2.90

12

 

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ

 

Ε.Γ.

ΜΗΚΟΣ

60 Μ. ΟΡΘΙΑ ΕΚΚ.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

97

4.65

8”83

ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

97

4.45

9”03

ΜΠΕΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

95

4.20

9”01

ΚΩΤΤΗ   ΒΑΣΙΑ

98

4.15

9”04

Από Δευτέρα μεγαλώνει η φορά και τα κοντάρια γίνονται 5.00 μ.

Και οι δύο αθλητές ετοιμάζονται για πολύ καλύτερες επιδόσεις.

Ο  Νίκανδρος Στυλιανού θα αγωνιστεί στις 29.1.2011 στη Θεσσαλονίκη, για κάτι  καλύτερο…

Ο  Δημήτρης  Πατσουκάκης  θα καθορίσει ο ίδιος το  αγωνιστικό του πρόγραμμά.

Όπως κάναμε γνωστό μέσα από αυτή την ηλεκτρονική σελίδα, δεν αποδεχθήκαμε την Τιμητική πρόταση  του Δημήτρη να τον καθοδηγούμε προπονητικά. Ανεξάρτητα από την παραπάνω θέση, βοηθάμε το Δημήτρη καθημερινά στην προετοιμασία του και θα τον βοηθάμε  για όσο μας χρειάζεται.

Την ευθύνη της όποιας αναστάτωσης στη ζωή του Δημήτρη την έχουν οι υπεύθυνοι του υψηλού αθλητισμού, που δεν μπήκαν στον κόπο  ούτε καν να απαντήσουν στο έγγραφο που τους στείλαμε.

Οι κ.κ. υπεύθυνοι του Υ.Α. του ΣΕΓΑΣ  ίσως να νομίζουν ότι οι συνάδελφοι προπονητές «θα σκοτωνόμαστε» να αναλάβουμε την προπονητική καθοδήγηση   των αθλητών του σχεδιασμού.  Ας μας εξηγήσουν, γιατί να επωμισθούμε τόσες ευθύνες, γιατί να παίζουμε με το μέλλον των παιδιών χωρίς να είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας αφού δεν μας δίνουν κανένα κίνητρο, ούτε καν ηθικό.

Το ότι για τόσα χρόνια προσφέραμε στους ίδιους αθλητές, σχεδόν πάντοτε, βάζοντας και από την τσέπη μας, δεν μπορεί να συγκριθεί με την παρούσα περίπτωση.

Τότε, είχαμε στόχο να ανδρώσουμε «τον πιτσιρικά με τα προσόντα» που βρέθηκε στα χέρια μας και να τον φτάσουμε να «κρατιέται στα πόδια του». Ήταν ένα στοίχημα με τον εσωτερικό μας κόσμο, ένα στοίχημα για το οποίο τα «δώσαμε όλα».

Τώρα όμως, που ο χθεσινός πιτσιρικάς αποτελεί ένα κεφάλαιο για τον Ελληνικό αθλητισμό κάποιος θα πρέπει να μας αμείψει, έστω ηθικά ρε αδερφέ! Κάποιος πρέπει να αναγνωρίσει την προσφορά μας και ας πληρώνουμε και από πάνω.

Όμως, χωρίς ίχνος σεβασμού για τον ιδρώτα μας, τις γνώσεις μας, την προσφορά μας  και την αγάπη μας στο λειτούργημά μας, δεν επιτρέπετεαι να αναλαμβάνουμε το μέλλον των παιδιών μας. Χωρίς κανένα κίνητρο, φοβούμαστε ότι κάποτε θα στερέψουμε, και δεν θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για το καλό των αθλητών. Με αυτές τις συνθήκες, επειδή νοιαζόμαστε για αυτούς που αγαπάμε, Καλύτερα να σταθούμε δίπλα τους.

Η απαράδεκτη λοιπόν στάση των υπευθύνων του ΣΕΓΑΣ, μας  ανάγκασε  να μην αναλάβουμε την προπονητική καθοδήγηση του Δημήτρη Πατσουκάκη, του αθλητή που μεγάλωσε και ανδρώθηκε «στα χέρια μας». Ο Δημήτρης είναι «παιδί μας» όπως και να έχει. Είναι ο άνθρωπος για τον οποίο κάναμε πολλά και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε άλλα τόσα.

Όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι, να κάνουμε το παιχνίδι όσων μια ζωή βρίσκονται στις καρέκλες και έχουν κάνει επιστήμη να  πατάνε στο φιλότιμό και στη συναισθηματική σχέση προπονητή αθλητή για  να κάνουν τη δουλειά τους.  Σε αθλητές, όπως ο Δημήτρης,  που επανδρώνουν το σχεδιασμό μερικοί  στηρίζουν το λόγο ύπαρξής των στις διάφορες επιτροπές του ΣΕΓΑΣ. Άραγε είναι προτιμότερο να υπάρχουν «οι  καρεκλάτοι στις επιτροπές» και το πρωτογενές υλικό του αθλητισμού, που είναι ο αθλητής, να παραμένει στα χέρια “αδιάφορων” προπονητών (αφού δεν πληρώνονται);

Σε κάθε ευκαιρία θα δηλώνουμε ότι δεν θα πάψουμε να ενδιαφερόμαστε και να είμαστε κοντά στο Δημήτρη,  διακριτικά και αθόρυβα. Αγαπάμε το Δημήτρη, θα φροντίζουμε το Δημήτρη όσο χρειάζεται τη βοήθειά μας και μπορούμε να του την προσφέρουμε αλλά, στην παρούσα περίοδο και μέχρις ότου «τακτοποιηθεί προπονητικά», την ευθύνη του αγωνιστικού προγραμματισμού και των αποφάσεων θα την έχει ο ίδιος.

print

Written by