Η “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ έκοψε τη Βασιλόπιτα του 2011 στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ. Η παρουσία Φίλων του Συλλόγου, των Γονέων, των αθλητών και φυσικά των αθλητών μας σε συνδυασμό με τα υπέροχα Σκετς που έπαιξαν οι μικροί μας αθλητές, συνέθεσαν μια γιορτή ζεστή, φιλική, οικογενειακή, γεμάτη από μηνύματα για τις ΑΞΙΕΣ του αθλητισμού.

Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές του Συλλόγου καθώς και οι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ μαθητές- Αθλητές.

Η μασκότ της εκδήλωσης, που κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση ήταν ο Ερρίκος Φαρμάκης το νέο αίμα του Συλλόγου μας (είναι 2 ετών γιος του Δισκοβόλου μας Γιώργου) και οποίος δεν σταμάτησε να χειροκροτεί και να ενθαρρύνει τους “συναθλητές” του. Στην φώτο (μεσαία, κάτω) ο Ερρίκος χειροκροτεί τους αθλητές που διακρίθηκαν και τους Αριστούχους μαθητές που βραβεύτηκαν. Ο Ερρίκος επέλεξε ήδη το αγώνισμά του. Όπως βλέπετε έχει από τώρα το στυλ του επικοντιστή. Μπαμπάς Γ. Φαρμάκης, παππούς Ερ. Φερμάκης και ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Γάκης Δημήτρης … χαζεύουν το στυλ του “παιδαρά”. ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ  vs  ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ = 0 – 1.

Το φλουρί έπεσε στους κ.κ. Ιακωβίδη  Παναγιώτη Γ.Γ. του Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ και στον προπονητή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Παπαϊακώβου Γεώργιο.

Όλοι οι αθλητές που βρέθηκαν στην κοπή της πίτας φόρεσαν το καινούριο μπλουζάκι χορηγία της MAKRA HELLAS του κ. Ευσταθίου Ι. Κερασίδη. Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Θεοφανίδης Θεοδόσιος απονέμει τιμητική Πλακέτα στον κ.Ε.Ι. Κερασίδη.

print

Written by