ΠΑΤΣΟΥΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το άλμα επί κοντώ Α/Γ που θα γίνει στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ αύριο Σάββατο 29.01.2011 παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον αφού για πρώτη φορά σε μια ημερίδα Κλειστού στίβου θα αγωνιστούν δύο από τους καλύτερους αθλητές του αγωνίσματος. Στο αγώνισμα θα συμμετάσχουν οι Πατσουκάκης Δημήτρης του ΟΣΦΠ με επίδοση 5.55 μ. καθώς και ο πρωταθλητής της Κύπρου και αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  Στυλιανού Νίκανδρος με επίδοση 5.40 μ.

Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγωνίσματος, εφόσον οι συμμετέχοντες αθλητές είναι πολλοί, το αγώνισμα θα αρχίσει κανονικά στην ώρα του από τα 4.00 μ. Εάν το αγώνισμα των Ανδρών ξεκινήσει από τα 2.30 μέχρι να φτάσει ο πήχης στα 5.00 μ. θα μας έχει πάρει … η νύχτα.    Όπως και να έχει τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο κ. Έφορος του αγωνίσματος.


Στην περίπτωση αυτή, οι μικροί αθλητές ΠΠ/Α και ΠΑΙΔΕΣ,  θα αγωνιστούν ξεχωριστά μετά τις γυναίκες, με τον πήχη να αρχίζει από τα 2.30 μ.

Το αγώνισμα στην κατηγορία των γυναικών παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον αφού τουλάχιστον από τη Θεσσαλονίκη θα αγωνιστούν αρκετές ισοδύναμες αθλήτριες, παλαιές και νέες.  Είναι κρίμα που αρκετοί φίλοι του αγωνίσματος θα χάσουν τον αγώνα γιατί θα βρίσκονται στο υπόγειο του Αλεξανδρείου Μελάθρου (το επί κοντώ θα γίνει στο Καυτανζόγλειο).

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ Κ-3 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΔΕΗ.
(Είναι ο δρόμος που περνάει πάνω από το Καυτανζόγλειο όταν ερχόμαστε από τον Περιφερειακό).

Για τους φίλους συναδέλφους που πιθανά θα φέρουν τους αθλητές τους  να αγωνιστούν στο Καυτανζόγλειο, τους ενημερώνουμε ότι στις 17:00 στο Στάδιο υπάρχει αγώνας ποδοσφαίρου, ας προσέξουν που θα παρκάρουν. Η είσοδος στο Καυτανζόγλειο δεν θα επιτρέπεται χωρίς εισιτήριο για τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Προσοχή η είσοδος για το Κλειστό θα γίνει από το επάνω μέρος του Κτιρίου Κ-3, από το δρόμο που βρίσκεται η ΔΕΗ.

Οι αθλητές και συνοδοί των αθλητών για την ημερίδα του άλματος επί κοντώ θα εισέρχονται στο Κτιριο Κ-3 από το σημείο που έγιναν οι ξενώνες των αθλητών και στη συνέχεια με το ασανσερ θα κετεβαίνουν από τον 3ο όροφο στο εισόγειο (0), στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ. 

Όσοι έχουν κοντάρια πιστεύουμε θα τους αφήσουν να περάσουν από την είσοδο στο Στάδιο, που βρίσκεται πάνω από το κυλικείο.

Καλή τύχη σε όλους μας.

print

Written by