Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Κ. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Δ. ΒΑΖΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Στη φωτογραφία ο κ. Τσιφτσόγλου διευθυντής Κ.Υ.Α.Θ. και ο διευθυντής του Καυτανζογλείου Σταδίου, κατά την παράδοση των ξενώνων στους αθλητές.

Ο  Διευθυντής του Καυτανζογλείου Σταδίου άλλαξε, εδώ και αρκετό καιρό. Ο Νέος διευθυντής γνωρίζει τις ανάγκες του Σταδίου αφού είναι χρόνια στα γραφεία, και έχει διάθεση να κάνει κάτι σωστό και σοβαρό για όλους εμάς (αθλητές, φοιτητές, υποψήφιους, προπονητές, γονείς και γενικά όσους χρησιμοποιούν το Στάδιο).

Ο κ. Βούλγαρης διαφέρει από τους προηγούμενους διευθυντές. Το κύριο προσόν του είναι ότι ρωτάει, μαθαίνει, ακούει διαφορετικές απόψεις, επισκέπτεται τους χώρους και στη συνέχεια χωρίς βιασύνη ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ.

Ποιός είναι αυτός που δεν θα βοηθήσει το έργο του κ. Βούλγαρη αφού από τις πρώτες ημέρες φάνηκε η διαφορά αλλά και το ενδιαφέρον του για την καλή λειτουργία του Σταδίου. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένουμε να είναι όλα ρόδινα, ειδικά τώρα με την περικοπή των κονδυλίων συντήρησης και λειτουργίας των αθλητικών χώρων. Τα πρώτα δείγματα τα έχουμε, για μήνες δεν είχαμε ζεστό νερό, δεν είχαμε θέρμανση, είχαμε προβλήματα με την καθαριότητα κ.α.. Πιθανά να έχουμε ξανά τα ίδια προβλήματα αφού το οικονομικό πρόβλημα όχι μόνο δε λύθηκε αλλά όσο πάει και θα χειροτερεύει.

Η διαφορά τώρα  είναι ότι θα ξέρουμε ότι κάποιος εκεί πάνω θα μας σκέφτεται και θα προσπαθεί, όπως προσπαθούμε όλοι μας, για το καλύτερο.

Όταν ξέρεις ότι ο άλλος σε νοιάζεται, όταν βλέπεις ότι και ο άλλος προσπαθεί για το καλό “των παιδιών μας” και το κρύο υπομένεις και με κρύο νερό κάνεις μπάνιο (γίνεσαι ΧΑΛΑΤΣΗΣ, συνώνυμο του ΠΑΙΔΑΡΑΣ) και στην καθαριότητα βοηθάς και παντού, όπου χρειαστεί, είσαι δίπλα του.

print

Written by