ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Σήμερα Δευτέρα 31/1/ 2011 σε μία μικρή τελετή έγινε η παράδοση των κλειδιών στους επίλεκτους αθλητές – αθλήτριες του Σ.Ε.Γ.Α.Σ που θα διαμένουν στους Ξενώνες του Ε.Κ.Σ.

   Η προσπάθεια πολλών ετών των ανθρώπων του στίβου της Συμπρωτεύουσας για δημιουργία ξενώνων έφτασε στο τέλος της με αίσιο αποτέλεσμα. Οι σύγχρονοι Ξενώνες στους οποίους θα διαμένουν 10 – 12 επίλεκτοι αθλητές – αθλήτριες από την περιφέρεια που γυμνάζονται στο Κέντρο Υψηλού Αθλητισμού της Θεσ/νίκης, κατασκευάστηκαν από την Γ. Γ. Α σε χώρο του Εθνικού Καυτανζογλείου Σταδίου και παραδόθηκαν στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ  ο οποίος και τους εξόπλισε πλήρως.

Στην τελετή παράδοσης παρευρέθηκαν εκπροσωπώντας τον Σ. Ε. Γ. Α. Σ ο αντιπρόεδρος κ. Πτολεμαίος Παπαμιχαήλ, το Ε.Κ.Σ ο Διευθυντής του σταδίου κ. Δημήτρης Βούλγαρης, την Ε.Α.Σ  Σ.Ε.Γ.Α.Σ ο Πρόεδρος της κ. Δημήτρης Γάκης, παράγοντες, προπονητές, αθλητές και επίσης ο Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού κ. Αστέριος Τσιφτσόγλου, ο οποίος παρέδωσε τον κανονισμό λειτουργίας των Ξενώνων στους αθλητές – αθλήτριες που θα διαμένουν στους Ξενώνες, τα ονόματα των οποίων αναφέρονται παρακάτω:

Μπανιώτης Κ. – Δουβαλίδης Κ., Γαλένη Ευαγ. – Γάτου Μ., Πάνου Μ. – Λευκοπούλου Ελ., Τρέμος Γ. –Θεοδώρου Γερ., Παπαδόπουλος Σπ. – Ντοβόλης Γιαν.

   Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου που έλειπε από την Θεσ/νίκη  και ειδικότερα α) τους Υφυπουργούς Αθλητισμού από το 2003 εώς και σήμερα β) το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο και γ) τους ανθρώπους του Σ.Ε.Γ.Α.Σ στη Θεσ/νίκη.

print

Written by