Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΛΑΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ (ΔΩΡΕΑΝ)

Οι Σύλλογοι που επιθυμούν να μυήσουν τους αθλητές τους στο άλμα επί κοντώ και δεν έχουν  κανένα κοντάρι να έρθουν σε επαφή με τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ για τη διευθέτηση του θέματος.  Επίσης ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ διαθέτει δύο μετρητές του ύψους και δύο μετρητές του άλματος επί κοντώ που μπορούν να παραχωρηθούν σε Στάδια ή Γήπεδα που διοργανώνουν αγώνες  άλματος σε Ύψος και άλματος επί κοντώ και δεν διαθέτουν μετρητές.

Οι μετρητές (2+2) θα δοθούν σε Φορείς  (όχι σε πρόσωπα) σε 15 ημέρες. Θα δεχθούμε τις «αιτήσεις-εκδηλώσεις ενδιαφέροντος» και θα αποφασίσουμε σε ποιόν Φορέα θα «πιάσουν περισσότερο τόπο».

 Τα κοντάρια θα δοθούν σε προπονητές – συλλόγους που τα χρειάζονται για να μυήσουν τους αθλητές τους στα βασικά του επί κοντώ. Τα κοντάρια είναι πλαστικά αλλά παλαιά ή κομμένα (μήκους πάνω από 3 μ.), τα οποία χρησιμοποιούσαμε για τη διδασκαλία του άλματος επί κοντώ (με μεταλλικό παλμό).

Σε πρώτη φάση θα δώσουμε από ένα κοντάρι  σε κάθε ενδιαφερόμενο και στη συνέχεια (μετά 15 ημέρες) ίσως και δεύτερο, σε όσους μας ζητήσουν και δεύτερο, εάν η ζήτηση είναι περιορισμένη. 

Τα κοντάρια και τους μετρητές θα πρέπει να τα παραλάβετε από το Καυτανζόγλειο (κ. Κατσίκα Φ.)

print

Written by