ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ «ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ»

Προχθές γράψαμε για τη διάθεση του νέου Διευθυντή κ. Βούλγαρη Δημήτρη να βοηθήσει  τον Κλασικό αθλητισμό.

Σήμερα είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί αυτή η θετική διάθεση του Διευθυντή βλέπουμε ότι πέρασε και στο προσωπικό του Σταδίου.

Δεν θα το πιστέψετε!  αλλά όταν τα  προηγούμενα χρόνια φωνάζαμε για εγκατάλειψη του Καυτανζογλείου, όταν διαμαρτυρόμασταν για την μη καθαριότητα και γενικά για την αδιαφορία των ανθρώπων του Σταδίου, το προσωπικό ήταν διπλάσιο από το σημερινό!

Τελικά η διάθεση μετράει και το φιλότιμο. Είμαστε ένας Λαός παράξενος! Εκεί που εμφανιζόμαστε αδιάφοροι και «ωχαδερφιστές»  γινόμαστε «Λαός για φίλημα» αν ο άλλος κατορθώσει να μας αγγίξει τη χορδή που ακούει στο όνομα ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

Τελικά αυτό το χάρισμα  διαθέτει ο κ. Βούλγαρης. Όχι μόνο ο ίδιος προσπαθεί αλλά κατάφερε να έχει συνοδοιπόρους στο έργο του, τόσο το προσωπικό του Σταδίου (τώρα βγάζουν τη δουλειά καλύτερα, αν και έμειναν οι μισοί) όσο και όλους εμάς που καθημερινά βρισκόμαστε στο Στάδιο.

Ευχαριστημένοι δεν είναι πλέον μόνον οι προπονητές αλλά πρέπει να είναι και οι συνοδοί των παιδιών που έρχονται καθημερινά για προπόνηση.

Μέχρι σαλόνι και καφετέρια πολυτελείας ετοιμάζει στη είσοδο του κτιρίου 3.

Ήδη τοποθετήθηκε «το γραφείο του υπαλλήλου», το σαλόνι για τους συνοδούς γονείς και το αυτόματο μηχάνημα για αναψυκτικά (1η φωτογραφία).  Μέχρι και τηλεόραση θα υπάρχει στο «σαλόνι» υποδοχής που βρίσκεται στην είσοδο του κτιρίου 3!

Ακόμη και αυτή η κίνηση θα συντελέσει να αυξηθούν οι αθλούμενοι πιτσιρικάδες. Αρκετοί γονείς δεν έφερναν τα παιδιά τους γιατί δεν είχαν που να περάσουν την ώρα τους μέχρι να τελειώσει η προπόνηση. Τώρα τους βλέπω να τους «κουβαλάνε με το ζόρι».

Επίσης, βλέπω σε λίγο τους προπονητές να εγκαταλείπουν τις προπονήσεις για να την αράξουν και αυτοί στο σαλόνι υποδοχής του Κτιρίου 3.

Η παρουσία του υπαλλήλου κ. Θανάση Βογιατζή  στην απογευματινή βάρδια (στη φωτογραφία ποζάρει για χάρη μας), σε συνδυασμό με τα καινούρια μέτρα, συνθέτουν ένα σύνολο που … μέχρι στέκι θα γίνει και θα έρχονται από όλη τη Θεσσαλονίκη για περάσουν ευχάριστα!

Είπαμε κ. Βούλγαρη, να βελτιωθούμε όχι να φτάσουμε και στην υπερβολή «στη χλίδα» και μάλιστα σε εποχές λιτότητας.

print

Written by