ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 5.25, ΜΠΕΛΟΣ 4.68, ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ 3.08 ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Η τελευταία (4η ημερίδα) του Άλματος επί κοντώ Κλειστού Στίβου, που προκήρυξε και διοργάνωσε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ και η οποία διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» του Καυτανζογλείου Σταδίου «ΑΞΙΖΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ». Παρά τις ατυχίες μερικών αθλητών, οι εντυπώσεις που μας άφησε είναι ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΕΣ.

 Ένα μεγάλο και γρήγορο ευχαριστώ στο γιατρό των αγώνων, ο οποίος προσφέρθηκε εθελοντικά να καλύψει την ημερίδα. κ. Γιώργο, Σοφίδη. Γώργο, στην επόμενη προπόνηση .. πάρε και 100 κάμψεις, έτσι για δώρο για να μη λες ότι δε σε προσέχουμε! Περισσότερα αφού πάρω άδεια από τον μελλοντικό Έφορο του Συλλόγου τον κ. Σταύρο Καρματζόγλου.

Πώς να μην κάνουν ρεκόρ τα παιδιά, αφού τους έχει βάλει όλους στο πρόγραμμα ο μελλοντικός Έφορος;   Μέχρι και οι προπονητές θα αρχίσουν να γυμνάζονται γιατί αλλιώς δεν τη γλυτώνουν από τον κ. Καρματζόγλου! Μιλάμε για «τρομοκρατία» (ρωτήστε την Έλλη!),

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ:

Ο Νίκανδρος Στυλιανού  (89) πέρασε το 5.25 και απέτυχε ελάχιστα να καταρρίψει εκ νέου το ρεκόρ Κύπρου στον κλειστό Στίβο με 5.38.

Ο Θεοφάνης Μπέλος (92 έφηβος) πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 4.68. Ο Θεοφάνης που δείχνει να προσαρμόστηκε στη σειρά των κονταριών μήκους 4.60, είναι σίγουρο ότι θα βελτιώσει και άλλο την επίδοσή του μέχρι και … 4.69 μπορεί να φτάσει!. 

Η Δήμητρα Σολομωνίδου (95) πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 3.08 και έδειξε ότι σύντομα θα περάσει και τα….  3.09! Αθηνά, Θεοδώρα, Έλλη, να αρχίσετε να τρέμετε!!!  (σήμερα το κορίτσι μας είχε  τα γενέθλια της  και μου υποσχέθηκε ότι σε κάθε αγώνα θα είναι και καλύτερη, οπότε ….).

Η Αθηνά Μιχαήλ (92) ήταν καλή αλλά όχι τόσο σταθερή στη φορά της.   Αθηνά … ας πρόσεχες, τώρα ποιος σταματάει τη Δήμητρα;

Η ευχάριστη έκπληξη ήρθε από την Ελισάβετ Μητράκου (91), η οποία με τον πρώτο της αγώνα και με κοντάρι «οδοντογλυφίδα (3.25/45), πέρασε το 2.78!  Είναι συνέχεια στο «οπτικό πεδίο» του Εφόρου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Σταύρου Καρματζόγλου. Τόση ήταν η τρεμούλα της μην κάνει άκυρα άλματα που …. Κουβάλησε όλη της την οικογένεια για να την  ενθαρρύνουν! Τα άκυρα δεν τα γλυτώνεις αν δεν “κρατήσεις το αριστερί χέρι”. Εγώ απλά θα περιμένω μέχρι τον άλλο αγώνα!
Έλη, με τέτοια κερκίδα και εγώ κάνω ρεκόρ!).

Η Ναταλία Τριανταφύλλου (95) με μεταλλικό παλμό πέρασε το 2.38 και ο Θωμάς Μπέλος (95) πέρασε το 2.68 ενώ, από τρεις ωραίες άκυρες έκαναν ο Λουκάς Δρίβας (95) ο οποίος έχει προβλήματα με τη φορά του και ο Γιώργος Τριανταφύλλου (97) που ήταν και «ο άτυχος» της ημερίδας!

Οι μικροί  της παρέας,  η Βασιλική Κώττη (98) και ο ΦώτηςΔρόσος (98) έδειξαν ότι από του χρόνου, που θα δικαιούνται να αγωνίζονται στο άλμα επί κοντώ, θα μιλάμε πολύ συχνά και γι’ αυτούς. Η Βάσια πέρασε με λύγισμα το 2.40 ενώ ο Φώτης (που είναι πιο νέος στο αγώνισμα) πέρασε το ίδιο ύψος με μεταλλικό παλμό. Εφόσον  δουλέψουν …. το μέλλον τους ανήκει.

Υποδειγματική και παραδειγματική η παρουσία του Ανδρέα Ρίζου (65),  ο οποίος πέρασε τα 3.38! (Λουκά, πες αλεύρι  ….. ο κ. Αντρέας σε γυρεύει). Μπράβο Αντρέα.

Από την Τρίτη μπαίνω και εγώ στο πρόγραμμα. Προπόνηση τουλάχιστον 2 φορές/εβδομάδα,  γιατί ο κολλητός μου ο Νίκος  Καρατάσος με έχει κάνει «κόσκινο».

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν νέα παιδιά τα καταφέρνουν με σχετικά μικρή προσπάθεια. Ο Μιχάλης Κιάφας κατάφερε να «μπει» στο ρυθμό του αγωνίσματος με πολύ λίγες προπονήσεις και μάλιστα σήμερα πέρασε τα 2.98. Μπράβο Μιχάλη πολύ γρήγορα σε βλέπω και πάνω από τα ………. 2.99 μ. !

Μη μασάς , είσαι σε καλό δρόμο “keepgoing”.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ

Η παρέα των mini θα επαναλάβει τον αγώνα την μεθεπόμενη εβδομάδα γιατί λόγω της ώρας ο αγώνας κύλισε … βιαστικά.

Την επόμενη εβδομάδα έχουμε εσωτερική ημερίδα, με διαφορετικά αγωνίσματα, για τους Π/Κ, ΠΠ-ΠΚ/Α, ΠΠ-ΠΚ/Β και ΜΙΝΙ. Το πρόγραμμα της ημερίδας θα ανακοινωθεί σύντομα.

print

Written by