ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17.3.11 ΟΙ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΟΥΝ ΣΕ «ΣΩΜΑ»

Σε υπέροχο κλίμα, με αμοιβαίες υποχωρήσεις, κατανόηση  και διάθεση για πραγματική προσφορά προς το Σύλλογο, κύλισε η εκλογική διαδικασία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Τα νεώτερα Μέλη του Συλλόγου,  γονείς που δήλωσαν υποψηφιότητα για να βοηθήσουν  στη συγκρότηση του Δ.Σ.,  όταν είδαν ότι ο στόχος των 9 υποψηφίων επετεύχθη (ήσαν 11) “ευγενώς προσφερθέντες” δήλωσαν ότι μπορούν να βοηθήσουν το Σύλλογο και από τη θέση του απλού Μέλους.  Μπορεί στη συνέχεια οι σχετικά νέοι στο Σύλλογο γονείς να πήραν τις λιγότερες ψήφους, κέρδισαν όμως την εκτίμηση των παλαιοτέρων στο Σύλλογο και διευκόλυναν αφάνταστα  την εκλογική διαδικασία.

Ευχαριστούμε όλους τους Φίλους του Συλλόγου  που βοήθησαν  στην ανάδειξη των διοικητικών οργάνων του Συλλόγου. Η βοήθεια προς το Σύλλογο ήρθε με δύο μορφές. Είτε ως γονείς “υποψήφιοι” για το Δ.Σ. και την Ε.Ε., είτε ως γονείς “Ενεργά Μέλη” του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  εκλέγοντας τους αντιπροσώπους του Συλλόγου.   

ΟΙ εκλεγέντες για το Δ.Σ. (9 τακτικοί και 2 αναπληρωματικοί) και (3) για την Ε.Ε. θα συγκροτηθούν σε “ΣΩΜΑ”  την Πέμπτη 17.3.2011 και ώρα 20.00 στο γραφείο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (απέναντι από την αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ) στο Καυτανζόγλειο.

print

Written by