Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΠ/Β (ΠΟΛΥΑΘΛΑ)

Μα ανακοίνωσή της η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης αναβάλλει το Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ-Β (Πολύαθλα).  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Οικονομικοί λόγοι οδήγησαν το Δ.Σ. της ΕΑΣ να πάρει την παραπάνω απόφαση.

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ότι το κοινωνικό αγαθό «Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» τον οποίο η Πολιτεία έπρεπε να παρέχει στις νέες γενιές,  δεν θεωρείται και τόσο …. Κοινωνικό Αγαθό.  Με άλλα λόγια:  

Γονείς μη νομίζετε ότι οι Σύλλογοι στους οποίους εμπιστεύεστε τα παιδιά σας  θα λειτουργούν για πολύ ακόμη χωρίς τη δική σας βοήθεια.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ  θα σφίξει τα λουριά  για τους αθλητές τους οποίους δέχεται στις Ακαδημίες του…..

Γονείς που δεν θα δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για τη λειτουργία του Συλλόγου δεν θα μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Σύλλογο.  (Μόνο 12 γονείς παραβρέθηκαν και γράφτηκαν Ενεργά Μέλη του Συλλόγου στη χθεσινή Γ.Σ.  ….. οι άλλοι που είναι;  Επαναλαμβάνουμε για όσους δεν το ξέρουν.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν είναι κερδοσκοπικό Σωματείο.  Δεν είναι ούτε παιδικός Σταθμός όπου μπορούμε υπεύθυνα να αφήσουμε τα παιδιά μας για δυο τρεις ώρες). Η λειτουργία του δεν στηρίζεται οικονομικά από κανένα φορέα (ακόμη και αυτά τα 1500 € που ήταν η Τακτική επιχορήγηση από τη Γ.Γ.Α. δεν μας τα δίνουν)……


Ο παραπάνω περιορισμός  αποδοχής αθλητών στο Σύλλογο, αποτελεί πρόταση του υπογράφοντος και εφόσον γίνει δεκτή από το Νέο Δ.Σ. τότε θα μπει τάξη στο Σύλλογο. Μόνον Ενεργά Μέλη του Συλλόγου θα έχουν δικαίωμα να εγγράψουν τα παιδιά τους στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Περισσότερα ….  Σύντομα.

Καθημερινά θα έχουμε Αιτήσεις (προς το Δ.Σ. του Συλλόγου) Ενεργών Μελών για να συμπληρώνουν οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών μας.

Ζητήστε από τους προπονητές και συμπληρώστε τις σχετικές Αιτήσεις Εγγραφής Μελών του Συλλόγου.

print

Written by