«ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΟΝΕΩΝ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με επιτυχία διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα, την Κυριακή 6 Μαρτίου, αγώνας με την επωνυμία «Χορτιάτης Trail Run».

Ο αγώνας ήταν απόστασης 23 περίπου χιλιομέτρων, σε μονοπάτια, δασικούς δρόμους και σε υψόμετρο από 560μ. ως 1100μ.

Όπως αναμενόταν το σκηνικό ήταν χειμωνιάτικο, με πολύ λάσπη αλλά και λίγο χιόνι. Οι φωτογραφίες του κ. Γιάννη Κούτρα, δίπλα … «τα λένε όλα».  

Στον αγώνα μετείχαν 83 αθλητές εκ των οποίων τερμάτισαν οι 80.  Σε αυτούς τους αγώνες και μόνον η συμμετοχή, το να σταθείς στην αφετηρία χρειάζεται «κότσια και ψυχική αντοχή». Ο τερματισμός φαντάζει όνειρο. Όταν δε έρθει και η αγωνιστική διάκριση! Τότε είναι που πραγματικά νοιώθεις ότι “κάτι πέτυχες” με την προσπάθεια και την επιμονή σου.  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Κύριε Γάκη,
τρέξαμε και εμείς 20 χιλ., στην ισιάδα (κάναμε μία βδομάδα και κάτι ψιλά) και κοκορευόμασταν ότι τερματίσαμε. Θα έχουμε ποτέ τα κότσια (τώρα όσο είμαστε νέοι!) να πάμε στο βουνό;  Για να τρέξουμε εννοώ και όχι να ….βγάλουμε φωτογραφίες! 

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα, καθώς κι η γραμματεία, φιλοξενήθηκαν σ´ έναν όμορφο χώρο, στη κατασκήνωση των Προσκόπων του Χορτιάτη. Στο τέλος του αγώνα υπήρχαν για τους αθλητές γλυκά και αλμυρά σνακ, ζεστά ροφήματα, σουπίτσα για όλους, ενώ έγινε και κοπή πίτας.

«ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΟΝΕΩΝ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ (Μπαμπάδων & Μαμάδων) εκπροσωπήθηκε, στον επίπονο και για λίγους, αγώνα του Χορτιάτη. Η αρχή έγινε με τους “μπαμπάδες” Θόδωρο Τσέτη, Σπύρο Κουπίδη και Γιάννη Κούτρα (που αγωνίστηκε με τα “χρώματα” του ΑΣ ΡΗΓΑΣ).


Μπράβο σας «παιδιά», στην επόμενη εκδήλωση (αλλά όχι σε τόσο επίπονη διαδρομή) σίγουρα το τμήμα των Γονέων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα έχει και άλλες συμμετοχές.

Πρόταση προς τον κ. Γιάννη Κούτρα.

Ανεξάρτητα από τον τομέα ευθύνης, τον οποίο θα αναλάβετε στο Δ.Σ. στη σημερινή συγκέντρωση των εκλεγέντων, να αναλάβετε και την οργάνωση του  «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΟΝΕΩΝ» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

print

Written by