ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ ΠΠ/ΠΚ-Α ΚΑΙ ΠΠ/ΠΚ-Β (ΠΟΛΥΑΘΛΑ) ΣΑΒΒΑΤΟ 2-4-11

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ανακοινώνει ότι όλοι όσοι δηλώθηκαν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν, ακόμη και όσοι/ες έβγαλαν δελτίο την τελευταία εβδομάδα.
Στην Κατηγορία των ΠΠ/ΠΚ-Β (1998-1999) αγωνίζονται (στο Τρίαθλο) οι παρακάτω: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΒΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-Β. Ο στόχος του Συλλόγου σε αυτή την κατηγορία είναι να αγωνιστούν τουλάχιστον 10 (δέκα) αθλητές & αθλήτριες μαζί. Σε αυτή την κατηγορία μετράει ο αριθμός των αθλητών και αθλητριών για κάθε σύλλογο και όχι οι επιδόσεις. Καλούνται λοιπόν όλοι όσοι έχουν Δελτίο να αγωνιστούν για να συμπληρώσουμε τους 10 (αθλητές/τριες). Έστω και ένας να λείψει από τους 10 τότε θα βαθμολογηθούν μόνον οι 5. Εάν δεν αγωνιστούν ούτε 5 τότε δεν βαθμολογείται κανείς. Η επίτευξη του στόχου του Συλλόγου εξαρτάται από τη συμμετοχή του καθενός. Ο καθένας προσθέτει δύναμη με την παρουσία του στην ομάδα. Ελάτε να αγωνιστείτε γιατί έτσι δεν θα πάει χαμένη η προσπάθεια των συναθλητών σας. Έστω και ένας-μία να λείψει αφήνει ξεκρέμαστους τους συναθλητές του. Σκεφτείτε … πριν αποφασίσετε να μην αγωνιστείτε!

Στην Κατηγορία των ΠΠ/ΠΚ-Α (1996-1997) αγωνίζονται (στο Τέτραθλο) οι παρακάτω: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΑΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-Α. Σε αυτή την κατηγορία ο κάθε αθλητής αγωνίζεται σε 4 αγωνίσματα που επέλεξε με τον προπονητή του και σε κάθε αγώνισμα ανάλογα με την επίδοσή του παίρνει κάποιους βαθμούς Π.Χ. για τους ΠΠ/Α (στο Μήκος μια επίδοση 4.50 μ. βαθμολογείται με 383 βαθμούς). Το άθροισμα των βαθμών στα 4 αγωνίσματα είναι η τελική του βαθμολογία. Ο αθλητής βαθμολογείται (προσφέρει βαθμό αξιολόγησης στο Σύλλογο έστω 1 βαθμό, εφόσον συγκεντρώσει το όριο που ορίστηκε στους 1800 βαθμούς. Κάτω από τους 1800 βαθμούς δεν αξιολογείται ακόμη και να είναι ο πρώτος. Όσοι ξεπεράσουν τους 1800 βαθμούς κατατάσσονται με 1ο αυτόν που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς κ.ο.κ.

print

Written by